Gazete Vatan Logo
Magazin Polis, Berkay’ın aracına kurşunu Asena’ya sordu

Polis, Berkay’ın aracına kurşunu Asena’ya sordu

Çalıştığı kulüpten evine giderken aracı kurşunlanan şarkıcı Berkay ile ilgili emniyete çağrılan Fenerbahçeli Caner’in eşi Asena’nın ifadesi alındı.

Polis, Berkay’ın aracına kurşunu Asena’ya sordu

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin’in eşi Asena Erkin avukatıyla birlikte, şarkıcı Berkay’ın aracının kurşunlanma olayı ile ilgili ifade vermek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne geldi. Yetkililer Asena Erkin’in bilgisine başvurulmak üzere davet edildiğini bildirdi.

Ünlü pop sanatçısı Berkay, Levent’te sahne aldığı gece kulübünden Beykoz’daki evine dönerken silahlı saldırıya uğramış, olayda şans eseri yaralanmamıştı. Berkay’ın aracına çok sayıda kurşun isabet etmişti. Polisin yürüttüğü soruşturma kapsamında olayla ilgili daha önce 4 kişi gözaltına alınmıştı.

‘Kimseyle sorunum yoktu’

Adı bir dönem Fenerbahçeli futbolcu Caner’in eşi Asena Erkin ile aşk dedikodusuna karışan popçu Berkay’ın başı dertte. Otomobili kurşunlanan Berkay ikinci kez silahlı saldırıya uğramıştı. Berkay’ın sahne aldığı Levent’te bulunan Vitrin Clup’takilerle tartışan iki kişi, dışarı çıkarak silahlarıyla etrafa rastgele ateş etti. Saldırganlar polis gelmeden olay yerinden kaçtılar. Aracına yapılan saldırıyla ilgili çalışmaların sürdüğünü söyleyen Berkay, “Bu gece yaşanan olay benimle ilgili değil. Hiç kimseyle en ufak bir problemim yok. Hayatımda sorun çıkarabilecek biri de yok. Avukatım aracılığıyla koruma talebinde bulunduk. Emniyet koruma çıkardı” dedi. Şarkıcı, ‘Reklam yapıyor’ iddialarına ise, “25 gün sonra albümüm çıkacak. Reklama ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı