Kuraklık Desteği

Kuraklık Desteği

Son dakika kuraklık desteği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kuraklık desteği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kuraklık desteği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuraklık Desteği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuraklık desteği gelişmeleri de dahil olmak üzere 114 kuraklık desteği haberi bulunmuştur. Tüm kuraklık desteği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Memur maaşları ile ilgili milyonları ilgilendiren flaş açıklama!
Memur maaşları ile ilgili milyonları ilgilendiren flaş açıklama! Memur maaşları ile ilgili milyonları ilgilendiren açıklama geldi. AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş asgari ücret, memur maaşlarında yapılacak artış ile çiftçilere verilecek kuralık desteklerine ilişkin açıklamada bulundu. Kurtulmuş, "Tüm kamu çalışanlarını etkileyecek şekilde memur maaşlarında enflasyonun altında olmayacak bir gelişmeyle ücretlerin iyileştirilmesi için ilgili bakanlıklarımız titizlikle çalışıyor" ifadelerini kullandı.
11.12.2021 Memur
AK Parti'li Kurtulmuş: Kadınları ısrarlı takip suç kapsamına alınacak
AK Parti'li Kurtulmuş: Kadınları ısrarlı takip suç kapsamına alınacak AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, "Kadınların ısrarlı şekilde takip edilmesi suç kapsamına alınacak. Suç yok, taciz ve saldırı yok ama birisi tarafından ısrarla takip ediliyor. Sosyal medya üzerinden, yolda yürürken takip ediliyor. Hukuki tabir olarak kullandığımız ısrarlı takibin de bir suç unsuru haline gelmesi ve 'Ceza Muhakemeleri Usulü Kanunu' kapsamı içine girmesini inşallah bu paketle gerçekleştireceğiz” dedi.
11.12.2021 Siyaset
Bankada parası olana güzel haber! Ve belli oldu 3 ay kararı...
Bankada parası olana güzel haber! Ve belli oldu 3 ay kararı...   Bankada parası olan herkesi çok yakından ilgilendiren karar. Ve resmen açıklandı. İndirim süresi 3 ay daha uzatıldı. Kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Stopajlarda yapılan 10 puanlık indirim ile mevduattan alınacak faiz daha da artmış oldu.
8.12.2021 Ekonomi
Paralar aralık ayında hesaplara yatırılıyor! Flaş destek kararı, Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu
Paralar aralık ayında hesaplara yatırılıyor! Flaş destek kararı, Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu Destek ödemesi ile ilgili flaş karar! Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. Destek ödemeleri aralık ayı itibarı ile hesaplara yatırılıyor. İşte kuraklık desteği ile ilgili detaylar...
8.12.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan  son dakika olarak duyurdu! Mart ayı sonuna kadar uzatıldı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika olarak duyurdu! Mart ayı sonuna kadar uzatıldı... Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı. 2 saat 15 dakika süren toplantıda, asgari ücret, stokçulukla mücadele. döviz kurundaki hareketlilik ve fahiş fiyat konuları ele alındı. Toplantı sonrası Erdoğan müjdeleri peş peşe sıralayarak, "Vatandaşlarımıza ayda 1,7 milyar lira katkı sağlayan indirimli stopaj uygulamasını mart ayı sonuna kadar devam ettirme kararı aldık. Kuraklıktan zarar gören 651 bin üreticimizin hesabına toplamda 2,6 milyar lira kuraklık desteği ödemesini aralık ayının ikinci yarısında yatırıyoruz" dedi.
8.12.2021 Siyaset
Çiftçiye kuraklık desteği ne zaman verilecek 2021? Kuraklık desteği kimlere, hangi illere verilecek, şartları ne? Kuraklık desteği Resmi Gazete’de yayımlandı!
Çiftçiye kuraklık desteği ne zaman verilecek 2021? Kuraklık desteği kimlere, hangi illere verilecek, şartları ne? Kuraklık desteği Resmi Gazete’de yayımlandı! Yüzde 50-60 oranında verim kaybı yaşayan çiftçilere verilecek olan kuraklık desteği hakkındaki aramalar devam ediyor. Resmi Gazete’de yayımlanan karar sonrası Kuraklık desteği ne zaman yatacak? sorusuna yanıt arayanların sayısı arttı. Peki, Çiftçiye kuraklık desteği ne zaman verilecek, şartları nelerdir? Kuraklık desteği hangi illere ve kimlere verilecek? Kuraklık desteği ne kadar?
23.11.2021 Çalışan Hakları
Kuraklık destekleri ne zaman ödenecek? Çiftçi kuraklık desteği 2021 ödeme tarihi belli mi?
Kuraklık destekleri ne zaman ödenecek? Çiftçi kuraklık desteği 2021 ödeme tarihi belli mi? Kuraklık destekleri ne zaman ödenecek? Çiftçileri desteklemek için verilen kuraklık desteği ödemesi hakkında yapılan araştırmalar sürüyor. Gelir kaybı yaşayan ve destek ödemelerinden faydalanmak isteyen çiftçiler, ödemelerin ne zaman yapılacağını sorguluyor. Peki, Kuraklık desteği ne zaman yatacak?
10.11.2021 Çalışan Hakları
Kuraklık desteği ne zaman verilecek, kuraklık desteği hangi illere verilecek? Çiftçiye kuraklık desteği ne kadar, kimlere ödenecek?
Kuraklık desteği ne zaman verilecek, kuraklık desteği hangi illere verilecek? Çiftçiye kuraklık desteği ne kadar, kimlere ödenecek? Kuraklık desteği ne zaman verilecek, çiftçiye kuraklık desteği ne kadar? Kuraklık nedeniyle yüzde 30 ve üzeri verim kaybı yaşayan çiftçilere destek ödemesi yapılacak. Kuraklık faydalanmak isteyen çiftçiler ödemelerin ne zaman, hangi illere yapılacağını merak ediyor. Peki, çiftçiye kuraklık desteği ne zaman verilecek? Kuraklık desteği ne kadar?
28.10.2021 Çalışan Hakları
Paralar Ziraat Bankası'na yatırılıyor! Nakdi destek kararı
Paralar Ziraat Bankası'na yatırılıyor! Nakdi destek kararı Çok sayıda kişi bekliyordu. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Doğrudan destek kararı verildi. Ödemeler Ziraat Bankası aracılığı ile yapılacak. Kuraklık nedeniyle yüzde 30 ve üzeri verim kaybı yaşayan çiftçilere destekleme ödemesi yapılacak.
1.09.2021 Ekonomi
Para ödemesi yapılıyor! Bugün başladı, cumartesine kadar...
Para ödemesi yapılıyor! Bugün başladı, cumartesine kadar... Para ödemesi yapılıyor. Bugün hesaplara yatırılmaya başlandı. Cumartesi gününe kadar paralar ödenmeye devam edecek. Bakan Pakdemirli güzel haberi duyurdu. Kuraklık hasar ödemelerine ilişkin yapılan açıklamada, "TARSİM Diyarbakır'da 25 milyon 200 bin TL kuraklık hasar ödemelerini 12-17 Temmuz arasında yapıyor. Toplam poliçe priminin 13 katı hasar ödemesi yapılacak. Dekar başı 18,3 TL poliçe ödemesine karşılık 229 TL hasar ödemesi yapılmış olacak" denildi.
12.07.2021 Ekonomi
Bakan Pakdemirli: Türkiye gıda güvenliği sıkıntısı yaşamayacaktır
Bakan Pakdemirli: Türkiye gıda güvenliği sıkıntısı yaşamayacaktır Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Bu sene ciddi şekilde kuraklığı yaşıyoruz ve ciddi etkilerini görüyoruz. Gerek stoklarımız gerek takviye yönetimlerimiz olsun bu işleri öngörerek daha öncesinden mevcut stoklanmanın üzerinde stoklanma ile bu işin üstesinden geldik. Türkiye dün olduğu gibi bugün de yarın da gıda güvenliği ile alakalı bir sıkıntı yaşamayacaktır" dedi.
3.07.2021 Ekonomi
Kuraklık desteği ne kadar, ne zaman ödenecek? Kuraklık desteği nasıl alınır, başvuru gerekiyor mu?
Kuraklık desteği ne kadar, ne zaman ödenecek? Kuraklık desteği nasıl alınır, başvuru gerekiyor mu? Sigortası olmayan çiftçilere "kuraklık desteği" Afet Fonu'ndan yapılacak. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, şiddetli bir kuraklık dönemi yaşandığını belirterek, "Üreticilerimizin TARSİM kapsamında sigortaları varsa zaten zararları oradan karşılanacak. Peki, Kuraklık desteği ne kadar, ne zaman ödenecek? Kuraklık desteği nasıl alınır, başvuru gerekiyor mu?
22.06.2021 Çalışma Hayatı
Nakit para desteği! Hesaplara yatırılacak, ödeme miktarı...
Nakit para desteği! Hesaplara yatırılacak, ödeme miktarı... Destek açıklaması! Yüz binlerce kişi bekliyordu. Bakan Pakdemirli duyurdu. Nakit destek verilecek. Ayrıca kredi ödemesi bulunan vatandaşlar, ödeme güçlüğü çekmeleri durumunda kredi taksitlerini öteleyebilecek. Destek ödemeleri 100 TL'den başlıyor. Devlet tarafından çiftçilere sağlanan destekler artarak devam ediyor. Kuraklık nedeni ile nakit destek verilecek. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, “Kuraklık yaşayan çiftçimize dönümünde 100 TL’ye varan diğer desteklerle de 151 TL’ye ulaşan bir yardım öngörüyoruz. Ayrıca Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) adında bir sigorta sistemimiz var. 100 TL hasarın 70 TL’sini ödüyordu ve bu eleştiri alıyordu. Biz bunu kuraklığa özel yüzde 80’e çıkardık. Devlet desteğini de yüzde 60’tan 70’e yükselttik." diye konuştu.
16.06.2021 Ekonomi
Yeni destek müjdesi! Harekete geçildi, yüz binleri ilgilendiriyor...
Yeni destek müjdesi! Harekete geçildi, yüz binleri ilgilendiriyor... Kredi borçlarının erteleneceği açıklanmıştı. Bir destek müjdesi daha geldi. Yüz binleri ilgilendiriyor. Harekete geçildi ve çalışmalar başladı. Kuraklık nedeniyle ürünü tarlada kalan çiftçilere tohum ve gübre desteği verilmesi formülü tartışılıyor. Kuraklık boyutunu tespit etmek için illerde çalışma başlatıldı. Bu çalışmalardan elde edilecek sonuca göre zarara ilişkin envanter çıkarılacak. Tarlada kalan ürünün miktarı üzerinden zarar hesabı yapılıp tohum ve gübrenin bir bölümü karşılanacak.
27.05.2021 Ekonomi
Kuraklık mağduru çiftçiye ödeme bu ay içinde yapılacak
Kuraklık mağduru çiftçiye ödeme bu ay içinde yapılacak Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, bu yılki kuraklıktan zarar gören çiftçilere ödemelerin bu ay içinde yapılacağı müjdesini verdi
7.11.2007 Ekonomi
Kemal Abi'den Eskişehir'e kıyak
Kemal Abi'den Eskişehir'e kıyak Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, 1’inci sıradan milletvekili adayı olduğu Eskişehir’i ihya etti.
29.09.2021 Gündem
Seçimden önce fındık üreticisini güldüreceğiz
Seçimden önce fındık üreticisini güldüreceğiz AKP Hükümeti, geçen yıl gerginlik yaşadığı fındık üreticisiyle barışmak için seçim öncesi alım fiyatı açıklama kararı aldı
4.07.2007 Ekonomi
Çiftçiler damlama sulama sistemi tebliğini bekliyor! "Faizsiz kredi açıklaması istiyoruz"
Çiftçiler damlama sulama sistemi tebliğini bekliyor! "Faizsiz kredi açıklaması istiyoruz" Türkiye tarımının başkenti Adana’nın yüzde 38’inde tarım yapıldığını yüzde 38’lik alanın da yüzde 75’inin sulanabilir alan olduğuna dikkat çeken Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan; damlama sulama sistemi tebliğinin beklendiğini söyledi.
4.04.2024 Adana
Barajların su miktarı dikkat çekti! Dünya kuraklığa gidiyor
Barajların su miktarı dikkat çekti! Dünya kuraklığa gidiyor Barajların su miktarı hakkında konuşan Diyarbakır'ın Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kılıç, 7 barajda doluluk oranlarında 2 katın üzerinde artış yaşandığını söyledi. Kılıç, “Bölgemizde son zamanlarda barajlarda su seviyesinin arttığını gördük. Bu bizi sakın ola tedbir almaktan vazgeçirmesin. Maalesef dünya küresel ısınmadan dolayı kuraklığa gidiyor"dedi.
4.04.2024 Gündem
Bakan Yumaklı açıkladı: Destek ödemelerini hesaplara aktardık
Bakan Yumaklı açıkladı: Destek ödemelerini hesaplara aktardık Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Hayvan hastalığı tazminatı, süt analizi gibi ya da yağlı tohumlu bitkiler, sertifikalı tohumu üretimi gibi destekler ya da özellikle genç erkek ve kadın kardeşlerimizi ilgilendiren ‘Uzman Eller’ projesi destekleriyle toplamda 300 milyon liralık tarımsal destek ödemelerini bugün kardeşlerimizin hesabına aktardık" dedi.
18.08.2023 Ekonomi
Anız yakmak daha çok gübre masrafına neden oluyor
Anız yakmak daha çok gübre masrafına neden oluyor ADANA’da buğday hasadının ardından çok sayıda çiftçi tarlalarını ikinci ürün ekimine daha kısa sürede hazırlamak için anız yakmaya başladı. Adana Tarım Platformu Sözcüsü Cahit İncefikir, çiftçilerin yakıt tasarrufu sağlamak için tarlalarındaki anız kalıntılarını yaktığını söyleyerek, "Ancak topraktaki azot ve karbon miktarı azaldığı için ilerleyen zamanlarda daha çok gübre ihtiyacı doğuyor. Ucuz gibi görünen anızı yakmak daha çok gübre masrafına neden oluyor” dedi.
10.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vatandaşa kentsel dönüşüm çağrısı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vatandaşa kentsel dönüşüm çağrısı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda alınan yeni kararları açıkladı. Deprem konutlarıyla ilgili bilgi veren Erdoğan, "Amacımız 2 ay içerinde 244 bin konutun inşasına başlamaktır. Bugün kadar 22 binin inşasına başlanmıştır. Toplamda 488 bin yeni hane yaparak vatandaşlarımıza teslim edeceğiz." dedi. Vatandaşlara kentsel dönüşüm çağrısı yapan Erdoğan, "Bir kez daha vatandaşlarıma 6 Şubat acılarını tekrar yaşamamak için eski ve riskli binalarını kentsel dönüşüme sunmalarını rica ediyorum." ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerde toplamda 46 bin 104 kişinin yaşamını yitirdiğini söyledi.
6.03.2023 Gündem
11 il için 11 master plan! İşte örnek konutlar
11 il için 11 master plan! İşte örnek konutlar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “11 ile 11 ayrı master plan çalışıyoruz. TOKİ’mizle her şehre özel konutlar inşa edeceğiz!” ifadelerini kullanarak afet konutlarının görselini paylaştı. Öte yandan Bakan Kurum, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kalıcı konutlarımızı tamamlayana kadar vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz! Konteynerlerden sonra prefabrik ve tuğla evlerimiz de hazır!” ifadelerini kullandı.
25.02.2023 Ekonomi
Emine Erdoğan: 'Su vatandır' inancıyla geleceğimize sahip çıkalım
Emine Erdoğan: 'Su vatandır' inancıyla geleceğimize sahip çıkalım Cumartesi Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Vatanseverliğin, ülkemizin bir damla suyuna dahi sahip çıkmak olduğuna inanan ve gelecek nesillerimizin bir bardak suya muhtaç kalmaması için bugünden çalışan bütün duyarlı insanlarımıza çağrıda bulunuyorum; ‘Türkiye Yüzyılı'na bir damla da siz olun. 'Su vatandır' inancıyla ve bir seferberlik ruhuyla geleceğimize birlikte sahip çıkalım" dedi.
31.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bursa'ya hızlı tren müjdesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bursa'ya hızlı tren müjdesi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa Gemlik Büyükkumla Barajı, Bursa Bölge İdare Mahkemesi Hizmet Binası, Dağyenice Doğal Yaşam Turizm Kompleksi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni’ne katıldı. Erdoğan, kuraklık yaşandığını belirterek ''Çare bizim de yaptığımız gibi baraj. Eğer barajlarınız olmazsa kuraklıkla mücadele edemezsiniz.'' dedi. Erdoğan, "Bandırma-Bursa-Osmaneli Hızlı Tren Hattı'nı 2025 yılında hizmete açmayı planlıyoruz" dedi.
21.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kuraklık Desteği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuraklık desteği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.