Lastikçi

Lastikçi

Son dakika lastikçi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lastikçi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lastikçi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lastikçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lastikçi gelişmeleri de dahil olmak üzere 50 lastikçi haberi bulunmuştur. Tüm lastikçi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erken tanı sayesinde kurtuldu! Tedavinin altını çizdi
Erken tanı sayesinde kurtuldu! Tedavinin altını çizdi İzmir'de yaşayan aşçı Mehmet Furkan Lastikçi, 4 yıl önce çift görme, dengesizlik, bulantı, kusma, konuşma bozukluğu gibi bulguların ardından Multipl Skleroz (MS) tanısı koyuldu. Tedavilerini aksatmayan Lastikçi, "Hastalık beynime zarar vermediği için bir sıkıntım kalmadı" dedi.
10.04.2024 Gündem
Araç sahipleri dikkat! Sayılı günler kaldı, herkes oraya akın etti
Araç sahipleri dikkat! Sayılı günler kaldı, herkes oraya akın etti Zorunlu kış lastiği uygulaması öncesinde Bolu’da geçtiğimiz günlerde mevsimin ilk karının yağmasıyla birlikte lastikçilerde kış lastiği mesaisi başladı. Kış lastiğinin değiştirilmesi gerektiğini belirten lastik onarım ve değişim ustabaşı Ünsal Bayrak, “Kış lastiği taktırmazsak, araç kayabilir, kazaya sebebiyet verebilir” dedi.
18.11.2023 Gündem
İstanbul'da kapan tuzağı! Her geçenin lastiği patladı, sürücüler oraya akın etti
İstanbul'da kapan tuzağı! Her geçenin lastiği patladı, sürücüler oraya akın etti Esenyurt’ta yeni düzenleme sonrasında tek yöne çevrilerek kapan koyulan yol, kural tanımaz sürücülerin korkulu rüyası oldu. 4 günde yaklaşık 150 araç sürücüsünün teker patlattığı yolda mahalleli “Kapan” nöbeti tutarken, caddede bulunan lastikçi önünde uzun kuyruklar oluştu.
8.11.2023 Yaşam
İstanbul'da kapan tuzağı! Her geçenin lastiği patladı
İstanbul'da kapan tuzağı! Her geçenin lastiği patladı Esenyurt’ta yeni düzenleme sonrasında tek yöne çevrilerek kapan koyulan yol, kural tanımaz sürücülerin korkulu rüyası oldu. 4 günde yaklaşık 150 araç sürücüsünün teker patlattığı yolda mahalleli “Kapan” nöbeti tutarken, caddede bulunan lastikçi önünde uzun kuyruklar oluştu.
8.11.2023 Haber
Araç lastikleriyle ilgili hayati uyarı geldi! Büyük tehlike oluşturuyor
Araç lastikleriyle ilgili hayati uyarı geldi! Büyük tehlike oluşturuyor Ülke genelinde yaşanan sıcak hava dalgası hayatı olumsuz etkilerken, oto lastikçilerden uyarılar geldi. Vatandaşların kesik ya da bitmiş lastiklerle yola çıkmamalarını gerektiğini belirten oto lastikçiler, sıcakta genleşen lastiklerin kazalara neden olduğunu söylüyor. Ortalama bir lastiğin ömrü ise 50 bin kilometre oluyor.
17.07.2023 Gündem
El arabası lastiğine hava basarken canından oluyordu
El arabası lastiğine hava basarken canından oluyordu Trabzon'da el arabası lastiğine hava basarken, lastiğin patlaması sonucu fırlayan jant Alay Dumangöz'ün yüzüne çarptı.
6.04.2023 Yaşam
Arabası olana kış lastiği uyarısı geldi
Arabası olana kış lastiği uyarısı geldi Yurdun yüksek kesimlerine yağan kar, batıda henüz görülmezken havalara güvenerek kış lastiğini taktırmayanlara uzmanlardan uyarı geldi. Lastiklerin değiştirilmesi için karın yağmasının beklenilmemesi gerektiği konusunda uyaran uzmanlar, kaplama kış lastiklerinin kazalara davetiye çıkardığını söyledi.
14.01.2023 Gündem
Lastikçilerden 'kar yağmadan kış lastiği taktırın' çağrısı
Lastikçilerden 'kar yağmadan kış lastiği taktırın' çağrısı Lastikçiler, hem yollardaki gizli buzlanma hem de kar yağdığında lastikçilerde oluşacak yoğunluk nedeniyle sürücülerin, kent merkezlerine kar yağışını beklemeden araçlarına kışlık lastik taktırmalarını istedi.
29.11.2022 Gündem
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Zorunlu olacak, milyonları kapsıyor
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Zorunlu olacak, milyonları kapsıyor Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Kritik tarih verildi. Kış lastiği uygulamasına sayılı günler kala oto lastikçilerde yoğunluk başladı. Edirne sanayisinin oto lastikçi ustası 'Remziye abla' da müşterilerinin talebine yetişmek için yoğun çaba sarf ediyor.
11.11.2022 Gündem
Terzi, berber, kuaför, tuhafiyeci, marangoz, kaportacı yüz binlerce esnafı ilgilendiriyor! Gelir vergisinden muaf tutulacaklar! 16 bin lira...
Terzi, berber, kuaför, tuhafiyeci, marangoz, kaportacı yüz binlerce esnafı ilgilendiriyor! Gelir vergisinden muaf tutulacaklar! 16 bin lira... Esnaf yüz binlere güzel haber. Yüz binlerce esnaf gelir vergisinden muaf istisna tutulacak. Esnafa getirilen istisnanın ayrıntıları belli oldu. Kira tutarı 2022 takvim yılı için büyükşehir belediye sınırları içinde kalan yerler için yıllık 16 bin lira, diğer yerler için 10 bin lirayı aşmayan küçük esnaf, gelir vergisi istisna kapsamında olacak. İstisna kapsamındaki esnaf beyanname vermeyecek. İşte gelir vergisi ile ilgili flaş tüm detaylar...
27.05.2022 Ekonomi
Vergi mükellefi milyonları ilgilendiriyor! Resmen hayata geçti, binlerce esnaf muaf olacak! Dikkat çeken Youtuber detayı...
Vergi mükellefi milyonları ilgilendiriyor! Resmen hayata geçti, binlerce esnaf muaf olacak! Dikkat çeken Youtuber detayı... Vergi mükellefi milyonlarca esnafı ilgilendiren gelişme! Basit usul düzenlemesi resmen hayata geçti, KDV’den muafiyeti getirildi. Youtuber dahil tesisatçı, berber, kuaför, tuhafiyeci, marangoz, lastikçi, kaportacı, tornacı, çay ocağı işleticisi, bakkal, terzi, dolmuşçu, taksici gibi milyonlarca esnafı kapsıyor, detaylar belli oldu. İşte basit usul düzenlemesinin detayları ve vergi muafiyetinden yararlanma şartları...
26.05.2022 Ekonomi
EYT son durum! EYT mitingi ne zaman? EYT Maltepe mitingi 2022!
EYT son durum! EYT mitingi ne zaman? EYT Maltepe mitingi 2022! 5 Milyon EYT’li miting alanında toplanacak. Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak, mayıs ayında Maltepe mitinginin resmi başvurusunun yapıldığını duyurdu. Peki, EYT mitingi ne zaman, saat kaçta? İşte EYT son durum…
18.04.2022 Çalışan Hakları
Arabası olan herkesi ilgilendiren uyarı! Kanunen zorunlu, yaptırmayan trafiğe çıkamıyor
Arabası olan herkesi ilgilendiren uyarı! Kanunen zorunlu, yaptırmayan trafiğe çıkamıyor Arabası olan herkesi ilgilendiren uyarı! Kanunen zorunlu, 1 Aralık ile 1 Nisan tarihleri arasında yapılması gerekiyor. Taktırmayanlar trafiğe çıkamıyor. Pek çok kişi önemsemiyor ama kazaların yüzde 92’si bundan kaynaklanıyor. İstanbul’da kar yağışı bu akşam başlıyor, uzmanlardan kış lastiği uyarısı geldi. Kış lastiği alırken dikkat edilmesi gerekenleri anlatan İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Çetin Büyükçınar, “Kışlık lastiği alırken ise 3 zirveli dağımızın sembol olarak olması gerekiyor, lastik üzerinde M+S yazısı bulunmalı. Lastiğin diş yapısına bakıldığı zaman çok derinmiş diye bakılmamalı, çünkü hamur yapısı kışlık lastik olma özelliğini taşıyor" dedi.
21.01.2022 Otomobil
İşten ayrılmak isteyince çırağı hortumla dövdü! 'Amacım korkutmaktı'
İşten ayrılmak isteyince çırağı hortumla dövdü! 'Amacım korkutmaktı' Şanlıurfa’da oto lastikçide çalışan çırağı M.K.’nin işten ayrılması isteği üzerine boş bir odada kompresör hava hortumuyla dayak attığı iddiasıyla gözaltına alınan usta Mustafa D., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
27.10.2021 Gündem
Komşuları günlerdir haber alamıyordu! Duvardan akan 'sarı su' ortaya çıkardı!
Komşuları günlerdir haber alamıyordu! Duvardan akan 'sarı su' ortaya çıkardı! Antalya'da birinci kattaki dairenin duvarından akan sarı sudan şüphelenen esnaf, 3 gündür haber alamadıkları komşuları Kaffar Kamsız'ın (73) hayatından endişe etti. Merdivenle çıkılan balkondaki demir korkuluk kesilip eve girilince, Kaffar Kamsız'ın öldüğü ortaya çıktı.
31.08.2021 Yaşam
Araba sahiplerine kritik uyarı! 1 Mayıs'ta yürürlüğe girmişti
Araba sahiplerine kritik uyarı! 1 Mayıs'ta yürürlüğe girmişti Araba sahiplerine flaş uyarı! Kış lastiği ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Kış lastiğinden yaz lastiğine geçiş süreci neredeyse tamamlanmış olsa da hala lastiklerini değiştirmeyenlerin olduğunu belirten uzmanlar, sıcak havada ihmal edilmeme gerektiğini ve kazalara yol açabileceğini dile getirdi.
24.05.2021 Gündem
Kuaför, berber, terzi... Esnafa müjde! Muaf sayılacaklar
Kuaför, berber, terzi... Esnafa müjde! Muaf sayılacaklar Esnafa büyük müjde. Muaf sayılacaklar. Açıklanan reform paketine göre berber, kuaför, tesisatçı, tuhafiyeci, marangoz, kaportacı, lastikçi, tornacı, çay ocağı işleticisi, terzi, tamirci gibi basit usulde vergilendirilen 850 bin esnaf, gelir vergisinden muaf tutulacak ve beyanname verme yükümlülükleri olmayacak. Bu vergi muafiyetine 2021 kazançlarıyla başlanacak.
23.04.2021 Ekonomi
850 bin esnaf gelir vergisi ödemeyecek! Tarih belli oldu...
850 bin esnaf gelir vergisi ödemeyecek! Tarih belli oldu... Milyonlar bekliyordu, bakan duyurdu tarihler belli oldu... Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, "Ekonomi reformlarımızın takvimini tamamladık" dedi. 10 ana başlıktan oluşan Ekonomi Reformları Eylem Planı, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın internet sitesinden ilan edildi. Basit usulde vergilendirilen berber, kuaför, tesisatçı, tuhafiyeci, marangoz, kaportacı, lastikçi, tornacı, çay ocağı işleticisi, terzi, tamirci gibi yaklaşık 850 bin esnaf gelir vergisinden muaf tutularak, beyan yükümlülükleri kaldırılacaktır... İşte tarihler...
23.03.2021 Ekonomi
İstanbul'da kar yağdı, herkes akın etti! 'Sabahtan beri hiç oturamadık'
İstanbul'da kar yağdı, herkes akın etti! 'Sabahtan beri hiç oturamadık' İstanbul'da kar yağışının ardından sabahın erken saatlerinden itibaren lastikçilerde kış lastiği yoğunluğu yaşandı.
18.01.2021 Gündem
Arabalarına atlayıp oraya akın ettiler! 'Bu sene geç bile kaldık'
Arabalarına atlayıp oraya akın ettiler! 'Bu sene geç bile kaldık' Meteoroloji'nin hafta başından bu yana yaptığı kar ve buzlanma uyarılarının ardından, oto lastikçilerde yoğunluk oluşmaya başladı. Kış lastiği taktırmak için lastikçilere gelen vatandaşlar, bu sene geçmiş yıllara kıyasla geç bile kaldıklarını söyledi.
15.01.2021 Ekonomi
Yavru köpeği yere vurarak öldürmüştü! Yakalandı
Yavru köpeği yere vurarak öldürmüştü! Yakalandı İstanbul'da 3 aylık köpeği yere vurarak öldüren şüpheli İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.
24.04.2020 Yaşam
Polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü, iki lastiği olmayan araçla 15 kilometre kaçtı
Polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü, iki lastiği olmayan araçla 15 kilometre kaçtı Antalya'da, polisin 'dur' ihtarına uymayan Rıdvan U. (28), arka lastikleri olmayan hafif ticari araçla jantların üzerinde 15 kilometre kaçtı. Polis ekiplerince durdurulan araçtan inip yaya olarak kaçmaya çalışan Rıdvan U., ayağından terlikleri çıkınca yakalandı.
17.04.2020 Gündem
Ceza duyan sürücüler lastikçilere koştu
Ceza duyan sürücüler lastikçilere koştu Şehirlerarası yük ve yolcu taşıyan ticari araç sürücüleri 1 Aralık' ta başlayacak olan kış lastiği uygulaması öncesi lastikçilere koştu.
28.11.2019 Yaşam
Pes dedirten şaka! Arkadaşının makatına...
Pes dedirten şaka! Arkadaşının makatına... Manisa’nın Selendi ilçesinde iki arkadaşı tarafından makatından kompresör ile hava verilen 17 yaşındaki genç hastanelik oldu. Bağırsakları zarar gören gencin ailesi olayı gerçekleştiren kişilerin ceza almamasına tepki gösterdi.
8.11.2019 Yaşam
Mersin'de silahlı saldırı: 1 ölü, 3 yaralı
Mersin'de silahlı saldırı: 1 ölü, 3 yaralı Tarsus'ta bir oto lastik dükkanına yönelik saldırıda 1 çocuk öldü, 2'si çocuk 3 kişi yaralandı.
24.08.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Lastikçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lastikçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.