Muslera Kimdir

Muslera Kimdir

Néstor Fernando Muslera Micol (İspanyolca telaffuz: ) (d. 16 Haziran 1986; Buenos Aires, Arjantin) Uruguaylı millî kaleci. Süper Lig takımlarından Galatasaray'da forma giymektedir. Kariyerindeki ilk ve tek golünü 8 Nisan 2012 tarihinde oynanan normal sezonun son maçı olan Manisaspor - Galatasaray maçında kaleci Volkan Babacan'a penaltıdan atmıştır. Galatasaray tarihinin en çok forma giyen yabancı futbolcusudur.

Muslera Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muslera kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.089 muslera kimdir haberi bulunmuştur. Tüm muslera kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana Demirspor - Galatasaray maçında rekor üstüne rekor! Sarı-kırmızılılar adım adım şampiyonluğa: 0-3
Adana Demirspor - Galatasaray maçında rekor üstüne rekor! Sarı-kırmızılılar adım adım şampiyonluğa: 0-3 Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor'u 3-0 mağlup etti. Galatasaray bu galibiyetle Süper Lig’de puanını 93’e çıkardı ve lig tarihinde Fenerbahçe’ye ait olan en fazla puan toplama rekorunu egale ederken Süper Lig'deki yenilmezlik serisini de 22'ye çıkardı. Sarı-kırmızılılar Süper Lig’de üst üste 15. maçından galip ayrıldı ve kendisine ait galibiyet serisi rekorunu da geliştirmiş oldu. Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi maçta attığı golle Süper Lig’deki gol sayısını 21’e çıkardı ve yarışta zirveye yerleşti.
26.04.2024 Galatasaray
Taraftar yıkılacak! Muslera eldivenlerini bırakıyor, resmen emekli oldu
Taraftar yıkılacak! Muslera eldivenlerini bırakıyor, resmen emekli oldu Galatasaray'da son dakika gelişmeler yaşanıyor. Fernando Muslera'dan emeklilik kararı. Resmen açıklandı. Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera için açıklama geldi. Deneyimli kaleci Milli Takım kariyerini noktaladı. İşte detaylar...
26.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray, zirve yürüyüşünü devam ettiyor
Galatasaray, zirve yürüyüşünü devam ettiyor Galatasaray, Süper Lig'in 33. haftasında evinde Pendikspor'u ağırladı. Son 13 lig maçını kazanarak muhteşem bir çıkış yakalayan ve şampiyonluk yürüyüşüne devam eden Sarı-Kırmızılılar, İstanbul ekibini de 4-1'le geçti ve kendisine ait olan 14 maçlık galibiyet serisini tekrarladı.
21.04.2024 Futbol
Galatasaray - Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Galatasaray - Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray, Süper Lig'in 33. haftasında kendi sahasında Pendikspor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele saat 19:00'da başlayacak.
21.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'da 5 yıldız imzayı attı! Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye gönderme
Galatasaray'da 5 yıldız imzayı attı! Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye gönderme Yıldız futbolcularıyla bir süredir sözleşme görüşmeleri yapan Galatasaray'da beklenen oldu. Sarı-kırmızılı ekip, yıldız futbolcularının sözleşmelerini uzatırken imza töreni düzenlendi.
19.04.2024 Galatasaray
Alanyaspor - Galatasaray maçında gol yağmuru! Aslan liderliği geri aldı
Alanyaspor - Galatasaray maçında gol yağmuru! Aslan liderliği geri aldı Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray deplasmanda Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Zirve yarışında ezeli rakibi Fenerbahçe ile amansız bir yarışa giren Sarı Kırmızılılar, Alanyaspor deplasmanında Barış Alper (2) Ziyech ve Icardi'nin golleriyle 4-0 kazandı.
15.04.2024 Alanyaspor
Muslera elinin tersiyle itmişti! Dursun Özbek kesenin ağzını açtı, işte yeni maaşı
Muslera elinin tersiyle itmişti! Dursun Özbek kesenin ağzını açtı, işte yeni maaşı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Muslera, Galatasaray’daki geleceğiyle ilgili belirsizliğe son noktayı koydu. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 37 yaşındaki file bekçisi, “Amacım, fiziğim elverdiğince oynayabilmek. Kendimi çok iyi hissediyorum. Önümüzdeki birkaç yıl daha burada olmak isterim” dedi. Yönetimle de yeni kontrat konusunda anlaşan Uruguaylı eldivenin yeni maaşı da belli oldu.
14.04.2024 Galatasaray
Süper Kupa'da Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 11'leri belli oldu
Süper Kupa'da Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 11'leri belli oldu 2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe, bu akşam 2023 Süper Kupa müsabakasında karşı karşıya gelecek. Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda saat 21.30'da başlayacak karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Burak Şeker olacak. Müsabakada Koray Gençerler VAR, Zorbay Küçük, Esat Sancaktar ve Serkan Tokat da AVAR olarak görev yapacak.
7.04.2024 Futbol
Galatasaray - Hatayspor (CANLI)
Galatasaray - Hatayspor (CANLI) Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Galatasaray, Hatayspor’u konuk ediyor.
2.04.2024 Futbol
Muslera kararını değiştirdi! Herkes ayrılacak derken Dursun Özbek aklını çeldi
Muslera kararını değiştirdi! Herkes ayrılacak derken Dursun Özbek aklını çeldi Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, basın mensuplarına yaptığı açıklamada sözleşmesi sezon sonunda bitecek Fernando Muslera ile yeni mukavele imzalayacaklarını söylemişti. Uruguaylı eldivenin yeni sözleşmesinde alacağı ücret belli oldu. İşte detaylar...
20.03.2024 Galatasaray
Dursun Özbek ne yaptıysa olmadı! Galatasaray'dan Muslera kararı, şampiyon olana kadar idare et
Dursun Özbek ne yaptıysa olmadı! Galatasaray'dan Muslera kararı, şampiyon olana kadar idare et Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sezon sonunda Sarı-Kırmızılılar'la kontratı sona erecek olan Fernando Muslera'yla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Kalacak mı, gidecek mi belirsizliği süren Uruguaylı eldiven konusunda yeni bir karar alındı.
16.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'ı yıkan ayrılık! Okan Buruk'u istemedi, Muslera 'baba'sının yanına gidiyor
Galatasaray'ı yıkan ayrılık! Okan Buruk'u istemedi, Muslera 'baba'sının yanına gidiyor Süper Lig'de şampiyonluk hedefine odaklanan Galatasaray'da yıldız isme Fatih Terim talip oldu. Sözleşmesi sona erecek sarı-kırmızılı futbolcunun geleceği merak ediliyor.
14.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'da ‘Dayı’ya saygı büyük
Galatasaray'da ‘Dayı’ya saygı büyük Çaykur Rizespor maçında Mauro Icardi’nin, penaltıyı kendisi kullanmak yerine hat trick yapması için Kerem Demirbay’a attırması, futbolcuların Kerem’e olan saygısının bir göstergesi olarak değerlendirildi.
10.03.2024 Şampiy10
Seçil Erzan: Paraya dokunmam yasaktı ama odama valiz valiz parayla giriliyordu
Seçil Erzan: Paraya dokunmam yasaktı ama odama valiz valiz parayla giriliyordu Fon dolandırıcılığı davasında savunmasına ek yapan Seçil Erzan, “Aracım yol ortasında durdurulup içindeki paralar alınıyordu. Paraya dokunmam yasaktı ama odama valiz valiz parayla giriliyordu, bunu herkes görmeliydi” dedi.
10.03.2024 Gündem
Galatasaray Çaykur Rizespor maçında gol yağmuru: 6-2
Galatasaray Çaykur Rizespor maçında gol yağmuru: 6-2 Süper Lig'in 29. haftasında lider Galatasaray kritik mücadelede Çaykur Rizespor'u 6-2 mağlup etti.
8.03.2024 Galatasaray
Seçil Erzan hakim karşısında sitem etti!:Yenge doğruyu söyle
Seçil Erzan hakim karşısında sitem etti!:Yenge doğruyu söyle Spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı davada tutuklu sanık olarak dinlenen Seçil Erzan,Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'ndaki İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde duruşmaya çıktı. Erzan duruşmada darbedildiğini görmediğini söyleyen yengesine, "Yenge doğruyu söyle" dedi.
8.03.2024 Gündem
Seçil Erzan hakim karşısında! Muslera ve Emre Belözoğlu itiraf etti: Ünlü isimler var
Seçil Erzan hakim karşısında! Muslera ve Emre Belözoğlu itiraf etti: Ünlü isimler var Aralarında spor dünyasının ünlü isimlerinin de olduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen banka şube müdürü Seçil Erzan, 4. kez hakim karşısına çıktı. Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu duruşmaya geldi. Selçuk İnan ise duruşmaya yine katılmadı. Duruşmada tanık olarak dinlenen Fernando Muslera ifadesinin ardından salondan ayrıldı. Muslera, yatırım yaptıktan sonra bazı ünlü kişilerin de fonda paralarının olduğunu söyleyerek Seçil Erzan'ın kendisini rahatlatmaya çalıştığını ifade ederek "Şikayetçiyim" dedi.
8.03.2024 Gündem
Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Ünlü isimler mahkemede nasıl dolandırıldıklarını anlatacak
Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Ünlü isimler mahkemede nasıl dolandırıldıklarını anlatacak Aralarında spor dünyasının ünlü isimlerinin de olduğu çok sayıda kişiyi milyonlarca dolar dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan, yarın tekrar hâkim karşısına çıkacak. Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Fernando Muslera nasıl dolandırıldıklarını mahkemede anlatacak.
7.03.2024 Gündem
Muslera Galatasaray'a resti çekti! Dursun Özbek devreye girdi, tek sorun ortaya çıktı
Muslera Galatasaray'a resti çekti! Dursun Özbek devreye girdi, tek sorun ortaya çıktı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Beşiktaş zaferinin kahramanlarından Muslera, bir kez daha Galatasaray için ne kadar değerli olduğunu kanıtlarken Uruguaylı kalecinin transferi konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı.
5.03.2024 Galatasaray
Beşiktaş-Galatasaray (Maç özeti)
Beşiktaş-Galatasaray (Maç özeti) Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray, Beşiktaş derbisinden 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Sarı-kırmızılılar, Dolmabahçe'deki 9 yıllık galibiyet hasretine son verirken ligdeki liderliğini sürdürdü.
3.03.2024 Futbol
Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıktı: Biraz kazandıralım geri alalım
Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıktı: Biraz kazandıralım geri alalım Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla eski banka müdürü Seçil Erzan'ın da arasında bulunduğu 7 sanıklı dava dosyasına sanıkların telefonları ve dijital materyallerinin incelemelerine ilişkin yeni bilirkişi raporu geldi. Raporda Erzan'ın Deniz Bank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Aydoğdu ile Arda Turan ve Fatih Terim'in kredi kullanması konusunda geçen konuşmaları dikkat çekti. Öte yandan Seçil Erzan'ın banka yetkilileriyle Selçuk İnan hakkındaki konuşmaları bilirkişi raporunda yer aldı.
27.02.2024 Gündem
Galatasaray - Antalyaspor (Maç özeti)
Galatasaray - Antalyaspor (Maç özeti) Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, Antalyaspor'u 2-1 yendi. Sarı kırmızılıların gollerini Kerem Aktürkoğlu attı. Galatasaray puanını 72 yaparak liderliğini sürdürdü. Sarı-kırmızılılar iç sahada çıktığı 31 maçta da kaybetmezken, Süper Lig'de sahasında puan kaybetmeyen tek takım konumunda.
26.02.2024 Futbol
Seçil Erzan'ın internet geçmişi ve silinen mesajlarına ulaşıldı! Bakın neler yazmış
Seçil Erzan'ın internet geçmişi ve silinen mesajlarına ulaşıldı! Bakın neler yazmış Aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan gibi ünlü futbolcuların da 21 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla eski banka müdürü Seçil Erzan'ın da arasında bulunduğu 7 sanıklı dava dosyasına sanıkların telefonları ve dijital materyallerinin incelemelerine ilişkin yeni bilirkişi raporu girdi. Erzan'ın telefonunda internet üzerinden "Hangi ilaç öldürür", "Türkiye'ye suçlu iadesi olmayan ülkeler 2023", "İsviçre suçlu iadesi", "Suçlu iade etmeyen ülkeler", "intihar çeşitleri", "fare zehri insanı kaç saatte öldürür", "nasıl intihar edilir" gibi aramalar yaptığı tespit edildi. Sanıklar Ali ve Atilla Yörük'ün ise yakın tarihte telefonlarını değiştirdikleri belirlendi.
26.02.2024 Gündem
Galatasaray'da Muslera krizi! Görüşmelerden sonuç çıkmadı
Galatasaray'da Muslera krizi! Görüşmelerden sonuç çıkmadı Galatasaray, tecrübeli kaleci Fernando Muslera'nın sözleşmesini uzatmak için çalışmalarını sürdürürken bir süredir devam eden görüşmelerden sonuç çıkmadı. Taraflar arasındaki talepler arasında ciddi bir fark var. İşte detaylar...
25.02.2024 Şampiy10
Galatasaray, Avrupa'ya kötü veda etti
Galatasaray, Avrupa'ya kötü veda etti UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu rövanş maçında Sparta Prag, Galatasaray'ı 4-1 mağlup etti. İlk maçta rakibini 3-2'yle geçen Galatasaray, bu sonuç sonrası Avrupa kupalarına veda etti.
22.02.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Muslera Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muslera kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.