Gazete Vatan Logo
Adana DemirSpor Hulk dediler Luis Suarez çıktı! Adana Demirspor bir bomba patlatacak

Hulk dediler Luis Suarez çıktı! Adana Demirspor bir bomba patlatacak

Balotelli ile yollarını ayırdıktan sona Hulk'u gündemine alan Adana Demirspor'un Luiz Suarez'le görüştüğü ortaya çıktı.

Hulk dediler Luis Suarez çıktı! Adana Demirspor bir bomba patlatacak

26 yıl aradan sonra geçtiğimiz sezon adını Süper Lig'e yazdıran ve 2 sezondur yaptığı transferlerle sükse yaratan Adana Demirspor golcü transferi için atağa geçti. Sezon öncesi Mario Balotelli ile, geçtiğimiz hafta ise Artem Dzyuba ile yollarını ayıran Mavi Şimşekler yıldız golcü transferi için düğmeye bastı.

BALOTELLI'NİN AYRILIĞI ÇOK KONUŞULDU

Adana Demirspor'da İtalyan golcü Mario Balotelli'nin takımdan ayrılışı çok konuşuldu. İtalyan forvet, teknik direktör Vincenzo Montella ile yaşadığı sorunlar ve takımdan ayrılma isteği sonucunda İsviçre temsilcisi Sion'a transfer oldu.

Balotelli geçtiğimiz sezon 31 Süper Lig maçında 18 gol atıp 4 asist yapmıştı. Balotelli'nin bu performansı yıllar sonra kendisini İtalya Milli Takımı'na kadar taşımıştı.

YERİ DZYUBA İLE DOLDURULDU

Mario Balotelli'nin takımdan ayrılmasının ardından transfer çalışmalarına yoğunluk veren Adana Demirspor, sezon başında Fenerbahçe ve Galatasaray'la da adı anılan Rus forvet Artem Dzyuba'yı renklerine bağlamıştı. Fakat İtalyan teknik adam Vincenzo Montella kadroda düşünmediği Dzyuba'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

SUAREZ İLE TEMAS SAĞLANDI

Adana Demirspor, Atletico Mineiro'dan Hulk ve Nacionel'den ayrılan Luis Suarez'i transfer etmek için çalışmalara başladı ve oyuncularla temas sağladı. Mavi-Lacivertli kurmayların iki transfer için yurt dışında olduğu belirtildi.

KULÜBÜNDEN AYRILDI

Kariyerinde Groningen, Ajax, Liverpool, Barcelona ve Nacional bulunan Suarez geçtiğimiz hafta şampiyonluk yaşadığı Uruguay temsilcisinden ayrıldı. Yıldız golcü Luis Suarez, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamayla Nacional kulübünden ayrıldığını duyurdu.

Haberin Devamı

SANCAK: BALOTELLI ERKEN GİTSEYDİ SUAREZ LİSTEMİZDEYDİ

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: "Mario Balotelli takımdan erken gitseydi, listemizde Luis Suarez, Cavani, Pato ve Hulk gibi bazı oyuncular vardı. Bunlarla görüşmeler yapacaktık ama Mario bizi o kadar oyaladı ki kimseyle görüşemedik."

MİLLİ TAKIMA SEÇİLDİ

Luis Suarez, Atletico Madir'ten sonra gittiği Nacional takıkımında toplam 16 karşılaşmada forma giydi. 8 kez gol sevinci yaşayan 35 yaşındaki futbolcu, 3 asist yaptı. Suarez, Katar'da yapılacak Dünya Kupası'nda Uruguay Milli Takımı'na seçilen oyuncular arasında.

Haberin Devamı

KUPA KOLEKSİYONCUSU SUAREZ

Ajax, Liverpool, Barcelona, Atletico Madrid gibi dünya devlerinde forma giyen Suarez'in kariyerinde 5 La Liga, 1 Şampiyonlar Ligi, 1 Kulüpler Dünya Kupası, 1 UEFA Süper Kupası, 4 İspanyol kupası, 2 İspanya Süper Kupası, 1 Hollanda Ligi, 1 Hollanda Kupası, 2 Uruguay Ligi, 1 İngiliz kupası şampiyonluğu bulunuyor. Futbolcu, Premier Lig ve La Liga'da gol kralı olmayı başardı.

Hulk dediler Luis Suarez çıktı Adana Demirspor bir bomba patlatacak