Kurşunlanma

Kurşunlanma

Son dakika kurşunlanma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kurşunlanma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kurşunlanma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kurşunlanma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kurşunlanma gelişmeleri de dahil olmak üzere 45 kurşunlanma haberi bulunmuştur. Tüm kurşunlanma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arkadaş ricası üzerine gece kulübüne kurşun yağdırdı! 1 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaralamakla suçlanan sanık beraatini istedi
Arkadaş ricası üzerine gece kulübüne kurşun yağdırdı! 1 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaralamakla suçlanan sanık beraatini istedi Bursa'da arkadaş ricası üzerine gece kulübüne tabanca ile ateş edip, eski polis Murat Kayalı'nın (50) ölümüne, 2 kişinin de yaralanmasına neden olan Şükrü Karakaya (26) için müebbet ile 30 yıla kadar hapis cezası istendi. Savcının mütalaasına itiraz eden tutuklu sanık Karakaya, "Havaya rastgele ateş ettim. Yakalanınca 1 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaraladığımı öğrendim. Beraatimi istiyorum" dedi.
14.02.2024 Gündem
Bahçelievler AK Parti seçim irtibat bürosu önünde ateş açanlar yakalandı
Bahçelievler AK Parti seçim irtibat bürosu önünde ateş açanlar yakalandı İstanbul Valiliği, Bahçelievler Kocasinan Mahallesindeki AK Parti Seçim İrtibat Bürosu önünde motosikletten silahla havaya ateş edilmesiyle ilgili 2 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
25.04.2023 Gündem
Çocuklara şeker dağıtan polisler kurşunlandı
Çocuklara şeker dağıtan polisler kurşunlandı Tekirdağ’da bayram sebebiyle çocuklara şeker dağıtan polislere ateş açıldı.
23.04.2023 Gündem
Silahlı saldırıya uğradılar çaylarını yudumlamaya devam ettiler
Silahlı saldırıya uğradılar çaylarını yudumlamaya devam ettiler Sarıyer'de, cadde üzerinde çay içen 3 kişiye motosikletli kişilerce ateş edildi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, o sırada bardaklarını dahi bırakmayan kişiler saldırı sonrası çaylarını yudumlamaya devam etti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
13.03.2023 Yaşam
Restoran işleten Ermiş ailesini hedef alan pompalı tüfekli saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı
Restoran işleten Ermiş ailesini hedef alan pompalı tüfekli saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı Eskişehir’de bir işletmeye pompalı tüfekle ateş eden şahıs, dükkân sahibi tarafından etkisiz hale getirilirken, korku filmlerini aratmayan kurşunlanma anları güvenlik kameralarına anbean yansıdı.
3.03.2023 Gündem
Genç Parti İl Başkanının aracı kurşunlandı
Genç Parti İl Başkanının aracı kurşunlandı Çorum Genç Parti İl Başkanı Engin Erenler'in aracı gece saatlerinde kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşunlandı.
7.01.2023 Gündem
Mert Hakan'dan flaş açıklama! 'Birbirimize girmeyelim'
Mert Hakan'dan flaş açıklama! 'Birbirimize girmeyelim' Derbide oynadığı futbolla alkışı hak eden Mert Hakan Yandaş "İlk kaybettiğimiz maçta birbirimize girmeyelim. Birlik beraberlik kazanamayacağımız şey yok" ifadelerini kullandı.
10.04.2022 Fenerbahçe
'Failin meçhul kabul edilmesini, BİZ KABUL ETMEYECEĞİZ!'
'Failin meçhul kabul edilmesini, BİZ KABUL ETMEYECEĞİZ!' Fenerbahçe Kulübü, 4 Nisan 2015'te takım otobüsünün kurşunlanmasıyla ilgili açıklama yaptı.
4.04.2022 Fenerbahçe
Tehdit mesajları alan kişiye silahlı saldırı! 'Sana çocuklarının cenazesini göstereceğim'
Tehdit mesajları alan kişiye silahlı saldırı! 'Sana çocuklarının cenazesini göstereceğim' İstanbul Avcılar'da, davalı olduğu kişiden tehdit mesajları alan Muhammed Kopan, otomobilindeyken silahlı saldırıya uğradı. Saldırıyı şans eseri yara almadan atlatan Kopan, mesajları aldığı kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.
9.02.2022 Yaşam
İsmail Kartal: Eğer o olay olmasaydı, büyük ihtimalle şampiyon olabilirdik
İsmail Kartal: Eğer o olay olmasaydı, büyük ihtimalle şampiyon olabilirdik 4 Nisan 2015'te Fenerbahçe futbol takımının teknik direktörlüğünü yapan İsmail Kartal, Fenerbahçe Televizyonu’nda gerçekleştirilen ‘4 Nisan Gündem Özel' programına açıklamalarda bulundu.
4.04.2020 Fenerbahçe
Ali Koç'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 25. yıl tebriği
Ali Koç'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 25. yıl tebriği Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi yayın organlarından Fenerbahçe Dergisi'nin 198 numaralı Ağustos 2019 sayısında kulüpteki son durum ve transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Koç ayrıca "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan kulübümüze üyeliğinin 25. yılını doldurarak Yüksek Divan Kurulu üyeliği hakkını kazanıyor. Kendisini tebrik ediyor, nice 25 yıllar diliyoruz." şeklinde bir mesaj paylaştı.
8.08.2019 Futbol
Kartal'dan Terim'e flaş yanıt!
Kartal'dan Terim'e flaş yanıt! Fenerbahçe eski teknik direktörü İsmail Kartal, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in sözlerine yanıt verdi.
15.04.2019 Galatasaray
"Daha şampiyon olmadık"
"Daha şampiyon olmadık" Ankaragücü'nü TFF 1. Lig'de zirveye taşıyan İsmail Kartal, Vatan'a konuştu!
5.12.2017 TFF 1.Lig
'Şike gerçeğini Şenol Güneş de görmüştür'
'Şike gerçeğini Şenol Güneş de görmüştür' Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü İsmail Kartal, Hürriyet'e verdiği özel röportajda, 3 Temmuz 2011'deki şike operasyonu ve sonrasında sarı lacivertli kulüpte yaşananlar hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. "FETÖ'cüler bizi durdurdu... Aşağı çektiler, yetmedi kurşunladılar" diyen Kartal, o dönem Trabzonspor'un başında olan Şenol Güneş için de, ".Şike sürecinde aleyhimize konuşmuştu ama şimdi artık gerçekleri görmüştür" dedi. İsmail Kartal'ın bu sözleri sosyal medyada büyük yankı yarattı, Twitter'da TT oldu.
24.09.2021 Fenerbahçe
Mahmut Uslu: Quaresma oynasın, farketmez
Mahmut Uslu: Quaresma oynasın, farketmez Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Çaykur Rizespor maçının ardından açıklamalarda bulundu.
24.09.2021 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım: 1998 yılında FETÖ benden yardım istedi
Aziz Yıldırım: 1998 yılında FETÖ benden yardım istedi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Şekip Mosturoğlu NTV, NTVSpor ve Star'ın ortak yayınında Oğuz Haksever'in sorularını yanıtladı.
25.08.2016 Fenerbahçe
Şampiyonluk otobüsü Trabzon'da kaçmasın
Şampiyonluk otobüsü Trabzon'da kaçmasın Geçen seneki kurşunlanma olayının kulübü 4. yıldızdan ettiğini düşünen Pereira, aynı travmanın yaşanmasını istemiyor:
27.04.2016 Fenerbahçe
Mosturoğlu: Soruşturmanın yargı, polis ve medya ayağı var
Mosturoğlu: Soruşturmanın yargı, polis ve medya ayağı var 22 Nisan Cuma günü sat 19.07'de Çağlayan Adliyesi'nde açıklama yapacaklarını söyleyen Fenerbahçe Hukuk İşleri ve Dış İlişkiler Sorumlusu Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, "Ben inanıyorum ki, Çağlayan'da, Silivri'de 12 Mayıs'ta inanılmaz bir saldırıya uğrayan taraftarımız oraya gelecektir"
20.04.2016 Fenerbahçe
Asena'yı şoke eden soru: Azmettirici misiniz?
Asena'yı şoke eden soru: Azmettirici misiniz? Bir gecede 113 gözaltı Şarkıcı Berkay’a silahlı saldırıda gözaltına alınan 8 kişi serbest kaldı. Sorgulanan Asena Erkin ve Mehmet Dinçerler’e ise azmettirici olup olmadıkları soruldu.
20.12.2015 Magazin
Polis, Berkay’ın aracına kurşunu Asena’ya sordu
Polis, Berkay’ın aracına kurşunu Asena’ya sordu Çalıştığı kulüpten evine giderken aracı kurşunlanan şarkıcı Berkay ile ilgili emniyete çağrılan Fenerbahçeli Caner’in eşi Asena’nın ifadesi alındı.
18.12.2015 Magazin
Asena Erkin ifade için emniyete geldi
Asena Erkin ifade için emniyete geldi FUTBOLCU Caner Erkin’in eşi Asena Erkin avukatıyla birlikte, şarkıcı Berkay’ın aracının kurşunlanma olayı ile ilgili ifade vermek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne geldi...
18.12.2015 Magazin
İsmail Kartal'dan çarpıcı açıklamalar
İsmail Kartal'dan çarpıcı açıklamalar Fenerbahçe eski teknik direktörü İsmail Kartal, A Spor'da Artı Futbol programının konuğu oldu.
9.09.2015 Fenerbahçe
'Gerekirse Messi'yi de alacağım'
'Gerekirse Messi'yi de alacağım' F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kulübün başarılı olması için her şeyi yapacağını söyledi:
26.08.2015 Fenerbahçe
'Burada insan hayatı sudan ucuz'
'Burada insan hayatı sudan ucuz' Mehmet Topal’ın yaşadığı olay F.Bahçe’deki yabancıları derinden etkilerken en çok sarsılan isim Kjaer oldu
12.08.2015 Fenerbahçe
Mahmut Uslu'dan çarpıcı açıklamalar
Mahmut Uslu'dan çarpıcı açıklamalar Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu, basın mensuplarının sorusunu yanıtladı.
15.07.2015 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Kurşunlanma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kurşunlanma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.