Kuvvet Komutanları

Kuvvet Komutanları

Son dakika kuvvet komutanları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kuvvet komutanları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kuvvet komutanları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuvvet Komutanları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuvvet komutanları gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.104 kuvvet komutanları haberi bulunmuştur. Tüm kuvvet komutanları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Güler'in acı günü: Babası son yolculuğuna uğurlandı
Bakan Güler'in acı günü: Babası son yolculuğuna uğurlandı Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in vefat eden babası Fikret Güler için Ankara’da ikindi namazını müteakip cenaze töreni düzenlendi.
10.02.2024 Gündem
Bakan Güler ve komutanlar Şırnak'a gitti
Bakan Güler ve komutanlar Şırnak'a gitti Bakan Güler ve beraberindeki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve Kuvvet Komutanları sınıra gitti.
13.01.2024 Gündem
10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taraf değil, hakem konumdayız
10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taraf değil, hakem konumdayız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85. yıl dönümü nedeniyle tüm yurtta anma törenleri düzenleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu tarafından Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen anma programında önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı da Anıtkabir'i ziyaret etti. Şeref Defterini imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılmak için aşkla çalışıyoruz. Türkiye Cumhuriyetini her alanda yüceltemeye devam ediyoruz. Milletimizin asırlık hedeflerine ulaşmasına hiçbir güç engel olamayacaktır." dedi.
10.11.2023 Gündem
30 Ağustos Zafer Bayramı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu hayata geçiriyoruz
30 Ağustos Zafer Bayramı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu hayata geçiriyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu devlet-millet el ele vererek büyük bir azim ve kararlılık içinde hayata geçiriyoruz. Ülkemizi hedefleri, milletimizi de asırlık hayalleri ile buluşturuncaya kadar gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
30.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçilemeyecektir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçilemeyecektir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Milli Park Alanı'nda, Malazgirt Zaferi'nin 952. yıl dönümü kutlama programında açıklamalarda bulundu. "İkinci bin yılın başında aynı heyecanla buradayız" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün burada gerisinde çok büyük emeklerin, mücadelelerin olduğu vizyondan söz ediyoruz. Eser ve hizmetlerimizle Cumhuriyetimizin kazanımlarını tahkim ettik. Birilerini sürekli karamsarlık yaymaya çalışmasına bakmayın. Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçilemeyecektir" ifadelerini kullandı.
26.08.2023 Gündem
Genelkurmay başkanlığına kim atanacak? YAŞ toplanıyor
Genelkurmay başkanlığına kim atanacak? YAŞ toplanıyor Bu hafta yapılacak Yüksek Askeri Şûra (YAŞ) toplantısıyla TSK komuta kademesi belirlenecek. Görev süresi ve yaş haddinden emekli olması beklenen Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever’in yerine Genelkurmay Başkanlığı için üstün hizmet madalyalı 3 devre arkadaşı orgeneralin adı geçiyor.
31.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan sınır hattında görevli askerlerin bayramını kutladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan sınır hattında görevli askerlerin bayramını kutladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, sınır hattı ve ötesinde görevli Mehmetçik'in bayramını kutladı. Erdoğan, "Gerek sınır ötesinde gerek içeride bugüne kadar ordumuzun vermiş olduğu mücadeleler hiçbir zaman bir kenara konulamaz" dedi.
28.06.2023 Gündem
MGK toplantısı sona erdi
MGK toplantısı sona erdi Milli Güvenlik Kurulu, seçimin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yeni üyeleriyle ilk kez toplandı. 3 saat süren kritik toplantı sona ererken kısa süre içinde yazılı açıklama bekleniyor.
8.06.2023 Gündem
Bakan Akar: Bölgede görevli arkadaşlarımızdan 4'ü şehit oldu, 45'i hayatını kaybetti
Bakan Akar: Bölgede görevli arkadaşlarımızdan 4'ü şehit oldu, 45'i hayatını kaybetti Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan ile Milli Savunma Bakanlığınca deprem bölgesine arama kurtarma ekibi ve malzeme götürmek için kurulan "hava yardım köprüsü"nde inceleme ve denetlemelerde bulundu.
11.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023 yılı müjdelerde dolu bir sene olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023 yılı müjdelerde dolu bir sene olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılında savunma sanayisinde birçok projenin hayata geçirileceğini belirterek, "2023 yılı inşallah 7'den 70'e herkesi gururlandıracak, çok mühim gelişmelerin yaşandığı müjdelerle dolu bir sene olacak" dedi.
9.01.2023 Gündem
Bakan Akar’dan Suriye sınır hattında önemli toplantı
Bakan Akar’dan Suriye sınır hattında önemli toplantı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, terör örgütü PKK yanlılarının Fransa’nın başkenti Paris’te gerçekleştirdiği gösterilere ilişkin, “Fransızların beslediği yılan kendilerini sokmaya başladı. Herkes artık bu terör örgütünün gerçek yüzünü görmelidir” dedi.
25.12.2022 Gündem
Jandarma Uzman Erbaş Maaşları 2023: En yüksek, en düşük jandarma uzman erbaş maaşı ne kadar? TSK Jandarma Uzman Erbaşlar ne kadar maaş alıyor?
Jandarma Uzman Erbaş Maaşları 2023: En yüksek, en düşük jandarma uzman erbaş maaşı ne kadar? TSK Jandarma Uzman Erbaşlar ne kadar maaş alıyor? Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesinde görevlerini icra eden uzman erbaş maaşları hakkında yapılan aramalar yılın ona ermesiyle merak ediliyor. TSK bünyesinde maaşlar görev yeri, rütbeleri, kıdem ve derecelere göre farklılık gösterir. Uzman erbaş maaşları en son temmuz ayında yapılan zamla artış yaşamıştı. Peki, En yüksek, en düşük jandarma uzman erbaş maaşı ne kadar? Jandarma Uzman Erbaşlar ne kadar maaş alıyor? İşte Jandarma Uzman Erbaş Maaşları…
24.12.2022 Çalışma Hayatı
Devlet erkanı Anıtkabir'de! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TOGG vurgusu
Devlet erkanı Anıtkabir'de! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TOGG vurgusu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yıl dönümünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir'i ziyaret etti. "Anıtkabir özel defterini imzalayan Erdoğan, ''Bu tarihi günü TOGG'un açılışıyla taçlandırıyoruz'' açıklamasında bulundu.
29.10.2022 Gündem
Bakan Akar'dan sert tepki: Kabul etmemiz mümkün değil
Bakan Akar'dan sert tepki: Kabul etmemiz mümkün değil Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Son zamanlarda yazılı ve sözlü basında Türk Silahlı Kuvvetlerine dil uzatanlar var.” diyerek, "İleri geri, boş boş konuşanlar, ordubozanlar var. Türk Silahlı Kuvvetlerinin saygın ve seçkin konumu uluslararası dâhil her platformda artarken bu duruma dil uzatanlar var. Kimin tarafındalar, neyin tarafındalar gerçekten meçhul. Devlete, millete ve Türk Silahlı Kuvvetlerine dil uzatanları bizim kabul etmemiz mümkün değildir." ifadelerini kullandı.
26.09.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı tebriklerini kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı tebriklerini kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı çerçevesinde tebrikleri kabul etti.
30.08.2022 Siyaset
Devlet Mezarlığı'nda '30 Ağustos' töreni
Devlet Mezarlığı'nda '30 Ağustos' töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve devlet erkanı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla Devlet Mezarlığı'nı ziyaret etti.
30.08.2022 Gündem
30 Ağustos Zafer Bayramı! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir'de
30 Ağustos Zafer Bayramı! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadele vurgusu yaptı.
30.08.2022 Gündem
Malazgirt Ovası nerede, hangi ilimizdedir? Malazgirt Ovası hangi bölgededir?
Malazgirt Ovası nerede, hangi ilimizdedir? Malazgirt Ovası hangi bölgededir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 951. yıl dönümü etkinliklerine katılmak üzere bölgeye gitti. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın kıldırdığı Malazgirt Ovası'ndaki cuma namazında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çok sayıda kurmayının yanı sıra bakanlar ve kuvvet komutanları da katıldı. Peki, Malazgirt Ovası nerede, hangi ilimizdedir? Malazgirt Ovası hangi bölgededir?
26.08.2022 Gündem
Malazgirt Zaferi 'nin 951. yıl dönümü kutlanacak! Malazgirt kutlamaları nerede yapılacak? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Malazgirt programı!
Malazgirt Zaferi 'nin 951. yıl dönümü kutlanacak! Malazgirt kutlamaları nerede yapılacak? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Malazgirt programı! Malazgirt Zaferi 951. yıl dönümü kutlanıyor! Bu yıl Türklere Anadolu’nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muhaberesi etkinliklerinde devletin zirvesi bir araya gelecek. Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli ile Ahlat’ta bir araya geleceklerini ve Cuma namazını kılacaklarını duyurdu. Peki, Malazgirt kutlamaları nerede yapılacak? Malazgirt Meydan Muharebesi'nin önemi ne? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Malazgirt programı!
23.08.2022 Gündem
Bakan Akar'dan "tahıl koridoru" ve "terörle mücadele" açıklaması
Bakan Akar'dan "tahıl koridoru" ve "terörle mücadele" açıklaması Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 1 Ağustos'tan bu yana Ukrayna limanlarından 721 bin 449 ton tahıl sevkiyatı gerçekleştirildiğini belirtti. Bakan Akar, "24 Temmuz 2015'ten beri yapılan operasyonlar sonucunda toplam 35 bin 786 terörist etkisiz hale getirildi. 1 Ocak'tan itibaren de operasyonlar yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu dönem içerisinde Irak ve Suriye'nin kuzeyinde toplam 2 bin 517 terörist etkisiz hale getirildi" dedi.
22.08.2022 Gündem
YAŞ toplantısı ne zaman 2022? Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'in görev süresi uzayacak mı?
YAŞ toplantısı ne zaman 2022? Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'in görev süresi uzayacak mı? Yüksek Askeri Şura ne zaman toplanacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yapılacak şurada komutanların terfi ve atamaları ele alınırken, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'in görev süresinin uzatılmasına yönelik kararın çıkması da bekleniyor.
3.08.2022 Gündem
Yüksek Askeri Şura yarın toplanacak
Yüksek Askeri Şura yarın toplanacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yapılacak toplantıda komutanların terfi ve atamaları ele alınacak. Yaş haddi düzenlemesinin ardından Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'in görev süresinin uzatılması gündemde.
3.08.2022 Siyaset
‘Tahıl koridoru’ zirvesi ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Akar duyurdu
‘Tahıl koridoru’ zirvesi ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Akar duyurdu Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, tahıl koridoru ile ilgili Türkiye, Rusya ve Ukrayna savunma bakanlıkları ile Birleşmiş Milletler heyeti arasındaki toplantının kısa süre içinde yapılmasının planlandığını belirterek, "Tahıl ve gıda maddelerinin taşınması için bir plan üzerinde, genel prensipler üzerinde anlaşmaya varıldı. Bunun somut uygulama planına dönüşmesi için gayretlerimizi sürdürüyoruz. Bu hafta içinde bununla ilgili bir toplantı yapılması muhtemel" dedi.
18.07.2022 Siyaset
EFES-2022 Tatbikatı nefes kesti! Hedefler tam isabet vuruldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan da izliyor
EFES-2022 Tatbikatı nefes kesti! Hedefler tam isabet vuruldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan da izliyor EFES-2022 Tatbikatı Seçkin Gözlemci Günü'nün gündüz safhası başladı. İzmir’de 37 ülkeden 11 bin personelin katılımıyla devam eden tatbikatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de izliyor. Özellikle Yunanistan’da tedirginlik yaratan ve TSK’nın en büyük planlı tatbikatı olan Efes-2022 Birleşik Müşterek Fiili Atışlı Tatbikatı’nın gündüz safhasında nefes kesen görüntüler ortaya çıktı.
9.06.2022 Gündem
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar bayram namazını Balıklıgöl’de kıldı
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar bayram namazını Balıklıgöl’de kıldı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bayram namazını kuvvet komutanlarıyla birlikte Şanlıurfa’daki Balıklıgöl’de kıldı.
2.05.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Kuvvet Komutanları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuvvet komutanları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.