Kredi Kartı Açıklaması

Kredi Kartı Açıklaması

Son dakika kredi kartı açıklaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kredi kartı açıklaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kredi kartı açıklaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kredi Kartı Açıklaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kredi kartı açıklaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 199 kredi kartı açıklaması haberi bulunmuştur. Tüm kredi kartı açıklaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Şimşek'ten kredi kartı açıklaması: Bizden duymadığınız hiçbir habere itibar etmeyin
Bakan Şimşek'ten kredi kartı açıklaması: Bizden duymadığınız hiçbir habere itibar etmeyin Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, piyasalarda tedirginlik ve güvensizlik oluşturmaya yönelik haberlerin kasıtlı olarak dolaşıma sokulduğunu, bakanlıktan açıklanmayan hiçbir habere itibar edilmemesi gerektiğini söyledi.
27.02.2024 Ekonomi
Kredi borcu olan ve kredi kartı kullananlar dikkat! Yüzde 147 arttı, ödemelerde...
Kredi borcu olan ve kredi kartı kullananlar dikkat! Yüzde 147 arttı, ödemelerde... Kredi kartı kullanan, kredi ve kart borcu olan herkesi yakından ilgilendiriyor. Yüzde 147 arttı. Türkiye Bankalar Birliği tarafından 2021'de yasal takibe giren kişi sayısı açıklandı. Kredi veya kredi kartı borcunu ödeyemeyen kişi sayısının son 12 yılın en yüksek seviyesinde olduğu ifade edildi; yüzde 147 artışla 1 milyon 704 bin kişiye çıktı.
21.02.2022 Ekonomi
Kredi kartı ve banka kartı kullanan herkesi kapsıyor! İki katına çıktı...
Kredi kartı ve banka kartı kullanan herkesi kapsıyor! İki katına çıktı... Banka kartı, kredi kartı ve ön ödemeli kart sahibi herkesi kapsıyor. İki katına çıktı. Kartlarla yapılan ödemelere ilişkin açıklama geldi. Bankalararası Kart Merkezi’nin (BKM) verileri açıkladı. Kasım ayında kartlarla 181 milyar TL tutarında ödeme gerçekleşti. İnternetten kartlı ödeme tutarı ise kasım ayında geçen yıla göre yüzde 90 oranında bir artışla 55 milyar TL’yi geçti. 2021 yılında internetten kartlı ödeme tutarının en fazla yapıldığı gün markaların pek çok üründe indirim uyguladığı 26 Kasım Cuma oldu. Bu yıl kasım ayında her 3 TL kartlı ödemenin 1 TL’si internetten gerçekleşti.
23.12.2021 Ekonomi
Kredi kartı kullanan herkes için geçerli! Flaş faiz açıklaması, 805 lira...
Kredi kartı kullanan herkes için geçerli! Flaş faiz açıklaması, 805 lira... Kredi kartı kullanan ve kart borcu olanlar için flaş açıklama! 805 lira ödersiniz. Faiz işliyor. Sakın bu hataya düşmeyin. Detaylarıyla bir bir açıklandı. Kart borcu olan milyonlarca kişi borçlarını asgarisini ödeyerek veya hiç ödemeyip borç üstüne borç yapıyor. Bu da ileride daha büyük maddi sorunları beraberinde getiriyor. Kredi kartlarının doğru kullanımı bu noktada büyük önem taşıyor. Üst üste ödenmezse kartların nakit kullanımı durduruluyor. 3 kez asgari ödemesi yapılmazsa kart tamamen kapatılıyor. Öte yandan nakit avans çektiğinizde faiz işliyor. Faizi ise 1.98 olarak işletiliyor. 12 ay vadeli 5 bin lira çekerseniz, vade sonunda 5 bin 805 lira ödersiniz. Peki kredi kartını nasıl doğru yönetebiliriz? Kredi kartı borcu olanlar neler yapmalı?
10.09.2021 Ekonomi
Kredi ve kredi kartı ile ilgili açıklama! Taksitli ve taksitsiz...
Kredi ve kredi kartı ile ilgili açıklama! Taksitli ve taksitsiz... Kredi, kredi kartları ve mevduatlarla ilgili duyuru geldi. BDDK açıkladı, veriler paylaşıldı. BDDK'dan edinilen bilgiye göre tüketici kredileri tutarı, 12 Mayıs itibarıyla 2 milyar 980 milyon lira azalarak 688 milyar 232 milyon liraya geriledi. Taksitli ticari kredilerin tutarı 217 milyon lira azalarak 605 milyar 647 milyon lira oldu. Bankaların bireysel kredi kartı alacakları da yüzde 2,2 azalarak 147 milyar 628 milyon lira oldu. Bireysel kredi kartı alacaklarının 58 milyar 550 milyon lirası taksitli, 89 milyar 78 milyon lirası taksitsiz oldu.
21.05.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Flaş açıklama, kart sahipleri...
VakıfBank resmen duyurdu! Flaş açıklama, kart sahipleri... VakıfBank resmen duyurdu. Bankada hesabı olan tüm müşterileri yakından ilgilendiriyor. Hizmete sunuldu. VakıfBank'tan yapılan duyuruda yeni dijital kart müşterilere tanıtıldı. Üstünde sadece isim ve soyisim yer alıyor. Kart numarası, son kullanım tarihi ve CVV bilgileri yazmıyor. Bu nedenle güvenlik açısından da çalınması durumunda büyük bir risk engellenmiş oluyor. Kart anında kullanılabiliyor. Öte yandan ilk kez kredi kartı alacaklar için de bir açıklama yapıldı.
5.05.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Hesabı olanlar...
Akbank resmen duyurdu! Hesabı olanlar... Akbank resmen duyurdu. Bankada hesabı olan yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Dev banka yeni gelişmeleri tek tek açıkladı. Kredi kartı, mevduatlar, bankadaki ilkler, cebe POS ve birçok uygulama ile ilgili açıklama yapıldı. Pandeminin olumsuz etkilerini hafifletmek için mali ve parasal önlemler hayata geçirildi. Akbank kredi kartlarında ‘Digital First’ programını hayata geçiren ilk banka oldu. Müşteriler başvuru onaylandığı anda kart bilgilerini görebiliyor ve kartlarını anında kullanabiliyor. Öte yandan müşterilere Türkiye’nin ilk numarasız kredi kartlarının sunulduğu belirtildi. Bu yıl toplam mevduat 293 milyar TL’ye yükseldi.
3.02.2021 Ekonomi
Son dakika: Merkez Bankası`ndan flaş kredi kartı açıklaması
Son dakika: Merkez Bankası`ndan flaş kredi kartı açıklaması Son dakika haberi: Merkez Bankası, kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranlarında değişiklik yapmadı.
11.09.2017 Ekonomi
BDDK'dan kredi kartı açıklaması
BDDK'dan kredi kartı açıklaması BDDK, bazı yayın organlarında yer alan Türkiye'deki tüm kredi kartlarının 17 Ağustos 2017 tarihine kadar internet üzerinden yapılan alışverişlere kapatılacağı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
15.03.2017 Ekonomi
BDDK'dan kredi kartı açıklaması
BDDK'dan kredi kartı açıklaması Bankacılık Düzenleme Denetleme Kurulu, kredi kartlarının internete kapatılmasının söz konusu olmadığını ve tüm kredi kartlarının internete açık olduğunu duyurdu
15.03.2017 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan kredi kartı açıklaması
Merkez Bankası'ndan kredi kartı açıklaması Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranlarında değişiklik yapılmadığını duyurdu.
24.02.2017 Ekonomi
Bakan'dan aidatsız kredi kartı açıklaması
Bakan'dan aidatsız kredi kartı açıklaması Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, ''Bir firma 'Ben indirimli ve promosyonlu satış yapacağım' dediği zaman bunu belli bir süre öncesinden bildirecek'' dedi.
4.02.2016 Ekonomi
Dünyada bir ilk!
Dünyada bir ilk! İş Bankası'ndan ilginç kredi kartı açıklaması
15.02.2013 Ekonomi
BDDK Başkanı'ndan kredi kartı açıklaması!
BDDK Başkanı'ndan kredi kartı açıklaması! BDDK Başkanı Tevfik Bilgin, "Kredi kartı kullanıcılarından alınan fazla ücretlerden ben de rahatsızım...
1.12.2011 Ekonomi
TBB'den kredi kartı açıklaması
TBB'den kredi kartı açıklaması Türkiye Bankalar Birliği (TBB), kredi kartlarının kayıt dışı ekonominin kontrol altına alınmasında olumlu katkılar sağladığını belirterek, bu konuda yapılacak düzenlemelerin yasaklayıcı, sınırlayıcı ve rekabeti önleyici olmaması gerektiğini bildirdi
25.08.2004 Ekonomi
Kredi kartında makas açıldı! Faizler değişecek mi? Uzman isim kritik soruyu cevapladı
Kredi kartında makas açıldı! Faizler değişecek mi? Uzman isim kritik soruyu cevapladı Kredi kartı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Kredi kartı nakit çekimi ve KMH hesaplarına uygulanan faiz oranlarında artışa gidilse de vatandaşın tercihi değişmedi. BDDK verilerine göre mart ayının son haftalarında KMH hesapları rekor seviyeyi gördü. Peki artışın nedeni ne? İşte detaylar...
4.04.2024 Ekonomi
18 ilde operasyon: 40 şüpheli gözaltına alındı
18 ilde operasyon: 40 şüpheli gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 18 ilde düzenlenen Sibergöz 30 operasyonlarında 40 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
30.03.2024 Gündem
Merkez Bankası'ndan kredi kartı faizi kararı!
Merkez Bankası'ndan kredi kartı faizi kararı! Merkez Bankası’ndan yapılan açıklamada, kredi kartı azami faiz oranları ve üye işyeri azami komisyon oranlarında değişiklik olmayacağı bildirildi.
21.12.2023 Ekonomi
Kredi faizleriyle ilgili dikkat çeken gelişme! Avantajlı hale geldi
Kredi faizleriyle ilgili dikkat çeken gelişme! Avantajlı hale geldi Kredi kartından nakit avans veya kredili mevduat hesabından (KMH) artı para kullanmanın maliyeti haziranda aylık yüzde 1.36’ya kadar inmiş ve krediye göre oldukça avantajlı hale gelmişti. 1 Kasım itibarıyla bu oran yüzde 4.42’ye çıktı. Bu günlerde miktarına ve taksit sayısına göre değişmekle birlikte yüzde 2.49-3.49 faizle kredi bulmak mümkün. Bir başka deyişle acil nakit ihtiyacında, avantaj krediden yana dönmeye başladı.
3.11.2023 Ekonomi
Kredi kartı kullanımında yeni dönem başlıyor! Kademeli olarak uygulanacak
Kredi kartı kullanımında yeni dönem başlıyor! Kademeli olarak uygulanacak Kredi kartı kullanımıyla ilgili yeni açıklaması geldi. Enflasyonla mücadelede tüketimi dizginlemeyi hedefleyen program uyarınca, vatandaşların kredi kartı kullanımı, tüketim talebini dengeleyecek şekilde yeniden düzenlenecek. Peki Kredi kartlarıyla ilgili düzenlemeler uygulanırsa bunun enflasyona etkisi ne yönde olur? Hangi adımlar atılacak?
14.09.2023 Ekonomi
Kredi kartı faizleriyle ilgili kritik uyarı! O parayı ödemek zorunda değilsiniz
Kredi kartı faizleriyle ilgili kritik uyarı! O parayı ödemek zorunda değilsiniz Kredi kartı faizleriyle ilgili milyonlarca vatandaşa uyarılar peş peşe geldi. Bankaların asgari ödeme miktarı içinde haksız faiz uyguladığını vurgulayan TÜKONFED Bankacılık Komisyonu Başkanı Hüseyin Ölmez vatandaşa kritik uyarılarda bulundu.
12.09.2023 Ekonomi
KKM hesabını kapatana ekstra faiz! 500 bin liraya 12 bin 493 lira
KKM hesabını kapatana ekstra faiz! 500 bin liraya 12 bin 493 lira Kur Korumalı Mevduattan çıkanlar için ekstra faiz müjdesi geldi. 500 bin liraya 12 bin 493 lira faiz gelirken KKM'den çıkanlara aylık faiz 20 bin 821 lira olacak. Ancak bu uygulamadan yararlanmak için tek şart var.
9.09.2023 Ekonomi
Kredi kartı kullanımında yeni dönem! Düzenleme geliyor
Kredi kartı kullanımında yeni dönem! Düzenleme geliyor Kredi kartı kullanımıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Enflasyonla mücadelede tüketimi dizginlemeyi hedefleyen program uyarınca, vatandaşların kredi kartı kullanımı, tüketim talebini dengeleyecek şekilde yeniden düzenlenecek. Kira ve konut fiyatlarındaki artış ise yeni sosyal konut projeleri ile aşılacak. 2026 yılında yüzde 5’lik büyüme, 2025’te tek haneli işsizlik de programın beklentileri arasında.
7.09.2023 Ekonomi
Kredi kartlarıyla ilgili flaş gelişme! Haziran’da yüzde 109 arttı
Kredi kartlarıyla ilgili flaş gelişme! Haziran’da yüzde 109 arttı Kartlı ödeme tutarı haziran ayında bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 109 artarak 638,7 milyar TL oldu. Bir önceki ay kartlı ödeme tutarı 625,9 milyar TL olarak gerçekleşmişti.
3.08.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kredi Kartı Açıklaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kredi kartı açıklaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.