Kredi Açıklama

Kredi Açıklama

Son dakika kredi açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kredi açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kredi açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kredi Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kredi açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.062 kredi açıklama haberi bulunmuştur. Tüm kredi açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ucuz kredi müjdesi! Kamu bankaları da paylaştı ve belli oldu! 0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi detayları...
Ucuz kredi müjdesi! Kamu bankaları da paylaştı ve belli oldu! 0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi detayları... Konut kredisi müjdesi! Ev sahibi olmak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Yüzde 0,99 ve 0,89 faiz oranları ile konut kredisi sağlanacak. Ev almak isteyen kişiler 'İlk Evim Konut Finansman Paketi' ile 'Genişletilmiş Konut Finansman Paketi'nin detaylarını araştırmaya başladı. Ayrıntılar ortaya çıkarken, kamu bankaları da banka personeli ile kredi ürünlerinin nasıl kullandırılacağına ilişkin detayları paylaştı. Hisseli sahipliklere ilişkin de bilgi aktarıldı. Vatandaşların en çok merak ettiği, 'konut kredisi kampanyaları cebe nasıl yansıyacak' sorusu da yanıt buldu. Çekilecek kredi miktarına göre aylık ve toplam geri ödeme hesabı yapıldı. 0.89 ve 0.99 faiz oranları ile 10 yıl vadede kredi tutarına göre aylık taksit ve toplam ödeme ne kadar olacak? İşte yeni konut kredisi rehberi...
12.05.2022 Ekonomi
Yapı Kredi resmen duyurdu! Bankada hesabı olan tüm müşterileri kapsıyor, ilk kez...
Yapı Kredi resmen duyurdu! Bankada hesabı olan tüm müşterileri kapsıyor, ilk kez... Yapı Kredi son dakika olarak açıkladı. Tüm banka müşterilerini ilgilendiren kararın detayları paylaşıldı. Bir ilk gerçekleştiriliyor. Tamamen değişiyor. Bankacılıkta büyük dönüşüm başlıyor. Yapı Kredi ve Gelir İdaresi Başkanlığı, yürüttükleri e-dekont projesiyle kâğıt olarak düzenlenen tüm dekontları elektronik ortama taşıyor. Sektörde bir ilk olan bu geçişle Yapı Kredi’nin gişedeki parasal işlemlerinin de artık ürün sözleşmelerinde olduğu gibi mobil onayla tamamlanabilmesine olanak sağlanacak. Müşterilerin yasal geçerlilik nedeniyle ıslak imzalı olarak basılması gereken dekontların da elektronik olarak kendilerine iletilmesiyle, zaman ve kâğıt tasarrufu sağlanarak sürdürülebilirliğe de katkıda bulunmak hedefleniyor.
7.03.2022 Ekonomi
İş Bankası'ndan kredi kampanyası! 60 aya kadar vade, yılda 1 defa ödemeli olarak...
İş Bankası'ndan kredi kampanyası! 60 aya kadar vade, yılda 1 defa ödemeli olarak... İş Bankası resmen duyurdu. Yeni kredi kampanyası başlatıldı. 60 aya kadar vade, yılda 1 defa ödemeli olarak kredi kullandırılacak. Başvurular İş Bankası'nın internet sitesinden ve şubelerden yapılabilecek. Çiftçiler için başlatılan kredi kampanyasında çiftçilere basınçlı sulama sistemleri kurulumu ve yenilenmesinde, proje bedelinin yüzde 100’üne kadar kredi imkanı sunuluyor. İşte İş Bankası'ndan yapılan kredi açıklaması...
8.12.2021 Ekonomi
Yapı Kredi resmen duyurdu! Türkiye'de bir ilk, hesabı olanlar...
Yapı Kredi resmen duyurdu! Türkiye'de bir ilk, hesabı olanlar... Yapı Kredi harekete geçti ve resmen duyurdu. Türkiye'de bir ilk. Hesabı olan müşterileri ilgilendiriyor. Hizmete sunuldu. Dev banka yaptığı açıklamada banka şubesine gerek kalmadan internet şubesi üzerinden 'ihracat tahsil vesaik' gönderim işlemlerini Yapı Kredi müşterisi olan ihracatçı firmaların kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebileceğini açıkladı.
6.11.2021 Ekonomi
Yapı Kredi resmen duyurdu! Destek kredisi...
Yapı Kredi resmen duyurdu! Destek kredisi... Yapı Kredi resmen duyurdu. İmzalar atıldı. Dev banka tarafından detaylar paylaşıldı. Çiftçiler ile tarımsal işletme kapsamındaki mikro ve küçük işletmelere destek amacı ile kredi sağlanıyor. Yapı Kredi'den yapılan açıklamada yılın 9 aylık döneminde 6,9 milyar TL net kar elde edildiği açıklandı.
2.11.2021 Ekonomi
Yapı Kredi resmen duyurdu! Flaş destek kararı, başvurular e-Devlet'ten...
Yapı Kredi resmen duyurdu! Flaş destek kararı, başvurular e-Devlet'ten... Yapı Kredi harekete geçti. İmzalar atıldı. Destek kararı resmen duyuruldu. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak. Yapı Kredi Leasing'den yapılan açıklamaya göre, KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt ve Yapı Kredi Leasing Genel Müdürü Fatih Torun'un imzaladığı protokol ile tarladan son kullanıcıya ulaşana kadar oluşan sebze ve meyve kaybının önlenmesi için KOBİ'lere soğuk hava depoları ve frigorifik araçlarda taşınan soğutma ünitelerinin finansmanına destek olunacak.
10.10.2021 Ekonomi
Emeklilerin hesabına 1.750 TL yatırılıyor! Geri ödemesiz, yıl sonuna kadar...
Emeklilerin hesabına 1.750 TL yatırılıyor! Geri ödemesiz, yıl sonuna kadar... Emeklilere güzel haber. Maaş hesaplarına 1.750 TL yatırılıyor. 31 Aralık 2021 tarihine kadar geçerli. Başvuru yapan emeklilerden herhangi bir şart talep edilmiyor. Maaşını Yapı Kredi'ye taşıyan tüm emekliler yararlanıyor. İşte detaylar...
3.10.2021 Ekonomi
Banka borcu olanlar dikkat! Acele edin, yarın son gün
Banka borcu olanlar dikkat! Acele edin, yarın son gün Kredi ve kredi kartı olan kişileri ilgilendiriyor. Borçlar öteleniyor. Bireysel ya da ticari kredi fark etmiyor. Kredi kartı ve artı para borçları da kampanyaya dahil edildi. Akbank'tan yapılan açıklamada borç ertelemesi ile ilgili detaylar paylaşıldı.
30.07.2021 Ekonomi
Kredi ve kredi kartı borcu olanlar dikkat! Son gün 31 Temmuz...
Kredi ve kredi kartı borcu olanlar dikkat! Son gün 31 Temmuz... Kredi ve kredi borcu olanlara iyi haber. Açıklama yapıldı. Başvuru için son tarih 31 Temmuz olarak belirlendi. Borçlar öteleniyor. Borç yapılandırması için başvuruda bulunmak gerekiyor. Dev bankadan yapılan açıklamada borç ertelemesi ile ilgili detaylar paylaşıldı. İşte Akbank kredi ve kredi kartı borç ertelemesi ile ilgili detaylar...
26.07.2021 Ekonomi
Yapı Kredi müşterilerine duyurdu! Flaş karar, artık...
Yapı Kredi müşterilerine duyurdu! Flaş karar, artık... Yapı Kredi harekete geçti. Tüm müşterileri ilgilendiren önemli bir karara imza atıldı. 81 ilde geçerli. Yeni karar yarın tüm şubelerde uygulanmaya başlayacak.
12.04.2021 Ekonomi
Kredi fırsatı! Faiz yok, teminat yok, kefalet yok
Kredi fırsatı! Faiz yok, teminat yok, kefalet yok Avantajlı kredi ile sıfır faiz imkanı! Hiçbir belge istenmiyor. Nüfus cüzdanı ile başvuru yapmak yeterli. 48 ay vade ile geri ödenebiliyor. 5 bin liraya kadar faizsiz kredi kullanımı sunuluyor. Birçok kişi için büyük fırsat niteliğinde. Teminat şartı bulunmuyor. Kefalet aranmıyor. 1 Hafta detayı var. Çoğu dar gelirli vatandaşın özellikle de kadınların banka kredilerine ulaşması neredeyse imkansız. 3-5 bin liralık bir kaynağı olsa belki de kendi işini kurup, el emeğiyle üretim yaparak ailesine destek olabilecek bu vatandaşların imdadına 'mikrokredi' yetişiyor. Alınan paranın 1 hafta içerisinde iş için kullanılması gerekiyor.
24.01.2021 Ekonomi
DenizBank resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı...
DenizBank resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı... DenizBank harekete geçti ve resmen açıkladı. Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka tüm müşterilerine kredi ile ilgili önemli adımı duyurdu. DenizBank'tan ekonomiye önemli destek geldi. Bankadan yapılan açıklamada 42 bankadan 780 milyon dolarlık sendikasyon kredisi sağlandığı ve yüzde 115 yenileme oranıyla da en yüksek tutar artışının sağlandığı belirtildi. Müşterilerin dış ticaret işlemlerinin finansmanında kullandırılacak olan kredi, ekonomiye katkı sağlayacak. Öte yandan DenizBank'ın mesai saatlerinde de koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler dolayısıyla değişikliğe gidildi.
7.12.2020 Ekonomi
Kredi çekmek isteyenlere hayati uyarı! Kredi notu nasıl yükseltilir?
Kredi çekmek isteyenlere hayati uyarı! Kredi notu nasıl yükseltilir? Kredi notuyla ilgili çok önemli açıklama yapıldı. Krediye ihtiyacın yükseldiği bu günlerde vatandaşlar kredi notu nasıl yükseltilir sorusunun cevabını merak etmeye başladı. Faizlerdeki yükselişe rağmen, tüketicinin ihtiyaç kredisine ilgisi devam ediyor. Kredi almak isteyenlerin kredi durumlarını, ödeme alışkanlıklarını ve krediyle alakalı bilgileri kapsayan Findeks Kredi Notu, kredi çekerken çok büyük bir önem taşıyor. Kredi notunuz iyiyse daha düşük faiz oranlarıyla kredi çekmeniz mümkün olabilir. Peki kredi notunun yükselmesi için neler yapılması gerekiyor? İşte kredi notunu yükseltecek püf noktaları...
18.04.2024 Ekonomi
Kredi kartı sonradan taksitlendirme kalktı mı? Sonradan taksitlendirme yapılabiliyor mu, 1 Nisan sonrası kreşin kartına sonradan taksitlendirme var mı?
Kredi kartı sonradan taksitlendirme kalktı mı? Sonradan taksitlendirme yapılabiliyor mu, 1 Nisan sonrası kreşin kartına sonradan taksitlendirme var mı? Sonradan kredi kartına taksitlendirme kalktı mı? Kamu bankalarının 1 Nisan'dan itibaren bireysel kredi kartları ile giyim, market, elektronik ve benzeri alışverişlerde sonradan taksitlendirme kullanılamayacağı iddiaları sonrası Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden ardından da Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’ten peş peşe açıklamalar geldi. 
11.04.2024 Ekonomi
Ödeme tarihi öne çekildi! Paralar banka hesaplarına aktarılıyor
Ödeme tarihi öne çekildi! Paralar banka hesaplarına aktarılıyor Binlerce kişi bekliyordu. Ödemeler başlıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla her ay yatırılan Evde Bakım Yardımı ödemelerini Ramazan Bayramı dolayısıyla öne çekerek yarın toplam 4,2 milyar TL ödeme yapacaklarını bildirdi.
7.04.2024 Ekonomi
Döviz dönüşümlü KKM'de tarih uzatıldı
Döviz dönüşümlü KKM'de tarih uzatıldı Merkez Bankası’nın (TCMB) Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğ ve Altın Hesaplarından Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğ’de yaptığı değişiklikleri içeren tebliğler Resmi Gazete’de yayımlandı.
7.04.2024 Ekonomi
Kredi kartı faizleri daha yükselecek mi? Uzmandan limitlerle ilgili dikkat çeken açıklama
Kredi kartı faizleri daha yükselecek mi? Uzmandan limitlerle ilgili dikkat çeken açıklama Kredi kartları ile ilgili yapılan son düzenlemeler kamuoyunda oldukça dikkat çekmişti. Kredi kartı nakit çekimi ve KMH faizleri yükselse de vatandaşların KMH hesapları ve kredi kartı harcamaları rekor seviyelere ulaştı. Peki faiz artışına rağmen kart kullanımı neden yükseliyor? Merak edilenler haberin detayında...
6.04.2024 Ekonomi
Kredi kartı kullananlar dikkat! Azami faiz oranı değişti
Kredi kartı kullananlar dikkat! Azami faiz oranı değişti Merkez Bankası (MB), kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranında değişikliğe gitti. Resmi Gazete’de yayımlanan MB Tebliğine göre kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranı 3,66’dan 4,25’e yükseldi.
6.04.2024 Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Orta Vadeli Programımızı uygulamaya devam edeceğiz
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Orta Vadeli Programımızı uygulamaya devam edeceğiz Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medyadan 31 Mart seçimleri ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. Bakan Şimşek, ekonomi politikası ile ilgili de önemli mesajlar verdi.
1.04.2024 Ekonomi
18 ilde operasyon: 40 şüpheli gözaltına alındı
18 ilde operasyon: 40 şüpheli gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 18 ilde düzenlenen Sibergöz 30 operasyonlarında 40 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
30.03.2024 Gündem
Kredi kartı kullananlar dikkat: Yüzde 152’lik artış gerçekleşti! İşte faiz oranlarıyla ilgili güncel rakam
Kredi kartı kullananlar dikkat: Yüzde 152’lik artış gerçekleşti! İşte faiz oranlarıyla ilgili güncel rakam Kredi kartlarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Son dönemde kredi kartlarına ilişkin düzenlemeler kamuoyunun gündeminde oldukça sık yer almaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda kredi kartlarında nakit çekimi faizi yükseltilirken, nakit çekime uygulanan taksit sayısı düşürülmüştü. Kredi kartlarına düzenlemenin sıklaştığı dönemde kart kullanımıyla ilgili önemli veri paylaşıldı. Yüzde 152’lik artış dikkat çekti. İşte detaylar...
26.03.2024 Ekonomi
Bakan Işıkhan'dan flaş açıklama: Emeklilere özel indirimler sağlayacağız
Bakan Işıkhan'dan flaş açıklama: Emeklilere özel indirimler sağlayacağız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çeşitli programlara katılmak üzere Kırşehir'e geldi. AK Parti İl Başkanlığı Binası'nda açıklamalarda bulunan Bakan Işıkhan, hayata geçirilecek emeklilere özel indirim ve kampanyaları peş peşe sıraladı. İşte detaylar...
25.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtladı. Sosyal medyada ve çeşitli yerlerde spekülatif hava oluşturulmaya çalışıldığına dikkat çeken Yılmaz "Bu tür tartışmaların temeli yok. Yerel seçimde ulusal politikaların değişmesini beklemek hiçbir temeli yok" dedi. Öte yandan Yılmaz, temel hedeflerinin enflasyonla mücadele olduklarını vurgulayarak "2026'da tek haneye ulaşacağız. Bunun planını yaptık. Ne yaptığımızı biliyoruz. Hesabımızı kitabımızı biliyoruz" diye konuştu.
23.03.2024 Gündem
Merkez Bankası faiz kararı ne oldu?  Faiz artarsa dolar, borsa ne olur? (2024 TCMB mart ayı PPK kararı)
Merkez Bankası faiz kararı ne oldu? Faiz artarsa dolar, borsa ne olur? (2024 TCMB mart ayı PPK kararı) Dolar, altın, borsa ve banka mevduat faizi yatırımcıları tarafından merakla beklenen mart ayı Merkez Bankası faiz kararı öncesinde ekonomistler, politika faiziyle ilgili beklentilerini açıklamıştı. Mart ayı Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Türkiye ekonomisini yakından takip eden yatırımcılar tarafından beklenen kritik faiz kararıyla birlikte güncel piyasa verileri takip ediliyor
21.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kredi Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kredi açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.