Kurtulma

Kurtulma

Son dakika kurtulma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kurtulma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kurtulma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kurtulma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kurtulma gelişmeleri de dahil olmak üzere 970 kurtulma haberi bulunmuştur. Tüm kurtulma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu bayramın 3 burç için mesajı var! Astrolog Aygül Aydın: 5 burcun bu yaz B planı hazır, 4 burç çıkış noktasını buluyor!
Bu bayramın 3 burç için mesajı var! Astrolog Aygül Aydın: 5 burcun bu yaz B planı hazır, 4 burç çıkış noktasını buluyor! Ay Ramazan Bayramı boyunca Boğa burcunda ilerleyecek, diyen Astrolog Aygül Aydın, yüklerden kurtulma vaktinin geldiğini söyledi. Önyargılar için artık hayata farklı bir perspektif gerekitğinin altını çizen Aygül Aydın'dan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
10.04.2024 Astroloji
Kehribar Taşı Özellikleri Nelerdir? Kehribar Taşının En Bilinen Faydaları...
Kehribar Taşı Özellikleri Nelerdir? Kehribar Taşının En Bilinen Faydaları... Kehribar taşı, çamgiller ailesine mensup olan pinus succinifera ağacının reçinelerinden ortaya çıkan bir taştır. Reçinelerin fosil haline gelmesi ile ortaya kehribar taşı çıkmaktadır.
31.01.2024 Yaşam
Rüyada Eski Evini Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Eski Evine Gitmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Eski Evini Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Eski Evine Gitmek Nasıl Yorumlanır? Rüyada eski evini görmek maddi bir sıkıntı içinden yardım alarak çıkmak anlamına gelir. Kişinin geçmişi ile ilgili bazı psikolojik sorunları olduğu anlamına da gelen bir rüyadır.
11.01.2024 Eğitim
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken, bölgedeki son gelişmelere ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi. Bakan Fidan, terör örgütü PKK'ya yönelik Irak ile ortak operasyon olup olmayacağıyla ilgili soruyu da yanıtladı.
3.01.2024 Gündem
Mansur Yavaş Meral Akşener'in 'korkak' sözlerine yanıt verdi: Korkaklıkla suçlanmak zoruma gidiyor
Mansur Yavaş Meral Akşener'in 'korkak' sözlerine yanıt verdi: Korkaklıkla suçlanmak zoruma gidiyor İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti içerisindeki istifaların ardından dün sert açıklamalarda bulunmuştu. Planlı bir saldırının olduğunu ifade eden Akşener, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nu da hedef almıştı. Genel seçim süreci hakkında konuşan Akşener, "Millet bu arkadaşları istiyor diye bunları o masaya götürdüm. İkisi de korktu kabul etmedi" dedi. Akşener'in 'korkak' sözlerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yanıt geldi. Mansur Yavaş, "Korkaklıkla suçlanmak zoruma gidiyor. Korkak falan değiliz" yanıtını verdi.
20.12.2023 Gündem
Deprem açıklaması Naci Görür'den geldi: Bursa'nın Gemlik ilçesi muhakkak taşınmalı, kurtulma şansı yok!
Deprem açıklaması Naci Görür'den geldi: Bursa'nın Gemlik ilçesi muhakkak taşınmalı, kurtulma şansı yok! Peş peşe meydana gelen depremler vatandaşlar arasında tedirgiblik yarattı. Geçtiğimiz günlerde Yalova'nın Çınarcık ilçesinde meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki deprem İstanbul'da da hissedilmişti. Daha önce de büyük İstanbul depremiyle ilgili önemli uyarılarda bulunan Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı bir televizyon programında bu depremin İstanbul depreminin öncüsü olup olmayacağı konusunda açıklama yaptı. Tunceli ve Elazığ'daki deprem tehlikesine dikkat çeken Görür, Bursa'nın Gemlik ilçesi için "Muhakkak taşınmalı. Kurtulma şansı yok" dedi.
20.12.2023 Gündem
İnci Taneleri dizisi ne zaman başlayacak? Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı İnci Tanesi dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler, hangi kanalda?
İnci Taneleri dizisi ne zaman başlayacak? Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı İnci Tanesi dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler, hangi kanalda? İnci Taneleri konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı ve başrolünde yer aldığı "İnci Taneleri" dizisi, izleyiciler arasında merak konusu oldu. İnsanların hayatını pamuk ipliğiyle birbirine bağlayan duygusal ve etkileyici bir hikayeyi konu olan dizide, cezaevinden çıkan Azem Yücel karakterini canlandıran Yılmaz Erdoğan, uzun bir süre sonra tekrar ekranlara dönüş yapıyor. Peki, İnci Taneleri dizisi ne zaman başlayacak?
20.11.2023 Gündem
10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taraf değil, hakem konumdayız
10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taraf değil, hakem konumdayız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85. yıl dönümü nedeniyle tüm yurtta anma törenleri düzenleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu tarafından Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen anma programında önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı da Anıtkabir'i ziyaret etti. Şeref Defterini imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılmak için aşkla çalışıyoruz. Türkiye Cumhuriyetini her alanda yüceltemeye devam ediyoruz. Milletimizin asırlık hedeflerine ulaşmasına hiçbir güç engel olamayacaktır." dedi.
10.11.2023 Gündem
Seri katil tarafından katledildi, gizemi 29 yıl sonra çözüldü! Mutlu Yüz Katili Keith Jesperson öldürdüğünü itiraf etmişti...
Seri katil tarafından katledildi, gizemi 29 yıl sonra çözüldü! Mutlu Yüz Katili Keith Jesperson öldürdüğünü itiraf etmişti... Seri katil tarafından işlenen cinayetin gizemi 29 yıl sonra 6 haftada çözüldü. ABD'de 1994 yılında bir karayolunun kıyısında bulunan kadın iskeletinin kimliği bunca zamandan sonra tespit edildi. Ülkenin en tanınan seri katillerinden biri yıllar evvel cinayeti üstlenmiş, o gün bugündür çabalar sonuç vermemişti. Peki 29 yıllık gizemin 6 haftada çözülmesini sağlayan şey neydi?
5.10.2023 Dünya
İngiltere'den İstanbul'a cebinde 1 kuruşla geldi! Amacı ortaya çıktı
İngiltere'den İstanbul'a cebinde 1 kuruşla geldi! Amacı ortaya çıktı İngiltere’nin Somerset bölgesinde yaşayan 29 yaşındaki Kerr Rawden, cebinde sadece bir kuruşla dokuz Avrupa ülkesini gezmek gibi iddialı bir göreve çıktı. Bir havlu, yedek kıyafet, bir hamak, bir meşale ve güvenilir çakısından başka bir şeyi olmayan Kerr, tek başına yolculuğa çıktı. Kerr’in amacı ise herkesi duygulandırdı.
5.08.2023 Dünya
Dehşet anları kameralarda! 'Ellerinde satır ve sopalar vardı'
Dehşet anları kameralarda! 'Ellerinde satır ve sopalar vardı' Ataşehir'de bir grup saldırgan, cadde üzerinde araçla hız yaparak ilerledikleri için kendilerini uyaran esnafın dükkanını satır ve bıçaklarla bastı. Tarafları ayırmak isteyen çevredeki vatandaşları ise darp ettiler. Olayda boğazına satır darbesi alan 1 kişi olmak üzere toplamda 4 kişi yaralandı.
27.07.2023 Yaşam
Kan basıncını altüst ederek tansiyonu zıplatıyor, çok sinsi ilerliyor! İşte hayatı kabusa çeviren hastalıktan kurtulma yöntemi
Kan basıncını altüst ederek tansiyonu zıplatıyor, çok sinsi ilerliyor! İşte hayatı kabusa çeviren hastalıktan kurtulma yöntemi Kan basıncını altüst ederek tansiyonu zıplatıyor. Baş ağrısı, nefes darlığı, burun kanaması, kızarma, sersemlik, göğüs ağrısı, görme ile ilgili problemler ve idrarda kan gibi sorunlar en büyük belirtileri olarak biliniyor. Kalp krizi, atriyal fibrilasyon gibi bazı ritim bozuklukları, kronik böbrek hastalığı gibi hastalıklara kapı açıyor. En riskli kişiler açıklandı, bu hastalıktan kurtulmanın reçetesi yazıldı. İşte hayatı kabusa çeviren hastalık ve şifası...
27.07.2023 Sağlık
'Ya Çok Seversen' ikinci bölümüyle yine dünya gündemine yerleşti!
'Ya Çok Seversen' ikinci bölümüyle yine dünya gündemine yerleşti! Kanal D’nin, başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın yer aldığı Ay Yapım imzalı dizisi ‘Ya Çok Seversen’ dün gece ikinci bölümüyle seyirciyle buluştu. Hem eğlenceli hem de duygu dolu anların yer aldığı bölüm seyirciden alkışları da topladı. İlk bölümüyle Türkiye’yle birlikte dünyanın birçok ülkesinde trend listelerine giren dizi yine dünya gündemindeydi.
14.07.2023 Televizyon
Karadeniz'de büyük tehlike!  'Rip akıntısı' 304 can aldı
Karadeniz'de büyük tehlike! 'Rip akıntısı' 304 can aldı Karadeniz'deki 12 kentin kıyı şeridinde, 10 yılda 'rip akıntısı' nedeniyle açığa sürüklenip, boğulma tehlikesi geçiren 648 kişiden 304'ü hayatını kaybetti. En fazla boğulma vakası Samsun'da, en azsa Artvin'de gerçekleşti. Giresun Üniversitesi'nden Doç. Dr. Mustafa Serkan Abdüsselam, "Vakalar ne yazık ki yıldan yıla artıyor. Yaş bakımından incelersek; vakaların yüzde 70'i, 30 yaş altı. Boğulma olaylarının yüzde 80’i erkek, yüzde 20’si kadın" dedi.
9.07.2023 Yaşam
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Kurban Bayramı mesajı
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Kurban Bayramı mesajı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kurban Bayramı'nı yayımladığı bir mesajla kutladı. Bahçeli, "Kurban, bir Müslüman'ın tüm varlığını Allah yolunda feda etmeye hazır olduğunun manevi delil ve kefaretidir" dedi.
27.06.2023 Gündem
Konsinye Araç Nedir? Araçlarda Konsinye Satış Ne Anlama Gelir?
Konsinye Araç Nedir? Araçlarda Konsinye Satış Ne Anlama Gelir? Konsinye araç, bir mal sahibinin, bir başka kişi veya işletmeye bir aracı belirli bir süre için verdiği, ancak aracın sahibi olarak kalıp, sorumluluğunun devam ettiği bir araç türüdür. Bu araçlar genellikle bir işletmenin ihtiyaçlarına yanıt vermek için kullanılır. Örneğin, bir perakende mağazası, stoklarını taşımak için bir konsinye araç kullanabilir.
2.06.2023 Gündem
Kocasını zehirleyerek öldürdü kahraman ilan edildi! Kurabiye canavarı katil ülkede gündem oldu
Kocasını zehirleyerek öldürdü kahraman ilan edildi! Kurabiye canavarı katil ülkede gündem oldu İki çocuk sahibi kadının yaşadıkları ülkede gündem oldu. Avustralya’nın Victoria bölgesinde bulunan küçük bir şehir olan Walpeup’ta yaşayan Rebecca ve Noel Payne çifti korkunç bir olayın başrollerinin isimleri oldu. Kurabiye canavarı katil diye adlandırılan kadın yaşanan olayların ardından kahraman ilan edildi.
22.05.2023 Dünya
Depremde hayat kurtaran yöntem açıklandı! Dikkat çeken 'çök-kapan- tutun' raporu
Depremde hayat kurtaran yöntem açıklandı! Dikkat çeken 'çök-kapan- tutun' raporu Türkiye'den dört araştırmacı, 'çök-kapan- tutun' tekniği ile 'cenin pozisyonu'nu bilimsel olarak karşılaştırdı. Sonuçlar, Türkiye gibi binaların yıkılma riskinin yüksek olduğu ülkelerde, cenin pozisyonunun daha çok hayat kurtardığını ortaya koydu. Makale, geçen nisan ayında dünyanın en büyük afet kurumu WADEM dergisinde de yayımlandı. Çalışmayı yürüten isimlerden Doç. Dr. Sarper Yılmaz, "Deprem sırasında 'çök-kapan- tutun', bugün dünya bilim otoriteleri tarafından kabul edilen tek yöntem” diyerek, Türkiye’de hayat kurtaran asıl yöntemi açıkladı.
4.05.2023 Yaşam
Asr Suresi okumanın fazileti nedir?  İşte Asr Suresinin anlamı ve Türkçe Arapça okunuşu!
Asr Suresi okumanın fazileti nedir? İşte Asr Suresinin anlamı ve Türkçe Arapça okunuşu! Ramazan ayında okunacak dualar ve sureler pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Bu surelerden biri de Asr Suresi. Asr Suresi kısa bir sure olmasına rağmen derin anlam içeren bir suredir. Bir Hadisi şerifte “Hangi insan Asr suresini okursa, Allah o kişinin günahlarını affeder. O kişi sabrı ve hakkı tavsiye eden kişilerden olur.” buyurulmuştur. Peki, Ramazan ayında Asr Suresi okumanın yararları ve faziletleri nelerdir? İşte Asr Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri...
9.05.2023 Sureler
Ramazanın 5. gününde kılınacak namaz ve okunacak sureler | Ramazan ayının 1. ile 10. günleri arasında tesbih nasıl çekilir?
Ramazanın 5. gününde kılınacak namaz ve okunacak sureler | Ramazan ayının 1. ile 10. günleri arasında tesbih nasıl çekilir? Ramazan ayının gelmesiyle birlikte hangi gün hangi namazın kılınacağı da araştırılmaya başlandı. 11 ayın sultanı Ramazan ayını oruçla, duayla ve namaz eda eden vatandaşlar, Ramazan boyunca yapılacak ibadetleri merak ediyor. Ramazan’da hangi ibadetler yapılmalı? İşte Ramazan’ın 5. gününde kılınacak namaz ve okunacak sureler…
26.03.2023 Ramazan
Enkaz başında ‘kolon kesme’ tartışması
Enkaz başında ‘kolon kesme’ tartışması Malatya’nın Yeşilyurt ilçesindeki Hayat Sitesi’nin enkazında ‘kolon kesme’ tartışması yaşandı. Babaları Bayram Kırıcı’nın yaşamını yitirdiği binada yapılan enkaz kaldırma çalışmalarına tepki gösteren aile, kolon kestiğini iddia ettiği binanın altındaki mobilya mağazası sahibi ile de tartıştı.
19.02.2023 Gündem
Enkazdan 71 saat sonra kurtulan Bekir Amca yaşadıklarını anlattı
Enkazdan 71 saat sonra kurtulan Bekir Amca yaşadıklarını anlattı Kahramanmaraş'ta peş peşe yaşanan depremlerde yıkılan binanın enkazından 71 saat sonra kurtulan Bekir Yıldırım Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nden CNN Türk canlı yayınına bağlandı. Bekir Yıldırım 'Beni çocuklarıma kavuşturdunuz. Bu en büyük şey' dedi.
17.02.2023 Gündem
Babamı aradım, ‘Deprem oluyor, hakkını helal et’ dedim!
Babamı aradım, ‘Deprem oluyor, hakkını helal et’ dedim! Hatay BB Hentbol Takımı’nın antrenörü Savaş Yüksek ile oyunculardan Gökhan Şanlı ve Enes Gümüşok, depremi anlattı.
12.02.2023 Şampiy10
İkinci depremde tamamen çökmüştü! Gerçeği AFAD görevlileri fark etti
İkinci depremde tamamen çökmüştü! Gerçeği AFAD görevlileri fark etti Malatya’da yıkılan binaların altında kalanları kurtarmak için çalışmalar aralıksız sürerken depremzedeler -6 derecede enkazların önlerinde yakınlarından umutlu bir haber bekliyor. Bu noktalardan biri ‘Hayat Sitesi’nin enkazı. Alt kattaki dükkânı genişletmek için binanın kolonlarının kesildiği iddia edildi.
8.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kurtulma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kurtulma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.