Asena Atalay

Asena Atalay

Son dakika Asena Atalay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Asena Atalay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Asena Atalay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asena Atalay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asena atalay gelişmeleri de dahil olmak üzere 242 asena atalay haberi bulunmuştur. Tüm asena atalay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şüran Ovalı ile Caner Erkin'in aile saadeti kameralara yansıdı
Şüran Ovalı ile Caner Erkin'in aile saadeti kameralara yansıdı Caner Erkin, çocukları ve eşi ile önceki gün Nişantaşı’nda alışveriş yaptı. Erkin ailesinin sempatik tavırları dikkat çekti.
25.10.2023 Magazin
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten 'Asiye Atalay' paylaşımı!
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten 'Asiye Atalay' paylaşımı! AK Parti Sözcüsü Çelik, İstanbul Esenler'de sokakta yürüdüğü sırada saldırıya uğrayan Asena Atalay'ın hayatını kaybetmesine ilişkin açıklama yaptı.
5.05.2022 Siyaset
Hadise’nin yeni sevgilisi Mehmet Dinçerler kimdir, kaç yaşında? İşte Mehmet Dinçerler'in hayatı
Hadise’nin yeni sevgilisi Mehmet Dinçerler kimdir, kaç yaşında? İşte Mehmet Dinçerler'in hayatı Hadise'nin Bodrum'da iş insanı Mehmet Dinçerler ile beraber görüntülenmesinin ardından pek çok kişi Mehmet Dinçerler’in hayatını merak ediyor. Magazine bomba gibi düşen görüntülerin ardından Hacı Sayid'in ikinci kuşak ismi olan Mehmet Dinçerler en çok araştırılan isimlerin başında geliyor. Burhan Dinçerler’in oğlu olan Mehmet Dinçerler, iş hayatıyla olduğu kadar ilişkileriyle de dikkat çekiyor. Peki, Mehmet Dinçerler kimdir, kaç yaşında? Mehmet Dinçerler nereli? İşte, Mehmet Dinçerler'in hayatı…
10.07.2021 Gündem
Asena Atalay'dan yeni markasına 5 milyon TL!
Asena Atalay'dan yeni markasına 5 milyon TL! Üç yıl sonra yeniden tekstil işine başlayan Asena Atalay, 5 milyon TL'lik sermayeyi iki katına çıkarmak istiyor.
26.08.2020 Magazin
Geceye damga vuran tatsız karşılaşma!
Geceye damga vuran tatsız karşılaşma! Başrolünü Şebnem Bozoklu, Rıza Kocaoğlu ve Melisa Doğu’nun paylaştığı 'Aşk Geçmişim' adlı tiyatro oyunu, önceki akşam Uniq Hall'de prömiyerini yaptı.
17.10.2019 Magazin
Şükran Ovalı'dan Asena Atalay'a gol!
Şükran Ovalı'dan Asena Atalay'a gol! Caner Erkin davayı kazanınca eşi Şükran Ovalı, futbolcuyla bir resmini paylaşarak adeta nispet yaptı.
29.06.2019 Magazin
Caner Erkin Asena Atalay'a 3 bin lira nafaka ödeyecek
Caner Erkin Asena Atalay'a 3 bin lira nafaka ödeyecek Futbolcu Caner Erkin'e, eski eşi Asena Atalay'ın aylık 50 bin TL nafaka talebiyle açtığı davada 3 yıl sonra karar çıktı. Mahkeme, Caner Erkin'in oğlu Çınar'a aylık 3 bin TL nafaka ödemesine karar verdi.
27.06.2019 Magazin
Asena Atalay'a şok! Babası 1.5 aydır hapiste
Asena Atalay'a şok! Babası 1.5 aydır hapiste Asena Atalay’ın babası Oktay Atalay, 2 milyon 850 bin liralık borcunu ödeyemedi ve tutuklanıp, cezaevine gönderildi.
16.06.2019 Magazin
Asena Atalay'a sokak ortasında şok!
Asena Atalay'a sokak ortasında şok! Asena Atalay geçen hafta Nişantaşı’nda yaşadığı bir kavga anını anlattı.
7.06.2019 Magazin
Asena Atalay uyardığına pişman oldu!
Asena Atalay uyardığına pişman oldu! Sunucu Asena Atalay, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza attı.
31.05.2019 Magazin
Asena Atalay'ın zor günleri!
Asena Atalay'ın zor günleri! Beşiktaş forması giyen Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay, kendini eve kapattı.
15.04.2019 Magazin
Caner'den Asena'ya sert sözler!
Caner'den Asena'ya sert sözler! Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, Instagram hesabından eski eşi sunucu Asena Atalay ve oğlu Çınar ile ilgili açıklama yaptı. "Çınar'ın iyiliği için hep sustum" diyen Erkin, eski eşi ve oğluna ödediği nafaka tutarını da açıkladı.
5.03.2019 Magazin
AVM'de oğluyla top kapmaca oynadı
AVM'de oğluyla top kapmaca oynadı Beşiktaş forması giyen Caner Erkin, önceki gün Vadİstanbul'da görüntülendi.
1.03.2019 Magazin
Caner Erkin'e büyük şok! Mahkeme reddetti...
Caner Erkin'e büyük şok! Mahkeme reddetti... Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, boşandığı eşi Asena Atalay'dan oğlunu alabilmek için açtığı velayet davasını mahkeme reddetti.
14.02.2019 Magazin
"Berkay, Asena haberi okudu mu hiç?"
"Berkay, Asena haberi okudu mu hiç?" Arda Turan-Berkay Şahin kavgası ile ilgili ilk duruşma önceki gün görüldü. Milliyet yazarı Özay Şendir, geçtiğimiz yıllarda ünlü şarkıcı ile o dönem Caner Erkin'le evli olan Asena Atalay hakkında basına yansıyan haberlere vurgu yaparak, "Kaderin cilvesine bakın" yorumunda bulundu.
1.02.2019 Magazin
Asena Atalay Ayberk Kalkavan aşkına aile engeli!
Asena Atalay Ayberk Kalkavan aşkına aile engeli! Asena Atalay ile kendinden 5 yaş küçük Ayberk Kalkavan'ın aşkına Kalkavan ailesinden veto geldi.
30.01.2019 Magazin
Caner Erkin: Bir tane aşkım vardı, şimdi iki oldu
Caner Erkin: Bir tane aşkım vardı, şimdi iki oldu Beşiktaş'ın başarılı sol beki Caner Erkin ve oyuncu eşi Şükran Ovalı, '2.Sayfa'ya özel açıklamalarda bulundu.
24.01.2019 Magazin
Asena’dan itiraf gibi paylaşım!
Asena’dan itiraf gibi paylaşım! Beşiktaş forması giyen Caner Ekin'in eski eşi Asena Atalay, yeni bir aşka yelken açtı.
2.01.2019 Magazin
Asena'nın yeni aşkı ortaya çıktı!
Asena'nın yeni aşkı ortaya çıktı! Sunucu Asena Atalay, gönlünü kendinden 5 yaş küçük iş adamı Ayberk Kalkavan’a kaptırdı. İkili, geçen Cuma da Akatlar’daki bir dürümcüde görüldü.
26.12.2018 Magazin
Asena Atalay isyan etti: İçerde sürekli...
Asena Atalay isyan etti: İçerde sürekli... Asena Atalay, önceki gece Harbiye'de bulunan Klein adlı kulüpten çıkarken görüntülendi
10.12.2018 Magazin
Aslıhan’a çok üzülüyorum
Aslıhan’a çok üzülüyorum Asena Atalay, Berkay-Arda Turan kavgası hakkında konuştu: “Arda’nın hatasıdır, değildir bilemem. Bu kısmını onlar biliyor. Ben sadece Aslıhan’ın böyle bir pozisyonda olmasına çok üzüldüm”
31.10.2018 Magazin
Ne parti ama!
Ne parti ama! İşletmeci Tolga Sezgin’in önceki akşam Mitte’de verdiği parti İstanbul’un şık kadınlarını bir araya getirdi.
4.10.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Asena Atalay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asena atalay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.