Kemal Gülman

Kemal Gülman

Son dakika kemal gülman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kemal gülman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kemal gülman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kemal Gülman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kemal gülman gelişmeleri de dahil olmak üzere 58 kemal gülman haberi bulunmuştur. Tüm kemal gülman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eser Yenenler'den çocuklarıyla alışveriş pozu!
Eser Yenenler'den çocuklarıyla alışveriş pozu! Oyuncu ve sunucu Eser Yenenler, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Berfu Yenenler'le mutlu evliliği devam eden iki çocuk babası ünlü isim, oğullarıyla alışveriş yaparken verdiği pozu paylaştı.
26.02.2022 Magazin
Kemal Gülman'dan sevgilisi Ede Cideli'ye şiddet iddiası!
Kemal Gülman'dan sevgilisi Ede Cideli'ye şiddet iddiası! Sosyetenin tanınmış ismi Feryal Gülman ile Kemal Gülman arasında devam eden yalı krizinde taraflar bir kez daha karşı karşıya geldi. Namı çekilen diziler ile Orta Doğu'ya kadar ulaşan Gülmanlara ait Bebek’te bulunan yalı, bir kez daha tartışma konusu oldu. Öte yandan Eda Cideli, kendinden 57 yaş büyük sevgilisi Kemal Gülman’dan sistematik bir şekilde şiddet gördüğünü ve psikolojik baskı yaşadığını iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu ve 1 ay tedbir kararı aldırdı. Karara itiraz eden Kemal Gülman “Hayatım boyunca hiçbir kadına şiddet uygulamadım” dedi.
26.02.2022 Magazin
Lemi Gülman ve eski eşi Reyhan İpekel’in nafaka davasında tanıklar dinlendi!
Lemi Gülman ve eski eşi Reyhan İpekel’in nafaka davasında tanıklar dinlendi! İş insanı Lemi Gülman ve eski eşi Reyhan İpekel’in nafaka davasında cemiyet hayatının tanınmış isimleri tanık olarak dinlendi. İpekel’in tanıkları annesi Monik İpekel, çocukluk arkadaşı Gülşah Alkoçlar ve Tamek Holding’in sahibi Selda Sipahioğlu’ydu.
16.01.2022 Magazin
Feryal Gülman: Eşimi kendim takip edip beni aldattığını gördüm
Feryal Gülman: Eşimi kendim takip edip beni aldattığını gördüm Sunuculuğunu, Esin Övet, Ebru Şancı ve Timuçin Güner’in yaptığı, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen 'Teve2 Magazin Masası' programına bugün, sosyetenin ünlü ismi Feryal Gülman telefonla bağlanarak sekiz yıldır süren boşanma davası hakkında konuştu.
3.01.2022 Magazin
Feryal Gülman ile Kemal Gülman çekişmeli boşandı! 60 milyon TL...
Feryal Gülman ile Kemal Gülman çekişmeli boşandı! 60 milyon TL... Feryal Gülman ile Kemal Gülman’ın 8 yıldır süren boşanma davası karar bağlandı. Mahkeme, Feryal Gülman’ın ‘zina’ nedeniyle açtığı boşanma davasını karara bağlayarak çifti boşadı. Kemal Gülman’ı da 60 milyon lira tazminata hükmetti.
19.11.2021 Magazin
Feryal Gülman teve2 Magazin Masası’na konuştu!
Feryal Gülman teve2 Magazin Masası’na konuştu! teve2’nin, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen programı “teve2 Magazin Masası”nda bugün, Kemal Gülman ve Feryal Gülman’ın çok konuşulan karşılaşması konuşuldu.
10.11.2021 Televizyon
Kemal Gülman'dan boşanma aşamasında olduğu Feryal Gülman'a: Belasını arıyor!
Kemal Gülman'dan boşanma aşamasında olduğu Feryal Gülman'a: Belasını arıyor! Yaklaşık iki yıldır kendisinden 58 yaş küçük avukat sevgilisi Eda Cideli ile Fransa'ya seyahat eden Kemal Gülman, boşanma aşamasında olduğu eşi Feryal Gülman'la aynı uçakta denk geldi. Gülman'la pişti olan iş insanı, kendisini görüntüleyen muhabirlere yaptığı açıklamayla şaşırttı. Tatsız pişti sonrası teve2’de yayınlanan 'Magazin Masası'na bağlanan Feryal Hanım, canlı yayında konuyla ilgili Esin Övet'e konuştu.
10.11.2021 Magazin
Feryal ve Kemal Gülman arasındaki kriz devam ediyor! Milyon dolarlık dava...
Feryal ve Kemal Gülman arasındaki kriz devam ediyor! Milyon dolarlık dava... Son dakika haberine göre; Boşanma davaları devam eden Feryal ve Kemal Gülman çifti arasında bu kez tablo krizi çıktı. Kemal Gülman’ın avukatı, milyon dolarlık eserlerin satışının önüne geçmek adına koleksiyonerlere bir açıklama gönderdi: “Mağdur olmamak için Feryal Gülman’dan eserleri almayın.”
7.04.2021 Gündem
Feryal Gülman: Boşanma davamız sürüyor
Feryal Gülman: Boşanma davamız sürüyor Cemiyet hayatının zarif isimlerinden Feryal Gülman, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
24.07.2020 Magazin
Ünlü işadamı Kemal Gülman, 58 yaş küçük boşanma avukatı ile aşk yaşıyor
Ünlü işadamı Kemal Gülman, 58 yaş küçük boşanma avukatı ile aşk yaşıyor 88 yaşındaki Kemal Gülman'ın Eskişehir ve Monako'da birlikte görüntülendiği genç sevgilisinin, boşanma davasına bakan avukat Eda Cideli olduğu ortaya çıktı. Ünlü işadamının kendisinden 58 yaş küçük avukatıyla 1.5 yıldır aşk yaşadığı iddia ediliyor.
23.07.2020 Magazin
Kemal Gülman: Bekarlık sultanlıkmış
Kemal Gülman: Bekarlık sultanlıkmış 21 yıllık üçüncü eşi Feryal Hanım’dan boşanan iş adamı Kemal Gülman, Ulus'ta bir mekandaydı.
16.11.2019 Magazin
Eski eşine 14 milyon ödeyecek
Eski eşine 14 milyon ödeyecek İş adamı Kemal Gülman’ın oğlu Lemi Gülman ile 2012’de boşandığı eski eşi Reyhan İpekel arasında 8 yıldır süren mal paylaşım davası dün sonuçlandı.
19.06.2018 Magazin
Feryal Gülman: Konuşursam Türkiye'de duramaz
Feryal Gülman: Konuşursam Türkiye'de duramaz Sosyetik sima Feryal Gülman ile Keman Gülman arasında ipler bir kez daha gerildi.
27.06.2017 Magazin
Benden aldığı her şey ona haram!
Benden aldığı her şey ona haram! İş adamı Kemal Gülman bayram tatili için yurt dışına çıktı.
24.06.2017 Magazin
Sosyeteyi karıştıran boşanmada gizli hesap şoku!
Sosyeteyi karıştıran boşanmada gizli hesap şoku! 21 yıllık eşi Kemal Gülman’a kendisini genç bir kızla aldattığı gerekçesiyle 200 milyon liralık boşanma davası açan Feryal Gülman, merhum annesi Nihal Sarımuratoğlu adına Kemal Gülman tarafından gizli bir hesap açıldığı ve buradan yurtdışına para yolladığı iddiasıyla mahkemeye başvurdu.
8.11.2016 Magazin
200 milyonluk dava sil baştan
200 milyonluk dava sil baştan Kemal Gülman ile Feryal Gülman’ın boşanma davasında çıkan kararları Yargıtay bozdu. Dava yeniden görülecek.
4.03.2016 Magazin
Tek tabanca
Tek tabanca Eski eşi Feryal Gülman için “Davayı kazandım oğlumu kaybettim” diyen Kemal Gülman, Zorlu AVM’de tek başına alışveriş yaparken görüntülendiobjektiflere gülümseyerek poz verdi...
30.08.2015 Magazin
Beyazlar içinde
Beyazlar içinde Kemal Gülman, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi...
2.08.2015 Magazin
Bodrum'a iki proje
Bodrum'a iki proje Gülman Group Bodrum'da iki yeni villa projesini hayata geçiriyor.
30.06.2015 Arşiv
200 milyon istedi ama tek kuruş alamadı!
200 milyon istedi ama tek kuruş alamadı! Feryal Gülman (51) 21 yıllık eşi işadamı Kemal Gülman'dan (83) boşanmak için mahkemeye başvurmuş ve kendisini başkasıyla aldattığı iddiasıyla 200 milyon liralık tazminat talep etmişti...
26.06.2015 Magazin
Yemek molasına geldi
Yemek molasına geldi Cemiyet hayatının başarılı iş adamlarından birisi olan Kemal Gülman yakın arkadaşı ile buluşmak üzere Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi...
3.05.2015 Magazin
Kemal Gülman ortaya çıktı
Kemal Gülman ortaya çıktı Gülman Şirketler Grubu Başkanı Kemal Gülman, uzun bir aradan sonra ilk defa görüntülendi...
25.04.2015 Magazin
200 milyon TL’lik boşanma davasında sürpriz tanık!
200 milyon TL’lik boşanma davasında sürpriz tanık! GÜLMAN Şirketler Grubu patronu Kemal Gülman’la eşi Feryal Gülman’ın boşanma davası, geçtiğimiz temmuz ayında sosyeteye bomba gibi düşmüştü...
31.10.2014 Magazin
Tüm mal varlığına tedbir konuldu!
Tüm mal varlığına tedbir konuldu! Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Bank Ekspres soruşturması kapsamında Soma Holding'in Patronu Alp Gürkan'ın malvarlığına tedbir koydu
29.09.2021 Gündem
Dolandırıcılıktan yargılanacak
Dolandırıcılıktan yargılanacak Soma'daki maden ocağının sahibi Alp Gürkan'ın "suç işlemek amacıyla örgüt kurma, kurulan örgüte üye olma, hileli iflas, tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı, 6183 Amme Alacakları Usulü Hakkındaki Kanunun 110. Maddesine muhalefet" gibi suçlardan 17 şüpheliyle birlikte hakkında dava açıldığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kemal Gülman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kemal gülman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.