Kum Fırtınası

Kum Fırtınası

Son dakika kum fırtınası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kum fırtınası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kum fırtınası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kum Fırtınası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kum fırtınası gelişmeleri de dahil olmak üzere 115 kum fırtınası haberi bulunmuştur. Tüm kum fırtınası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı Türkiye’nin ilk milli ve özgün SİHA’sı Bayraktar TB2, 750 bin uçuş saatini başarıyla tamamlayarak Türk havacılık tarihinde yeni bir rekora daha imza attı.
11.12.2023 Bilim ve Teknoloji
İstanbul’da eski damat dehşeti kamerada: Kayınpederinin aracını parçaladı
İstanbul’da eski damat dehşeti kamerada: Kayınpederinin aracını parçaladı Kağıthane’de kayınvalidesinden ayrılan kayınpederine öfkelenen eski damat, sopayla adamın aracının camlarını patlattı. Sokaktan uzaklaşan şahıs bir süre sonra aracıyla geri gelerek bu kez de adamın aracına defalarca çarptı. Mahallelinin yaşadığı korku dolu o anlar kameralara yansırken saldırgan damat, polis ekipleri tarafından yakalandı.
2.05.2023 Yaşam
Kum fırtınası nedeniyle 72 araç birbirine girdi! 6 kişi öldü, 37 yaralı
Kum fırtınası nedeniyle 72 araç birbirine girdi! 6 kişi öldü, 37 yaralı ABD’nin Illinois eyaletinde kum fırtınasından dolayı 72 araç zincirleme kaza yaptı. Eyalet polisi, kazada 6 kişinin hayatını kaybettiğini ve 37 kişinin yaralandığını duyurdu.
2.05.2023 Dünya
Bayraktar TB-2'nin başarısı sınırları aştı! Teknoloji devi ülke harekete geçti
Bayraktar TB-2'nin başarısı sınırları aştı! Teknoloji devi ülke harekete geçti Türkiye'de üretilen silahlı insansız hava araçlarına yurt dışından talepler artarak devam ediyor. Bu kapsamda teknoloji devi ülkenin Bayraktar TB-2'yi deneme amaçlı kullanacağı belirtildi.
7.04.2023 Ekonomi
Bayraktar TB2'yi bir ülke daha istedi! 370 milyon dolarlık sözleşme imzalandı
Bayraktar TB2'yi bir ülke daha istedi! 370 milyon dolarlık sözleşme imzalandı Baykar ile Kuveyt Savunma Bakanlığı arasında Bayraktar TB2 ihracatına yönelik sözleşme imzalandı. 2019 Temmuz ayından bu yana devam eden süreçte, Amerika, Avrupa ve Çin’den önemli firmaların yer aldığı rekabetin kazananı Türk firması Baykar oldu.
18.01.2023 Ekonomi
Abu Dabi'de restoranda patlama: 2 ölü, 120 yaralı!
Abu Dabi'de restoranda patlama: 2 ölü, 120 yaralı! Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) başkenti Abu Dabi’de bir restoranda meydana gelen patlamada 2 kişinin hayatını kaybettiği, 120 kişinin de yaralandığı bildirildi.
23.05.2022 Dünya
O ülkede kum fırtınası alarmı! Hepsi iptal, resmi tatil ilan edildi
O ülkede kum fırtınası alarmı! Hepsi iptal, resmi tatil ilan edildi Irak’ta bu akşam saatlerinden itibaren etkili olması beklenen kum fırtınası nedeniyle uçuşlar iptal edilirken, ülke genelinde resmi tatil ilan edildi.
22.05.2022 Dünya
Uçuşlar durduruldu! O ülkede binlerce kişi hastaneye kaldırıldı
Uçuşlar durduruldu! O ülkede binlerce kişi hastaneye kaldırıldı Irak’ı sabah saatlerinden itibaren etkisi altına alan kum fırtınası nedeniyle hastanelere kaldırılanların sayısı 4 bine ulaştı.
16.05.2022 Dünya
Irak'ta kum fırtınası! 400’den fazla kişi hastaneye kaldırıldı
Irak'ta kum fırtınası! 400’den fazla kişi hastaneye kaldırıldı Irak’ı sabah saatleri itibariyle etkisi altına alan kum fırtınası nedeniyle 400’den fazla kişinin hastaneye kaldırıldığı bildirildi.
1.05.2022 Dünya
Torununun ölüm haberini alınca kalp krizi geçirdi! Yan yana toprağa verildiler
Torununun ölüm haberini alınca kalp krizi geçirdi! Yan yana toprağa verildiler Muğla'nın Fethiye ilçesinde yüzme havuzuna düşüp, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 3 yaşındaki Yamaç İlhan, kendisinin ölüm haberini alınca kalbine yenilen dedesi Ömür İlhan’ın (70) mezarının yanında toprağa verildi.
18.04.2022 Yaşam
Ev arkadaşını çekiçle öldürdü! 'Kapıyı sert kapattığım için küfretti'
Ev arkadaşını çekiçle öldürdü! 'Kapıyı sert kapattığım için küfretti' Muğla'nın Fethiye ilçesinde, tartıştığı ev arkadaşı Gürol Uslu'yu (56) başına çekiçle vurarak öldüren Cesim İşgör (26), adliyeye sevk edildi. Adliyede hakim karşısına çıkartılan C.İ. tutuklanarak cezaevine gönderildi. İşgör'ün polisteki ifadesinde, Uslu'nun kendisine küfrettiğini ileri sürdüğü belirtildi.
18.04.2022 Yaşam
Konya'da kum fırtınası etkili oldu
Konya'da kum fırtınası etkili oldu Konya'nın Ereğli ve Karapınar ilçelerinin kırsal bölgelerinde kum fırtınası etkili oldu. O anlar cep telefonu kamerasıya görüntülendi.
18.04.2022 Yaşam
Solunum ve kalp hastaları için toz taşınımı uyarısı! 'Evden çıkmayın'
Solunum ve kalp hastaları için toz taşınımı uyarısı! 'Evden çıkmayın' Halk Sağlığı Başkanı Uzman Dr. Cihat Adın, Meteoroloji 15. Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi’nin Mardin’de 3 gün sürecek toz taşınımı uyasına, solunum, akciğer, alerji ve kalp hastalığı olan vatandaşların evden çıkmamaları gerektiğine dikkat çekti.
18.04.2022 Yaşam
Ulaşıma 'kum fırtınası' engeli!
Ulaşıma 'kum fırtınası' engeli! Aksaray- Adana kara yolu, kentte etkili olan kum fırtınası nedeniyle ulaşıma kapatıldı.
18.04.2022 Gündem
Artvin’de kuvvetli rüzgar, Trabzon'da kum fırtınası! Çatılar uçtu, araçlar zarar gördü
Artvin’de kuvvetli rüzgar, Trabzon'da kum fırtınası! Çatılar uçtu, araçlar zarar gördü Artvin’in Arhavi ilçesinde kuvvetli rüzgarda çatılar uçarken, park halindeki 10 araç hasar gördü. Apartman çatısının otomobillerin üzerine düşme anı, cep telefonu kamerasına yansıdı. Trabzon'da ise kısa süreli kum fırtınası etkili oldu.
12.04.2022 Yaşam
Artvin’de kuvvetli rüzgar, Trabzon'da kum fırtınası
Artvin’de kuvvetli rüzgar, Trabzon'da kum fırtınası Artvin’in Arhavi ilçesinde kuvvetli rüzgarda çatılar uçarken, park halindeki 10 araç hasar gördü. Apartman çatısının otomobillerin üzerine düşme anı, cep telefonu kamerasına yansıdı. Trabzon'da ise kısa süreli kum fırtınası etkili oldu.
12.04.2022 Yaşam
O ülkede kum kabusu! 700 kişi hastanelik oldu: Hava durumu açıklamak yasaklandı
O ülkede kum kabusu! 700 kişi hastanelik oldu: Hava durumu açıklamak yasaklandı Irak’ı 2 gündür etkisi altına kum fırtınası nedeniyle 717 kişi hastanelik olurken, Irak hükümeti meteoroloji uzmanlarının hava durumu açıklamalarını yasakladı.
9.04.2022 Dünya
Manisa'da kum fırtınası; çatıdaki kiremitler uçtu, araçlar hasar gördü
Manisa'da kum fırtınası; çatıdaki kiremitler uçtu, araçlar hasar gördü Manisa'da, bu sabah saatlerinden meydana gelen kum fırtınası etkisini sürdürüyor. Özellikle Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinde etkili olan kum fırtınası nedeniyle toplam 10 binanın çatısı uçtu. Öte yandan Şehzadeler ilçesinde, fırtına nedeniyle Vicdan Karaosmanoğlu İlkokulu'nda kırılan 2 pencere camı 2 öğrencinin hafif şekilde yaralanmasına neden oldu. Öğrencilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
1.04.2022 Haber
Kum fırtınası nedir, nasıl ve neden oluşur? Konya’da kum fırtınası etkisi sürüyor!
Kum fırtınası nedir, nasıl ve neden oluşur? Konya’da kum fırtınası etkisi sürüyor! Kuvvetli rüzgar Konya ve Aksaray'da bazı bölgelerde kum fırtınası oluştu. Fırtına nedeniyle Aksaray-Adana kara yolu polis ekiplerince trafiğe kapatıldı. Peki, kum fırtınası nedir, nasıl ve neden oluşur?
30.11.2021 Yaşam
Niğde'de kum fırtınası! 2 yol trafiğe kapatıldı
Niğde'de kum fırtınası! 2 yol trafiğe kapatıldı Niğde'de etkili olan kum fırtınası nedeniyle Bor-Zengen ile Çukurkuyu kara yolunda kazalar meydana geldi. Yollar, geçici süre ulaşıma kapatıldı.
30.11.2021 Gündem
Şiddetli kum fırtınası! Çok sayıda araç birbirine girdi, yol tamamen trafiğe kapatıldı
Şiddetli kum fırtınası! Çok sayıda araç birbirine girdi, yol tamamen trafiğe kapatıldı Aksaray'da etkili olan kum fırtınası nedeniyle kenti Adana'ya bağlayan kara yolu ulaşıma kapandı. Yol güzergahının bazı bölgelerinde görüş mesafesinin düşmesiyle zincirleme kazaların olduğu belirtildi. Öte yandan Konya- Ankara kara yolunda da görülen kum fırtınası, kazaya neden oldu. Kamyon ve TIR'ların da da aralarında olduğu 8 aracın birbirine girdiği kazada 2'si ağır 8 kişi yaralandı.
30.11.2021 Gündem
Konya'da kum fırtınası; sürücüler zor anlar yaşadı
Konya'da kum fırtınası; sürücüler zor anlar yaşadı Konya'da, Ereğli-Emirgazi yolunun Kutören mevkisinde oluşan kum fırtınası, görüş uzaklığını 1 metreye kadar düşürdü. Bu anlar, sürücüler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
30.11.2021 Vatan TV
Mısır'da akrep istilası! Her yeri sardılar, ölü ve yaralılar var
Mısır'da akrep istilası! Her yeri sardılar, ölü ve yaralılar var Mısır'da yaşanan sel ve kum fırtınası akılalmaz bir soruna yol açtı ve zehirli akrepleri şehir merkezine savurdu. Beklenmedik akrep saldırısı sebebiyle 3 kişi ölürken yüzlerce kişi de yaralandı.
14.11.2021 Dünya
Korkunç anlar! Kum fırtınası şehri saniyeler içinde yuttu
Korkunç anlar! Kum fırtınası şehri saniyeler içinde yuttu Çin’in Dunhuang kentindeki kum fırtınası dehşete düşürdü. Saniyeler içinde kendi kaplayan fırtına, halk tarafından görüntülendi. O anlar kısa sürede sosyal medyada viral oldu.
27.07.2021 Dünya
Ülker Fırtınası nedir, ne zaman? Ülker Fırtınası nasıl olur, kaç gün sürer, neden Ülker Fırtınası deniyor?
Ülker Fırtınası nedir, ne zaman? Ülker Fırtınası nasıl olur, kaç gün sürer, neden Ülker Fırtınası deniyor? Meteoroloji'nin kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı yapmasının ardından hava sıcaklıkları düştü, rüzgâr başladı. Kuvvetli rüzgarlar bazı yerlerde hasarlara bile neden oldu. Öte yandan takvimlerde 21 Mayıs Ülker Fırtınası gününe olarak geçiyor. Peki, Ülker Fırtınası nedir, kaç gün sürer? Ülker Fırtınası ismi nereden gelir?
21.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kum Fırtınası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kum fırtınası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.