Luiz Suarez

Luiz Suarez

Son dakika luiz suarez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan luiz suarez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını luiz suarez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Luiz Suarez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan luiz suarez gelişmeleri de dahil olmak üzere 38 luiz suarez haberi bulunmuştur. Tüm luiz suarez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Luiz Suarez futbolu bırakıyorum dedi Gremio Joao Pedro transferini bitirdi
Luiz Suarez futbolu bırakıyorum dedi Gremio Joao Pedro transferini bitirdi Dizinden yaşadığı sakatlık sonrası futbolu bırakma kararı alan Luiz Suarez'in yerini doldurmak için transfer çalışmalarına başlayan Gremio, Joao Pedro'nun işini bitirdi.
1.08.2023 Fenerbahçe
Hulk dediler Luis Suarez çıktı! Adana Demirspor bir bomba patlatacak
Hulk dediler Luis Suarez çıktı! Adana Demirspor bir bomba patlatacak Balotelli ile yollarını ayırdıktan sona Hulk'u gündemine alan Adana Demirspor'un Luiz Suarez'le görüştüğü ortaya çıktı.
12.11.2022 Adana DemirSpor
Serdar Dursun'dan sonra Joshua King'i yıkan transfer haberi! Jorge Jesus görüşmelere başladı
Serdar Dursun'dan sonra Joshua King'i yıkan transfer haberi! Jorge Jesus görüşmelere başladı Serdar Dursun, Joshua King, Batshuayi, Enner Valencia ve Diego Rossi gibi tecrübeli golcülere sahip olan Jorge Jesus'un dünyaca ünlü forvetle görüşmelere başladığı öğrenildi. Daha önce Ali Koç'tan Seferovic, Vinicius, Sörloth gibi isimleri isteyen Portekizli teknik adamın bu sefer kendi devreye girdiği belirtilirken, ocak ayında tüm dengelerin değişebileceği bildirildi.
5.10.2022 Fenerbahçe
Muslera'dan Erden Timur'a inanılmaz jest! Dünya yıldızını İstanbul'a getiriyor
Muslera'dan Erden Timur'a inanılmaz jest! Dünya yıldızını İstanbul'a getiriyor Dursun Özbek'le birlikte yola çıkan ve Sportif AŞ'de büyük işlere imza atması beklenen Erden Timur'un bomba transferlerle ses getirmek istediği öğrenilirken, Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Muslera'nın Timur'a bu konuda yardımcı olacağı ve dünyaca ünlü bir yıldıza imza attıracağı ortaya çıktı.
14.06.2022 Galatasaray
Muslera Dursun Özbek'e hediye edecekti! Jorge Jesus araya girdi bitmiş transfer yarıda kaldı
Muslera Dursun Özbek'e hediye edecekti! Jorge Jesus araya girdi bitmiş transfer yarıda kaldı Dün Beyaz TV'ye yaptığı açıklamalarla gündemdeki yerini alan Muslera, dünyaca ünlü yıldız golcü için 'Onu Galatasaray'a getirebilirim' sözlerinin ardından Fenerbahçe ile anlaşmaya varan Jorge Jesus'un elini çabuk tutması Galatasaray camiası ve Dursun Özbek cephesinde şok etkisi yarattı.
23.05.2022 Fenerbahçe
Muslera Dursun Özbek'i duydu dünyaca ünlü yıldızı açıkladı! 'Süper Lig'e getiririm'
Muslera Dursun Özbek'i duydu dünyaca ünlü yıldızı açıkladı! 'Süper Lig'e getiririm' Galatasaray'ın dünyaca ünlü kalecilerinden Fernando Muslera, hem sezonun değerlendirmesini yaptı hem de yeni seçilecek başkan Dursun Özbek'e tarihi çağrıda bulundu. Uruguaylı eldiven 35 yaşındaki forvet için "Türkiye gelişen bir lig, Türkiye'ye ayak uydurabileceğini ve başarabileceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
22.05.2022 Galatasaray
Fenerbahçe'den transferde ters köşe! Yıldız oyuncu gelmeye hazır!
Fenerbahçe'den transferde ters köşe! Yıldız oyuncu gelmeye hazır! Spor Toto Süper Lig'de teknik direktör İsmail Kartal ile iyi bir çıkış yakalayan ve ligi ikinci olarak bitirmeye yakın olan Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor... Yeni hocasını da belirleyecek olan sarı lacivertliler, bir yandan da yeni sezon transfer planlamasını yapıyor. Arayışlarını sürdüren ve özellikle golcü transferi üzerine yoğunlaşan Kanarya'nın gündemine dünyaca ünlü yıldız Luiz Suarez gelmişti. Ancak Fenerbahçe'den ters köşe bir hamle geldi. Golcü oyuncunun sarı lacivertlilere gelmeye çok yakın olduğu belirtildi.
16.05.2022 Fenerbahçe
Atletico Madrid açıkladı! Luis Suarez ve Hector Herrera'ya güle güle
Atletico Madrid açıkladı! Luis Suarez ve Hector Herrera'ya güle güle La Liga devi Atletico Madrid Luiz Suarez ve Hector Herrera'nın takımdan ayrılacağını duyurdu.
15.05.2022 İspanya
Türkiye'de ses getiren iddia! Luiz Suarez Süper Lig'e geliyor
Türkiye'de ses getiren iddia! Luiz Suarez Süper Lig'e geliyor İspanya basınında yer alan haberlere göre; dünyaca ünlü Uruguaylı golcü Luiz Suarez için Fenerbahçe ve Beşiktaş kıyasıya yarış içerisinde.
10.04.2022 Fenerbahçe
Luiz Suarez'in maç sonu yorumu hem Barcelona hem de Galatasaray taraftarlarını ayağa kaldırdı!
Luiz Suarez'in maç sonu yorumu hem Barcelona hem de Galatasaray taraftarlarını ayağa kaldırdı! 6 yıl Barcelona forması giydikten sonra Atletico Madrid'e transfer olan ve kariyerine bu kulüpte devam eden Luiz Suarez'in Barcelona - Galatasaray maçının ardından yaptığı yorumlar her iki kulübün taraftarlarını da çıldırttı.
11.03.2022 UEFA Avrupa Ligi
Atletico Madrid'de Luiz Suarez depremi
Atletico Madrid'de Luiz Suarez depremi La Liga'da şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan Atletico Madrid'de Luiz Suarez şoku yaşanıyor.
7.04.2021 İspanya
Barcelona - İnter maç sonucu: 2-1
Barcelona - İnter maç sonucu: 2-1 Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftası dev bir maça sahne oldu. F Grubu'nda yer alan Barcelona ve İnter'in nefes kesen mücadelesinde kazanan Katalanlar oldu. Henüz 3'de Martinez'in golüyle geriye düşen Barcelona'da sahneye Luiz Suarez çıktı. 58 ve 84'de iki harika gole imza atan Uruguaylı gol makinesi, takımına 3 puanı getiren isim oldu.
3.10.2019 Şampiyonlar Ligi
Chiellini finalde yok
Chiellini finalde yok Juventus'un savunma oyuncusu Chiellini, sakatlığı nedeniyle Barcelona ile oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi finalini kaçıracak.
4.06.2015 Futbol
Dört büyükler MSN kadar olamadı
Dört büyükler MSN kadar olamadı Türkiye'nin büyükleri Messi, Neymar ve Suarez'i geçemedi.
20.05.2015 Süper Lig
'Çocuk gibi futbol oynamak istiyorum'
'Çocuk gibi futbol oynamak istiyorum' Beşiktaş'ın yeni transferi Demba Ba, Lig TV'ye açıklamalarda bulundu.
28.07.2014 Beşiktaş
İşte Cüneyt Çakır'ın sırrı!
İşte Cüneyt Çakır'ın sırrı! Kupada en iyilerden biri olarak seçilen hakemimiz, maçlara işte böyle hazırlanıyor...
3.07.2014 Futbol
İtalya basını: Felaket!
İtalya basını: Felaket! İtalya Milli Takımı'nın başarısızlığı, ülke basınında geniş yer buldu.
25.06.2014 Futbol
Liverpool Suarez'le masaya oturuyor
Liverpool Suarez'le masaya oturuyor Liverpool, 2016'da sözleşmesi sona erecek olan Luis Suarez ile masaya oturma kararı aldı.
19.12.2013 Futbol
Isırığa destek çıktı
Isırığa destek çıktı Liverpool'un 35 yaşındaki futbolcusu Jamie Carragher'dan Suarez'e destek geldi
24.04.2013 Futbol
'Kuduz köpek gibi'
'Kuduz köpek gibi' İngiliz basını Luiz Suarez'in maçtaki ısırığını gündemine aldı
22.04.2013 Futbol
Liverpool'u Suarez uçurdu
Liverpool'u Suarez uçurdu İngiltere Premier Lig'in 28. hafta mücadelesinde Liverpool, küme düşme mücadelesi veren Wigan'ı deplasmanda 4-0 mağlup etti.
3.03.2013 Futbol
Muslera bozguna uğradı!
Muslera bozguna uğradı! Dünya Kupası Elemelerinda Bolivya Uruguay'ı konuk etti
17.10.2012 Futbol
Almanya maçının hakemine şok karar!
Almanya maçının hakemine şok karar! Everton - Liverpool maçında kırmızı kart gören oyuncuyla ilgili karar açıklandı...
5.10.2011 Futbol
Formasını yaktılar
Formasını yaktılar İspanyol golcünün 50 milyon pounda Chelsea’ye gitmesi, Liverpool’luları çılgına çevirdi
1.02.2011 Futbol
Barcelona Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Barcelona Bayern Münih maçı saati
Barcelona Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Barcelona Bayern Münih maçı saati Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı yaşanıyor. Corona virüs salgını nedeniyle mart ayında ertelenen UEFA Şampiyonlar Ligi'nin çeyrek final karşılaşmaları bugün Barcelona Bayern Münih maçı ile devam edecek. Çeyrek final eşleşmelerinin en dikkat çeken mücadelesinde Barcelona ve Bayern Münih, yarı final için karşı karşıya geliyor. Tek maç usulü oynanan karşılaşmada mücadeleyi kazanan takımlar bir üst tura çıkıyor. Peki, Barcelona Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Barcelona Bayern Münih maçının kanalı ve saati...
14.08.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Luiz Suarez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki luiz suarez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.