Lütfü Türkkan

Lütfü Türkkan

Son dakika Lütfü Türkkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Lütfü Türkkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Lütfü Türkkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lütfü Türkkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lütfü türkkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 192 lütfü türkkan haberi bulunmuştur. Tüm lütfü türkkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lütfü Türkkan ve Mahir Başarır'ın dokunulmazlıklarıyla ilgili karar
Lütfü Türkkan ve Mahir Başarır'ın dokunulmazlıklarıyla ilgili karar TBMM Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu, Lütfü Türkkan ve Mahir Başarır'ın dokunulmazlıklarının kaldırılması yönünde karar aldı.
2.03.2023 Gündem
Meclis deprem gündemi ile açılıyor
Meclis deprem gündemi ile açılıyor Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 3 haftadır ara verilen Türkiye Büyük Millet Meclisi, çalışmalarına 28 Şubat'ta başlayacak. Peki gündemde hangi başlıklar var? Mecliste tüm partilerin ortak imzası ile deprem komisyonu kurulacak.
27.02.2023 Gündem
Başarır ve Türkkan hakkında, dokunulmazlığın kaldırılması kararı
Başarır ve Türkkan hakkında, dokunulmazlığın kaldırılması kararı TBMM Hazırlık Komisyonu, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın dokunulmazlığının kaldırılması yönünde karar aldı.
31.01.2023 Gündem
Türkkan ve Başarır hakkındaki fezleke Meclis gündeminde
Türkkan ve Başarır hakkındaki fezleke Meclis gündeminde TBMM Hazırlık Komisyonu, Lütfü Türkkan ile Ali Mahir Başarır'ın dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin kararını 31 Ocak Salı günü yapacağı toplantıda verecek.
25.01.2023 Gündem
Hazırlık Komisyonu, CHP'li Başarır ve İYİ Parti'li Türkkan'dan savunma istedi
Hazırlık Komisyonu, CHP'li Başarır ve İYİ Parti'li Türkkan'dan savunma istedi TBMM Hazırlık Komisyonu, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve İYİ Parti Mersin Milletvekili Lütfü Türkkan'ın dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin yazılı savunmalarını vermek üzere tebligat gönderdi. Komisyon, iki milletvekiline yazılı savunma için 24 Ocak, sözlü savunma için 25 Ocak tarihine kadar süre verdi.
17.01.2023 Gündem
İYİ Parti lideri Akşener: İktidar ve muhalefet el ele verip kadın ölümlerini silelim
İYİ Parti lideri Akşener: İktidar ve muhalefet el ele verip kadın ölümlerini silelim İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Kaybettiğimiz her gencin ardından üzüntü beyanlarında bulunmak yetmiyor. Katledilen her kadının ardından ağıt yakmak yetmiyor. Gel, iktidar ve muhalefet el ele verelim; bu ülkenin lügatından kadın ölümlerini, genç ölümlerini silelim" dedi.
12.01.2022 Siyaset
Bakan Soylu: Türkiye dört bir tarafında terörle mücadele ediyor!
Bakan Soylu: Türkiye dört bir tarafında terörle mücadele ediyor! TBMM Genel Kurulu'nda bütçe görüşmelerinde İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu'nun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu eleştirirken, 'Kirli, karanlık ilişkiler' sözleri gerginliğe yol açtı, milletvekilleri arasında tartışma çıktı. Bakan Soylu eleştirilere, "Hak savunmak, iftiraya karşı direnç göstermek, yalana karşı savaşmak bir insanın en şerefli ve en onurlu hakkıdır" diyerek cevap verdi.
8.12.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika faiz ve asgari ücret açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika faiz ve asgari ücret açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Grup toplantısında konuştu. Erdoğan, "Asgari ücreti de benzer bir anlayışla tespit ederek, dar gelirlerinin üzerindeki yükü olabildiğince hafifleteceğiz. Biz faiz belasını bu milletin sırtından kaldıracağız. Biz faize kesinlikle milletimizi ezdiremeyiz. Bunun başka çıkışı olamaz. Onlar giderek daha çok sıkıntıya girerken biz ise önümüzdeki yıldan itibaren ferahlamaya başlayacağız." dedi.
17.11.2021 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Macron'a sert tepki: Açıklamaları skandaldır
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Macron'a sert tepki: Açıklamaları skandaldır AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik, "Macron’un Türkiye’nin askerlerini çekmesi çağrısı skandaldır" diyerek sert tepki gösterdi.
15.11.2021 Gündem
15 Temmuz gazisinden Kılıçdaroğlu'na ‘Türkkan’ tepkisi
15 Temmuz gazisinden Kılıçdaroğlu'na ‘Türkkan’ tepkisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da Can Göktuğ Boz tarafından samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz'in Ankara'daki ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Bir grup 15 Temmuz gazisi, Kılıçdaroğlu taziye çadırından ayrıldığı sırada Bingöl'de şehit ağabeyi Tahir Gümren'e küfür eden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'la ilgili açıklama yapmadığı belirterek tepki gösterdi.
14.11.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Lütfü Türkkan’a tepki: ‘Milletimiz gereken cevabı verecek’
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Lütfü Türkkan’a tepki: ‘Milletimiz gereken cevabı verecek’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çanakkale Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulunuyor. Muhafetin erken seçim söylemlerine atıfta bulunan Erdoğan, "Yahu sizden bir şey olmaz. Yatişemediğiniz üzüme koruk diyorsunuz. Siz koruk üzümden anlarsınız ona devam edin" açıklamasında bulundu. Erdoğan, "Bu CHP, bu İP, HDP hep birlikte terör örgütü PKK’nın yandaşlarıdır. Bunlar onlarla beraber yol yürüyor. Biz de Cumhur ittifakı olarak MHP ile yolumuza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı. Şehit yakınına küfür eden Lütfü Türkkan’a da tepki gösteren Erdoğan, “Şehitlere, şehit yakınlarına küfretmeyi olgunlukla karşılayanlara milletimiz gereken cevabı verecek” ifadelerini kullandı.
13.11.2021 Siyaset
Lütfü Türkkan hakkındaki fezleke Meclis'te
Lütfü Türkkan hakkındaki fezleke Meclis'te İYİ Partili Lütfü Türkkan hakkındaki fezleke Meclis'e ulaştı. Söz konusu fezleke Karma Komisyon'a havale edildi.
12.11.2021 Siyaset
İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan hakkında fezleke hazırlandı
İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan hakkında fezleke hazırlandı İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Parlamenter Suçları Soruşturma Bürosu tarafından ‘Hakaret’ ve ‘Etkili eylem’ suçlarından bahisle milletvekili dokunulmazlığının kaldırılması talebiyle fezleke hazırlandı. Hazırlanan fezleke Adalet Bakanlığı’na gönderildi.
11.11.2021 Siyaset
MHP'li kadın milletvekillerinden şehit yakınına küfür eden Türkkan'a tepki
MHP'li kadın milletvekillerinden şehit yakınına küfür eden Türkkan'a tepki MHP'li kadın milletvekilleri, Bingöl'de bir şehit yakınına küfreden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ı kınayarak istifa etmesini beklediklerini bildirdi.
10.11.2021 Siyaset
Asgari Ücretle ilgili AK Parti'den flaş açıklama: Beklentileri karşılayacak
Asgari Ücretle ilgili AK Parti'den flaş açıklama: Beklentileri karşılayacak Asgari Ücretle ilgili son dakika açıklaması geldi. Milyonlar çalışan merakla bekliyor. Canlı yayında açıkladı. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, yıl sonu itibarıyla asgari ücretin gündeme geleceğini belirterek, 'Asgari ücrette emekçilerimizin beklentilerini karşılayacak, milletimizin tamamının da 'tamam bu hakkaniyete uygun' diyeceği fevkalade önemli bir gelişmeyi ortaya koyacağımızı düşünüyorum' ifadesini kullandı.
10.11.2021 Ekonomi
AK Parti'li kadın vekillerden Lütfü Türkkan'a tepki
AK Parti'li kadın vekillerden Lütfü Türkkan'a tepki AK Parti'li kadın milletvekilleri, TBMM'de basın toplantısı düzenleyerek, şehit ağabeyine küfreden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'a tepki gösterdi.
9.11.2021 Siyaset
Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfından Lütfü Türkkan hakkında suç duyurusu
Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfından Lütfü Türkkan hakkında suç duyurusu Vakfın Yönetim Kurulu Başkanı Bilge Gürs, "Lütfü Türkkan'ın partideki görevinden alınmasını kesinlikle yeterli görmemiz mümkün değildir." dedi.
9.11.2021 Gündem
Şehit yakınına küfür soruşturmasıyla ilgili flaş gelişme! Gözaltına alındı
Şehit yakınına küfür soruşturmasıyla ilgili flaş gelişme! Gözaltına alındı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Bingöl ziyareti sırasında şehit yakınına küfür edilmesiyle ilgili başlatılan soruşturmada, İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın yanında bulunan H.T.A.'nın gözaltına alındığı öğrenildi. İstanbul'da gözaltına alınan H.T. A.'nın İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin sürdüğü belirtildi. H.T.A.'nın da şehit yakınına küfür ettiği öne sürüldü.
9.11.2021 Yaşam
Akşener’den Lütfü Türkkan açıklaması: ‘Hata yaptı, mazur görecek değiliz’
Akşener’den Lütfü Türkkan açıklaması: ‘Hata yaptı, mazur görecek değiliz’ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Lütfü Bey, bir hata yaptı. Karşısındaki, genel başkanına hem de kadın olan genel başkanına, ağza alınmayacak küfürleri, hakaretleri etmiş, ahlaksız bir adam da olsa; koruma iç güdülerine, sinirlerine hakim olması gerekirdi. Siyasi deneyimi ve konumu bunu gerektirirdi. Ama maalesef olamadı ve hislerine yenik düştü. Elbette bu hatayı, mazur görecek değiliz" dedi.
9.11.2021 Siyaset
Erhan Usta kimdir? Lütfü Türkkan'ın yerine gelen yeni Grup Başkanvekili Erhan Usta kaç yaşında, nereli?
Erhan Usta kimdir? Lütfü Türkkan'ın yerine gelen yeni Grup Başkanvekili Erhan Usta kaç yaşında, nereli? İYİ Parti'deki görevinden istifa eden Lütfü Türkkan'ın yerine yeni Grup Başkanvekili Erhan Usta oldu. Erhan Usta’nın İYİ Parti yeni grup başkanvekili olmasıyla hakkında merak edilenler arttı. Peki, Erhan Usta kimdir? Erhan Usta kaç yaşında, nerelidir? İşte yeni Grup Başkanvekili Erhan Usta ile ilgili merak edilenler...
9.11.2021 Gündem
MHP'den İYİ Partili Türkkan'a tepki: Soyadını değiştirip vekillikten istifa etmeli
MHP'den İYİ Partili Türkkan'a tepki: Soyadını değiştirip vekillikten istifa etmeli MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın, şehit ailesine yönelik tavrı nedeniyle önce soyadını değiştirmesini, sonra milletvekilliğinden istifa etmesini istedi.
8.11.2021 Siyaset
Kabine toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi canlı yayında duyurdu
Kabine toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi canlı yayında duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanan kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası canlı yayında müjdeyi duyurarak, "40 bin yeni sağlık personeli alımı yapılacak." ifadelerini kullandı.
8.11.2021 Siyaset
İBB Meclisi'nden Türkkan'a tepki olarak şehitler için saygı duruşu
İBB Meclisi'nden Türkkan'a tepki olarak şehitler için saygı duruşu İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi (İBB), İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın Bingöl'de şehit kardeşine küfür etmesine tepki olarak şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.
8.11.2021 Gündem
AK Partili isimden Türkkan tepkisi: Rezilliği savunma saygısızlığında bulunuyor
AK Partili isimden Türkkan tepkisi: Rezilliği savunma saygısızlığında bulunuyor AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "Görülüyor ki CHP Sözcüsü Sayın Faik Öztrak, hala ilk anda kalmış. Provokasyondan bahsederek, Lütfü Türkkan'ın avukatlığını yaparak bu rezilliği savunma saygısızlığında bulunuyor" dedi.
8.11.2021 Siyaset
İYİ Parti'nin yeni grup başkanvekili Erhan Usta oldu
İYİ Parti'nin yeni grup başkanvekili Erhan Usta oldu Lütfü Türkkan'ın istifasının ardından boşalan İYİ Parti Grup Başkanvekilliği'ne Erhan Usta seçildi.
8.11.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Lütfü Türkkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lütfü türkkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.