Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Şampiyonluk otobüsü Trabzon'da kaçmasın

Şampiyonluk otobüsü Trabzon'da kaçmasın

Geçen seneki kurşunlanma olayının kulübü 4. yıldızdan ettiğini düşünen Pereira, aynı travmanın yaşanmasını istemiyor:

Şampiyonluk otobüsü Trabzon'da kaçmasın

“Geçen yıl otobüsümüze yapılan saldırıdan sonra takım bir anda düşüşe geçmiş. Yine aynı kentte çıkan olaylar yüzünden yarıştan kopmamıza izin vermeyeceğim. Gerekirse profesyonel yardıma başvururum.”

F.BAHÇE Teknik Direktörü Vitor Pereira, taraftarların sahaya girmesinden dolayı yarıda kalan Trabzon maçının takımı negatif etkilemesinden çekiniyor. Farklı kazandıkları deplasman dönüşü yönetici Cenk Başak’la durum değerlendirmesi yapan Portekizli, çok önemli tespitlerde bulundu. İşte Pereira’nın teşhis ve tedavi yöntemleri:

“TRABZON atmosferini ilk kez yaşadım ama geçen yıl burada otobüsün kurşunlanmasından imza atmadan önce haberim olmuştu. Buraya geldikten sonra da birçok kişiden o günü dinledim. Futbolcuların da bana da ‘Bir türlü aydınlanmayan saldırı yüzünden şümpiyonluğu kaçırdık’ dediler. O günden sonra gittikleri deplasmanda uykuları kaçmış, akılları hep ailelerinde kalmış. Üstelik yarışta oldukları için kurşunlanma lafını çok da fazla dillendirmemişler. Ancak ister istemez futbollarından bir düşüş olmuş.

Haberin Devamı

‘GEÇEN YIL DESTEK YOKMUŞ’

ŞİMDİ içinde bulunduğumuz bu durumu iyi incelemek lazım. Süreci yakından takip edeceğim. Avni Aker’de başımıza gelen şeyin, geçen yılki gibi bir travma neden olmasını istemiyorum. Hele hele yine benzer sebeplerden şampiyonluk kupasını kaçırmaya hiç ama hiç niyetim yok.
Oyuncularımın psikolojik durumlarını yakından izleyeceğim. Gerekirse profesyonel yardıma bile başvururum. Geçen yıl böyle bir yol izlenmediği için mutlu sona ulaşamamış F.Bahçe. Bu kez her şey farklı olacak. Gerekli tedbirler neyse alacağız.”