Liya

Liya

Son dakika Liya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Liya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Liya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Liya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan liya gelişmeleri de dahil olmak üzere 273 liya haberi bulunmuştur. Tüm liya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kahramanmaraş'a TUSAŞ'tan dev yatırım! Uçak, İHA ve helikopter parçaları üretilecek
Kahramanmaraş'a TUSAŞ'tan dev yatırım! Uçak, İHA ve helikopter parçaları üretilecek 6 Şubat depreminin merkez üssü Kahramanmaraş'ın kalkınması ve istihdam sağlanması için Savunma Sanayii Başkanlığı harekete geçti. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Kahramanmaraş'a fabrika açtı. Uçak, İHA ve helikopter parçası üretimi yapılacak o tesiste bölgedeki vatandaşlar da istihdam edilecek. O tesisi CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk görüntüledi.
22.02.2024 Ekonomi
Festival gibi konser! Tekfen Filarmoni, kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’i anıyor
Festival gibi konser! Tekfen Filarmoni, kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’i anıyor Tekfen Filarmoni, kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’i iki özel konserle anıyor. Daimî Şef Aziz Shokhakimov yönetimindeki orkestra, Bulgar Liya Petrova ile seslendireceği Erich Korngold’un Keman Konçertosunu’nun ardından kemança, kanun, ud ve ney ustaları Mehri Arifqızı, Göksel Baktagir, Yurdal Tokcan ve Ercan Irmak ile Gökyiğit’in en sevdiği eserlerin icra edileceği konserde İstanbul ve İzmir’deki klasik müzik severler, unutulmaz bir geceye şahit olacak.
24.11.2023 Kültür Sanat
Bahçeli açıkladı! MHP'de kurultay tarihi belli oldu
Bahçeli açıkladı! MHP'de kurultay tarihi belli oldu Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP MYK toplantısında konuşma yapıyor. MHP'de kurultay tarihi belli oldu
19.09.2023 Gündem
Mocha Kasırgası, yüzbinlerce mültecinin bulunduğu yere doğru güçlenerek ilerliyor
Mocha Kasırgası, yüzbinlerce mültecinin bulunduğu yere doğru güçlenerek ilerliyor Dünya Meteoroloji Kurumu (WMO), Mocha Kasırgası’nın yarın öğlen Bangladeş ile Myanmar'ın kıyı bölgelerini etkisi altına alacağını duyurdu. Birleşmiş Milletlerin (BM) yardım ajansları ve uluslararası yardım kuruluşları, bölgede bulunan ve yüzbinlerce Rohingya’lıya ev sahipliği yapan mülteci kampında hazırlıklara başladı.
13.05.2023 Dünya
Beyyine Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Beyyine Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Beyyine Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Beyyine Suresi okumanın yararları ve faziletleri Beyyine Suresi, sıklıkla araştırılan surelerden biridir. Özellikle kullanım anlamı açısından da yüksek önem taşıyan konular arasındadır. Bu bakımdan Beyyine Suresinin okunuşunu öğrenebilir ve faziletleri hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz. Beyyine Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Beyyine Suresi okumanın yararları ve faziletleri tüm detaylarıyla derledik.
4.05.2023 Sureler
Cin Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Cin Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Cin Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Cin Suresi okumanın yararları ve faziletleri Cin Suresi iniş sırasına göre 40. sırada yer alan bir suredir. Cin Suresi Araf suresinden sonra, Yasin suresinden de önce Mekke'de indirilmiştir.
3.05.2023 Sureler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vuramayacaksınız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vuramayacaksınız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Aydın'dan bir kez daha meydan okuyorum. Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vurmaya başaramayacaksınız. Milletimizin kazanımlarını elinden almayı başaramayacaksınız. 2023 hedeflerine engel olamadığınız gibi Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçmeyi de başaramayacaksınız" dedi.
4.02.2023 Gündem
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
Cem Yılmaz'dan Tarkan'a esprili gönderme!
Cem Yılmaz'dan Tarkan'a esprili gönderme! Megastar Tarkan'ın, "80 milyon TL'ye yat satın aldı." haberlerini yalanlamasının ardından ünlü komedyen Cem Yılmaz da esprili bir paylaşımda bulundu
12.04.2022 Magazin
SGK aylık bağlıyor! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı fark etmiyor, işveren ya da çalışan talep ediyor, hesaplama...
SGK aylık bağlıyor! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı fark etmiyor, işveren ya da çalışan talep ediyor, hesaplama... Sosyal güvenlik Kurumu'nca aylık bağlanıyor. Tüm çalışanlar için geçerli, ihtiyaç doğması halinde SGK'ya başvuru yapılabiliyor. İşverenin ya da çalışanın talebi gerekiyor. SGK tarafından gerekli inceleme yapıldıktan sonra kişiye aylık bağlanıyor. 10 yıl sigortalı olma şartı aranıyor. Çalışma hayatına başlayan herkes bir süre sonra emeklilik hayali kuruyor. Çeşitli koşullar nedeniyle bazen emekli olma imkanı mümkün olmayabiliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu emekliliğe hak kazanamayan çalışanların mağdur olmaması için aylık bağlıyor. Sigortalı çalışırken çalışma gücünü en az yüzde 60 oranında kaybedenlere malûl aylığı bağlanıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) 2021 yılında 9 bin 964 kişiye malûl aylığı bağladı. En fazla malûl aylığı ise kanser hastalıklarından dolayı bağlandı.
16.03.2022 Emekli
Tarkan ile Pınar Dilek Tevetoğlu'nun romantik akşam yemeği!
Tarkan ile Pınar Dilek Tevetoğlu'nun romantik akşam yemeği! Şimdilerde yeni çıkacak şarkısıyla gündemden düşmeyen Tarkan, '14 Şubat Sevgililer Günü'nde Pınar Dilek Tevetoğlu'nu romantik bir akşam yemeğine çıkardı. Ünlü şarkıcı, gecede eşiyle birlikte objektif karşısına geçti.
15.02.2022 Magazin
Tarkan: Yakında beni makyajlı, ojeli görürseniz şaşırmayın
Tarkan: Yakında beni makyajlı, ojeli görürseniz şaşırmayın Daha önce kızı Liya için tütü giyen ünlü sanatçı Tarkan, bu kez maske taktı. Megastar o anları espirili bir dille sosyal medya hesabından paylaştı.
19.12.2021 Magazin
Zam yapılmasın! Ödemelerde indirime gidilsin, milyonları ilgilendiriyor...
Zam yapılmasın! Ödemelerde indirime gidilsin, milyonları ilgilendiriyor... Emeklilik ile ilgili milyonları kapsayan açıklama! Emeklilik primleriyle ilgili son dakika önerisi geldi. Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken “Bağ-Kur primleri 2022’de artırılmamalı. Emeklilik yaşı gelen esnafımız unutulmamalı. 1055 lira olan bağ-kur primleri esnafımıza zaten ağır geliyor. Esnaf Bağ-Kur primlerine indirim bekliyor. Düzenli Bağ-Kur ödeyenler için indirim yüzde 10’a çıkarılmalı. Bağ-Kur primlerinde esnafımıza teşvik edici adımlar atılmalı” dedi.
4.12.2021 Emekli
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi Pirelli, aralarında Iggy Pop, Cher, Grimes ve Jennifer Hudson'ın da bulunduğu müzik endüstrisinin en büyük isimlerinden bazılarının yer aldığı 2022 takvimi "On the Road"u tanıttı. Şarkıcı Bryan Adams'ın fotoğraflarını çektiği 2022 Pirelli takvimi bu yıl ilginç öğeler taşıyor. Geçen yıl koronavirüs nedeniyle duraklatılan Pirelli Takvimi’nin bu sayısı, Kanadalı şarkıcı-fotoğrafçı Bryan Adams tarafından çekildi ve "müzik dünyasının en büyük yeteneklerine" ithaf edildi. Peki, 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte nefes kesen Pirelli Takvimi’nden kareler…
30.11.2021 Kültür Sanat
Tarkan: İstanbul'u çok özlemişim
Tarkan: İstanbul'u çok özlemişim Pandemi nedeniyle sahnelere ara veren ve Almanya'da yaşamını sürdüren Tarkan, geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye geldi. İstanbul'u çok özlediğini söyleyen Megastar, 'İstanbul Ağlıyor' şarkısını seslendirdiği videoyu takipçileriyle paylaştı
25.10.2021 Magazin
5 ilde eş zamanlı düğmeye basıldı: 11 PKK’lıya gözaltı
5 ilde eş zamanlı düğmeye basıldı: 11 PKK’lıya gözaltı Diyarbakır merkezli 5 ilde terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda 11 şüpheli yakalandı.
1.10.2021 Gündem
Megastar Tarkan koronavirüs aşısı oldu!
Megastar Tarkan koronavirüs aşısı oldu! Tarkan, koronavirüs aşısı yaptırdı ve sosyal medyadan çağrıda bulundu. "Benim de kafam karışıktı. Ama görüyorum ki her gün binlerce insanın hayatını kurtarıyor. Aşı olmamak için direnmenin manası yok" dedi.
27.08.2021 Magazin
Tarkan gizlice Londra'ya gitti!
Tarkan gizlice Londra'ya gitti! Pandemi süresinde Almanya’daki evinde yaşayan Tarkan’ın gizlice Londra’ya gittiği ortaya çıktı.
25.07.2021 Magazin
Tarkan kızının davetini geri çevirmedi!
Tarkan kızının davetini geri çevirmedi! Yıldız Tilbe'nin meydan okumasını geri çeviren Tarkan, kızı Liya'nın davetini geri çeviremedi.
5.05.2021 Magazin
Tarkan: Yazı özledim
Tarkan: Yazı özledim Pandemi sürecinde kendisini önlem amaçlı karantinaya alan megastar Tarkan Tevetoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ah ah, inşallah yakındır o günler" diyerek yazı özlediğini ifade etti.
28.02.2021 Magazin
Okan Bayülgen'den Megastar'a uyarı
Okan Bayülgen'den Megastar'a uyarı Okan Bayülgen, Tarkan’ın bakışlarının değiştiğini söyledi. Şovmen, Megastar’ın estetik yaptırmayı bırakması gerektiğini belirtti.
21.01.2021 Magazin
Tarkan paylaştı: Market zamanı
Tarkan paylaştı: Market zamanı Karantina sürecini eşi Pınar Dilek ve Kızı Liya ile Almanya’daki evlerinde geçiren Tarkan, alışveriş anını sosyal medya hesaplarından paylaştı.
6.12.2020 Magazin
Bakan Soylu duyurdu! DEAŞ'ın sözde Türkiye emiri Mahmut Özden yakalandı
Bakan Soylu duyurdu! DEAŞ'ın sözde Türkiye emiri Mahmut Özden yakalandı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı son dakika açıklamasında, "DEAŞ’ın sözde Türkiye Emiri Mahmut Özden önemli planlarla yakalandı ve tutuklandı." dedi.
1.09.2020 Gündem
Emekliye ve SGK'lıya müjde! Devlet karşılayacak
Emekliye ve SGK'lıya müjde! Devlet karşılayacak Emekli ve SGK'lıları ilgilendiren güzel haber geldi. Sağlık Bakanlığı doktor önerisi ile kaplıca tedavisine gerek görülen emekli ve SGK'lıların masraflarını karşılayacak. Fakat emekliler ve SGK'lılar Sağlık Bakanlığı’nın işletme izni verdiği kaplıca tesislerinde hizmet almak zorunda.
7.08.2020 Emekli
Tarkan: Eşin, benzerin yok
Tarkan: Eşin, benzerin yok Tarkan, normalleşme adımlarının atılmasıyla birlikte henüz Türkiye'ye dönüş yapmadı.
31.07.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Liya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki liya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.