Kravat

Kravat

Son dakika kravat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kravat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kravat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kravat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kravat gelişmeleri de dahil olmak üzere 645 kravat haberi bulunmuştur. Tüm kravat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Faktörüyel Formülleri Nelerdir? Faktöriyel Hesaplama Nasıl Yapılır?
Faktörüyel Formülleri Nelerdir? Faktöriyel Hesaplama Nasıl Yapılır? Faktöriyel 1'den başlayarak belirtilen sayının yani (n) olarak verilen doğal sayıların çarpımı olarak ifade edilir. Bu işlem kısaca n faktöriyel (n!) olarak simgelenir. Aslında faktöriyel uzun ve tekrarlı sayıların çarpımını sembollerle gösterme şeklidir. Yazılan alanda çok fazla yer kaplamadan sorunun ve ya çözümün uygulanması adına kullanılan bir yöntemdir. Verilen sayının yanındaki ünlem ondan daha büyük bir sayıyı simgeler. Bu büyük sayıyı kolaylıkla uzun işlemler yapmadan bulabilmek için bir formül bulunmaktadır. Bu formüle ise faktöriyel hesaplama formülü denilmektedir.
22.04.2024 Gündem
Eski sevgilisini pompalı tüfekle katletti, istenen ceza belli oldu!
Eski sevgilisini pompalı tüfekle katletti, istenen ceza belli oldu! Kayseri'de eski sevgilisi Edanur Çoban'ı (18) pompalı tüfekle öldüren Gökhan Çatbaş'ın (21) yargılandığı davanın ilk duruşmasında; savcı mütalaasını vererek, sanığın 'tasarlayarak kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsini istedi.
21.12.2023 Gündem
Evinin önüne kendi mezarını yaptırdı
Evinin önüne kendi mezarını yaptırdı  Van'ın Gürpınar ilçesinde kravata olan düşkünlüğüyle bilinen bu nedeniyle evinin bir bölümünü kravat koleksiyonuna çeviren Bedir Akbulut (71), ölmeden önce kendi mezarını yaptırdı. İsmi ve doğum tarihi yazılı, ölüm tarihinin ise boş bırakıldığı mezarını bir ay önce yaşamını yitiren oğlu Mehmet Akbulut'un (35) vasiyeti üzerine yaptırdığını belirten Akbulut, "Oğlum ölmeden önce bana, mezarımı hazırlamamı istemişti. Ben de onun vasiyetini yerine getirdim. Kravata olan tutkum nedeniyle de mezar taşımın her iki tarafına kravat resminin bulunmasını istedim" dedi.
25.11.2023 Yaşam
Tck 62 Takdiri İndirim (İyi Hal İndirimi) Nedir? İyi Hal İndirimi Nedenleri Nelerdir?
Tck 62 Takdiri İndirim (İyi Hal İndirimi) Nedir? İyi Hal İndirimi Nedenleri Nelerdir? Takdiri indirim diğer adıyla iyi hal indirimi olarak bilinir. İyi hal indirimi kanun tarafından belirlenmemiş fakat hakimin göz önünde bulundurduğu sebepler ile imkan bulmuş bir durumdur. 
12.08.2023 Gündem
'Sandık Hanım'ın gizemi 54 yıl sonra ortaya çıktı! Öz kızının söyledikleri şoke etti
'Sandık Hanım'ın gizemi 54 yıl sonra ortaya çıktı! Öz kızının söyledikleri şoke etti ABD’de 1969 yılında iki polis tarafından bulunan sandık, yıllarca çözülemeyecek bir davanın sadece başlangıcıydı. Sandığın içinden çıkan cesedin kimliği yaklaşık 50 yıl sonra ortaya çıkarken talihsiz kadının kızının anlattıkları şoke etti.
5.06.2023 Dünya
KADEM'den 14 Mayıs açıklaması: Kazanımlarımızı sandıkta çoğaltacağız
KADEM'den 14 Mayıs açıklaması: Kazanımlarımızı sandıkta çoğaltacağız KADEM'den 14 Mayıs seçimleriyle ilgili yapılan açıklamada, "Geçmişe değil geleceğe bakmak, kayıp yıllarımızı telafi etmek, kazanımlarımızı korumak ve daha da ileri götürmek için sandığa gidiyoruz." denildi.
10.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı adaylarının propaganda konuşmasının sırası belirlendi
Cumhurbaşkanı adaylarının propaganda konuşmasının sırası belirlendi Cumhurbaşkanı adaylarının ve siyasi partilerin TRT'de gerçekleştireceği propaganda konuşmalarının sıralaması, Yüksek Seçim Kurulu'nda (YSK) yapılan kura çekimi ile belirlendi.
27.04.2023 Gündem
Bakan Soylu: Terörün maliyeti 3 trilyon 722 milyar lira
Bakan Soylu: Terörün maliyeti 3 trilyon 722 milyar lira İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "1984-2019 tarihleri arası cari fiyatlarla, terörün hesaplanabilir toplam maliyeti yaklaşık 3 trilyon 722 milyar lira olarak hesaplanmıştır. PKK'dan kaynaklı hesaplanabilir yaklaşık maliyeti ise 3 trilyon 423 milyar liradır" dedi.
23.01.2023 Yaşam
Katili 6,5 yıl sonra müebbet alan Sibel'in annesi: Adalet geç de olsa yerini buldu
Katili 6,5 yıl sonra müebbet alan Sibel'in annesi: Adalet geç de olsa yerini buldu İzmir'in Buca ilçesinde 6,5 yıl önce nişanlısı Sibel Çelik'i (24) bıçaklayarak öldürüp, cesedi bazaya koyduktan sonra evi ateşe verdiği suçlamasıyla tutuklu yargılanan Halil Yılmaz (38), ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis ve mala zarar verme suçundan ise 1,5 yıl hapse çarptırıldı. Sibel Çelik'in annesi Cemile Çelik, "Sibel geri gelmeyecek ancak katili cezaevinde. Yaptığı yanına kalmadı. Adalet geç de olsa yerini buldu" dedi.
19.01.2023 Yaşam
Bakan Yanık: Tarikatmış, cemaatmiş, şahısmış bunlara bakmayız
Bakan Yanık: Tarikatmış, cemaatmiş, şahısmış bunlara bakmayız Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Biz tarafların kimliği ile uğraşmayız. Tarikatmış, cemaatmiş, şahısmış buralara bakmayız. Bizim için korunacak değer çocuksa çocuktur. Şiddet mağduruysa mağdurdur, onu alır koruruz. Nitekim bunu yapmışız" dedi.
15.12.2022 Gündem
Telefon kullanan herkesi ilgilendiren karar! Bunu yaparken biz kez daha düşünün, taciz sayılıyor
Telefon kullanan herkesi ilgilendiren karar! Bunu yaparken biz kez daha düşünün, taciz sayılıyor İzmir'de güvenlik görevlisi Özge T.'yi (31), cep telefonundan arayıp, mesaj atarak arkadaşlık kurmak için birçok kez taciz ettiği iddiasıyla yargılanan Hasan Ali T.'ye (34) 2 yıl 3 ay, kadının numarasını verdiği ileri sürülen Mehmet Fatih B.'ye (30) ise 2 yıl hapis cezası verildi. Hakim, sanıkların cezalarında takdir indirimi de yapmadı. Özge T.'nin avukatı Nazlı Demir, "Bu dosyanın önemi, halk arasında 'takım elbise- kravat indirimi' olarak bilinen iyi hal indiriminin uygulanmamış olmasıdır" dedi.
11.11.2022 Yaşam
Kutnu kumaş nedir? Gaziantep Kutnu kumaşının özelliği nedir?
Kutnu kumaş nedir? Gaziantep Kutnu kumaşının özelliği nedir? Türkiye’de yalnızca Gaziantep’te dokunan dokuma türü olan Kutnu kumaşı saray kumaşı olarak da biliniyor. Gaziantep’in coğrafi işaretli yöresel kumaşı olan Kutnu kumaşının özelliği pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Kutnu kumaş nedir? Gaziantep Kutnu kumaşının özelliği nedir? Kutnu kumaş Gaziantep’e özgü mü? Kutnu kumaşı nerelerde kullanılır? İşte detaylar…
6.11.2022 Yaşam
Üç Kız Kardeş'te Özer'in taktığı kravat ne anlam taşıyor?
Üç Kız Kardeş'te Özer'in taktığı kravat ne anlam taşıyor? Üç Kız Kardeş dizisi yine Kanal D izleyicilerini ekrana kilitledi. Yayınlandığı ilk günden beri bütün ilgiyi toplan Üç Kız Kardeş, 18 Ekim akşamı yayınlanan 22. bölümünde Özer'in taktığı kravatın sırrı merak edildi. Rüçhan, Somer ve Mustafa'nın enteresan bulduğu kravat, Özer için ne anlam taşıyor?
19.10.2022 Magazin
Dünyanın gözü Cumhurbaşkanı Erdoğan - Putin zirvesinde! Çarpıcı detay
Dünyanın gözü Cumhurbaşkanı Erdoğan - Putin zirvesinde! Çarpıcı detay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanghay İşbirliği Teşkilatı 22'nci Devlet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği Semerkant’ta bugün kritik görüşmelere imza atacak. Sabah saatlerinde Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile bir araya gelen Erdoğan Rusya Devlet başkanı Putin ile de görüşecek. Söz konusu görüşme dünya basınında geniş yer bulurken Al Jazeera'dan görüşme öncesi dikkat çeken bir Türkiye analizi geldi.
16.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve liderler, zirve öncesi bir arada! Paylaşılan kareler dikkat çekti
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve liderler, zirve öncesi bir arada! Paylaşılan kareler dikkat çekti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanghay İşbirliği Teşkilatı 22'nci Devlet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği Semerkant’ta bugün kritik görüşmelere imza atacak. Sabah saatlerinde Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile bir araya gelen Erdoğan Rusya Devlet başkanı Putin ile de görüşecek.
16.09.2022 Siyaset
Dedeağaç ABD'nin silah üssü oldu! New York Times durumu 'Türkiye korkusu' diye tanımladı...
Dedeağaç ABD'nin silah üssü oldu! New York Times durumu 'Türkiye korkusu' diye tanımladı... Türkiye sınırına 40 kilometre uzaklıktaki Dedeağaç limanı ABD'nin silah üssü oldu. New York Times gazetesi özel haberiyle 'beklenmedik jeopolotik parlama noktası'na yığılan Amerikan silahlarını 'Türkiye korkusu' diye tanımladı, Kathimerini ise ABD'li ismin skandal röportajını 'Türkiye'ye çınlayan bir mesaj-NATO'ya ait olduğunu gösterinceye kadar Türkiye'ye F-16 yok' başlığıyla yayımladı.
22.08.2022 Dünya
Dünyanın gündemi Türkiye'nin NATO zaferi! Ankara'dan Atina'yı çıldırtan hamle! 'Biden Yunanistan'ı şoke etti'
Dünyanın gündemi Türkiye'nin NATO zaferi! Ankara'dan Atina'yı çıldırtan hamle! 'Biden Yunanistan'ı şoke etti' Türkiye, Madrid’deki NATO zirvesinden büyük bir zaferle çıktı. Tüm dünyada geniş yankı uyandıran zirvede yaşananlar ise Yunanistan’da tedirginlik yarattı. Washington Post 'Erdoğan, İsveç ve Finlandiya'yı NATO anlaşmasındaki sözlerini yerine getirmeleri için uyardı' dedi, İngiliz Express gazetesi 'ABD liderinin dramatik U dönüşü' başlığını attı. Yunan medyasında ise neredeyse tüm yayın organlarında Türkiye manşet. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini manşetten veren bir Yunan gazetesi ise haberinde skandal ifadelere yer verdi.
1.07.2022 Dünya
Haksız tahrik indirimi nedir? TCK’nın 29. maddesi nedir, düzenlenecek mi, haksız tahrik indirimi ne kadar?
Haksız tahrik indirimi nedir? TCK’nın 29. maddesi nedir, düzenlenecek mi, haksız tahrik indirimi ne kadar? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak olan kabine toplantısında bugün ekonomik gelişmeler, bayram tatili, NATO zirvesi dışında Pınar Gültekin davasından çıkan haksız tahrik indirimi kararı da ele alınacak. Peki, Haksız tahrik indirimi nedir? TCK’nın 29. maddesi nedir, düzenlenecek mi, haksız tahrik indirimi ne kadar?
27.06.2022 Gündem
Dünyanın en pahalı ve en değerli maddeleri belirlendi! Gramı milyonlarca dolar değerinde bulan zengin oluyor...
Dünyanın en pahalı ve en değerli maddeleri belirlendi! Gramı milyonlarca dolar değerinde bulan zengin oluyor... Dünyanın en pahalı ve en değerli maddeleri bulanları zengin ediyor. Gezegenimizde bulunan bazı maddeler ve madenler diğerlerine göre oldukça nadir ve bir o kadar da pahalıdır.
21.06.2022 Ekonomi
Resmi Gazete'de yayımlandı: Artık indirim nedeni sayılmayacak!
Resmi Gazete'de yayımlandı: Artık indirim nedeni sayılmayacak! Suçluların bundan böyle duruşmalarda takım elbise giymesine gerek kalmadı. Sırf indirim alabilmek için yapılan şekli tutum ve davranışlar artık indirim nedeni olarak dikkate alınmayacak.
28.05.2022 Gündem
Şebnem Şirin davasında sanığın babasına zorla getirilme kararı
Şebnem Şirin davasında sanığın babasına zorla getirilme kararı Denizli'de sevgilisi gıda mühendisi Şebnem Şirin'i (25) bıçaklayarak öldüren tutklu sanık Furkan Zıbıncı'nın (25) yargılamasına devam edildi. Gömlek giyip, kravat taktığı görülen sanık Zıbıncı, sesli ve görüntülü Bilişim Sistemi'yle (SEGBİS) duruşmaya katılıp, olay günü yaşananlara dair hiçbir şey hatırlamadığını yineledi. Mahkeme, verdiği ara kararda, sanık Zıbıncı'nın tanık olarak ifade vermeye gelmeyen babası İsmail Zıbıncı'nın bir sonraki duruşmaya zorla getirilmesine kararı verdi.
27.05.2022 Yaşam
Kadına ve sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin önlenmesine dair Türk Ceza Kanunu Resmi Gazete’de
Kadına ve sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin önlenmesine dair Türk Ceza Kanunu Resmi Gazete’de Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, kadına ve sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin önlenmesine dair Türk Ceza Kanunu Resmi Gazete’de yayımlandı. Kanuna göre, failin salt indirim almaya yönelik kılık ve kıyafetine özen göstermesi, takım elbise giymesi, kravat takması gibi duruşmadaki şekli tutum ve davranışları, takdiri indirim nedeni olarak dikkate alınmayacak.
26.05.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları Yunanistan'da depreme yol açtı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları Yunanistan'da depreme yol açtı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yunan Başbakan Miçotakis hakkındaki açıklamaları Yunanistan'da deprem etkisi yarattı. Medyada 'Türk lider karşı saldırıya geçti', 'Zehir zemberek açıklamalar', 'Erdoğan Miçotakis'e karşı öfkeli, denizde ve havada gerginlik' ve Erdoğan: Miçotakis'in silinişi' gibi başlıklar kullanıldı.
24.05.2022 Dünya
Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis Türkiye'^yi ‘Mavi Vatan’ haritasıyla şikayet etti
Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis Türkiye'^yi ‘Mavi Vatan’ haritasıyla şikayet etti Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis’in ABD ziyaretine ‘Türkiye’ damgasını vurdu. Miçotakis, Türkiye’yi ‘Mavi Vatan’ haritasını göstererek Biden’a şikâyet etti, ABD Kongresi’nden dolaylı biçimde Ankara’nın F-16 talebine onay vermemesini istedi.
18.05.2022 Dünya
Kadına ve sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin önlenmesini de içeren kanun teklifi kabul edildi
Kadına ve sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin önlenmesini de içeren kanun teklifi kabul edildi Kadına ve sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin önlenmesini de içeren kanun teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. Kadına ve sağlık çalışanlarına yönelik kasten işlenen suçlar katalog suçlara girecek. 
12.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kravat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kravat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.