Gazete Vatan Logo
Futbol Formasını yaktılar

Formasını yaktılar

İspanyol golcünün 50 milyon pounda Chelsea’ye gitmesi, Liverpool’luları çılgına çevirdi

Formasını yaktılar

PREMIER Lig’de transfer dönemi dün rekorlarla kapanırken Fernando Torres’in transferi ortalığı alt üst etti. 50 milyon poundluk teklifi kabul ederek oyuncusunu Chelsea’ye gönderen Kızıllar, karşılığında ise Newcastle’dan Andy Carroll’a 35, Ajax’tan Urguaylı Luiz Suarez’e de 23 milyon pound ödeyerek 5,5’er yıllık sözleşme imzaladı.

TORRES, bu transfer sonrası Liverpool taraftarını çileden çıkartırken Merseyside’lı fanatikler, gece biten görüşmeler sonrasında eski oyuncularının formasını yaktılar. Carrol ise bu transferle birlikte en pahalı İngiliz futbolcu oldu.

Bu maça DİKKAT!

TÜM dünya, Fernando Torres’in Chelsea’ye transferiyle çalkalanırken golcü futbolcu, kaderin bir cilvesi olarak pazar günü Maviler’in formasıyla Liverpool’a karşı sahaya çıkacak. Maç 18.00’de Stamford Bridge’de oynanacak.

Tuncay Şanlı siftah yaptı!

TRANSFERİN son gününde Wolfsburg’a 3.5 yıllık imza atan Tuncay Şanlı, ilk antrenmanına çıktı. Çalışma boyunca neşeli görülen ve takım arkadaşlarıyla tanışan milli oyuncu, idman sonrası bol bol imza dağıttı. Premier Lig’in kendisine çok şey kattığını belirten Şanlı, Türkiye’ye dönerse F.Bahçe’de forma giyeceğini söyledi.

Haberin Devamı