Madde

Madde

Son dakika madde haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan madde ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını madde haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Madde

haberleri sayfasında son dakika yaşanan madde gelişmeleri de dahil olmak üzere 21.143 madde haberi bulunmuştur. Tüm madde haberleri aşağıda listelenmiştir.
Basur Nedir, Nasıl Geçer? Basur Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Basur Nedir, Nasıl Geçer? Basur Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?Bir diğer adı ile hemoroid olarak bilinen basur, makatta ya da bağırsak çıkışının alt kısmında yer alan şişkin kan damarlarına verilen isimdir.
26.07.2024Sağlık
Bakan Özdemiş Göktaş: Her hanede bir aile danışmanı olacak, eylül ayında atama yapılacak
Bakan Özdemiş Göktaş: Her hanede bir aile danışmanı olacak, eylül ayında atama yapılacakAile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Nasıl her ailenin bir aile hekimi varsa, biz de her hanenin bir aile danışmanı olsun istiyoruz. Bununla ilgili çalışmamızı başlattık. Bu sayede mahalle mahalle ülkemizin sosyal risk haritasını çıkaracağız." dedi.
26.07.2024Gündem
Kırmızı bültenle aranan İsveç merkezli uyuşturucu çetesi İstanbul’da yakalandı
Kırmızı bültenle aranan İsveç merkezli uyuşturucu çetesi İstanbul’da yakalandıUluslararası düzeyde Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan İsveç merkezli uyuşturucu çetesi lideri Alexander G., İstanbul’da yakalandı.
26.07.2024Gündem
Bingöl’deki madde bağımlısının bıçaklı saldırısında kurtulanlar dehşet anlarını anlattı
Bingöl’deki madde bağımlısının bıçaklı saldırısında kurtulanlar dehşet anlarını anlattıBingöl’de madde bağımlısı Emir Can Zazaoğlu’nun (19), tartıştığı kişiyi bıçakladıktan sonra kaçarken çevredekilere bıçakla saldırdığı olayda, ölü sayısı 4’e çıktı. Hastanede tedaviye alınan 7 yaralıdan Fikri Carfi ve Özcan Aydın da yaşamını yitirdi. Madde bağımlısı Emir Can Zazaoğlu’nun, tartıştığı kişiyi bıçakladıktan sonra kaçarken çevredekilere bıçakla saldırdığı olayda yaralananlardan Ahmet Güzel ile Niyazi Yıldız, olay anını anlattı.
25.07.2024Gündem
İstanbul Çatalca'da Ukrayna'ya ait olduğu tahmin edilen patlayıcı madde yüklü jetski bulundu
İstanbul Çatalca'da Ukrayna'ya ait olduğu tahmin edilen patlayıcı madde yüklü jetski bulunduİstanbul Çatalca Sahili’nde Ukrayna donanmasına ait olduğu tahmin edilen üzerinde patlayıcı madde yüklü bir jetski bulundu.
25.07.2024Gündem
Bingöl'de madde bağımlısı dehşet saçtı: Sokaktan geçenlere saldırdı!
Bingöl'de madde bağımlısı dehşet saçtı: Sokaktan geçenlere saldırdı!Bingöl'de madde bağımlısı şahsın sokaktan geçen vatandaşlara saldırısında ölenlerin sayısı 4'e yükseldi. Olayla ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı.
25.07.2024Gündem
İstanbul'da imamı okla yaralayan kişi yakalandı
İstanbul'da imamı okla yaralayan kişi yakalandıİstanbul'da cami imamını okla vurarak yaralayan şüpheli gözaltına alındı. Omzundan yaralanan imam hastaneye kaldırıldı. Bakan Yerlikaya, İstanbul'da imamı okla yaralayan şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi
24.07.2024Gündem
Adana'da Yüreğir polisi aranan 84 kişiyi yakaladı
Adana'da Yüreğir polisi aranan 84 kişiyi yakaladıAdana’da Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü, 16-22 Temmuz tarihlerinde çeşitli suçlardan aranan 84 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
24.07.2024Adana
Bursa'da şoke eden olay! Eski eşinin ölmeden selasını okuttu, mahalle karıştı
Bursa'da şoke eden olay! Eski eşinin ölmeden selasını okuttu, mahalle karıştıBursa'da dini nikahlı eşinden ayrılan kadın, camiden kendi selasının okunduğunu duyunca şaşkına döndü. Boşandığı eşinin selasını okutan koca, o anları da cep telefonuyla kayda aldı. Ölmeden selası okutulan Tuğçe Emir, "İnsan ölmeden selası verilince bir tuhaf oluyormuş" dedi.
24.07.2024Gündem
Mardin'de lohusa eşini 17 bıçak darbesiyle öldüren sanık, hakim karşısına çıktı
Mardin'de lohusa eşini 17 bıçak darbesiyle öldüren sanık, hakim karşısına çıktıMardin'de bir kız çocuğu dünyaya getiren eşi Vatfa Ecevit’i (25), hastaneden taburcu olduğu gün 17 bıçak darbesiyle öldüren ve 'eşe karşı kasten öldürme' suçundan tutuklanan Mehmet Şiyar Ecevit (28), açılan davanın ilk duruşmasında “Olay günü eşimle tartıştım, sonra evden çıkıp uyuşturucu madde kullandım. Eve döndükten sonra tartışmaya devam ettik. Sonra kendimi kaybettim, pişmanım” dedi. Mahkeme heyeti, duruşmayı 30 Eylül’e erteledi.
23.07.2024Gündem
İç güvenlik fakültesi başvuru şartları neler, komiser yardımcısı alımı başvurusu nasıl yapılır? Polis Akademisi komiser alımı
İç güvenlik fakültesi başvuru şartları neler, komiser yardımcısı alımı başvurusu nasıl yapılır? Polis Akademisi komiser alımıPolis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Yüksekokullarına yapılacak alım için başvuru süreci, 23 Temmuz'da başladı ve 29 Temmuz'da sona erecek. Başvurular, adayların http://www.pa.edu.tr adresinden e-devlet şifresi ile gerçekleştirebilecekleri belirtiliyor. Ayrıca, İç Güvenlik Fakültesi için de 40 kadın ve 160 erkek olmak üzere toplamda 200 öğrenci alımı yapılacak. Bu alıma ilişkin başvuru süreci ve detayları yine http://www.pa.edu.tr adresinden takip edilebilir.
23.07.2024Gündem
'Öcalan' sloganıyla halay çeken 9 kişi adliyeye sevk edildi
'Öcalan' sloganıyla halay çeken 9 kişi adliyeye sevk edildiMersin'de terörist başı 'Abdullah Öcalan' sloganları eşliğinde sahil kenarında halay çeken gruptan gözaltına alınan 9 kişi adliyeye sevk edildi. Aranan bir şahsın başka suçtan cezaevinde olduğu öğrenilirken, firari bir kişinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.
23.07.2024Gündem
İHA'lara özel savunma sistemi geliştiren akademisyen çifte saldırı: Yeni detaylar ortaya çıktı
İHA'lara özel savunma sistemi geliştiren akademisyen çifte saldırı: Yeni detaylar ortaya çıktıMalatya'da hava araçlarını lazer silahlarına karşı koruyacak kompozit bir madde geliştiren İnönü Üniversitesi'nde görevli akademisyen çifte yönelik trafikte gerçekleşen saldırı ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.
23.07.2024Gündem
16 ilde Narkoçelik-28 Operasyonları: 59 kişi yakalandı
16 ilde Narkoçelik-28 Operasyonları: 59 kişi yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde imalatı ve satışı yapanlara yönelik düzenlenen Narkoçelik-28 operasyonlarında 59 şüphelinin yakalandığını, 2 ton 294 kilogram uyuşturucu ele geçirildiğini bildirdi. Operasyonlarda gözaltına alınan 59 şüpheliden 40'ı tutuklandı, 9'u hakkında adli kontrol kararı verildi.
23.07.2024Gündem
Sokak hayvanları düzenlemesinde yeni gelişme! 'Ötanazi' kelimesi çıkıyor
Sokak hayvanları düzenlemesinde yeni gelişme! 'Ötanazi' kelimesi çıkıyorBaşıboş sokak köpeklerine ilişkin kanun teklifinde yeni bir gelişme yaşandı. AK Parti kaynaklar, 'ötenazi' kelimesinin kanun teklifinden çıkarıldını bildirdi.
22.07.2024Gündem
Trump'a suikast girişimine ilişkin rapor açıklandı: Gizli Servis'in Crooks'tan haberi vardı
Trump'a suikast girişimine ilişkin rapor açıklandı: Gizli Servis'in Crooks'tan haberi vardıABD'de Cumhuriyetçi Partinin başkan adayı ve eski Başkan Donald Trump'a miting sırasında suikast girişiminde yaşananlara ışık tutan 5 maddelik bir ön bulgu raporu yayımlandı.
21.07.2024Dünya
3 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: Bir suç örgütü daha çökertildi
3 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: Bir suç örgütü daha çökertildiİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Karabük merkezli 3 ilde düzenlenen 'Kuyu-10 Operasyonları'nda elebaşılığını Sezgin Yüksel ve İmdat Yüksel’in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlar sonucu organize suç örgütü üyesi 11 şüphelinin tamamı yakalandı.
20.07.2024Gündem
Adana Yüreğir'de polis suçlulara göz açtırmıyor
Adana Yüreğir'de polis suçlulara göz açtırmıyorAdana’da Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü, 9-15 Temmuz tarihleri arasında çeşitli suçlardan aranan 78 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
19.07.2024Adana
6 ilde Kuyu-9 Operasyonu: 2 suç örgütü üyesi 47 şüpheli yakalandı
6 ilde Kuyu-9 Operasyonu: 2 suç örgütü üyesi 47 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen Kuyu-9 Operasyonları'nda elebaşılığını Abdullah Çapkan ve Ramazan Taş’ın yaptığı birbirleriyle husumetli 2 ayrı organize suç örgütü üyesi 47 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
19.07.2024Gündem
Sokak hayvanları yasası ilk 3 maddesi nedir? Sokak hayvanları yasası 17 madde
Sokak hayvanları yasası ilk 3 maddesi nedir? Sokak hayvanları yasası 17 maddeSahipsiz hayvanlara yönelik Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu. İlk 3 madde kabul edildi. Peki, Sokak hayvanları yasası ilk 3 maddesi nedir, sokak hayvanları yasası 17 madde neyi içeriyor?
18.07.2024Gündem
MSB'den Suriye ile ilişkilerle ilgili açıklama!
MSB'den Suriye ile ilişkilerle ilgili açıklama!Milli Savunma Bakanlığı'ndan terörle mücadeleye ilişkin yapılan açıklamada, son bir haftada 72 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Öte yandan F-16 ile ilgili iddialara cevap verildi.
18.07.2024Gündem
Sokak hayvanları teklifi komisyonda hararetli başladı! Böyle tepki gösterdi
Sokak hayvanları teklifi komisyonda hararetli başladı! Böyle tepki gösterdiKamuoyunda tartışmalara yol açan, hasta olanların yanında sayıları kamu güvenliği açısından tehlike oluşturan sahipsiz hayvanlara ötanazi öngören sokak hayvanlarına ilişkin yasa teklifinin görüşmeleri, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda da tartışmalı başladı. Muhalefet milletvekillerinin salonun küçük olduğu itirazlarıyla yaşanan tartışmaların ardından komisyon görüşmeleri daha büyük olan Plan ve Bütçe Komisyonu salonuna alındı.
17.07.2024Gündem
Zehir tacirlerine Narkoçelik-27 operasyonu: 1 ton 700 kg uyuşturucu madde yakalandı
Zehir tacirlerine Narkoçelik-27 operasyonu: 1 ton 700 kg uyuşturucu madde yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde imal ve satışına yönelik 57 ilde düzenlenen “Narkoçelik-27” operasyonlarında 1 ton 700 kilogram uyuşturucu madde ve 1 milyon 181 bin uyuşturucu hap ele geçirildiğini, operasyonlar sonucu 396 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
17.07.2024Gündem
Adana'da evinde uyuşturucu satarken suçüstü yakalanan sanığa 19,5 yıl hapis
Adana'da evinde uyuşturucu satarken suçüstü yakalanan sanığa 19,5 yıl hapisAdana’da evinde uyuşturucu sattığı iddia edilen ve evinin önünde suçüstü yakalanan sanık 19.5 yıl hapis ve 39 bin lira adli para cezasına çarptırıldı.
16.07.2024Adana
Polislik kaç puan? 2024 TYT polislik taban puanları < 4 yıllık polislik TYT puanı 2024 açıklandı mı, polislik başvurusu TYT puanı kaç olmalı? PMYO taban puanları 2024
Polislik kaç puan? 2024 TYT polislik taban puanları < 4 yıllık polislik TYT puanı 2024 açıklandı mı, polislik başvurusu TYT puanı kaç olmalı? PMYO taban puanları 2024 PMYO taban puanları, YKS sonuçlarının açıklanmasıyla sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Polislik için hangi puan türü gerekli, şartları neler, 4 yıllık polislik TYT puanı 2024 kaç sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, polislik başvurusu TYT puanı kaç olmalı, polislik kaç puan? İşte PMYO taban puanları 2024
16.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Madde ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki madde haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.