Kuvvetli Yağış

Kuvvetli Yağış

Son dakika kuvvetli yağış haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kuvvetli yağış ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kuvvetli yağış haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuvvetli Yağış

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuvvetli yağış gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.482 kuvvetli yağış haberi bulunmuştur. Tüm kuvvetli yağış haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meteoroloji'den 3 uyarı birden! Son dakika duyuruldu, hava tersine dönecek: Kuvvetli yağış, fırtına ve çığ uyarısı
Meteoroloji'den 3 uyarı birden! Son dakika duyuruldu, hava tersine dönecek: Kuvvetli yağış, fırtına ve çığ uyarısı Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. İstanbul, Ankara, İzmir dahil çok sayıda il için kuvvetli yağış, fırtına ve çığ uyarısı yapıldı. Vatandaşlar dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıldı. Haritalı olarak tek tek paylaşıldı. İşte MGM tarafından yapılan il il hava durumunun ayrıntıları...
21.04.2024 Gündem
Kış bu sene hiç bitmeyecek! Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı! Yurt genelinde etkisini gösterdi
Kış bu sene hiç bitmeyecek! Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı! Yurt genelinde etkisini gösterdi Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: ülke genelinin büyük bir kısmı parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz bölgeleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
20.04.2024 Hava Durumu
Kuvvetli yağış ve gök gürültülü sağanak! Meteoroloji ve AKOM saat vererek 45 şehri uyardı
Kuvvetli yağış ve gök gürültülü sağanak! Meteoroloji ve AKOM saat vererek 45 şehri uyardı Sağanak yağışlar yurdun birçok bölgesinde etkisini gösterecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul dahil 45 kent için sarı alarm verildi. Bu gece saatlerinden itibaren başlayacak olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış için AKOM'dan da bir uyarı geldi. İşte sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar için uyarı yapılan iller…
19.04.2024 Gündem
Karla karışık yağmur ve kuvvetli yağış! Ramazan Bayramı'nda havalar nasıl olacak?
Karla karışık yağmur ve kuvvetli yağış! Ramazan Bayramı'nda havalar nasıl olacak? Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayınladı. Ramazan sona eriyor 9 günlük bayram tatili başlıyor. Büyükşehirlerden tatil bölgelerine ve Anadolu'ya seyahatlerde yoğunluk oluştu. Peki tatil süresince hava durumu nasıl olacak? CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak değerlendirmelerde bulundu. Meteoroloji haritalı olarak paylaştı. Kar, yağmur ve fırtına uyarısı yapıldı.
6.04.2024 Gündem
Meteoroloji'den son dakika bayram uyarısı! Denize girmeyi unutun, kar, fırtına ve kuvvetli yağış geliyor, dönüş için o günü beklemeyin
Meteoroloji'den son dakika bayram uyarısı! Denize girmeyi unutun, kar, fırtına ve kuvvetli yağış geliyor, dönüş için o günü beklemeyin 9 günlük bayram tatili başlıyor. Büyükşehirlerden tatil bölgelerine ve Anadolu'ya seyahatlerde yoğunluk oluştu. Peki tatil süresince hava durumu nasıl olacak? CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak değerlendirmelerde bulundu. Meteoroloji haritalı olarak paylaştı. Kar, yağmur ve fırtına uyarısı yapıldı. İşte il il hava hava durumu...
5.04.2024 Yaşam
Lapa lapa kar yağışı gece yarısı başlıyor! Ankara'dan sonra sıra İstanbul'da, hava resmen buz kesecek
Lapa lapa kar yağışı gece yarısı başlıyor! Ankara'dan sonra sıra İstanbul'da, hava resmen buz kesecek Lapa lapa kar yağışı başladı. Hava sıcaklıkları eksiye düşüyor, İstanbul dahil onlarca kent için alarm verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftanın ilk gününde yurdun batı bölümünü "sarı" kodla uyardı. Aralarında Ankara, İstanbul ve İzmir'in de olduğu 23 kentte fırtına ve kuvvetli yağış bekleniyor. Vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıldı.
25.03.2024 Gündem
Kozan'da şiddeti yağış hasara yol açtı, halı sahanın çatısı çöktü! Maddi hasar oluştu
Kozan'da şiddeti yağış hasara yol açtı, halı sahanın çatısı çöktü! Maddi hasar oluştu Adana’nın Kozan ilçesinde etkili olan şiddetli yağış ve dolu hasara yol açtı, halı sahanın çatısı çöktü.
22.03.2024 Adana
Bahar beklenirken lapa lapa kar yağışı başladı! Dalga dalga yayılacak
Bahar beklenirken lapa lapa kar yağışı başladı! Dalga dalga yayılacak Meteoroloji'den yapılan son dakika uyarılarının ardından kar yağışı başladı. Hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte yağışın etki alanını artıracağı ve çok sayıda kentin beyaz örtüyle kaplanması bekleniyor. Art arda yapılan uyarılarda kuvvetli yağış, çığ ve şiddetli rüzgara karşı vatandaşların tedbirli olması istendi.
21.03.2024 Gündem
Adana'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi, yüksek kesimlere kar yağdı
Adana'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi, yüksek kesimlere kar yağdı Adana’da etkili olan sağanak yağış ile yollar suyla dolarken, sürücüler ve vatandaşlar zor anlar yaşadı. Adana'nın yüksek kesimlerdeki kuzey ilçelerinde ise kar yağdı.
7.03.2024 Adana
Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyardı: Adana'ya kuvvetli yağış geliyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyardı: Adana'ya kuvvetli yağış geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Adana ve çevresini kapsayan Doğu Akdeniz'de kuvvetli yağış beklentisi olduğunu söyledi.
6.03.2024 Adana
Mart'ta donacağız: Lapa lapa kar geri dönüyor! Bu kez fena vuracak, sıcaklıklar birden düşecek, saat verildi
Mart'ta donacağız: Lapa lapa kar geri dönüyor! Bu kez fena vuracak, sıcaklıklar birden düşecek, saat verildi Kar yeniden başlıyor. Güneşli günlerin ardından kuvvetli yağış geliyor. Birçok il için yeni uyarı yapıldı. Saat aralıkları verilerek yağışın en yoğun olacağı zaman açıklandı. Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmesi bahar beklentisi oluştursa da sıcaklıkların gece yarısı aniden düşmesi bekleniyor. Kara kış birden çökecek. Çok sayıda kent beyaza bürünecek. MGM'den art arda son dakika uyarıları geliyor. Lapa lapa kar yağışı dalga dalga yarılacak. İstanbul, Ankara, İzmir'de kar yağıp yağmayacağı belli oldu. Kar yağışıyla ilgili yeni tarih verildi. Günlerce sürecek, Soğuk havalar bir andan çökerken lapa lapa kar yağacak. Hava resmen buz kesecek. Bazı illerde hava sıcaklıkları eksi dereceleri görecek. Kar yağışı şimdiden birçok kentte başladı. Kar haritada yayılıyor. Meteoroloji'den yapılan son açıklamada çığ riskine dikkat çekildi. İşte yoğun kar yağışı ile ilgili yeni açıklamaların detayları...
1.03.2024 Gündem
Antalya'da sel: 1 kişi hayatını kaybetti
Antalya'da sel: 1 kişi hayatını kaybetti Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Antalya'da gece saatlerinden bu yana kuvvetli yağış ve şimşek etkili oluyor. Antalya'da kuvvetli yağış nedeniyle sel ve su baskınları yaşanırken valilikten açıklama geldi. Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi. Kepez ilçesinde Gazi Bulvarı’nda bulunan Gıyaseddin Keyhüsrev Alt Geçidi'ndeki bir otomobilde bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı.
13.02.2024 Gündem
Antalya'yı kuvvetli yağış ve sel vurdu! 5 ilçede okullar tatil
Antalya'yı kuvvetli yağış ve sel vurdu! 5 ilçede okullar tatil Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Antalya'da gece saatlerinden bu yana kuvvetli yağış ve şimşek etkili oluyor. Antalya'da kuvvetli yağış nedeniyle sel ve su baskınları yaşanırken valilikten açıklama geldi. Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi.
13.02.2024 Gündem
İğneada'da selde 6 kişinin öldüğü tesisin sahibine, 22,5 yıl hapis istemi
İğneada'da selde 6 kişinin öldüğü tesisin sahibine, 22,5 yıl hapis istemi Kırklareli’nin Demirköy ilçesi İğneada beldesindeki selde 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin ölümüne ilişkin tutuklanan tesis sahibi Bülent Bayrak (53) ile tutuksuz 3 sanık hakkında 'Bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya sebep olma' suçundan 3 yıldan 22 yıl 6’şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddianamede ifadesine yer verilen selde ölen işletme müdürü Ümit Solmaz'ın ablası Yasemin Demir, olaydan birkaç gün önce telefonla kardeşiyle görüştüğünü belirterek, "Bana, sel uyarısı yapıldığını, işletmedeki müşterilerin paralarını iade edip göndermek istediğini, Bülent Bayrak ile görüştüğünü, Bülent Bey'in bağırıp çağırıp 'Şimdiye kadar bir şey olmadı' dediğini söyledi" dedi.
31.01.2024 Gündem
Kar bu gece geliyor! Yarın etkisini katlayarak dalga dalga yayılacak, işte lapa lapa kar yağışı için uyarı verilen iller
Kar bu gece geliyor! Yarın etkisini katlayarak dalga dalga yayılacak, işte lapa lapa kar yağışı için uyarı verilen iller Yoğun ve kuvvetli yağış bu gece başlıyor. Çok sayıda kent kar yağışının etkisi altına girecek. Yoğun kar yağışı etkisini yarın daha da arttıracak. Meteoroloji vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyararak illeri ve kar yağışının en yoğun olacağı saatleri açıkladı. İşte son dakika kar yağışı ile ilgili gelişmeler ve il il hava tahmin raporu...
25.01.2024 Gündem
Marmara için 'kuvvetli yağış' uyarısı
Marmara için 'kuvvetli yağış' uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Marmara Bölgesi için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.
19.01.2024 Gündem
Bugün tatil olan okullar: 16 Ocak Salı İstanbul, Bursa'da okullar tatil mi? Valilik açıklamaları...
Bugün tatil olan okullar: 16 Ocak Salı İstanbul, Bursa'da okullar tatil mi? Valilik açıklamaları... Meteoroloji birçok kenti kuvvetli kar yağışı konusunda uyarınca vatandaşın ve özellikle öğrencilerin gözü gelecek tatil haberlerinde oldu. Son hava durumuna göre Ege ve Akdeniz'in kıyı kesimleri sağanak, yüksek kesimleri kar yağışı alacak. Marmara'da ise Bursa'da kuvvetli yağış uyarısı sonrası valilikten açıklama geldi. Sömestr tatiline birkaç gün kala öğrenciler de "Bugün okullar tatil mi?" "Bursa'da okullar tatil mi?" sorularını yanıt aradı. Öte yandan dün birçok il kar yağışı nedeniyle eğitime ara vermişti. Trabzon, Giresun ve Hakkari'de 1 gün süreyle okullar tatil edildi. Peki 16 Ocak Salı okullar tatil mi? Kar tatili olan iller hangileri? İşte detaylar...
16.01.2024 Gündem
Kar yağışı için tarih uzman isimden geldi! Meteoroloji bölge bölge açıkladı, kuvvetli yağış uyarısı yaptı
Kar yağışı için tarih uzman isimden geldi! Meteoroloji bölge bölge açıkladı, kuvvetli yağış uyarısı yaptı Kar yağışı Trakya'dan yurda giriş yapacak. Yeni yılın ilk kar yağışı için tarih veren Meteoroloji Mühendisleri Odası Başkanı Fırat Çukurçayır, "Eğer model beklendiği gibi çalışırsa yurt genelinde kar yağışı göreceğiz" derken Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava tahmin raporunu açıklayarak bölge bölge uyarılarda bulundu.
3.01.2024 Gündem
İstanbul Valiliği: Fırtınada 1 kişi öldü
İstanbul Valiliği: Fırtınada 1 kişi öldü İstanbul Valiliği, etkili olan fırtına ve yağışlar sırasında 1 kişinin öldüğünü açıkladı.
22.12.2023 Gündem
Hava resmen buz kesecek, yoğun kar yurda giriş yapacak! İstanbul dahil onlarca kent için alarm verildi, çok kuvvetli geliyor
Hava resmen buz kesecek, yoğun kar yurda giriş yapacak! İstanbul dahil onlarca kent için alarm verildi, çok kuvvetli geliyor Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Hava sıcaklıkları aniden düşecek. Kuvvetli yağış, fırtına ve kar yağışı uyarısı yapıldı. İstanbul'da lapa lapa kar yağışı ne zaman başlayacak? Hava sıcaklıkları birden düşecek. Gün verildi. İşte kar, fırtına ve kuvvetli yağış ile ilgili son dakika açıklamalarının ayrıntıları...
10.12.2023 Gündem
Tosuncuk Mehmet Aydın ve ağabeyine, 'bank' cezası
Tosuncuk Mehmet Aydın ve ağabeyine, 'bank' cezası  Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın ve ağabeyi Fatih Aydın, Çiftlik bank uygulamasında, gerekli izinleri almadan 'bank' ismini kullandıkları gerekçesiyle aldıkları 2 yıl 6'şar ay hapis cezası İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 32. Ceza Dairesi tarafından onandı. 
3.12.2023 Gündem
Yeni soğuk hava dalgası ve kuvvetli yağış geliyor! Sıcaklıklar 12 derece birden düşüyor, gece yarısı başlıyor
Yeni soğuk hava dalgası ve kuvvetli yağış geliyor! Sıcaklıklar 12 derece birden düşüyor, gece yarısı başlıyor Meteoroloji'den yeni uyarı geldi. Soğuk hava dalgası ve kuvvetli yağış için saat verildi. İstanbul dahil çok sayıda kenti kapsıyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, İstanbul için fırtına ve sağanak uyarısında bulundu. Sıcaklıkların ciddi düşeceğini belirten Orhan Şen, "Çocukları okula gönderirken iyi giyindirin" notunu düştü.
3.12.2023 Gündem
30 Kasım İstanbul’da okullar tatil mi 2023? Yarın hangi illerde okullar tatil?
30 Kasım İstanbul’da okullar tatil mi 2023? Yarın hangi illerde okullar tatil? İstanbul'da etkili olan kuvvetli yağışlar ve fırtına, şehirde hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Megakentte direk devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybederken, birçok bölgede sel, su baskını ve çatı uçması gibi olumsuzluklar yaşanıyor. İstanbul Valiliği, son dakika açıklamasında bu olumsuz hava koşullarına dikkat çekti. Peki 30 Kasım İstanbul’da okullar tatil mi 2023? Yarın hangi illerde okullar tatil?
29.11.2023 Gündem
Lapa lapa kar yağışı başladı! Hava buz kesecek, kar İstanbul'a geliyor, alarm verildi, fena vuracak
Lapa lapa kar yağışı başladı! Hava buz kesecek, kar İstanbul'a geliyor, alarm verildi, fena vuracak Lapa lapa kar yağışı başladı. Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk hava dalgası etkili oluyor. Meteoroloji illeri açıkladı. Kar yağışı için yeni tarih verildi. Kuvvetli bir kar yağışı dönemine giriyoruz. Uzman isim de kar yağışı ve sıcaklıklarla ilgili flaş bir açıklamada bulundu. Kar adım adım İstanbul'a geliyor. Kar yağacak iller ise değişti. Öte yandan Meteoroloji, kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle 3 ili "turuncu", 18 kenti de "sarı" kodla uyardı. Yetkililer, sel, su baskını, muhtemel çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenme riski ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda uyardı.

İstanbul için uyarı üstüne uyarı yapılmıştı. Ancak acı haber geldi. İstanbul Valiliği, fırtınada direk devrilmesi sonucu yaralanan bir kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
29.11.2023 Gündem
Kar tatili haberleri peş peşe geliyor! Valilikler tek tek duyurdu
Kar tatili haberleri peş peşe geliyor! Valilikler tek tek duyurdu Havaların soğuması ve kar ve şiddetli yağışın etkili olması nedeniyle kar tatili haberleri gelmeye başladı. Zonguldak'ta devam eden kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle 27 Kasım Pazartesi günü okullar tatil edildi. Öte yandan Hatay’ın İskenderun ilçesinde kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle meydana gelebilecek deniz taşkınlarından dolayı okullar 1 gün tatil edildi.
27.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kuvvetli Yağış ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuvvetli yağış haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.