Macky Sall

Macky Sall

Son dakika Macky Sall haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Macky Sall ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Macky Sall haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Macky Sall

haberleri sayfasında son dakika yaşanan macky sall gelişmeleri de dahil olmak üzere 50 macky sall haberi bulunmuştur. Tüm macky sall haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a liderlerden tebrik telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a liderlerden tebrik telefonu Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, Gine Bissau Cumhurbaşkanı Umaro Sissoco Embalo ve Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak seçim başarısı dolayısıyla tebrik etti.
15.05.2023 Gündem
Prof. Dr. Ahmet Kavas'a Senegal Devlet Nişanı verildi
Prof. Dr. Ahmet Kavas'a Senegal Devlet Nişanı verildi Senagal Cumhurbaşkanı Macky Sall, Dakar Büyükelçisi Prof. Dr. Ahmet Kavas'a görev süresi boyunca Türkiye-Senagal ilişkilerine katkılarından dolayı Senegal’in en yüksek nişanı olan Devlet Nişanı verdi.
20.01.2023 Gündem
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Senegal Cumhurbaşkanı Sall'dan ortak açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Senegal Cumhurbaşkanı Sall'dan ortak açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Senegal Cumhurbaşkanı Sall ortak basın toplantısı düzenledi.
21.12.2022 Gündem
Rusya - Ukrayna krizi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: İkisinden de vazgeçmemiz mümkün değil
Rusya - Ukrayna krizi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: İkisinden de vazgeçmemiz mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İkisinden de vazgeçmemiz mümkün değil. Rusya ile gerek siyasi, gerek askeri, gerek ekonomik ilişkilerimiz var. Ukrayna ile de aynı şekilde siyasi, askeri, ekonomik ilişkilerimiz var. ‘Ukrayna’dan vazgeç’ deseniz vazgeçemeyiz, çünkü ülkemizin buradaki çıkarları çok ileri derecede. ‘Rusya’dan vazgeç’ deseniz ondan da vazgeçemeyiz, çünkü onunla da şu anda gerçekten ileri derecede birlikteliklerimiz var” dedi.
23.02.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusya'ya ilk tepki: Bu kararını kabul edilemez olarak değerlendiriyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusya'ya ilk tepki: Bu kararını kabul edilemez olarak değerlendiriyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya’nın sözde Donetsk ve Luhansk'ı tanımasıyla ilgili "Biz Rusya’nın bu kararını kabul edilemez olarak değerlendiriyoruz. Taraflara sağduyu ve uluslararası hukuka riayet çağrımızı yineliyoruz." dedi.
22.02.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Senegal Cumhurbaşkanı Sall ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Senegal Cumhurbaşkanı Sall ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret kapsamında geldiği Senegal’de Cumhurbaşkanı Macky Sall ile bir araya geldi.
21.02.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kongo, Senegal ve Gine'ye gidecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kongo, Senegal ve Gine'ye gidecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20-23 Şubat 2022 tarihlerinde mevkidaşlarının davetlerine icabeten, Kongo Demokratik Cumhuriyeti, Senegal Cumhuriyeti ve Gine Bissau Cumhuriyeti’ni ziyaret edecek.
19.02.2022 Siyaset
BioNTech'ten flaş hamle! Ruanda ve Senegal'e açılıyor
BioNTech'ten flaş hamle! Ruanda ve Senegal'e açılıyor Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı üreticisi, Alman biyoteknoloji firması BioNTech, Ruanda ve Senegal'de sıtma ve tüberküloz aşısı üretim tesisleri inşa etmeyi değerlendirdiğini bildirdi.
28.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan art arda görüşmeler!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan art arda görüşmeler! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gürcistan Cumhurbaşkanı Salome Zurabişvili ile telefonda görüştü. Görüşmede, Türkiye-Gürcistan ilişkileri ve bölgesel konular ele alındı. Erdoğan, görüşmede, orman yangınları dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini ileten Gürcistan Cumhurbaşkanı Zurabişvili'ye yangınla mücadelede gösterdiği dayanışma için teşekkür etti.
10.08.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik görüşme!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik görüşme! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mevkidaşları Gine Bissau Cumhurbaşkanı Umaro Sissoco Embalo ve Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall ile bir araya geldi.
30.01.2021 Gündem
Senegal Cumhurbaşkanı Sall karantinaya alındı
Senegal Cumhurbaşkanı Sall karantinaya alındı Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall, yeni tip corona virüs (Covid-19) tespit edilen bir kişi ile temasa geçmesinin ardından tedbir amacıyla karantinaya alındı.
25.06.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Sesin çıkmıyor yazıklar olsun!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Sesin çıkmıyor yazıklar olsun! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.Erdoğan, ABD'nin açıkladığı 'Yüzyılın Anlaşması' planına tepki göstererek "İslam dünyasındaki ülkelerin tavırlarına baktığımızda ben halimize acıyorum. Başta Suudi Arabistan, sesin çıkmıyor, ne zaman çıkacak?" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin tek taraflı Ortadoğu planına yönelik yaptığı açıklamada, "Kudüs kırmızı çizgimizdir. Planı asla tanımıyor ve kabul etmiyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye tarihinin en hızlı ve etkili afete müdahalesini göğsümü gere gere söylüyorum bu depremde yürütmüştür" ifadelerini kullandı.
31.01.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan uyardı: Sabrımız tükeniyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan uyardı: Sabrımız tükeniyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın Filistin-İsrail meselesine yönelik sözde barış planına ilişkin "Bizim bu konudaki tavrımız belli. Kudüs Müslümanların kutsalıdır. Kudüs’ün İsrail’e verilme planı asla kabul edilemez. Açıklanan plan, barışa ve çözüme hizmet etmeyecektir. Bu plan Filistin ve Kudüs için yeni oldubittiler oluşturma gayretidir. Bu, Filistinlilerin haklarını yok sayma ve İsrail’in işgalini meşrulaştırma planıdır. Hangi girişim olursa olsun, bazı Arap ülkeleri sırtını dönse de biz Filistin’in ve Kudüs-ü Şerif’in hukukunu korumak için uluslararası kurumları harekete geçirmeye ve dünyaya bu meseleyi anlatmaya devam edeceğiz." dedi. Erdoğan, "Şu an itibarıyla maalesef Rusya, Astana'ya da, Soçi'ye de sadık değil. Arkadaşlarımız muhataplarıyla görüşmeler yapıyorlar. Bu görüşmelerde de kendilerine 'İdlib'de bu bombalamaları vesaire durdurdunuz durdurdunuz, durdurmadığınız takdirde bizim artık sabrımız tükeniyor" açıklamasını yaptı.
29.01.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hedefimiz ticaret hacmimizi orta vadede bugün yaptığımız görüşmelerden sonra 1 milyar dolara çıkarmaktır." dedi.
28.01.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Senegal Cumhurbaşkanı Sall'den önemli açıklamalar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Senegal Cumhurbaşkanı Sall'den önemli açıklamalar! Cumhurbaşkanı Erdoğan; "İdlib çok çok farklı. Bizim sınırımıza doğru hareketlenme söz konusu." dedi.
28.01.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Senegal Cumhurbaşkanı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Senegal Cumhurbaşkanı ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Senegal Cumhurbaşkanı Sall ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir araya geldi.
20.11.2019 Siyaset
Senegal'de kano batı: 4 ölü
Senegal'de kano batı: 4 ölü Senegal'in başkenti Dakar'ın Atlas Okyanusu kıyısındaki Madeleine adacığı yakınında bir kanonun batması sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti.
17.09.2019 Dünya
İstanbul'da tarihi gün! Büyük Çamlıca Camisi açıldı
İstanbul'da tarihi gün! Büyük Çamlıca Camisi açıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gönlünü bu şehre kaptıran aşıklar için bulundukları yerin önemli olmadığını belirterek, "İstanbul sevdalıları için koltukların, makamların hiçbir kıymeti yoktur. Biz de hangi görevde olursak olalım, eserimizle yatırımlarımızla birbirinden önemli projelerimizle İstanbul'u ilmek ilmek dokuyacağız." dedi. Erdoğan konuşmasında, "Aynı anda camimizde 65 bin mümin ibadetini gerçekleştirebiliyor. Her ne kadar birileri nasıl dolduracaksınız deseler de elhamdülillah doluyor" ifadelerini kullandı.
3.05.2019 Gündem
Senegal'de Sall yeniden cumhurbaşkanı seçildi
Senegal'de Sall yeniden cumhurbaşkanı seçildi 2012'den bu yana ülkeyi yöneten Macky Sall, ilk turda oyların yüzde 58,27'sini aldı.
28.02.2019 Dünya
Afrika'daki dev projede Türk imzası!
Afrika'daki dev projede Türk imzası! Batı Afrika ülkesi Senegal'in başkenti Dakar'da aktif hizmet verecek tek demiryolu hattı, bir Türk firmasının imzasını taşıyor. Dakar'da 2019'da hizmete girecek Dakar-Diamniadio tren hattını, Fransız şirketi EIFFAGE ile Türk şirketi Yapı Merkezi inşa ediyor.
14.01.2019 Ekonomi
Senegal'de muhalefetten ortak miting
Senegal'de muhalefetten ortak miting Cumhurbaşkanı Macky Sall'in rakipleri Khalifa Sall ve Karim Wade taraftarları ortak miting düzenledi.
14.07.2018 Dünya
Senegal Turizm Bakanı Niang istifa etti
Senegal Turizm Bakanı Niang istifa etti İsrailli bir şirketten 30 milyon dolar rüşvet aldığı iddia edilen Turizm Bakanı Mame Mbaye Niang istifasını açıkladı.
12.06.2018 Dünya
Senegal Cumhurbaşkanı'nı Türk zırhlıları korudu
Senegal Cumhurbaşkanı'nı Türk zırhlıları korudu Senegal'in başkenti Dakar'daki Afrika Jandarmaları Birliği 5. Olağan Toplantısı'na katılan Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall'ı Türk zırhlısı "Ejder Yalçın"lar korudu.
9.04.2018 Dünya
Münbiç’te güvenliği beraber sağlamak elbette yapılabilir
Münbiç’te güvenliği beraber sağlamak elbette yapılabilir Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tillerson’ın “Münbiç’in güvenliğinin yarısı sizde yarısı bizde olsun” teklifine “Münbiç gerçek sahiplerinin olmalı” diye yanıt verdiğini anlattı, “Kast ettikleri, kentin asli sakini olan Arapların yerlerine yerleşmelerini sağlama amacıyla, Münbiç’in güvenliğini beraberce sağlamak ise bu elbette yapılabilir” dedi
2.03.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Macky Sall ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki macky sall haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.