Le Figaro

Le Figaro

Son dakika Le Figaro haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Le Figaro ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Le Figaro haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Le Figaro

haberleri sayfasında son dakika yaşanan le figaro gelişmeleri de dahil olmak üzere 457 le figaro haberi bulunmuştur. Tüm le figaro haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünya Erdoğan'ın zaferini konuşuyor: Tarihteki yerini mühürledi!
Dünya Erdoğan'ın zaferini konuşuyor: Tarihteki yerini mühürledi! Tarihinde ilk defa ikinci tura giden Türkiye'yi yakından takip eden dünya basını Erdoğan'ın zaferine geniş yer ayırdı. Alman ZDF '20 yıldır zirvede' yorumunda bulundu. CNN International 'Erdoğan, iktidarını üçüncü on yıla uzatarak Türkiye'deki cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazandı' dedi. Al Jazeera ise seçim zaferinin Erdoğan'ın tarihteki yerini mühürlediğinin altını çizdi.
29.05.2023 Dünya
AEK Larnaca mağlubiyeti bıraktı kafayı açılan pankarta taktı: Ne ironi ama
AEK Larnaca mağlubiyeti bıraktı kafayı açılan pankarta taktı: Ne ironi ama Dün akşam AEK Larnaca'yı deplasmanda yenerek UEFA Avrupa Ligi B Grubu'ndan çıkan Fenerbahçe alkış toplarken, Sarı Lacivertli taraftarların açtığı pankart Rum tribünlerini çıldırttı.
14.10.2022 Fenerbahçe
Salmonella krizi büyüyor, bir şirkette daha üretim durdu!
Salmonella krizi büyüyor, bir şirkette daha üretim durdu! İtalya merkezli Ferrero çikolata şirketinin ardından ABD merkezli bir şirkette daha salmonella bakterisi şüphesi üzerine üretim sahalarının kapatıldığı iddia edildi.
28.08.2022 Dünya
Le Figaro Gazetesi Erdoğan yazısında nelere dikkat çekti?
Le Figaro Gazetesi Erdoğan yazısında nelere dikkat çekti? Fransa’nın en köklü gazetesi Le Figaro’dan Erdoğan övgüsü! Fransa’nın en köklü gazetelerinden Le Figaro, Türkiye’nin uluslararası politikasında Türkiye’nin hamlelerine övgüler yağdırdı. Haberi maşetten veren gazete Erdoğan’ın diplomasisi ve Ukrayna ile Rusya savaşında yaptığı katkıdan söz etti. Peki, Le Figaro Gazetesi Erdoğan yazısında nelere dikkat çekti? Le Figaro gazetesi hangi ülkenin? Le Figaro gazetesi Erdoğan hakkında ne dedi? İşte detaylar…
21.08.2022 Dünya
Ankara’nın ‘barış diplomasisi’ dünya gündeminde: ‘Erdoğan'ın hamleleri Türkiye'yi vazgeçilmez yaptı'
Ankara’nın ‘barış diplomasisi’ dünya gündeminde: ‘Erdoğan'ın hamleleri Türkiye'yi vazgeçilmez yaptı' Ankara’nın Ukrayna ve Rusya arasındaki barışı sağlamak adına yürüttüğü diplomasi dünya basınında gündem oldu. Fransız Le Figaro dergisinde yer alan analizde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hem Zelenski ile hem de Putin ile görüştüğüne vurgu yapılarak, art arda gelen hamlelerin Türkiye’yi uluslararası sahnede vazgeçilmez konuma getirdiği ifade edildi.
21.08.2022 Dünya
Türk SİHA'larıyla ilgili olay yaratacak NATO iddiası
Türk SİHA'larıyla ilgili olay yaratacak NATO iddiası Türkiye'nin on yıl içinde ABD, İsrail ve Çin ile dünyanın önde gelen SİHA üreticilerinden biri haline geldiğini yazan Fransız Le Figaro gazetesi, Türk SİHA'larının Ukrayna ve Polonya'ya satılmasına NATO'nun sıcak bakmadığını iddia edildi.
4.11.2021 Gündem
Türkiye dünyanın önde gelen SİHA üreticilerinden biri haline geldi
Türkiye dünyanın önde gelen SİHA üreticilerinden biri haline geldi Fransız Le Figaro gazetesi, Türkiye'nin on yıl içinde ABD, İsrail ve Çin ile dünyanın önde gelen SİHA üreticilerinden biri haline geldiğini yazdı.
3.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Afrika’ya SİHA satışı Fransa’yı panikletti: ‘Savaşlarda hayal edilen silah’
Afrika’ya SİHA satışı Fransa’yı panikletti: ‘Savaşlarda hayal edilen silah’ Fransız basını, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Afrika ziyaretini yakından takip ediyor. Le Figaro gazetesi haberinde "SİHA'lar dünyadaki savaşlarda hayal edilen silahtır” ifadelerine yer verirken, Fransız devlet radyosu RFI, SİHA’ların Batılı emsallerinden daha ucuz ve Çinlilerinkinden daha kaliteli olduğunu belirtti. Le Monde gazetesi de Türkiye'nin 20 yılda Afrika'daki büyükelçilik sayısının 9'dan 43'e çıkardığını ve ticaret hacmini 4 milyar dolardan 26 milyar dolara yükseltildiğini yazdı.
19.10.2021 Gündem
Fransa'da bir cami daha kapatılıyor
Fransa'da bir cami daha kapatılıyor Fransa'nın Allonnes kentinde, bir caminin "aşırı fikirler savunulduğu" gerekçesiyle kapatılacağı açıklandı.
13.10.2021 Dünya
100 günde 800 bin kişi öldürüldü! İnsanlık suçuna ortak oldular
100 günde 800 bin kişi öldürüldü! İnsanlık suçuna ortak oldular Fransa’da Cumhurbaşkanı Macron’a, Ruanda soykırımına ilişkin bir rapor sunuldu. O raporda, Fransa’nın soykırımda ağır sorumluluğu olduğu ancak suçu olmadığı savunuldu. Peki Ruanda soykırımı nasıl oldu? Paris yönetimi bölgede ne yaptı? Halk nasıl ikiye bölündü? ve soykırımın fitili nasıl ateşlendi?
5.04.2021 Dünya
Türkiye'nin uzay hamlesi Avrupa basınında yankı uyandırdı
Türkiye'nin uzay hamlesi Avrupa basınında yankı uyandırdı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu "Milli Uzay Programı" Fransa ve Almanya başta olmak üzere Avrupa basınında ilgi gördü.
10.02.2021 Dünya
Mike Pompeo'nun Türkiye açıklamasını manşetten verdiler! ABD'yi korku sardı: Türkiye’nin giderek artan askeri kabiliyetleri...
Mike Pompeo'nun Türkiye açıklamasını manşetten verdiler! ABD'yi korku sardı: Türkiye’nin giderek artan askeri kabiliyetleri... Gelen son dakika haberine göre, İstanbul'a gelen ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Fener Rum Patrikhanesi'ni ziyaret etti. Türkiye'deki tek günlük ziyaretinde Pompeo kilisede Fener Rum Patriği Bartholomeos ile görüştü. Görüşmenin ardından Rüstem Paşa Camii'ye giden Pompeo, Türkiye ziyareti öncesi Fransız gazetesi Le Figaro’ya açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin askeri gücüne değinen Pompeo, "Türkiye’nin giderek artan askeri kabiliyetleri bir endişe kaynağı" ifadelerini kullandı.
17.11.2020 Dünya
Avrupa basını: Zafer Azerbaycan'ın Türkiye ve  Rusya da kazandı
Avrupa basını: Zafer Azerbaycan'ın Türkiye ve Rusya da kazandı Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki anlaşmaya ilişkin Avrupa basınında öne çıkan haber ve analizlerde, Dağlık Karabağ'da Azerbaycan'ın zafer elde ettiği, Türkiye ve Rusya'nın da kazananlar arasında olduğu belirtildi. Ayrıca iki liderin yeni dünyayı şekillendirmede başrol oynadığının altı çizildi.
11.11.2020 Dünya
Fransa'da dehşet! Kilise yakınlarında bıçaklı saldırı...
Fransa'da dehşet! Kilise yakınlarında bıçaklı saldırı... Fransa'nın Nice kentinde bulunan Notre-Dame kilisesinin yakınlarında bıçaklı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e yükseldi. Avignon kentinde yoldan geçenlere ve devriye gezen polis aracına silah doğrultan bir kişinin vurularak etkisiz hale getirildiği bildirildi. Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, 'Fransa'nın Nice şehrindeki Notre-Dame de Nice kilisesi içinde bugün düzenlenen saldırıyı şiddetle kınıyoruz' denildi.
29.10.2020 Dünya
Azerbaycan'dan Ermenistan'a karşı atak
Azerbaycan'dan Ermenistan'a karşı atak Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında yaşanan gerilim bugün de devam ediyor. Azerbaycan Ordusu, topraklarını işgalden kurtarmak için başlattığı operasyonlarda bazı stratejik tepeleri ele geçirdi. Dağlık Karabağ'daki askeri noktalar yoğun şekilde bombalanırken, Paşinyan dünyaya Türkiye ile alakalı skandal bir teklif sundu.
2.10.2020 Dünya
Fransız basını Erdoğan-Macron görüşmesine ilgi gösterdi
Fransız basını Erdoğan-Macron görüşmesine ilgi gösterdi Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında yapılan telefon görüşmesi Fransız basınında geniş yer buldu.
22.09.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyayı inletti! Manşetten verdiler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyayı inletti! Manşetten verdiler Fransız basını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’yi tehdit eden Fransa Cumhubaşkanı Macron’a yönelttiği sert uyarıları manşete taşıdı.
13.09.2020 Gündem
İletişim Başkanı Altun'dan 'Macron' açıklaması
İletişim Başkanı Altun'dan 'Macron' açıklaması İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un, Lübnan'da bir Hizbullah yöneticisi ile gerçekleştirdiği görüşmeyi haber yapan Le Figaro muhabiri Georges Malbrunot'a yönelik saygısızca tepkisinden ve hakaretlerinden derin endişe duyduk" açıklamasını yaptı.
3.09.2020 Gündem
Fransa'da kritik karar! Mitterand'ın arşivleri açılacak
Fransa'da kritik karar! Mitterand'ın arşivleri açılacak Fransa'da, Ruanda soykırımına ilişkin dönemin Cumhurbaşkanı François Mitterand'a ait arşivlerin açılmasına izin verildi.
12.06.2020 Dünya
Bomba iddia: Macron istifa etmeyi düşünüyor
Bomba iddia: Macron istifa etmeyi düşünüyor Fransa'da Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un görevinden istifa etme ve ardından düzenlenecek erken cumhurbaşkanlığı seçiminde yeniden aday olma olasılığını düşündüğü ileri sürüldü.
11.06.2020 Dünya
Fransa Ekonomi Bakanı Le Maire'den "Renault tamamen kapanabilir"  açıklaması
Fransa Ekonomi Bakanı Le Maire'den "Renault tamamen kapanabilir" açıklaması Fransa Ekonomi Bakanı Bruno Le Maire, Fransız otomobil markası Renault'nun yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ciddi finansal sorunlar yaşadığını ve tamamen kapanabileceğini belirtti.
22.05.2020 Ekonomi
Corona virüsün 3 yeni belirtisi daha ortaya çıktı
Corona virüsün 3 yeni belirtisi daha ortaya çıktı Fransa'daki Ulusal Dermatologlar-Venereologlar Birliği, corona virüsün 3 yeni belirtisini ortaya çıkardı. Buna göre; Kovid-19'la ilişkili cilt rahatsızlıkları arasında psödo soğuk yanığı, ürtiker ve geçmeyen kızarıklıkların olduğu ifade edildi.
10.04.2020 Corona Virüsü
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Türkiye NATO için çok önemli
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Türkiye NATO için çok önemli NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Türkiye'nin NATO için çok önemli bir ülke olduğunu belirterek, "Bunu anlamak için haritaya bakmak ve Türkiye'nin jeostratejik durumunu incelemek yeterli. Bu, fikir ayrılığı bulunan konuları konuşmayı engellemeyecektir." dedi.
21.11.2019 Gündem
Yıllardır mutfakta asılı duruyordu! Değeri 6 milyon euro...
Yıllardır mutfakta asılı duruyordu! Değeri 6 milyon euro... Yıllardır Fransa'da yaşlı bir kadının mutfağında asılı duran tablonun değerinin 6 milyon euro olduğu anlaşıldı.
24.09.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Le Figaro ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki le figaro haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.