Lamborghini

Lamborghini

Son dakika Lamborghini haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Lamborghini ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Lamborghini haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lamborghini

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lamborghini gelişmeleri de dahil olmak üzere 335 lamborghini haberi bulunmuştur. Tüm lamborghini haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dövizdeki hareketliliğe rağmen onlarca Türk sıraya girdi! Almak için paranızın olması yeterli değil...
Dövizdeki hareketliliğe rağmen onlarca Türk sıraya girdi! Almak için paranızın olması yeterli değil... Piyasalar ve dövizlerdeki hareketliliğe rağmen lüks tüketime olan ilgi artarak devam ediyor. Lüks saat, çanta, özel dikim kıyafetler ve otomobil için aylarca beklemeniz gerekiyor. Aynı durum restoranlara gitmek için de geçerli.
9.08.2023 Gündem
Acun Ilıcalı’nın kullandığı yeşil spor araba ne marka, değeri ne? Yeşil spor araba ne kadar, kaç TL?
Acun Ilıcalı’nın kullandığı yeşil spor araba ne marka, değeri ne? Yeşil spor araba ne kadar, kaç TL? Survivor 2023 yeni sezonu 15 Ocak Pazar akşamı başlayacak. İlk fragmanın sosyal medya hesabından paylaşıldı. Acun Ilıcalı’nın özel uçağından inerek spor arabasına bindiği anlar gündeme oturdu. Acun Ilıcalı'nın kullandığı yeşil spor otomobil izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. Peki, Acun Ilıcalı’nın kullandığı yeşil spor araba ne marka, değeri ne? Yeşil spor arabasının değeri kaç ne kadar, kaç TL?
14.01.2023 Televizyon
Teknoloji harikası hızın zirvesi rüya otomobiller! Fiyatları 'yok artık' dedirtti: İşte dünyanın en pahalı spor otomobilleri
Teknoloji harikası hızın zirvesi rüya otomobiller! Fiyatları 'yok artık' dedirtti: İşte dünyanın en pahalı spor otomobilleri Otomobiller hayatımızın ayrılmaz bir parçası. İlk araba icat edildiğinden bu yana teknoloji çok hızlı ilerledi ve binek arabalar bu teknolojiye çok hızlı uyum sağladı. Günümüzde otomobiller bazı insanlar için ulaşım aracı olurken bazı insanlar için ise yaşam biçimi haline geldi. Arabaya tutku ile bağlı olan insanların gözbebeği genellikle spor arabalar olmuştur. Aston Martin Vulcan, Ferrari F60 America, Pagani Huayra BC, LaFerrari FXX K, ugatti Veyron by Mansory Vivere bunlardan sadece bir kaçı...
17.08.2022 Ekonomi
Köy yolunda yolunda milyonluk kaza! Lüks araçlar böyle çarpıştı
Köy yolunda yolunda milyonluk kaza! Lüks araçlar böyle çarpıştı Sakarya’nın Hendek ilçesinde yayla yolunda milyonluk ciplerin karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Şarampole yuvarlanan Lamborghini içerisinde bulunan yaralıların kurtarılma anı ise cep telefonuyla kaydedildi.
6.08.2022 Yaşam
Paraya para demiyor! Çocuk milyarderin ultra lüks yaşamı şaşırtıyor, Dubai’de malikane, son model Bentley...
Paraya para demiyor! Çocuk milyarderin ultra lüks yaşamı şaşırtıyor, Dubai’de malikane, son model Bentley... Çok milyarder 'Mompha Junior'ın hayatını mercek altına alındı. İngiliz basını, dünyanın en genç zengini ile ilgili ilginç detaylar paylaştı. Nijerya'da fenomen olan babası İsmailia Mustafa’nın hediye ettiği Dubai’deki lüks bir malikanede yaşayan Junior’ın paylaşımları şaşkınlıkla karşılanıyor. Küçük milyarderin ayrıca garajında Bentley, Lamborghini gibi lüks araçlar bulunuyor.
3.08.2022 Dünya
Lamborghini hediye eden hamile kadın sosyal medyada olay oldu...
Lamborghini hediye eden hamile kadın sosyal medyada olay oldu... Hamile kadın eşine milyonluk araba hediye etti sosyal medyada olay oldu. Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da hamile bir kadın kocasına yaklaşık 480 bin dolar (2 milyon ringgit) değerinde Lamborghini marka lüks araç hediye etti.
14.03.2022 Dünya
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA,  Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA, Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor Onlarca firma tek tek açıkladı. Dünya devleri birer birer çekiliyor. Rusya’ya uygulanan yaptırımlar ülkeyi adeta bir zaman tünelinden geçirerek 32 yıl geriye taşıdı. İlk kez 31 Aralık 1990’da Moskova’da Rus halkına kapılarını açan McDonald’s ülkedeki 850 şubesini kapatma kararı aldı. Rusya’ya yaptırım uygulayan şirketler arasında Starbucks, Pizza Hut ve KFC gibi birçok dünyaca ünlü zincir restoran ile Coca Cola ve Pepsi gibi sembolik markalar da bulunuyor.
10.03.2022 Ekonomi
Faruk Sabancı şaşırttı! Fiyatı dudak uçuklattı!
Faruk Sabancı şaşırttı! Fiyatı dudak uçuklattı! Ünlü DJ Faruk Sabancı, önceki gece Norm Ender ile kameralara yansıdı. Özel plakalı Lamborghini aracı ile dikkat çeken Sabancı'nın yeni oyuncağının fiyatı, adeta dudak uçuklattı.
25.02.2022 Magazin
Transferde dolandırılmıştı! Parayı Empoli'ye yatıracağına alım - satım şirketine göndermişti...
Transferde dolandırılmıştı! Parayı Empoli'ye yatıracağına alım - satım şirketine göndermişti... Zajc transferinde ödenecek tutarı Empoli kulübüne göndereceğine parayı Hollanda'da bir araba alım-satım şirketi hesabına yatıran Ali Koç parayı almaya hak kazandı ama...
21.01.2022 Fenerbahçe
Fren mesafesini yüzde 8 kısaltıyor!
Fren mesafesini yüzde 8 kısaltıyor! Araçta fren mesafesini ıslak zeminde yüzde 8 azaltan binek lastik son çeyrekte Türkiye’de satışa çıkıyor.
10.09.2021 Otomobil
Selin Ciğerci boşandı mı? Selin Ciğerci Gökhan Çıra ayrıldı mı, neden?
Selin Ciğerci boşandı mı? Selin Ciğerci Gökhan Çıra ayrıldı mı, neden? Selin Ciğerci Gökhan Çıra ayrıldı mı, neden ayrıldı? 2019 yılında evlenen Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra, anlaşmalı olarak bugün boşandı. Beykoz Adliyesi’ne beraber gelen çift, çıkışta ayrı araçlarla oradan ayrıldı.
10.09.2021 Gündem
Gökhan Çıra ile Selin Ciğerci boşandı! İşte mal paylaşımı...
Gökhan Çıra ile Selin Ciğerci boşandı! İşte mal paylaşımı... İki yıl önce görkemli bir düğünle evlenen ve yakın zamanda evlat edineceklerini söyleyen fenomen Selin Ciğerci ile futbolcu Gökhan Çıra boşandı. İkilinin, kozmetik firmasında birlikte çalışmaya devam edeceği ve milyon liralık arabalarındaki ortaklığı sürdürecekleri öğrenildi.
10.09.2021 Magazin
FBI ve Europol'den 18 ülkede suç çetelerine dev operasyon!
FBI ve Europol'den 18 ülkede suç çetelerine dev operasyon! Son dakika haberine göre; FBI ve Europol’un yanı sıra 18 ülkenin katıldığı dev operasyonda 800’den fazla kişi gözaltına alındı, 1.2 milyar TL değerinde nakit ve tonlarca uyuşturucu ele geçirildi. Çeteler, ANOM adlı şifreli mesajlaşma uygulamasıyla deşifre edildi. Avustralya basınına göre ajanların ANOM uygulamasını tanıttığı kişiler arasında Türkiye’de yaşadığı iddia edilen ve Avustralya’da uyuşturucu kaçakçılığında önemli rol oynadığından şüphelenilen Hakan Ayık da bulunuyordu. Avustralya polisi, ANOM’un yayılmasında adeta ‘influencer’ gibi çalışan Ayık’ın bilmeden “meslektaşlarına tuzak kurduğunu”, bu nedenle hayatının tehlikede olduğunu, teslim olmasını istedi.
9.06.2021 Dünya
Ocak ayında en çok satılan otomotiv markaları belli oldu
Ocak ayında en çok satılan otomotiv markaları belli oldu Otomotiv Distribütörleri Derneği, ocak ayında en çok satış yapılan otomotiv markalarını duyurdu. Ocak ayında en çok satılan otomotiv markaları Fiat, Volkswagen ve Toyota oldu.
3.02.2021 Otomobil
İranlı fenomen Farahani yeniden gözaltında! İl Göç İdaresi'ne teslim edilecek
İranlı fenomen Farahani yeniden gözaltında! İl Göç İdaresi'ne teslim edilecek İstanbul Kağıthane'de polis aracıyla tur atan ve bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan İran uyruklu internet fenomeni Mılad Hatamabadi Farahani yeniden gözaltına alındı. Farahani il göç idaresine teslim edilecek.
21.12.2020 Gündem
Lamborghini'den skandal hareket! Reklam kampanyasında...
Lamborghini'den skandal hareket! Reklam kampanyasında... İtalyan lüks otomobil üreticisi Lamborghini, yeni reklam kampanyasında kız çocuklarını model olarak kullandı. Şirket, tepkiler üzerine reklamı geri çekmek zorunda kaldı.
23.11.2020 Ekonomi
Bu sefer de ceviz! 1.5 milyonluk lüks otomobilin bagajında...
Bu sefer de ceviz! 1.5 milyonluk lüks otomobilin bagajında... Ankara'da 10 gün önce açılan kuruyemiş dükkanının önünde, piyasaya değeri yaklaşık 1,5 milyon TL olan lüks otomobilde kabuklu ceviz satılmaya başlandı. Geçtiğimiz haftalarda da sosyal medya fenomeni Milad Hatami İstanbul Beyoğlu’nda Lamborghini marka otomobilinin ön bagajına doldurduğu karpuzları satarken görüntülenmişti.
18.09.2020 Yaşam
Lamborghini ile karpuz satan adam bakın kim çıktı!
Lamborghini ile karpuz satan adam bakın kim çıktı! İstanbul Beyoğlu’nda Lamborghini marka otomobilinin ön bagajına doldurduğu karpuzların kilosunu 5 liradan satan kişinin İranlı sosyal medya fenomeni Milad Hatami (24) olduğu ortaya çıktı. Antalya’da eşiyle birlikte yaşayan Hatami, İran’da sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar yüzünden tutuklandığı, tahliye olduktan sonra da ailesiyle Antalya’ya yerleştiği öğrenildi.
4.09.2020 Gündem
ABD'de bir kişi Kovid-19 kredisiyle Lamborghini aldı
ABD'de bir kişi Kovid-19 kredisiyle Lamborghini aldı ABD'de yeni tip corona virüs (Kovid-19) yardım fonundan aldığı krediyle lüks araba alan kişi tutuklandı.
28.07.2020 Dünya
819 beygirlik Lamborghini kalmadı
819 beygirlik Lamborghini kalmadı Lamborghini’nin süperlüks sınıftaki V12 Sian modelinin sınırlı sayıda üretilecek Roadster versiyonu 100 km'ye 2.9 saniyede çıkıyor.
17.07.2020 Otomobil
Sosyal yardım parasıyla ultra lüks otomobil aldılar
Sosyal yardım parasıyla ultra lüks otomobil aldılar Belçika'da devletten 320 bin Euro yardım alan restoran işletmecisi erkek ve karısının, aralarında lüks otomobillerin de bulunduğu 17 araç sattığı belirlendi.
23.06.2020 Dünya
Alman Federal Mahkemesi, Volkswagen'in tazminat ödemesine hükmetti
Alman Federal Mahkemesi, Volkswagen'in tazminat ödemesine hükmetti Almanya Federal Mahkemesi (BGH), Alman otomobil üreticisi Volkswagen’ın egzozlarında manipüle edilmiş dizel motorlu araçlar satın alan sürücülere tazminat ödemek zorunda olduğuna karar verdi.
25.05.2020 Otomobil
Çok sayıda iş adamına saldırıda bulundular! Çarpıcı detaylar
Çok sayıda iş adamına saldırıda bulundular! Çarpıcı detaylar Sedat Şahin’in liderliğini yaptığı suç örgüne yönelik hazırlanan 374 sayfalık iddianamede, iş adamlarına yönelik yapılan eylemler ortaya çıktı.
24.04.2020 Yaşam
Lüks ve ultra lüks otomobil satışlarında lider belli oldu
Lüks ve ultra lüks otomobil satışlarında lider belli oldu Türkiye otomotiv pazarında BMW, hem lüks (E) hem de ultra lüks (F ) segmentinde en çok tercih edilen marka oldu. Geçen yıl lüks ve ultra lüks segmenti toplamında 2 bin 836 satış yapan BMW'yi, 2 bin 800 ile Mercedes-Benz, 2 bin 13 ile Volvo, 1760 ile Audi ve 1371 ile Land Rover takip etti - 2019'da E ve F segmentlerinde toplam 11 bin 798 adet araç satıldı.
13.01.2020 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Lamborghini ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lamborghini haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.