Feryal Gülman

Feryal Gülman

Son dakika feryal gülman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan feryal gülman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını feryal gülman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Feryal Gülman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan feryal gülman gelişmeleri de dahil olmak üzere 97 feryal gülman haberi bulunmuştur. Tüm feryal gülman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kemal Gülman'dan sevgilisi Ede Cideli'ye şiddet iddiası!
Kemal Gülman'dan sevgilisi Ede Cideli'ye şiddet iddiası! Sosyetenin tanınmış ismi Feryal Gülman ile Kemal Gülman arasında devam eden yalı krizinde taraflar bir kez daha karşı karşıya geldi. Namı çekilen diziler ile Orta Doğu'ya kadar ulaşan Gülmanlara ait Bebek’te bulunan yalı, bir kez daha tartışma konusu oldu. Öte yandan Eda Cideli, kendinden 57 yaş büyük sevgilisi Kemal Gülman’dan sistematik bir şekilde şiddet gördüğünü ve psikolojik baskı yaşadığını iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu ve 1 ay tedbir kararı aldırdı. Karara itiraz eden Kemal Gülman “Hayatım boyunca hiçbir kadına şiddet uygulamadım” dedi.
26.02.2022 Magazin
Feryal Gülman: Eşimi kendim takip edip beni aldattığını gördüm
Feryal Gülman: Eşimi kendim takip edip beni aldattığını gördüm Sunuculuğunu, Esin Övet, Ebru Şancı ve Timuçin Güner’in yaptığı, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen 'Teve2 Magazin Masası' programına bugün, sosyetenin ünlü ismi Feryal Gülman telefonla bağlanarak sekiz yıldır süren boşanma davası hakkında konuştu.
3.01.2022 Magazin
Feryal Gülman ile Kemal Gülman çekişmeli boşandı! 60 milyon TL...
Feryal Gülman ile Kemal Gülman çekişmeli boşandı! 60 milyon TL... Feryal Gülman ile Kemal Gülman’ın 8 yıldır süren boşanma davası karar bağlandı. Mahkeme, Feryal Gülman’ın ‘zina’ nedeniyle açtığı boşanma davasını karara bağlayarak çifti boşadı. Kemal Gülman’ı da 60 milyon lira tazminata hükmetti.
19.11.2021 Magazin
Feryal Gülman teve2 Magazin Masası’na konuştu!
Feryal Gülman teve2 Magazin Masası’na konuştu! teve2’nin, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen programı “teve2 Magazin Masası”nda bugün, Kemal Gülman ve Feryal Gülman’ın çok konuşulan karşılaşması konuşuldu.
10.11.2021 Televizyon
Kemal Gülman'dan boşanma aşamasında olduğu Feryal Gülman'a: Belasını arıyor!
Kemal Gülman'dan boşanma aşamasında olduğu Feryal Gülman'a: Belasını arıyor! Yaklaşık iki yıldır kendisinden 58 yaş küçük avukat sevgilisi Eda Cideli ile Fransa'ya seyahat eden Kemal Gülman, boşanma aşamasında olduğu eşi Feryal Gülman'la aynı uçakta denk geldi. Gülman'la pişti olan iş insanı, kendisini görüntüleyen muhabirlere yaptığı açıklamayla şaşırttı. Tatsız pişti sonrası teve2’de yayınlanan 'Magazin Masası'na bağlanan Feryal Hanım, canlı yayında konuyla ilgili Esin Övet'e konuştu.
10.11.2021 Magazin
Emine Erdoğan'dan Filistinli çocuklara destek
Emine Erdoğan'dan Filistinli çocuklara destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneğince (TOGEM-DER) düzenlenen, geliri Filistinli çocuklara bağışlanacak "Artsın Eksilmesin Dönüşüm Pazarı"na destek çağrısı yaptı.
22.05.2021 Ekonomi
Feryal ve Kemal Gülman arasındaki kriz devam ediyor! Milyon dolarlık dava...
Feryal ve Kemal Gülman arasındaki kriz devam ediyor! Milyon dolarlık dava... Son dakika haberine göre; Boşanma davaları devam eden Feryal ve Kemal Gülman çifti arasında bu kez tablo krizi çıktı. Kemal Gülman’ın avukatı, milyon dolarlık eserlerin satışının önüne geçmek adına koleksiyonerlere bir açıklama gönderdi: “Mağdur olmamak için Feryal Gülman’dan eserleri almayın.”
7.04.2021 Gündem
Feryal Gülman: Boşanma davamız sürüyor
Feryal Gülman: Boşanma davamız sürüyor Cemiyet hayatının zarif isimlerinden Feryal Gülman, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
24.07.2020 Magazin
Selda Bağcan ile aynı sahnede
Selda Bağcan ile aynı sahnede Tanju Okan, Ferdi Özbeğen ve son olarak Selda Bağcan şarkılarını seslendirdiği 'Repertuvar' proje albümlerindeki yorumculuğuyla müzikseverlerden beğeni toplayan Cenk Eren, önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser verdi.
11.01.2020 Magazin
Sümeyye Erdoğan Bayraktar: 24 Haziran’da çok tarihi bir dönemeçten geçeceğiz
Sümeyye Erdoğan Bayraktar: 24 Haziran’da çok tarihi bir dönemeçten geçeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı ve NEYAD Danışma Kurulu Üyesi Sümeyye Erdoğan Bayraktar NEYAD'ın iftar yemeğine katıldı. İftarda konuşan Sümeyye Erdoğan Bayraktar, “24 Haziran’da çok tarihi bir dönemeçten geçeceğiz. Sadece kazanmak değil güçlü bir temsil elde ederek kazanmak için tüm gücümüzle çalışmamız gerekiyor” dedi.
26.05.2018 Gündem
Pişti  oldular
Pişti oldular Cemiyet hayatının gözde isimlerinden Bahar Şer ve yakın dostu Feryal Gülman önceki gün İstinyePark’daydı.
19.05.2018 Magazin
Aşk için buluştular
Aşk için buluştular Konsept dünya markaları ile tasarımcıları belli temalarla bir araya getiren ‘Mert Aslan Presents’ etkinliği, ünlü isimleri Sevgililer Günü öncesi aşkı kutlamak için buluşturdu
12.02.2018 Magazin
Arif V 216’ya görkemli gala!
Arif V 216’ya görkemli gala! Yılın merakla beklenen filmi Arif V 216’nın galası Zorlu PSM’de gerçekleşti.
4.01.2018 Kültür Sanat
Yeni sezona özel tasarımlar
Yeni sezona özel tasarımlar Vakko, Zuhair Murad’ın tasarladığı 2017-18 kış koleksiyonunu cemiyet hayatından ünlü isimlerin katıldığı özel bir defileyle tanıttı
15.11.2017 Magazin
Feryal Gülman: Konuşursam Türkiye'de duramaz
Feryal Gülman: Konuşursam Türkiye'de duramaz Sosyetik sima Feryal Gülman ile Keman Gülman arasında ipler bir kez daha gerildi.
27.06.2017 Magazin
Benden aldığı her şey ona haram!
Benden aldığı her şey ona haram! İş adamı Kemal Gülman bayram tatili için yurt dışına çıktı.
24.06.2017 Magazin
Yaz neşesi
Yaz neşesi Marella’nın cıvıl cıvıl İlkbahar-Yaz koleksiyonu önceki gün Marella City’s AVM mağazasında gerçekleştirilen davetle tanıtıldı.
14.06.2017 Magazin
Alışverişte Fransız esintisi
Alışverişte Fransız esintisi Anadolu Yakası’nın yeni yaşam alanı Emaar Square Mall, açılışının ardından etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.
3.06.2017 Magazin
Feryal Gülman soyuldu!
Feryal Gülman soyuldu! Tarabya’da oturan sosyete dünyasının önemli isimlerinden olan Feryal Gülman, Türkmenistan uyruklu hizmetçisi Z.T. ve E.K. tarafından soyuldu. Güven timleri, iki hizmetçiyi Kapalıçarşı’da 3 milyon TL değerindeki ziynet eşyalarını bozdurmaya çalışırken suçüstü yakaladı
12.03.2017 Yaşam
O hırsızlar yakalandı!
O hırsızlar yakalandı! Feryal Gülman'ın ziynet eşyalarını çalan şüpheliler yakalandı...
12.03.2017 Magazin
15 Temmuz şehitleri için defile
15 Temmuz şehitleri için defile Gül Ergi, Deniz Akkaya, Mehmet Köymen, Şenay Dağlı birleşerek Altın Kalp oldu. Ankara Gölbaşı’nda şehit düşen polisler için yardım gecesi düzenlendi.
19.01.2017 Magazin
Kışa merhaba dediler
Kışa merhaba dediler Berrin-Olgun Zorlu, Türkan-Dilek Sabancı, Gülşah-Aslışah Alkoçlar, Feryal Gülman, Mina Başaran, Suzan Toplusoy, Yalçın- Tunay Ayaydın, Tülin Şahin-Mehmet Özer, Nicole Meyer gibi birçok ünlü isim Alem dergisi ve Raffles İstanbul’un ev sahipliğinde düzenlenen ‘Kışa Merhaba Partisi’nde buluştu...
5.12.2016 Magazin
Sosyeteyi karıştıran boşanmada gizli hesap şoku!
Sosyeteyi karıştıran boşanmada gizli hesap şoku! 21 yıllık eşi Kemal Gülman’a kendisini genç bir kızla aldattığı gerekçesiyle 200 milyon liralık boşanma davası açan Feryal Gülman, merhum annesi Nihal Sarımuratoğlu adına Kemal Gülman tarafından gizli bir hesap açıldığı ve buradan yurtdışına para yolladığı iddiasıyla mahkemeye başvurdu.
8.11.2016 Magazin
Sahibinden dizilere kiralık yalı
Sahibinden dizilere kiralık yalı Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay’ın Beykoz’daki yalısı dizi ve film setlerine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor...
13.07.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Feryal Gülman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki feryal gülman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.