Gazete Vatan Logo
Magazin Feryal Gülman: Eşimi kendim takip edip beni aldattığını gördüm

Feryal Gülman: Eşimi kendim takip edip beni aldattığını gördüm

Sunuculuğunu, Esin Övet, Ebru Şancı ve Timuçin Güner’in yaptığı, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen 'Teve2 Magazin Masası' programına bugün, sosyetenin ünlü ismi Feryal Gülman telefonla bağlanarak sekiz yıldır süren boşanma davası hakkında konuştu.

Feryal Gülman: Eşimi kendim takip edip beni aldattığını gördüm

Geçtiğimiz ay sonuçlanan ve mahkemenin 60 milyon TL tazminat ödemeye mahkum ettiği Kemal Gülman ile Feryal Gülman arasındaki çekişme son bulmuyor.

'Teve2 Magazin Masası' programına telefonla bağlanarak dava hakkında konuşan Feryal Gülman, hala "Eşim" diye hitap ettiği Kemal Gülman’ın karara itiraz ettiğini ve dolayısıyla davanın henüz bitmediğini açıkladı.

"EŞİM OĞLUMUZLA GÖRÜŞMÜYOR"

Dava sürecinin nasıl başladığını sesi titreyerek anlatan Feryal Gülman, sekiz yıl önce boşanma davası açmaya nasıl karar verdiğini açıkladı. Eşinin telefon konuşmalarını yakaladıktan sonra kendisini takip ederek ihaneti gözleriyle gördüğünü söyleyen Feryal Gülman, eşinin oğullarıyla da görüşmediğini söyledi.

Feryal Gülman, "Bu süreçte oğlum ikimizin arasında bir tek kez girmedi. Baba oğluma karşı bir tutum sergiledi. Bunun nedenini çözmedik. Çocuğa karşı kırıcı oluyor. Bu tutum onu da üzüyor, benim oğlum çok üzüldü" dedi.