Asena Erkin

Asena Erkin

Son dakika asena erkin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan asena erkin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını asena erkin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asena Erkin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asena erkin gelişmeleri de dahil olmak üzere 373 asena erkin haberi bulunmuştur. Tüm asena erkin haberleri aşağıda listelenmiştir.
"Berkay, Asena haberi okudu mu hiç?"
"Berkay, Asena haberi okudu mu hiç?" Arda Turan-Berkay Şahin kavgası ile ilgili ilk duruşma önceki gün görüldü. Milliyet yazarı Özay Şendir, geçtiğimiz yıllarda ünlü şarkıcı ile o dönem Caner Erkin'le evli olan Asena Atalay hakkında basına yansıyan haberlere vurgu yaparak, "Kaderin cilvesine bakın" yorumunda bulundu.
1.02.2019 Magazin
Asena Atalay Ayberk Kalkavan aşkına aile engeli!
Asena Atalay Ayberk Kalkavan aşkına aile engeli! Asena Atalay ile kendinden 5 yaş küçük Ayberk Kalkavan'ın aşkına Kalkavan ailesinden veto geldi.
30.01.2019 Magazin
Berkay Şahin kimdir?
Berkay Şahin kimdir? Başarılı performansıyla dikkat çeken Berkay Şahin'in hayatına dair bilgiler merak edilmeye başlandı. Şarkılarıyla oldukça sevilen şarkıcı Berkay'ın yaşı, eğitimi, kariyeri gibi bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.
10.10.2018 Gündem
Asena’nın direk dansı boşanma davasına konu oldu
Asena’nın direk dansı boşanma davasına konu oldu Futbolcu Caner Erkin ile Asena Atalay arasında yaşanan boşanma davası sırasında gündeme gelen direk dansı İstanbul'da bir boşanma davasına daha konu oldu.
9.05.2018 Yaşam
Asena Atalay 100 bin lira istedi, mahkeme 10 bin lira verdi
Asena Atalay 100 bin lira istedi, mahkeme 10 bin lira verdi Beşiktaş forması giyen Caner Erkin’in sosyal medyadan yaptığı "Akıl sağlığından yoksun, annelik vasfından eksik” şeklindeki açıklaması üzerine Asena Atalay’ın açtığı 100 bin liralık tazminat davası karara bağlandı. Mahkeme, yıldız futbolcunun Atalay’a 10 bin lira tazminat ödemesine hükmetti.
20.04.2018 Magazin
Flaş gelişme! Beşiktaş'tan sorulacak...
Flaş gelişme! Beşiktaş'tan sorulacak... Sunucu Asena Atalay'ın, yıldız futbolcu Caner Erkin'e karşı açtığı iştirak nafakası davasında flaş bir gelişme yaşandı.
22.09.2017 Magazin
Aylık gelirim 35 bin TL
Aylık gelirim 35 bin TL Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin’in eski eşi Asena Erkin’le nafaka davası sürüyor.
18.09.2017 Magazin
Asena Atalay adliye çıkışında konuştu!
Asena Atalay adliye çıkışında konuştu! Velayet davası gergin başladı.Duruşmanın gizli yapılmasını isteyen Erkin'in avukatları ile aleni yapılmasını isteyen Atalay'ın avukatları arasında tartışma yaşandı.İstanbul Aile Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasına Asena Erkin ve tarafların avukatları katıldı. Mahkeme hakimi, davacı Caner Erkin'in gizli celse ve yayın yasağı talebinin reddine karar verdi.
21.01.2022 Magazin
Asena Atalay'dan sürpriz! 'Temizlikçi' oldu...
Asena Atalay'dan sürpriz! 'Temizlikçi' oldu... Eski eşi Caner Erkin ile son zamanlar davalık olan Asena Atalay yeni bir işe yöneldi. Asena Erkin'in sürpriz seçimi şaşkınlıkla karşılandı. İşte Asena'nın sürpriz işi...
27.03.2017 Magazin
Asena'nın yeni proje heyecanı
Asena'nın yeni proje heyecanı Caner Erkin'le olaylı evliliği ve boşanmasıyla sıkça görmeye başladığımız Asena Erkin, yeni sürprizleri olduğunu söyledi.
25.02.2017 Magazin
'Renkli Sayfalar'ın yeni sunucuları belli oldu!
'Renkli Sayfalar'ın yeni sunucuları belli oldu! Kanal D'de ekranlara gelen Renkli Sayfalar'da Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel Salt'ın ayrılığından sonra yeni sunucular kim olacak? İşte 'Renkli Sayfalar'ın yeni sunucuları...
15.03.2017 Televizyon
Caner Erkin'den Asena Atalay'a çok sert cevap!
Caner Erkin'den Asena Atalay'a çok sert cevap! Caner Erkin, kişisel Instagram hesabı üzerinden oğlu Çınar'ın masraflarını ödemediği gerekçesi ile icra takibi yapıldığı iddialarını oldukça sert ifadelerle yalanladı.
24.09.2021 Beşiktaş
O soyadını kullanma!
O soyadını kullanma! Caner Erkin “Eski eşiniz Asena Erkin’e nafaka borcu olarak 120 bin lira ödediğiniz doğru mu?” diye soran muhabiri, “Eski eşime artık Asena Erkin değil, Asena Atalay dersen sevinirim. Boşandık, bitti” sözleriyle uyardı
21.01.2017 Magazin
Caner'den açıklama geldi! O iddiaları...
Caner'den açıklama geldi! O iddiaları... Caner Erkin, sosyal medya hesabından eski eşi Asena Atalay ile ilgili çıkan haberleri yalanladı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Caner Erkin'in 4,2 milyon liralık bekar evi!
Caner Erkin'in 4,2 milyon liralık bekar evi! Fenerbahçeli Caner Erkin, eşi Asena Atalay’dan boşandıktan sonra tek başına yaşamak için Emirgan’da daire aldı.
28.04.2016 Magazin
Fenerbahçeli Caner, yeni sevgilisiyle görüntülendi
Fenerbahçeli Caner, yeni sevgilisiyle görüntülendi Fenerbahçeli Caner Erkin, Asena Erkin’den boşandıktan sonra Antalya'da yeni sevgilisiyle görüntülendi.
29.03.2016 Magazin
Asena'ya büyük jest!
Asena'ya büyük jest! Ünlü futbolcu Caner Erkin, Beykoz Konakları'nda 36 bin liraya kiraya verdiği villasının tüm gelirini eski eşinin hesabına yatırmaya başladı.
27.03.2016 Magazin
Caner Erkin'den Asena'ya soyadı vetosu
Caner Erkin'den Asena'ya soyadı vetosu Çİft, üç gün önce anlaşmalı olarak ayrılmıştı
31.01.2016 Magazin
Güle oynaya boşandılar!
Güle oynaya boşandılar! Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin ile eşi Asena Erkin, Çağlayan Adliyesi’nde görülen duruşmada 5 dakikada boşandı. Çift hakimle şakalaştı...
29.01.2016 Magazin
Boşanmanın ardından Caner'den ilk paylaşım
Boşanmanın ardından Caner'den ilk paylaşım 'Çocuğumun annesi olan Asena ile dostluğum bir ömür boyu devam edecek'
29.01.2016 Magazin
Tek celsede boşandılar!
Tek celsede boşandılar! Bakın ne kadar nafaka alacak?
29.01.2016 Magazin
Adalet yerini bulacak
Adalet yerini bulacak Türkiye’nin en büyük kış ve gençlik Festivalinin ilk etabının kapanışını Berkay yaptı...
21.01.2016 Magazin
Kar kış engel olamadı
Kar kış engel olamadı Asena Erkin'in tahtına aday yengeler...
19.01.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Asena Erkin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asena erkin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.