Kuran Kursu

Kuran Kursu

Son dakika kuran kursu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kuran kursu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kuran kursu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuran Kursu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuran kursu gelişmeleri de dahil olmak üzere 426 kuran kursu haberi bulunmuştur. Tüm kuran kursu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Engelli kızını öldürüp, intihar etti
Engelli kızını öldürüp, intihar etti Trabzon'da Yaşar Aytekin (80), zihinsel engelli kızı Gülgün Aytekin'i (52) tabanca ile vurup öldürdükten sonra intihar etti.
30.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ana muhalefetin dün kongresi vardı. Bay Bay Kemal, Edirne'deki terörist başı Demirtaş'a, Kavala’ya ‘bay bay’ dedi. Peki kongreyi kazanan zat, o kime selam verdi. O da aynen Demirtaş'a, Kavala'ya selam verdi. Al birini vur diğerine. Bunların birbirinden farkı var mı, yok. Bunlar terör örgütleriyle beraber omuza omuza yürüdüler. Zannettiler ki terör örgütlerini yanımıza alırsak biz bu ülkede seçim kazanırız. 12-13 seçim kaybettin. Hep onlarla beraberdin” dedi.
5.11.2023 Gündem
15 Temmuz Şehitler Makamı'na ziyaretçi akını
15 Temmuz Şehitler Makamı'na ziyaretçi akını 15 Temmuz darbe girişiminin 7. yıldönümünde 15 Temmuz Şehitler Anıtı sabah saatlerinden itibaren ziyaretçi akınına uğradı. 34 vatandaşın şehit olduğu 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün Anadolu yakasında bulunan anıtta şehitler için dualar edildi, selalar okundu. Anıtı ziyaret eden vatandaşlardan Gülay Orhan "Onlarla gurur duyuyorum. O gece ben de şehit olmak isterdim" dedi.
15.07.2023 Gündem
517 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atandı
517 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atandı AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca kamu kurum ve kuruluşlarına 517 şehit yakını, gazi ve gazi yakını atandı.
11.04.2023 Personel Alımı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 517 kadroya atama yapacak
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 517 kadroya atama yapacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kamu kurum ve kuruluşlarına 517 şehit yakını, gazi ve gazi yakını atanacağını duyurdu.
7.04.2023 Personel Alımı
Diyanet İşleri Başkanlığı duyurdu! 6 bin 200 personel alınacak! İşte Kur’an kursu öğreticisi, imam hatip ve müezzin kayyım alımı başvuru şartları!
Diyanet İşleri Başkanlığı duyurdu! 6 bin 200 personel alınacak! İşte Kur’an kursu öğreticisi, imam hatip ve müezzin kayyım alımı başvuru şartları! Diyanet İşleri Başkanlığı duyurdu! Taşra Teşkilatında 4/B sözleşmeli pozisyonlarda istihdam edilmek amacıyla Diyanet Akademisi’ne aday din görevlisi (Kur’an kursu öğreticisi, imam-hatip ve müezzin-kayyım) alımı yapılacak. Peki, Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Diyanet personel alımı şartları!
27.12.2022 Personel Alımı
Kuran kursu öğrencisine istismar iddiası! Kan donduran detaylar
Kuran kursu öğrencisine istismar iddiası! Kan donduran detaylar Sultanbeyli'de geçen mayısta 13 yaşındaki erkek öğrencisine nitelikli cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla, hakkında 16 yıldan az olmamak şartıyla hapis cezası istemiyle dava açılan Eşref A. (44) ilk kez hakim karşısına çıktı. Sanık savunmasında çocuğun kursa gelmemek için kendisine iftira attığını iddia ederken, mahkeme mevcut delil durumunu dikkate alarak sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
25.08.2022 Yaşam
Usta öğretici maaşı ne kadar oldu? Kuran kursu öğreticilerinin ücreti ne kadar oldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!
Usta öğretici maaşı ne kadar oldu? Kuran kursu öğreticilerinin ücreti ne kadar oldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kameralar karşısına geçerek Kabine’den çıkan kararları açıkladı. Kabine toplantısının gündeminde dünya gündemi, dış politika, anlaşmalar ve ekonomik gelişmeler vardı. Toplantının ardından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurdaki dalgalanlamaların insanların hayat standartların etkilediğini yıl sonunda sabit gelirlilerle ilgili düzenlemeler yapacaklarını söyledi. Erdoğan, KYK borçluları öğretmenlerin ek ücretleri, usta öğreticiler ve Kuran kursu öğreticilerinin maaşları ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. Peki, Usta öğreticilerin maaşı ne kadar oldu? Kuran kursu öğreticilerinin ücreti ne kadar oldu? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları…
18.07.2022 Çalışan Hakları
Yaz kuran kursu ne zaman başlıyor? 2022 Yaz kur'an kursu kayıt tarihleri ne, kura kursu başvuruları ne zaman ve nasıl yapılacak?
Yaz kuran kursu ne zaman başlıyor? 2022 Yaz kur'an kursu kayıt tarihleri ne, kura kursu başvuruları ne zaman ve nasıl yapılacak? Kuran kursları ne zaman başlıyor, 2022 yaz kuran kursu kayıt tarihleri ne? Okullar yaz tatiline girince, yaz kura kursu için yapılan aramalar da arttı. Yaz sürecinde Kuranı Kerimi okumak ve öğrenmek isteyenler kuran eğitimi için araştırmaya yapıyor. İşte Diyanet Yaz Kuran kursu tarihleri...
23.06.2022 Eğitim
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş İstanbul'da müftülerle bir araya geldi
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş İstanbul'da müftülerle bir araya geldi Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Ali Erbaş, "Sizler sadece o ilin müftüsü, diyanet ve din hizmetlerinden sorumlu rehber değilsiniz o ilin bütün yöneticilerine de rehberlik yapmak zorundasınız" dedi.
6.06.2022 Gündem
Maaş artışı müjdesi! 3600 ek göstergeyle ilgili flaş açıklama: Beklentileri karşılayacak
Maaş artışı müjdesi! 3600 ek göstergeyle ilgili flaş açıklama: Beklentileri karşılayacak 3600 ek göstergeyle ilgili son dakika açıklaması geldi. Maaşlar artacak. Memur ve emekli hepsini yakından ilgilendiriyor. Milyonlarca memur ve memur emeklisini ilgilendiren gelişme. Öğretmen, polis, hemşire, din görevlileri dahil birçok meslek grubu çalışanını etkiyecek. AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, 3600 ek gösterge konusunda sona gelindiğini belirterek, "Uzun süredir gündemimizde olan 3600 diye tanımlanan mesele Çalışma Bakanlığımızın yoğun gündemi olarak devam ediyor. Artık bir sonuçlandırma aşamasına yaklaşıyor. Bunun birçok etapları var. Zor bir düzenleme. İnşallah beklentileri karşılayacak şekilde bir sonuca vardırılır" dedi. Öte yandan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ta konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: "Başta hemşireler ve diğer sağlık bilimi lisansiyerleri de 3600 ek gösterge kapsamı içine alınacak. Sağlık çalışanlarıyla ilgili yasal düzenlemeleri mayıs ayı içerisinde Meclis gündemine getiriyoruz. " İşte 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmeleri...
Öğrenci taşıyan servisin sürücüsü 2.38 promil alkollü çıktı!
Öğrenci taşıyan servisin sürücüsü 2.38 promil alkollü çıktı! Bursa'da polis ekipleri tarafından durdurulan özel kuran kursu öğrencilerini taşıyan servis sürücüsünün alkollü olduğu tespit edildi. Yaşları 4 ila 5 arasında değişen 18 öğrenciyi taşıyan ve 2.38 promil alkollü olduğu tespit edilen sürücüye bin 823 lira cezai işlem uygulandı.
17.03.2022 Yaşam
419 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması yapıldı
419 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması yapıldı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından düzenlenen törenle kamuda istihdam edilecek 419 şehit yakını ile gazi ve gazi yakınının ataması yapıldı.
10.03.2022 Gündem
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 419 kadroya atama yapacak!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 419 kadroya atama yapacak! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu! Bakanlık tarafından kamu kurum ve kuruluşlarındaki 419 kadroya noter huzurunda, eğitim durumlarına göre şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması gerçekleştirilecek. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı ne zaman? Şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması ne zaman yapılacak? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı atama sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…
7.03.2022 Personel Alımı
Kursta cinsel istismar davası ile ilgili flaş açıklama
Kursta cinsel istismar davası ile ilgili flaş açıklama Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) Erzurum temsilciliğinde gönüllü olarak görev alan avukatlar, kentte yatılı bir Kuran kursunda istismara uğradığı öne sürülen çocuklar ile ailelerinin, dava süreci boyunca yanında olacaklarını açıkladı. UCİM Genel Başkan Danışmanı Av. Ayşegül Aydoğan, “Çocuklarımız başlarına gelen olayı korkmadan güçlü şekilde anlattılar. Bize düşen görev, şimdi onların yanında olmak” dedi.
17.02.2022 Yaşam
Meral Akşener: Emniyeti temsilen bir tek ben varım
Meral Akşener: Emniyeti temsilen bir tek ben varım CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Beylikdüzü Belediyesi 2. Toplu Açılış Törenine katıldı.
7.01.2022 Siyaset
Kamuda iş imkanı! Bugün belli oluyor, bakanlık duyurdu
Kamuda iş imkanı! Bugün belli oluyor, bakanlık duyurdu Kamuda iş imkanı sağlanıyor. Memur ve işçi alımı yapılacak. Arkeolog, avukat, biyolog, çocuk eğiticisi, çocuk eğitimcisi, diyetisyen, fizyoterapist, grafiker, hemşire yardımcısı, kuran kursu öğreticisi, kütüphaneci, mühendis, mimar, öğretmen, redaktör, psikolog, sağlık teknikeri, sağlık teknisyeni veteriner hekim kadrosu açıldı. Bakanlık tarafından duyuruldu. Atama sonuçları bugün saat 17.30’da açıklanacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nca bugün 517 kadroya şehit yakını, gazi ve gazi yakını ataması gerçekleştirilecek.
15.12.2021 Personel Alımı
Şehit yakını gazi atamaları ne zaman yapılacak? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ataması 2021
Şehit yakını gazi atamaları ne zaman yapılacak? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ataması 2021 Şehit yakını gazi atamaları ne zaman yapılacak, sorusu yanıt buldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kamu kurum ve kuruluşlarındaki 517 kadroya yarın noter huzurunda eğitim durumlarına göre ve gazi yakını atayacak. Atama sonuçları yarın saat 17.30 itibarıyla https://sosyalatama.aile.gov.tr adresinden öğrenilebilecek.
14.12.2021 Memur
Kuran kursunda iğrenç olay! 33 yıl hapis
Kuran kursunda iğrenç olay! 33 yıl hapis İstanbul Sarıyer’de 2021 Şubat ve Mayıs aylarında Tarabya Hz. Ebubekir Camii yatılı Kuran kursunda iddiaya göre, kadrosuz belletmen olarak çalışan Fatih Öztürk, yaşları 11 ile 13 arasında değişen dört erkek çocuğa cinsel istismarda bulundu.
13.11.2021 Yaşam
Diyanet 4 b sözleşmeli personel alımı başvuru ekranı! DİB (Diyanet) sözleşmeli personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Diyanet sınav başvuruları…
Diyanet 4 b sözleşmeli personel alımı başvuru ekranı! DİB (Diyanet) sözleşmeli personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Diyanet sınav başvuruları… Diyanet imam, müezzin, kuran kursu öğreticisi alımı başvuruları için gözler diyanet.gov.tr sayfasında. Diyanet İşleri Başkanlığı 4-B sözleşmeli 1.500 Kur'an kursu öğreticisi, 5.600 İmam-hatip ve 700 Müezzin-kayyım alımı olmak üzere toplam 7 bin 800 personel alımı yapacak. Bugün alım için başvurular başlıyor. Peki, Diyanet personel alımı başvuruları nasıl, nereden yapılacak? Diyanet 4 b sözleşmeli personel alımı başvuru ekranı…
8.11.2021 Personel Alımı
Diyanet Akademisi nedir, ne zaman açılacak? Diyanet Akademisi kanun teklifi TBMM’ye sunulacak!
Diyanet Akademisi nedir, ne zaman açılacak? Diyanet Akademisi kanun teklifi TBMM’ye sunulacak! AK Parti'nin hazırladığı Diyanet Akademisi kurulmasına ilişkin kanun teklifinde sona gelindi. Teklife göre din görevlisi olmak için Diyanet Akademisi mezunu olma şartı aranacak. Peki, Diyanet Akdemisi nedir, ne zaman kurulacak? Diyanet Akademisi'ne sınavla mı girilecek? İşte Diyanet Akademisi yasa tasarısı…
28.08.2021 Gündem
Akademi mezunu ne demek? İmamlara 'akademi' mezunu şartı geliyor
Akademi mezunu ne demek? İmamlara 'akademi' mezunu şartı geliyor AK Parti, imam, müezzin, vaiz ve Kuran kursu öğreticilerine hizmet öncesi yüksek eğitim verecek Diyanet Akademisi'nin kurulmasına ilişkin kanun teklifini tamamladı. Teklifin önümüzdeki günlerde Meclis'e sunulması bekleniyor. Teklifin Meclis’ten geçmesiyle Diyanet'e bağlı din görevlisi olarak atanmak için Diyanet Akademisi mezunu olmak gerekecek. Peki Akdemi mezunu ne demek?
28.08.2021 Gündem
İmam, müezzin, vaiz ve Kuran kursu öğreticilerine 'akademi' mezunu şartı
İmam, müezzin, vaiz ve Kuran kursu öğreticilerine 'akademi' mezunu şartı AK Parti, imam, müezzin, vaiz ve Kuran kursu öğreticilerine, “hizmet öncesi yüksek eğitim” verecek “Diyanet Akademisi”nin kurulmasına ilişkin kanun teklifini tamamladı.
28.08.2021 Gündem
Kuran kursunda dehşet olay! Kolonya döküp yaktılar
Kuran kursunda dehşet olay! Kolonya döküp yaktılar Bursa'nın Kestel ilçesinde bir Kuran kursunda yatılı kalan 10 yaşındaki Y.K., 2 arkadaşı ile üzerlerine kolonya döküp çakmakla oynarken yanarak yaralandı. Çocuk hastanede tedaviye alınırken, olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.
26.08.2021 Yaşam
Kamu kurumlarına 365 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması gerçekleştirildi!
Kamu kurumlarına 365 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması gerçekleştirildi! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kamu kurum ve kuruluşlarında 365 şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının atamasını gerçekleştirdi. Adaylar atama sonuçlarını http://sosyalatama.aile.gov.tr adresinden öğrenebilecek!
16.07.2021 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Kuran Kursu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuran kursu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.