Magazin Masası

Magazin Masası

Son dakika magazin masası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan magazin masası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını magazin masası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Magazin Masası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan magazin masası gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 magazin masası haberi bulunmuştur. Tüm magazin masası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nilgün Belgün: Çok gezen erkekten ideal koca olmaz
Nilgün Belgün: Çok gezen erkekten ideal koca olmaz Daha önce üç kez nikâh masasına oturup boşanan oyuncu Nilgün Belgün (69), ilk evliliğini henüz 18 yaşındayken tiyatrocu Abdullah Şahin'le (74) yapmıştı. 1973 yılında Oylum adında bir kızları dünyaya gelen ünlü çift, 1977'de boşanma kararı almıştı. Eski eşler, dün dokuz yaşına basan torunları Maya'nın doğum gününe katıldı. Neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen Nilgün Belgün'den açıklama geldi.
7.11.2022 Magazin
Deha Bilimlier ve Aslı Bilimlier çifti krizi atlattı!
Deha Bilimlier ve Aslı Bilimlier çifti krizi atlattı! Şarkıcı Deha Bilimlier ile modacı Gülşah Saraçoğlu'nun yasak aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Karşılıklı açıklamaların ardından Demet Akalın da tartışmaya dahil olmuştu. Tavrı merak konusu olan Ası Bilimlier, eşini evden kovmuştu. İki kız ve bir oğulları olan çiftin ilişkisinde yeni bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...
16.03.2022 Magazin
Önder Öztahran'a Aslı Enver ile ilgili soru soruldu! Öztarhan...
Önder Öztahran'a Aslı Enver ile ilgili soru soruldu! Öztarhan... Murat Boz ile bir dargın bir barışık devam eden ilişkisini evliliğin eşiğindeyken sonlandıran Aslı Enver'in, gönlünü iş insanı Önder Öztahran'a kaptırdığı iddia edildi. Hatta iş insanı Enver'e ilk görüşte aşık olmuş ve evlilik teklifinde bulunmuştu. Önceki gün objektiflere takılan Önder Öztahran'a 'Aslı Enver'le evlilik' soruları soruldu.
2.03.2022 Magazin
Aslı Enver ile Önder Öztarhan takipleşmeye başladı!
Aslı Enver ile Önder Öztarhan takipleşmeye başladı! Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Aslı Enver'in kısa bir süre önce iş insanı Önder Öztarhan ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Yeni ilişkisiyle ilgili henüz herhangi bir açıklamada bulunmayan Enver, sevgilisiyle sosyal medyadan takipleşmeye başladı.
28.01.2022 Magazin
Aslı Enver ile Önder Öztarhan aşk yaşıyor! 'Her şey ilk görüşte oldu'
Aslı Enver ile Önder Öztarhan aşk yaşıyor! 'Her şey ilk görüşte oldu' Son olarak 2020 yılında yayınlanan 'Babil' dizisinde rol alan Aslı Enver, 2022'nin ilk günlerde özel hayatıyla gündemde... Güzel oyuncunun sürpriz bir aşka yelken açtığı konuşulan Önder Öztarhan'dan ilişki itirafı geldi. İş insanı, 'teve2 Magazin Masası' programına çok konuşulacak bir açıklama yaptı.
15.01.2022 Magazin
Mahmut Tuncer'den o fotoğrafa yorum! "Sünnet çocuklarına benzemişim."
Mahmut Tuncer'den o fotoğrafa yorum! "Sünnet çocuklarına benzemişim." Ivana Sert geçtiğimiz gün türkücü Mahmut Tuncer ile çektiği bir selfieyi Instagram hesabında takipçilerinin beğenisine sundu. Söz konusu fotoğrafa uygulanan photoshop nedeniyle oldukça genç görünen Mahmut Tuncer, sosyal medyanın diline düştü. Ünlü türkücü İvana Sert’in uyguladığı filtre hakkında konuştu.
14.01.2022 Magazin
Lerzan Mutlu'dan Demet Akalın'a ağır sözler: Tek yaptığın insanların arasını bozmak!
Lerzan Mutlu'dan Demet Akalın'a ağır sözler: Tek yaptığın insanların arasını bozmak! Demet Akalın önceki gün Nişantaşı’nda moda tasarımcısı arkadaşı Pınar Kerimoğlu ile görüntülendi. Akalın, son dönemde magazin gündemini meşgul eden olaylara dair açıklamalar yaptı. Akalın'a tepki bir dönem yakın arkadaşı olan Lerzan Mutlu'dan geldi: Tek yaptığın insanların arasını bozmak!
12.01.2022 Magazin
Burcu Kıratlı kararını verdi! Sinan Akçıl'a boşanma davası açıyor...
Burcu Kıratlı kararını verdi! Sinan Akçıl'a boşanma davası açıyor... Burcu Kıratlı, Sinan Akçıl’a boşanma davası açıyor. Önceki gün Hürriyet’e konuşan Akçıl, “Evden ayrıldım ama çözmeye çalışıyoruz. Evlilik çıkmazındayız” demişti.
12.01.2022 Magazin
Aleyna Tilki'den aşk bombası!  Rapçi Uzi ile birlikte mi?
Aleyna Tilki'den aşk bombası! Rapçi Uzi ile birlikte mi? Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki ve 'Uzi' adıyla tanınan rapçi Utku Yalçınkaya'nın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. 'Magazin Masası' adlı programda, "Sevgilim biraz maço ve keko olabilir" açıklamasını yapan Aleyna Tilki'nin "Uzi" ile sevgili olduğu konuşuldu.
5.01.2022 Magazin
Ebru Şancı eşi Alpaslan Öztürk ile yaş farkını tiye aldı!
Ebru Şancı eşi Alpaslan Öztürk ile yaş farkını tiye aldı! Galatasaray forması giyen Alpaslan Öztürk ile mutlu bir evlilik sürdürdüğü eşi Ebru Şancı, sosyal medyada paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. 'Teve2 Magazin Masası' yorumcusu 38 yaşındaki eski manken, son olarak eşiyle arasındaki 10 yaşlık farka vurgu yaptığı yorumla adından söz ettirdi.
4.01.2022 Magazin
Banu Alkan: Birçok kişiyle konuşuyorum
Banu Alkan: Birçok kişiyle konuşuyorum Teve2'de sunuculuğunu Esin Övet, Ebru Şancı ve Timuçin Güner'in yaptığı, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen programı 'Teve2 Magazin Masası'na bugün, Yeşilçam yıldızı Banu Alkan telefonla bağlandı.
4.01.2022 Magazin
Feryal Gülman: Eşimi kendim takip edip beni aldattığını gördüm
Feryal Gülman: Eşimi kendim takip edip beni aldattığını gördüm Sunuculuğunu, Esin Övet, Ebru Şancı ve Timuçin Güner’in yaptığı, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen 'Teve2 Magazin Masası' programına bugün, sosyetenin ünlü ismi Feryal Gülman telefonla bağlanarak sekiz yıldır süren boşanma davası hakkında konuştu.
3.01.2022 Magazin
"Teve2 Magazin Masası" yeni yılda yeni saatinde ekrana geliyor!
"Teve2 Magazin Masası" yeni yılda yeni saatinde ekrana geliyor! Teve2’nin, sunuculuğunu usta gazeteci Esin Övet, ünlü isim Ebru Şancı Öztürk ve Timuçin Güner’in yaptığı, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen programı “Teve2 Magazin Masası” yeni yılda yeni saatinde ekrana geliyor.  
2.01.2022 Televizyon
Londra'ya tatile giden Safiye Soyman'ın Seda Sayan özlemi!
Londra'ya tatile giden Safiye Soyman'ın Seda Sayan özlemi! Şimdilerde Londra tatilinde olan Safiye Soyman; sunuculuğunu, Esin Övet, Ebru Şancı ve Timuçin Güner’in yaptığı, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen “teve2 Magazin Masası” programına telefonla bağladı. Yanında Seda Sayan olmadan ilk kez İngiltere'ye gittiğini dile getiren ünlü şarkıcı, yakın dostuna olan özlemini anlattı.
21.12.2021 Magazin
Manken Cemrenaz Turhan: Annem botoks yaptırmama izin vermiyor
Manken Cemrenaz Turhan: Annem botoks yaptırmama izin vermiyor teve2’nin sunuculuğunu, Esin Övet, Ebru Şancı ve Timuçin Güner’in yaptığı, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen programı “teve2 Magazin Masası”na bugün, Türkiye 2’inci güzeli Cemrenaz Turhan konuk oldu. Birkaç gün önce düzenlenen Kainat Güzellik Yarışması’ndan dönen ve ayağının tozuyla “teve2 Magazin Masası” canlı yayınına katılan Turhan, heyecanını programda paylaştı. Yarışmaya katılmak gibi bir niyetinin olmadığını, mühendislik kariyeri yapmak isterken Miss Turkey yarışmasıyla hayatının değiştiğini söyleyen Türkiye 2’inci güzeli Cemrenaz Turhan, Kainat Güzellik Yarışması’nda yaşadıklarını anlattı.
16.12.2021 Televizyon
Hande Yener: Evliliği anlamsız buluyorum
Hande Yener: Evliliği anlamsız buluyorum teve2’nin sunuculuğunu, Esin Övet, Ebru Şancı ve Timuçin Güner’in yaptığı, hafta içi her gün saat 11.15’de canlı yayınla ekrana gelen programı “teve2 Magazin Masası”na rapçi Tepki ile düet yaptığı yeni şarkısı “Olmazsan Olmaz”ın klibiyle trend listelerine giren Hande Yener, telefonla bağlanarak samimi açıklamalarda bulundu.
10.12.2021 Magazin
'Mahmut Hoca' ile 'Güdük Necmi' heykellerine tepki!
'Mahmut Hoca' ile 'Güdük Necmi' heykellerine tepki! teve2’de sunuculuğunu Esin Övet, Ebru Şancı Öztürk ve Timuçin Güner’in yaptığı, hafta içi her gün saat 11.00’de canlı yayınla ekrana gelen 'teve2 Magazin Masası' programına, merhum sanatçılar Münir Özkul ve Halit Akçatepe’nin kızları bağlandı.
9.12.2021 Magazin
Özge Özder'den mutlu aile pozu
Özge Özder'den mutlu aile pozu Daha önce 'Dudaktan Kalbe', 'Umutsuz Ev Kadınları', 'Mucize Doktor' gibi dizilerde rol alan oyuncu Özge Özder, Instagram hesabından eşi Sinan Güleryüz ve dokuz aylık kızı Eva Luna ile verdiği pozu paylaştı.
4.12.2021 Magazin
Ebru Şallı: İster cilt bakımı yaptırırım, ister evde oturup ağlarım
Ebru Şallı: İster cilt bakımı yaptırırım, ister evde oturup ağlarım teve2’nin sunuculuğunu, Esin Övet, Ebru Şancı ve Timuçin Güner’in yaptığı, hafta içi her gün saat 11.00’de canlı yayınla ekrana gelen programı “teve2 Magazin Masası”nda bugün, geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden Ebru Şallı telefon ile bağlandı.
2.12.2021 Magazin
Nilgün Belgün’den çok konuşulacak açıklama: En yakın arkadaşımla aldattı!
Nilgün Belgün’den çok konuşulacak açıklama: En yakın arkadaşımla aldattı! teve2’nin sunuculuğunu, Esin Övet, Ebru Şancı ve Timuçin Güner’in yaptığı, hafta içi her gün saat 11.00’de canlı yayınla ekrana gelen programı “teve2 Magazin Masası”nda bugün usta oyuncu Nilgün Belgün katıldı.
1.12.2021 Magazin
Rachel Araz 'estetik' iddiaları ile ilgili ilk kez konuştu!
Rachel Araz 'estetik' iddiaları ile ilgili ilk kez konuştu! Sunuculuğunu Esin Övet, Ebru Şancı ve Timuçin Güner’in yaptığı, hafta içi her gün saat 11.00’de canlı yayınla ekrana gelen 'teve2 Magazin Masası' programına bugün, Rachel Araz’ın açıklamaları damga vurdu.
26.11.2021 Magazin
Kibariye'nin borçlarını ödemediği ortaya çıktı!
Kibariye'nin borçlarını ödemediği ortaya çıktı! teve2’nin, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen programı “teve2 Magazin Masası”nı da bugün Kibariye’nin borçları konuşuldu. Kuaför Kemal Damdelen, Kibariye’nin saçına 300 adet kaynak yapıldığını ve 4.200 TL'nin ödenmediğini söyledi.
22.11.2021 Magazin
Zeki Müren’in hayatı film oluyor! Tarkan kabul etmedi...
Zeki Müren’in hayatı film oluyor! Tarkan kabul etmedi... Zeki Müren’in hayatı film oluyor. Film yapımcısı Mustafa Uslu 'teve2 Magazin Masası' programına katılarak, Zeki Müren’in hayatını anlatan film hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
19.11.2021 Magazin
Alişan kardeşinin ardından yaşadıklarını anlattı!
Alişan kardeşinin ardından yaşadıklarını anlattı! teve2’nin sunuculuğunu, Esin Övet, Ebru Şancı ve Timuçin Güner’in yaptığı, hafta içi her gün saat 11.00’de canlı yayınla ekrana gelen programı teve2 Magazin Masası'na bugün ünlü şarkıcı Alişan telefon ile bağlandı. Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş’ı kaybettikten sonra yaşadığı süreci gözyaşları içinde teve2 Magazin Masası programında anlattı.
12.11.2021 Magazin
Feryal Gülman teve2 Magazin Masası’na konuştu!
Feryal Gülman teve2 Magazin Masası’na konuştu! teve2’nin, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen programı “teve2 Magazin Masası”nda bugün, Kemal Gülman ve Feryal Gülman’ın çok konuşulan karşılaşması konuşuldu.
10.11.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Magazin Masası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki magazin masası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.