Kpss Takvimi

Kpss Takvimi

Son dakika kpss takvimi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kpss takvimi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kpss takvimi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kpss Takvimi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kpss takvimi gelişmeleri de dahil olmak üzere 76 kpss takvimi haberi bulunmuştur. Tüm kpss takvimi haberleri aşağıda listelenmiştir.
2022 Kamu personel alımları ertelendi mi? KPSS soruşturması nedeniyle kamuya personel alımları durdu mu?
2022 Kamu personel alımları ertelendi mi? KPSS soruşturması nedeniyle kamuya personel alımları durdu mu? KPSS soruşturması devam ederken soruların sızdırılması ile ilgili iddialar üzerine araştırmalar devam ediyor. Devlet Denetleme Kurulu’nın incelemeleri sürerken KPSS ile ilgili soruşturma da derinleşiyor. KPSS sınavı ile ilgili ön rapor yayınlandı. KPSS’ye giren milyonlarca adayın gözü ÖSYM’ye çevrilirken yeni takvim 17 Eylül tarihinde başlayacak. Süreç yakından takip edilirken 2022 kamu personel alımları ile ilgili takvimin nasıl işleyeceği de merak ediliyordu. Açıklama İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan geldi. Peki, 2022 Kamu personel alımları ertelendi mi? KPSS soruşturması nedeniyle kamuya personel alımları durdu mu? Kamu personel alım takvimi ne zaman açıklanacak? İşte kamu personel alımı ile ilgili tüm detaylar…
6.08.2022 Personel Alımı
ÖSYM'den son dakika açıklaması! KPSS'de yeni takvim belli oldu
ÖSYM'den son dakika açıklaması! KPSS'de yeni takvim belli oldu Son dakika gelişmesi. ÖSYM, sosyal medyadan yeni KPSS takvimini duyurdu. Yeni KPSS takvimi 17 Eylül'de başlayacak.
5.08.2022 Gündem
KPSS iptal edildi! Yeni KPSS ne zaman yapılacak? ÖSYM yeni KPSS takvimi 2022 açıklandı mı?
KPSS iptal edildi! Yeni KPSS ne zaman yapılacak? ÖSYM yeni KPSS takvimi 2022 açıklandı mı? ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy KPSS’nin iptal edildiğini duyurdu. Peki, KPSS takvimi ne zaman başlayacak? ÖSYM yeni KPSS takvimi 2022 açıklandı mı?
4.08.2022 Eğitim
KPSS iptal mi edildi, yeni KPSS ne zaman yapılacak? ÖSYM Başkanı açıkladı! ÖSYM yeni KPSS takvimi!
KPSS iptal mi edildi, yeni KPSS ne zaman yapılacak? ÖSYM Başkanı açıkladı! ÖSYM yeni KPSS takvimi! ÖSYM Başkanı Ersoy, 31 Temmuz'da yapılan KPSS oturumlarının iptal edildiğini açıkladı. Peki, yeni KPSS ne zaman yapılacak? İşte yeni KPSS takvimi…
4.08.2022 Eğitim
KPSS lisans alan bilgisi sınav başvuruları ne zaman? 2020 KPSS lisans alan sınavı (A grubu ve ÖABT öğretmenlik) ne zaman? İşte KPSS takvimi…
KPSS lisans alan bilgisi sınav başvuruları ne zaman? 2020 KPSS lisans alan sınavı (A grubu ve ÖABT öğretmenlik) ne zaman? İşte KPSS takvimi… KPSS takvimi geçtiğimiz günlerde açıklandı. KPSS başvuru, sınav ve tercih tarihlerini merak eden adayları ilgilendiren açıklamayı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptı. 2020 KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri sınavı 19 Temmuz, KPSS A-Alan Bilgisi sınavı 25-26 Temmuz, ÖABT sınavı 9 Ağustos’ta yapılacak. Peki KPSS lisans, ortaöğretim ve önlisans başvuru tarihleri ne zaman? KPSS alan sınavı 2020 ne? İşte KPSS öğretmenlik 2020 sınav takvimi hakkında merak edilenler...
21.02.2020 Eğitim
ÖSYM’nin yayımladığı 2017 yılı KPSS takvimi ve sınav tarihleri
ÖSYM’nin yayımladığı 2017 yılı KPSS takvimi ve sınav tarihleri 9 Ocak 2017 tarihinde, Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi resmi internet sitesi üzerinden KPSS 2016/2 tercih sonuçları açıklandı. 2 bin 51 adet kadro için milyonlarca aday tercih yapmıştı. Öte yandan, ÖSYM 2017 yılı KPSS takvimini de açıkladı, Genel Kültür, Genel Yetenek, Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi tarihleri belli oldu. Detaylarıyla haberimizde.
29.09.2021 Gündem
Resmen açıklandı! 10 bin polis alımı yapılacak
Resmen açıklandı! 10 bin polis alımı yapılacak Polis Akademisi Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 8.000 lisans (6.800 erkek ve 1.200 kadın), 2.000 önlisans (1.700 erkek ve 300 kadın) olmak üzere toplam 10.000 öğrenci alımı yapılacak. İşte tüm detaylar...
27.04.2023 Çalışma Hayatı
Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alacak! İşte kütüphaneci alımı başvuru şartları ve e-Devlet başvuru ekranı!
Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alacak! İşte kütüphaneci alımı başvuru şartları ve e-Devlet başvuru ekranı! Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Kütüphaneci pozisyonuna 110 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvurular 5 – 19 Aralık tarihleri arasında alınacak. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı kütüphaneci alımı başvurusu nasıl yapılır? Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları ve e-Devlet başvuru ekranı!
17.11.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı duyurdu! 2022 ilk defa ve yeniden atama başvuruları başladı! İşte başvuru şartları, kura takvimi ve PBS başvuru ekranı
Sağlık Bakanlığı duyurdu! 2022 ilk defa ve yeniden atama başvuruları başladı! İşte başvuru şartları, kura takvimi ve PBS başvuru ekranı Sağlık Bakanlığı duyurdu! Personel alınacak! 2022 yılı 4. dönem ilk defa ve yeniden atama kurası ilanı yayınlandı. Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları için, tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman olanlar ile uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına ilk defa veya yeniden yapılacak atama yerleştirme başvuruları başladı. Peki, Sağlık Bakanlığı atama başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı ilk defa ve yeniden atama başvuru şartları ne? İşte Sağlık Bakanlığı atama kurası takvimi!
17.11.2022 Personel Alımı
2022 KPSS başladı! KPSS saat kaçta bitiyor? KPSS kaç dakika? KPSS giriş çıkış saatleri!
2022 KPSS başladı! KPSS saat kaçta bitiyor? KPSS kaç dakika? KPSS giriş çıkış saatleri! Soruların sızdırıldığı iddiasıyla iptal edilen KPSS bugün tekrar yapılacak. Adaylar sabah saatlerinden itibaren sınav merkezlerine geldi. Yeniden yapılacak KPSS için adaylar ter dökecek. KPSS sınavı 10.15 itibariyle başladı. Peki, KPSS kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? KPSS ne kadar sürüyor? KPSS’den en erken saat kaçta çıkılır? KPSS kaç dakika? İşte KPSS giriş çıkış saatleri!
18.09.2022 Eğitim
2022 Kaymakamlık sınavı ne zaman? İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı tarihi belli oldu!
2022 Kaymakamlık sınavı ne zaman? İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı tarihi belli oldu! KPSS’de soru sızdırılması iddiaları üzerine iptal edilen ve ertelenen sınavların yeni tarihleri belli oldu. ÖSYM, KPSS lisans ve ön lisans olmak üzere bazı kurum sınavlarında da değişikliğe gitti. Yeni takvim kamuoyu ile paylaşıldı. Peki, 2022 Kaymakamlık sınavı ne zaman? İşte İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı tarihi!
8.08.2022 Eğitim
KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (KPSS-ÖABT 2022) ne zaman yapılacak? KPSS ÖABT tarihi belli oldu!
KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (KPSS-ÖABT 2022) ne zaman yapılacak? KPSS ÖABT tarihi belli oldu! ÖSYM duyurdu! İptal edilen ve ertelen 2022 KPSS sınavlarının yeni tarihleri açıklandı. KPSS’de usulsüzlük iddiaları üzerine soruşturma başlatılmış, ÖSYM’nin yıl içinde yaptığı ve yapacağı tüm sınavlar mercek altına alınmıştı. Soru incelemeleri devam ederken ÖSYM KPSS ile ilgili sınav takvimini duyurdu. Peki, KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (KPSS-ÖABT 2022) ne zaman yapılacak? İşte KPSS 2022 yeni sınav takvimi!
8.08.2022 Eğitim
KPSS Alan Bilgisi sınavı ne zaman? KPSS’de yeni takvim belli oldu! ÖSYM duyurdu!
KPSS Alan Bilgisi sınavı ne zaman? KPSS’de yeni takvim belli oldu! ÖSYM duyurdu! KPSS’de soru sızdırma iddiaları nedeniyle iptal edilen 2022- KPSS Lisans Sınavı'nın Genel Yetenek- Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumları ile ertelenen KPSS Alan Bilgisi sınavları ile ilgili yeni takvim belli oldu. ÖSYM tarafından yeni takvim açıklandı. Peki, Ertelenen KPSS Alan Bilgisi ne zaman yapılacak? 2022- KPSS Alan Bilgisi oturumu hangi tarihte? İşte ÖSYM KPSS yeni sınav takvimi!
8.08.2022 Eğitim
2022-KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri sınavları ne zaman? ÖSYM KPSS sınav tarihlerini duyurdu!
2022-KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri sınavları ne zaman? ÖSYM KPSS sınav tarihlerini duyurdu! ÖSYM, iptal edilen KPSS sınavlarının tarihlerini duyurdu! KPSS sorularının sızdırılması ile ilgili soruşturma devam ederken söz konusu sınav iptal edilmiş, önlem olarak yapılacak sınavlar da ertelenmişti. ÖSYM yeni KPSS takvimini açıkladı. Milyonlarca adayın katılacağı KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür sınavı ile eğitim bilimleri sınavının ne zaman yapıalcağı merak ediliyor. Peki, KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür sınavı ne zaman? KPSS Lisans Eğitim Bilimleri ne zaman? İşte ÖSYM KPSS sınav tarihleri!
8.08.2022 Eğitim
KPSS puanı kaç yıl geçerli olacak? KPSS sonucu geçerlilik süresi uzatıldı mı?
KPSS puanı kaç yıl geçerli olacak? KPSS sonucu geçerlilik süresi uzatıldı mı? 2022 KPSS ile ilgili soruşturma devam ediyor. Devlet Denetleme Kurulu ÖSYM’de KPSS ile ilgili incelemelerine devam ediyor. Soruşturma devletin diğer birimleri tarafından da derinleştirilirken KPSS ile ilgili yeni takvim ve personel alımları ile ilgili süreç de adaylar tarafından merakla bekleniyor. ÖSYM yeni KPSS sınqav takviminin 17 Eylül’de açıklanacağını duyururken, İletişi Bakanı Fahrettin Altın da KPSS ile personel alım sürecinin yeni KPSS takvimine göre güncelleneceğini belirtti. KPSS’nin geçerlilik süresi ile ilgili de açıklama yapıldı. Peki, KPSS puanı kaç yıl geçerli olacak? KPSS sonucu geçerlilik süresi uzatıldı mı? Son iki yılın KPSS sonuçları bu yıl da geçerli olacak mı? İşte merak edilen soruların yanıtları!
6.08.2022 Eğitim
KPSS sınav takvimi değişti! KPSS sınav merkezi nasıl değiştirilir? ÖSYM’den KPSS sınav yeri değiştirme duyurusu!
KPSS sınav takvimi değişti! KPSS sınav merkezi nasıl değiştirilir? ÖSYM’den KPSS sınav yeri değiştirme duyurusu! ÖSYM’den sınav takvimi duyurusu! 2022 KPSS sınav yeri değiştirme işlemleri için adaylara uyarı yapıldı. KPSS’ye girecek adaylar Aday İşlemleri Sistemi (AİS) üzerinden yeni KPSS sınavları için değişiklik yapabilecek. Peki, KPSS sınav merkezi nasıl değiştirilir? KPSS ne zamana ertelendi? KPSS ne zaman olacak? İşte ÖSYM KPSS sınav takvimi ve sınav yeri değiştirme işlemleri hakkında bilmeniz gerekenler…
6.08.2022 Eğitim
KPSS soruşturmasında sorular ve para trafiği mercek altında
KPSS soruşturmasında sorular ve para trafiği mercek altında Ankara'da, 2022 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) soruşturması kapsamında, sorular ve el koyulan diğer materyallerin incelenmesi sürüyor. Ayrıca yayınevi ve ÖSYM çalışanlarının hesaplarındaki para akışının da incelendiği öğrenildi.
5.08.2022 Gündem
ÖSYM KPSS 'iptal' dedi, Yediiklim'den açıklama geldi! İşte yeni sınav takvimi ve kritik uyarılar...
ÖSYM KPSS 'iptal' dedi, Yediiklim'den açıklama geldi! İşte yeni sınav takvimi ve kritik uyarılar... ÖSYM KPSS’yi iptal ettiğini duyurdu, son dakika açıklamaları art arda geldi. ÖSYM yeni takvimi açıkladı, 6-7 ve 14 Ağustos’ta yapılacak oturumlar da ertelendi. Peki yeni sınavlar ne zaman yapılacak, takvim nasıl işleyecek, sorular nasıl hazırlanacak? İşte ÖSYM Başkanı Ersoy ve uzmanların değerlendirmeleri...
5.08.2022 Eğitim
ÖSYM Başkanı Ersoy duyurdu: KPSS iptal edildi
ÖSYM Başkanı Ersoy duyurdu: KPSS iptal edildi KPSS ile ilgili son dakika gelişmesi! Milyonlar bekliyordu. ÖSYM'den açıklama geldi. 31 Temmuz'da yapılan KPSS iptal edildi. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, 6-7 Ağustos 2022 ve 14 Ağustos 2022'de yapılacak KPSS oturumlarının ertelendiğini söyledi. İptal edilen KPSS ne zaman yapılacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...
4.08.2022 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! 7 Mart'ta başlıyor, şart getirildi...
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! 7 Mart'ta başlıyor, şart getirildi... MEB yeni kararı resmen duyurdu! 7 Mart Pazartesi günü başlıyor. Yeni şart getirildi. Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak açıkladı. MEB milyonları çok yakından ilgilendiren kararı ve detaylarını paylaştı. Ortaokul, lise ve yükseköğretim öğrencilerini kapsıyor. Yeni dönem başladı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2 yıldan beri okullarda sosyal etkinliklerin yapılmasına ara verilmişti. 6 Eylül itibarı ile başlayan ve kesintisiz devam eden yüz yüze eğitim süreci ile birlikte sosyal etkinliklere de izin verildi. MEB'in yapacağı ilk sosyal etkinlik de belli oldu. MEB Uluslararası Robot Yarışması düzenlenecek ve bu yıl bir ilk gerçekleşecek. Protokol imzalandı. Bu yıl ilk defa ön eleme şartı getirildi. Başvurular 7 Mart tarihinde başlıyor. Son başvuru tarihleri de belli oldu. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer yeni dönemde duyurulan ilk büyük sosyal etkinlik olduğunu belirterek değerlendirmelerde bulundu ve "Burada öğrencilerimiz 3 aylık bir sürede teknolojik olarak geliştirecekleri robotları sergileyecek. Bu yıl büyük bir katılım bekliyoruz." ifadelerini kullandı. Aynı zamanda belirlenecek bir grubun ise TEKNOFEST'e katılmaya hak kazanacağını bildirdi. Öte yandan Anadolu Medyası ortak kanalına konuk olan Bakan Özer, eğitim gündemine dair de önemli açıklamalarda bulundu. Öğretmenlik Meslek Kanunu, mesleki eğitim merkezleri, 'Kütüphanesiz Okul Kalmayacak' projesi, KPSS'ye girmiş öğretmenlerin atama süreci ve yardımcı kitaplarla ilgili sorulara yanıt verdi. Bakan Özer, atamalarla ilgili fazla bekletmeden güzel haberlerin paylaşılacağını ve atama olacağını duyurdu. MEB'in son dakika açıklamaları...
5.03.2022 Eğitim
ÖSYM 2022 sınav takvimi! 2022 KPSS başvurusu ne zaman? 2022 KPSS ne zaman?
ÖSYM 2022 sınav takvimi! 2022 KPSS başvurusu ne zaman? 2022 KPSS ne zaman? ÖSYM 2022 yılı sınav takvimi belli oldu. ÖSYM Başkanı Halis Aygün, 2022 yılında uygulanacak sınav takvimini açıkladı. ÖSYM'nin sınav takvimi merak edilirken kamu personeli ve memur alımlarında şart olan KPSS sınavının ne zaman yapılacağı da merak ediliyor. Peki, 2022 KPSS başvurusu ne zaman? 2022 KPSS ne zaman? ÖSYM sınav takvimi 2022!
13.12.2021 Eğitim
KPSS 2022 ne zaman? KPSS önlisans başvuru tarihi açıklandı mı?
KPSS 2022 ne zaman? KPSS önlisans başvuru tarihi açıklandı mı? KPSS sınavı ne zaman? 2022 KPSS sınav ve başvuru tarihleri ile ilgili yoğun araştırma devam ediyor. KPSS önlisans ve ortaöğretim sınavının ne zaman olacağı sorgulanıyor. Önlisans KPSS 2022 başvuruları başladı mı?
6.11.2021 Eğitim
Öğretmen atamaları ile ilgili flaş açıklama! Bakan resmen duyurdu, maaşlar ve...
Öğretmen atamaları ile ilgili flaş açıklama! Bakan resmen duyurdu, maaşlar ve... 15 bin öğretmen ataması ile ilgili son dakika açıklaması! Öğretmenlerin ne kadar maaş alacağı belli oldu. Tek tek açıklandı. Maaşlar 4 bin 968 liradan başlıyor. Rakamlar değişiklik gösteriyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de öğretmen atamalarıyla ilgili açıklamada bulundu. Özer atamalarda KPSS şartı ile ilgili önemli bir duyuru yaptı. Geri sayım başladı. Başvurular 27 Eylül'de başlıyor, 8 Ekim'e kadar yapılabilecek. İşte öğretmen atamaları ile ilgili son gelişmeler...
14.09.2021 Eğitim
Ortaöğretim KPSS ne zaman? Lise KPSS 2021 başvuru tarihi ile sınav süreci merak ediliyor!
Ortaöğretim KPSS ne zaman? Lise KPSS 2021 başvuru tarihi ile sınav süreci merak ediliyor! ÖSYM tarafından düzenlenen KPSS’ye başvuru yapmak isteyenler sınavın yapılacağı tarih ile başvuru süreci hakkında araştırma yapıyor. Memur olup kamu kurumlarında çalışma hayali kuran lise mezunları Ortaöğretim KPSS sınavı ne zaman, lise KPSS başvuru tarihi, ne sorularına yanıt arıyor.
31.07.2021 Eğitim
2021 KPSS tarihleri belli oldu! 2021 KPSS lisans ne zaman?
2021 KPSS tarihleri belli oldu! 2021 KPSS lisans ne zaman? 2021 yılında ÖSYM tarafından uygulanacak olan sınavlara ilişkin takvim yayınlandı. ÖSYM'nin 2021 yılı sınav takvimine göre, 2021 KPSS lisans tarihleri de belli oldu. Peki, 2021 KPSS lisans ne zaman? 2021 KPSS tarihleri...
19.01.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Kpss Takvimi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kpss takvimi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.