Kullanıcı Sayısı

Kullanıcı Sayısı

Son dakika kullanıcı sayısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kullanıcı sayısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kullanıcı sayısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kullanıcı Sayısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kullanıcı sayısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 904 kullanıcı sayısı haberi bulunmuştur. Tüm kullanıcı sayısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fal uygulaması kullananlar dikkat! Tam erişime izin vermeyin, dolandırılabilirsiniz
Fal uygulaması kullananlar dikkat! Tam erişime izin vermeyin, dolandırılabilirsiniz Kahve falı bakan uygulamalarda güvenlik açığı ortaya çıktı. Kullanıcıların uygulamalara verdiği izinler başlarına dert oldu. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan dijital güvenlik uzmanları, bu tarz uygulamalarla paylaşılacak bilgilerin sınırlandırılması önerisinde bulundu.
25.02.2024 Gündem
Discord Nedir, Ne İşe Yarar? Discord Nasıl Kullanılır?
Discord Nedir, Ne İşe Yarar? Discord Nasıl Kullanılır? Discord, internet üzerinden konuşabilme olanağı veren bir sohbet programıdır. Discord programı sayesinde sesli ve yazılı olarak iletişim kurulabilmektedir. Kullanıcılar akıllı telefonunda Discord iletişimi kurabilmek için, kurulum yapması gerekmektedir. MacOS- Windows, Android, İpad ya da İphone program kurulumu yapılarak program indirilir.
25.01.2024 Gündem
Dijital Telif Yasası için dikkat çeken açıklama: Haksız gelir kaybı var, Google iyi niyetli olmalı
Dijital Telif Yasası için dikkat çeken açıklama: Haksız gelir kaybı var, Google iyi niyetli olmalı Dijital yayıncıların telif haklarını korumak ve korsan yayıncılığın önüne geçmek için tüm dünyada yasalar düzenleniyor. Son olarak Kanada’da çıkan yasayla, ülkenin Google’ın içerik üreticilerine her yıl 74 milyon dolar ödeme yapacağı açıklandı. Yasanın Türkiye’de de yürürlüğe girmesi için gerekli tüm aşamaları, Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Milletlerarası Hukuk Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Sezercan Bektaş açıkladı. Öte yandan Dijital Mecralar Komisyon Üyesi Şebnem Bursalı, CNN TÜRK'te önemli açıklamalarda bulundu. TikTok yetkilileriyle yapılan toplantıda uygulamada eksiklik olduğunu söyleyen Bursalı, Dijital Telif yasası hakkında ise "Yapılan haberler bir emek karşılığı verilmeli" dedi.
8.12.2023 Gündem
İnovasyon gücüyle büyümeye devam! 3. çeyrekte 5.5 milyar lira net kâr
İnovasyon gücüyle büyümeye devam! 3. çeyrekte 5.5 milyar lira net kâr Turkcell üçüncü çeyrekte 5,5 milyar TL net kâr açıkladı. Genel Müdür Dr. Koç, “Turkcell gelişmiş teknolojik yeteneklerini ve inovasyon gücünü kullanarak büyümesine süreklilik kazandıracak” dedi.
9.11.2023 Finans
Turkcell grup gelirleri yıllık bazda yüzde 77,3 büyüyerek 26 milyar TL oldu
Turkcell grup gelirleri yıllık bazda yüzde 77,3 büyüyerek 26 milyar TL oldu Turkcell yılın üçüncü çeyreğine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Buna göre şirketin grup gelirleri yıllık bazda yüzde 77,3 büyüyerek 26 milyar TL, FAVÖK ise yüzde 88,9 oranında artarak 11,3 milyar TL oldu. Net kâr, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 128,7 artışla 5,5 milyar TL olarak gerçekleşti. Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, genişleyen müşteri bazı, dijital servisler ve techfin faaliyetlerinin katkısıyla Turkcell'in yılın üçüncü çeyreğinde de istikrarlı ve güçlü büyümeye devam ettiğini söyledi. Dr. Koç, şirketin gelişmiş teknolojik yeteneklerini ve inovasyon gücünü kullanarak büyümesine süreklilik kazandıracağını vurguladı.
8.11.2023 Finans
Sosyal medyadaki meydan okuma akımı çocukların hayatını tehdit ediyor!
Sosyal medyadaki meydan okuma akımı çocukların hayatını tehdit ediyor! Son zamanlarda sosyal medyada hızla yayılan ‘challenge’ (meydan okuma) akımı, çocuk ve gençlerin sağlığını, hatta hayatını ciddi şekilde tehdit ediyor.
20.08.2023 Yaşam
Disney'in 'Atatürk' dizisiyle ilgili skandal kararına tepki yağdı! Çelik: Karar düzeltilmeli, Atatürk dizisi yayınlanmalıdır
Disney'in 'Atatürk' dizisiyle ilgili skandal kararına tepki yağdı! Çelik: Karar düzeltilmeli, Atatürk dizisi yayınlanmalıdır AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CNN TÜRK canlı yayınında Disney'de yer alan Atatürk dizisinin yayınlanmayacağı iddialarıyla alakalı açıklamalarda bulundu. Kararın düzeltilip, Atatürk dizisinin yayınlanması gerektiğini vurgulayan Çelik, 'Devletin kurumları bu süreci inceliyor. RTÜK muhatapları ile görüşecek, yanlış karardan dönmelerini talep edecek.' ifadelerini kullandı.
2.08.2023 Gündem
e-Devlet kullanıcı sayısı yüzde 37 arttı! Bakan Uraloğlu açıkladı
e-Devlet kullanıcı sayısı yüzde 37 arttı! Bakan Uraloğlu açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "2023'ün ilk 6 ayında e-Devlet kullanıcı sayısı 63 milyon 330 bin 190 kişiye yükseldi. e-Devlet kullanan vatandaşlarımızın sayısında yüzde 37'lik büyük bir artış gerçekleşti" dedi.
2.08.2023 Gündem
Geleceğin yatırımı olarak gösteriliyordu! Metaverse sanal arsaları büyük zarar getirdi
Geleceğin yatırımı olarak gösteriliyordu! Metaverse sanal arsaları büyük zarar getirdi 2021 yılında satışına başlanan metaverse evreni sanal arsaların değerleri hızla düştü. Blokzincir ve metaverse alanında bilimsel çalışmalar yürüten Dr. Ayça Maden, sanal arsaların düşen fiyatlarıyla ilgili konuştu. Maden, “Metaverse oldukça büyük belirsizliklere sahip. Bu belirsizlikler yatırımcıların temkinli davranmasına ve değerlerin düşmesine yol açıyor. Teknoloji ilerledikçe ve metaverse evrenlerindeki kullanıcı sayısı arttıkça, sanal arsaların değerleri tekrar yükselebilir” ifadelerini kullandı.
21.06.2023 Ekonomi
Uyuşturucu baronu bazadan çıktı! Kritik isim böyle yakalandı
Uyuşturucu baronu bazadan çıktı! Kritik isim böyle yakalandı Afganistan-İran-Türkiye üçgeninde hareket eden uyuşturucu karteline yönelik Ankara merkezli 52 ilde operasyon yapıldı. Örgütün kritik isimlerinden biri olan Abdulselim Ertürk ise saklandığı yatak bazasında yakalandı.
4.05.2023 Gündem
Elon Musk'ın planı işe yarardı mı? İşte Twitter Blue'nun abone sayısı
Elon Musk'ın planı işe yarardı mı? İşte Twitter Blue'nun abone sayısı Yeni bölümü kaçırmayın: 'Adını Twitter Koydum: Musk'ın Yolu'
8.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Twitter çöktü! Twitter'a girişte erişim sorunu yaşanıyor
Twitter çöktü! Twitter'a girişte erişim sorunu yaşanıyor Dünya genelinde milyonlarca kullanıcı Twitter'a cep telefonu uygulamaları ve bilgisayarlardan ulaşamıyor. Erişim sorununun Türkiye saatiyle 13.17'de başladığı belirtiliyor.
1.03.2023 Gündem
Türkiye'de sosyal medya kullanımı 7 milyon kişi azaldı
Türkiye'de sosyal medya kullanımı 7 milyon kişi azaldı Türkiye’de sosyal medya platformlarını kullanan kişi sayısı 2022 yılında yaklaşık 7 milyon azaldı. Uzmanlar bu düşüşün pandemi sonrası gerçek hayata geçişi nitelendiriyor.
3.02.2023 Bilim ve Teknoloji
FAST sistemi ile ilgili yeni gelişme! 2023 yılında başlıyor
FAST sistemi ile ilgili yeni gelişme! 2023 yılında başlıyor Merkez Bankası, 'FAST İş Yeri Ödemeleri' ile ilgili duyuruda bulundu. 2023 yılının ilk çeyreğinde kullanılmaya başlanacak. Gerekli hazırlıklar tamamlandı. İşte Fonların Anlık ve Sürekli Transferi (FAST) sistemine ilişkin yapılan açıklama...
26.12.2022 Ekonomi
Twitter kullanıcı sayısı ile ilgili açıklama!
Twitter kullanıcı sayısı ile ilgili açıklama! ABD'li iş insanı Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasının ardından kullanıcı sayısının en yüksek seviyesine yükseldiği açıklandı.
8.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Bakan Karaismailoğlu: 6G teknolojilerinde Wi-Fi yerine Li-Fi kullanılacak
Bakan Karaismailoğlu: 6G teknolojilerinde Wi-Fi yerine Li-Fi kullanılacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türksat 6A uydusunun Cumhuriyet'in 100'üncü yılında uzaya gönderileceğini belirterek, "Haberleşme uydularımızın da sağlayacağı iletişim ortamında 6G haberleşme teknolojilerinde Wi-Fi yerine Li-Fi; yüksek enerjili LED'lerle görünür ışıkla haberleşme teknolojileri kullanılacak" dedi.
19.10.2022 Ekonomi
Sosyal medya yasası nedir, onaylandı mı? Sosyal medya yasasının kabul edilen maddeleri nelerdir (Sosyal medya yasası 18 madde)?
Sosyal medya yasası nedir, onaylandı mı? Sosyal medya yasasının kabul edilen maddeleri nelerdir (Sosyal medya yasası 18 madde)? Mayıs ayının sonunda Meclis’e sunulan Sosyal Medya Yasası komisyona gidecekken, ertelenmişti. Meclis açıldıktan sonra tekrar gündeme alınan Sosyal Medya Yasası’nın 18 maddesi kabul edildi. Yasanın 19. maddesi görüşülüyor. Yasa ile Türkiye'de haber üreten ve yayın yapan internet medyası, sosyal ağ şirketleri, halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayan kuruluşlar ve kişiler faaliyetlerinden sorumlu tutulacak. İnternet kullanıcılarının her türlü suistimalden, ihlalden ve saldırıdan korunması hedefleniyor. Peki, Sosyal medya yasası nedir, Sosyal medya yasası maddeleri nelerdi? İşte Sosyal medya yasası 18 madde…
13.10.2022 Gündem
Sosyal medya yasası nedir, 1. ve 2. maddeleri neler? Sosyal medya yasası Meclis’ten geçti mi?
Sosyal medya yasası nedir, 1. ve 2. maddeleri neler? Sosyal medya yasası Meclis’ten geçti mi? Basın, sosyal medya ve internet haberciliğine ilişkin düzenlemenin ilk iki maddesi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. Kabul edilen maddelere göre Basın Kanunu'nun amaçları arasına basın kartına ilişkin usul ve esasları belirlemek de eklenecek. İnternet haber siteleri süreli yayın kapsamına alınacak. Peki, sosyal medya yasası ilk 2 madde nedir, 1. ve 2. maddenin içeriği ne? Sosyal medya yasası nedir, maddeleri nelerdir?
5.10.2022 Gündem
Sosyal medya platformlarının aktif kullanıcı sayıları belli oldu
Sosyal medya platformlarının aktif kullanıcı sayıları belli oldu Sosyal medya platformlarının aktif kullanıcı sayıları belli oldu. Facebook yine ilk sırada yer aldı. Facebook kullanıcı sayısının 2,91 milyar ile zirvede olduğu görüldü.
21.09.2022 Bilim ve Teknoloji
e-Devlet ile ilgili son dakika gelişmesi! e-Devlet'te yeni dönem! Artık ücretsiz
e-Devlet ile ilgili son dakika gelişmesi! e-Devlet'te yeni dönem! Artık ücretsiz E-devlet ile ilgili son dakika gelişmesi. E-Devlet'te yeni dönem. E-devlet artık ücretsiz olacak. Mobil operatörler ve e-Devlet arasında yapılan anlaşma kapsamında kotasız e-Devlet dönemi başladı. e-Devlet'teki veri tüketimleriniz mobil internet kotanızdan harcamayacak.
18.08.2022 Gündem
Terörün sanal bahis ayağına darbe! Villa, Bentley, Rolls Royce ve ultra lüks otomobiller...
Terörün sanal bahis ayağına darbe! Villa, Bentley, Rolls Royce ve ultra lüks otomobiller... İstanbul Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri son zamanlarda kullanıcı sayısı artan TOTOBO isimli Sanal Bahis sitesini mercek altına aldı. Polis ekipleri 8 ay boyunca teknik ve fiziki takibin ardından sanal bahis ile Terör örgütleri arasındaki bağlantıyı ortaya çıkarttı.
6.08.2022 Gündem
Winamp son sürümüyle geri döndü! Efsane uygulama Winamp nasıl indirilir? Winamp ücretli mi?
Winamp son sürümüyle geri döndü! Efsane uygulama Winamp nasıl indirilir? Winamp ücretli mi? 90’lı yılların popüler müzik programlarından Winamp geri döndü. Winamp online müzik platformları nedeniyle popülerliğini kaybetmiş, piyasanın gerisinde kalmıştı. Yeni eklentiler ve özellikler eklenen Winamp pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Winamp nedir? Winamp nasıl indirilir? Winamp ücretli mi? Winamp yeni sürüm çıktı mı? İşte Winamp özellikleri…
5.08.2022 Bilim ve Teknoloji
Bakan Varank, Başakşehir Millet Kıraathanesi’ni ziyaret etti
Bakan Varank, Başakşehir Millet Kıraathanesi’ni ziyaret etti Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Başakşehir Millet Kıraathanesi’ni gezdi. Kitap severlerle sohbet eden Bakan Varank’a Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu eşlik etti.
27.07.2022 Ekonomi
Sahte evrak mağdurlarını sevindirecek gelişme! İmza sahteciliğini bitirecek...
Sahte evrak mağdurlarını sevindirecek gelişme! İmza sahteciliğini bitirecek... İmza sahteciliğini bitirecek proje! Bilgisayar Mühendisliği Bölümü yüksek lisans mezunu Taylan Akbaş, tezi için hazırladığı biyometrik imza projesini iş fikrine dönüştürdü. Proje, imza sahteciliğini neredeyse imkansız hale getiriyor ve uzaktan imza imkanıyla belge ve onay işlemlerini kolaylaştırıyor.
24.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Bitcoin'de büyük kaybettiler! Yasal ödeme aracı olarak kabul eden ilk ülke olmuştu: 'Almaya devam' sinyali...
Bitcoin'de büyük kaybettiler! Yasal ödeme aracı olarak kabul eden ilk ülke olmuştu: 'Almaya devam' sinyali... Bitcoin'i yasal ödeme aracı olarak kabul eden ilk ülke olan El Salvador bugüne kadar 103.6 milyon dolar harcayarak 2.301 adet Bitcoin aldı. Bitcoin 2022 yılında sert düşüşler yaşarken ülkenin Devlet Başkanı Nayib Bukele sık sık dipten alım yaptıklarını açıkladı. Bugün itibarıyla El Salvador'un elindeki Bitcoinlerin toplam değeri 47.7 milyon dolara düştü. Ülkenin bu yatırımındaki zararı 55.9 milyon dolar olsa da Maliye Bakanı Zelaya bugüne kadar coin satmadıkları için zararda da olmadıklarını belirtti
23.06.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kullanıcı Sayısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kullanıcı sayısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.