Luigi Di Maio

Luigi Di Maio

Son dakika Luigi Di Maio haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Luigi Di Maio ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Luigi Di Maio haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Luigi Di Maio

haberleri sayfasında son dakika yaşanan luigi di maio gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 luigi di maio haberi bulunmuştur. Tüm luigi di maio haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karadeniz'de tahıl koridoru planı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1 hafta-10 gün içinde neticelendirmeye çalışacağız
Karadeniz'de tahıl koridoru planı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1 hafta-10 gün içinde neticelendirmeye çalışacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Başbakanı Draghi ile ortak basın toplantısında konuştu. Erdoğan, "Birçok alanda işbirliğimizi pekiştirecek 9 anlaşmaya imza attık. Ticaret hacmimiz rekorla 23 milyar doların üzerine çıktı. Mevcut rakamlar 25 milyar eşiğini aşacağımızı gösteriyor. Şirketlerimizi yatırımları artırma yönünde teşvik etmeye devam edeceğiz" dedi. Erdoğan, Karadeniz'deki tahıl koridoruyla ilgili olarak ise "Putin ve Zelenski'nin yaklaşımı önem arz ediyor. 1 hafta-10 gün içinde görüşmeleri yoğunlaştırıp neticelendirmeye çalışacağız" dedi.
5.07.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu'ndan ABD'de kritik görüşme! "Güvenlik endişelerimiz giderilmeli"
Bakan Çavuşoğlu'ndan ABD'de kritik görüşme! "Güvenlik endişelerimiz giderilmeli" Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüşmesi sonrası açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, NATO’ya üye olmak isteyen İsveç ve Finlandiya’ya atıfta bulunarak, NATO’ya üye olmak isteyen ülkelerin Türkiye’yi hedef alan terör örgütlerine destek vermesinin kabul edilemez olduğunu vurguladı. Çavuşoğlu, ABD ve Türkiye arasındaki F-16 görüşmelerinin olumlu geçtiğini ifade etti.Öte yandan ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Sullivan "İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliği konusunda süreci kolaylaştırmak için Türkiye ile görüştüklerini ve "Türkiye'nin güvenlik kaygılarının karşılanabileceğini" ifade etti.
18.05.2022 Gündem
Bakan Çavuşoğlu BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü!
Bakan Çavuşoğlu BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD temasları dahilinde Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres ile bir araya geldi.
18.05.2022 Siyaset
İtalyan bakandan 'Türkiye' vurgusu: Barış için en çok onlar çalıştı
İtalyan bakandan 'Türkiye' vurgusu: Barış için en çok onlar çalıştı İtalya Dışişleri Bakanı Luigi Di Maio, Rusya-Ukrayna arasındaki savaşın sona ermesi için en çok çalışan ülkenin Türkiye olduğuna dikkat çekerek Avrupa Birliği'ne 'barış konferansı' çağrısı yaptı.
13.04.2022 Dünya
Bakan Çavuşoğlu, İtalyan mevkidaşı ile görüştü
Bakan Çavuşoğlu, İtalyan mevkidaşı ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İtalya Dışişleri Bakanı Luigi Di Maio'yla telefonda görüştü.
21.03.2022 Siyaset
SWIFT hamlesi Rusya'nın nefesini kesecek! ABD duyurdu...
SWIFT hamlesi Rusya'nın nefesini kesecek! ABD duyurdu... ABD ve Avrupa ülkeleri Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasının ardından peş peşe yaptırım karalarını açıkladı. Öte yandan ekonomik olarak Rusya'nın nefesini kesecek bir hamle planlanıyor. Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba'nın Birleşmiş Milletler kürsüsünden Rusya'nın SWIFT adı verilen uluslararası ödeme sistemiyle olan bağlarının acilen kesilmesini istedi. Peki nedir bu SWIFT sistemi ve ne işe yarıyor? Daha da önemlisi Rusya'nın sistemin dışında bırakılması ne anlama geliyor? İşte konu ile ilgili tüm detaylar...
26.02.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan İtalya Başbakanı Draghi'yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan İtalya Başbakanı Draghi'yi kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi temasları kapsamında, İtalya Başbakanı Mario Draghi'yi kabul etti.
30.10.2021 Siyaset
İtalya'dan flaş Taliban açıklaması: Tanıma pek olası değil
İtalya'dan flaş Taliban açıklaması: Tanıma pek olası değil İtalya Dışişleri Bakanı Luigi Di Maio, Afganistan'da Taliban'ın kuracağı hükümetin tanımasının pek olası olmadığını söyledi.
4.09.2021 Dünya
İtalya'da büyük şok! AB'den yardım istediler!
İtalya'da büyük şok! AB'den yardım istediler! İtalya'nın batısındaki Sardinya Adası'nda dünden bu yana devam eden orman yangını nedeniyle 1500'ü aşkın kişinin tahliye edildiği bildirildi.
25.07.2021 Dünya
Casusluk krizinde yeni hamle! İpler iyice gerildi
Casusluk krizinde yeni hamle! İpler iyice gerildi İtalya Dışişleri Bakanı Luigi Di Maio, Roma'da patlak veren casusluk skandalına karışan 2 Rus diplomatı sınır dışı etme kararı aldıklarını bildirdi.
31.03.2021 Dünya
Borell'den Türkiye mesajı: AB destek olmak zorunda
Borell'den Türkiye mesajı: AB destek olmak zorunda Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, AB'nin, ağırladığı göçmenler dolayısıyla Türkiye'ye yardım etmek zorunda olduğunu söyledi.
18.03.2021 Dünya
İtalya'da Mario Draghi yeni hükümeti kurdu
İtalya'da Mario Draghi yeni hükümeti kurdu İtalya'da hükümeti kurmakla görevlendirilen Başbakan Mario Draghi, 67. hükümette yer alacak bakanları açıkladı.
12.02.2021 Dünya
Avrupa'da aşıda büyük kriz! Dava açacaklar
Avrupa'da aşıda büyük kriz! Dava açacaklar İtalya, Pfizer ve AstraZeneca ilaç devlerine corona virüsü (koronavirüs) aşısının dağıtımında yaşanan gecikme nedeniyle dava yoluna gitmeye karar verdi. Benzer bir hamle Avrupa Birliği'nden de gelebilir.
24.01.2021 Dünya
Avrupa ülkeleri, ABD'de Kongre binasının işgal edilmesine tepki gösterdi
Avrupa ülkeleri, ABD'de Kongre binasının işgal edilmesine tepki gösterdi İtalya, Avusturya, İsveç, Litvanya, Danimarka, Yunanistan ve İspanya'nın aralarında bulunduğu Avrupa Birliği (AB) ülkeleri, ABD'nin başkenti Washington'da ABD Başkanı Donald Trump destekçilerinin Kongre binasına girmesiyle çıkan olaylara tepki gösterdi.
6.01.2021 Dünya
İtalya'da İngiltere ile teması olmayan bir kişide Kovid-19'un daha bulaşıcı türüne rastlandı
İtalya'da İngiltere ile teması olmayan bir kişide Kovid-19'un daha bulaşıcı türüne rastlandı İtalya'da, İngiltere ile herhangi bir teması olmayan bir hastada yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) daha bulaşıcı türü (Vui 202012/01) tespit edildi.
23.12.2020 Sağlık
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, İtalyan mevkidaşıyla görüştü
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, İtalyan mevkidaşıyla görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İtalya Dışişleri Bakanı Luigi Di Maio ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
5.12.2020 Gündem
Türkiye'den net mesaj! 'Derhal Azerbaycan topraklarından çeksinler'
Türkiye'den net mesaj! 'Derhal Azerbaycan topraklarından çeksinler' Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Azerbaycan'ın ateşkes ilan edebilmesi için Ermenistan'ın işgal ettiği topraklardan çekilmesi gerektiğini söyledi. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu yaptığı açıklamada "Uluslararası toplum bir şey yapmak istiyorsa Ermenistan'ı derhal Azerbaycan topraklarından çeksin. Azerbaycan isterse destek vermekten çekinmeyiz" dedi.
2.10.2020 Siyaset
İtalya'dan Türkiye açıklaması: Vazgeçilmez bir müttefik
İtalya'dan Türkiye açıklaması: Vazgeçilmez bir müttefik İtalya Dışişleri Bakanı Luigi Di Maio, Türkiye’nin Doğu Akdeniz ve bölgesinde istikrar için vazgeçilmez bir müttefik ve NATO üyesi önemli bir aktör olduğunun unutulmaması gerektiğini söyledi.
30.09.2020 Dünya
Bakan Çavuşoğlu'ndan kritik görüşme
Bakan Çavuşoğlu'ndan kritik görüşme Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İtalyan mevkidaşı Luigi Di Maio ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
11.09.2020 Gündem
Bakan Pekcan: Türk ve İtalyan şirketler birlikte çalışabilir
Bakan Pekcan: Türk ve İtalyan şirketler birlikte çalışabilir Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, İtalya'nın önemli bir ticaret ortaklarından ve Türkiye'nin en büyük dördüncü ihracat pazarı olduğunu belirterek, "Ülkelerimiz arasında her türlü özel sektör girişimlerini desteklemeye devam edeceğiz. Türk ve İtalyan şirketleri ortak yatırım ve üretim yaparak birçok sektörde birlikte çalışabilir" dedi.
30.07.2020 Ekonomi
Bakan Çavuşoğlu'ndan kritik Libya ve Doğu Akdeniz açıklaması
Bakan Çavuşoğlu'ndan kritik Libya ve Doğu Akdeniz açıklaması Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İtalya Dışişleri Bakanı Luigi Di Maio ile ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Çavuşoğlu yaptığı açıklamada; AB içinde en güçlü desteğin İtalya'dan geldiğini dile getirdi. Çavuşoğlu, İtalya'nın bölgede kritik bir rol oynadığını belirtti. Çavuşoğlu İtalya'nın Libya'da ateşkes için çaba sarfettiğini belirtti.
19.06.2020 Gündem
İtalya'dan bazı AB ülkelerinin sınırlarını açmamasına tepki
İtalya'dan bazı AB ülkelerinin sınırlarını açmamasına tepki İtalya Dışişleri Bakanı Luigi Di Maio, Avrupa Birliği (AB) üyesi bazı ülkelerin yeni tip corona virüs (Kovid-19) karantinasının ardından İtalya'ya sınırlarını açmamasına tepki göstererek, saygı beklediklerini belirtti.
30.05.2020 Dünya
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, İtalyan mevkidaşı Di Maio ile telefonda  görüştü
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, İtalyan mevkidaşı Di Maio ile telefonda görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İtalya Dışişleri Bakanı Luigi Di Maio ile telefonda görüştü.
22.05.2020 Siyaset
İtalya'da restoran ve kuaförlerin açılışı tarihi öne çekiliyor
İtalya'da restoran ve kuaförlerin açılışı tarihi öne çekiliyor İtalya'da hükümet, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına yönelik sıkı tedbirlerin gevşetilmesi kapsamında, daha önce 1 Haziran olarak duyurduğu restoran, bar, kafe ve kuaförlerin açılış tarihini 18 Mayıs'a çekmeyi kabul etti.
11.05.2020 Corona Virüsü
MİT, Kenya'da kaçırılan İtalyan vatandaşını kurtardı
MİT, Kenya'da kaçırılan İtalyan vatandaşını kurtardı Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı (MİT), Kenya’da kaçırılıp Somali’ye götürülen bir İtalyan vatandaşını, koordineli çalışmalar sonucu sağ olarak kurtardı.
10.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Luigi Di Maio ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki luigi di maio haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.