Kpss 2022

Kpss 2022

Son dakika KPSS 2022 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan KPSS 2022 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını KPSS 2022 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kpss 2022

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kpss 2022 gelişmeleri de dahil olmak üzere 175 kpss 2022 haberi bulunmuştur. Tüm kpss 2022 haberleri aşağıda listelenmiştir.
ÖSYM duyurdu! KPSS ÖABT soru ve cevap kitapçığı açıklandı!
ÖSYM duyurdu! KPSS ÖABT soru ve cevap kitapçığı açıklandı! 2022-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) oturumu 2 Ekim tarihinde tamamlandı. ÖSYM sonavın ardından KPSS ÖABT soru ve cevap kitapçığını adayların erişimine açtı.
3.10.2022 Eğitim
KPSS ÖABT ne zaman bitiyor? KPSS’den en erken saat kaçta çıkılır?
KPSS ÖABT ne zaman bitiyor? KPSS’den en erken saat kaçta çıkılır? Binlerce öğretmen adayı 2022-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (KPSS ÖABT) için ter dökecek. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olan eğitim kurumlarında kadrolu olarak öğretmenlik yapmak isteyen tüm adaylar ÖSYM tarafından uygulanacak KPSS ÖABT sınavına girmesi gerekiyor. Peki, KPSS sınavı saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? KPSS ÖABT kaç soru? KPSS kaçta bitiyor? KPSS’den en erken saat kaçta çıkılır? İşte detaylar…
2.10.2022 Eğitim
KPSS ÖABT ne zaman, saat kaçta? KPSS ÖABT sınava giriş belgesi açıklandı mı?
KPSS ÖABT ne zaman, saat kaçta? KPSS ÖABT sınava giriş belgesi açıklandı mı? KPSS 2022 Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) sınavı ekim ayında yapılacak. Adaylar, ÖSYM tarafından ÖABT sınav giriş yerlerinin açıklanıp açıklanmadığını araştırıyor. Peki, KPSS ÖABT ne zaman, saat kaçta? KPSS ÖABT sınava giriş belgesi açıklandı mı? İşte detaylar…
20.09.2022 Eğitim
2022 KPSS soru ve cevapları yayınlandı! İşte KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri soru kitapçıkları ve cevap anahtarları (18 Eylül 2022)
2022 KPSS soru ve cevapları yayınlandı! İşte KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri soru kitapçıkları ve cevap anahtarları (18 Eylül 2022) ÖSYM duyurdu! 2022-KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri) oturumlarının temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımlandı.
18.09.2022 Eğitim
KPSS’nin ilk oturumu sona erdi! KPSS nasıldı? KPSS soruları zor muydu, kolay mıydı? KPSS’den ilk yorumlar!
KPSS’nin ilk oturumu sona erdi! KPSS nasıldı? KPSS soruları zor muydu, kolay mıydı? KPSS’den ilk yorumlar! ÖSYM tarafından düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı'nda (KPSS), genel yetenek ve genel kültür oturumları sona erdi. Adayların çoğu, sınavdan erken çıktı. Sınavın tamamlanmasıyla birlikte adaylar, soruları ile ilgili ilk değerlendirmelerini sosyal medya üzerinden yapmaya başladı. Peki, KPSS nasıldı? KPSS soruları zor muydu, kolay mıydı? Sorular nasıldı? İşte merak edilenler…
18.09.2022 Eğitim
2022 Kaymakamlık sınavı ne zaman? İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı tarihi belli oldu!
2022 Kaymakamlık sınavı ne zaman? İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı tarihi belli oldu! KPSS’de soru sızdırılması iddiaları üzerine iptal edilen ve ertelenen sınavların yeni tarihleri belli oldu. ÖSYM, KPSS lisans ve ön lisans olmak üzere bazı kurum sınavlarında da değişikliğe gitti. Yeni takvim kamuoyu ile paylaşıldı. Peki, 2022 Kaymakamlık sınavı ne zaman? İşte İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı tarihi!
8.08.2022 Eğitim
2022-KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri sınavları ne zaman? ÖSYM KPSS sınav tarihlerini duyurdu!
2022-KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri sınavları ne zaman? ÖSYM KPSS sınav tarihlerini duyurdu! ÖSYM, iptal edilen KPSS sınavlarının tarihlerini duyurdu! KPSS sorularının sızdırılması ile ilgili soruşturma devam ederken söz konusu sınav iptal edilmiş, önlem olarak yapılacak sınavlar da ertelenmişti. ÖSYM yeni KPSS takvimini açıkladı. Milyonlarca adayın katılacağı KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür sınavı ile eğitim bilimleri sınavının ne zaman yapıalcağı merak ediliyor. Peki, KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür sınavı ne zaman? KPSS Lisans Eğitim Bilimleri ne zaman? İşte ÖSYM KPSS sınav tarihleri!
8.08.2022 Eğitim
KPSS soruşturmasında son durum ne? Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ÖSYM’de yapılan soruşturmayı anlattı!
KPSS soruşturmasında son durum ne? Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ÖSYM’de yapılan soruşturmayı anlattı! ÖSYM tarafından gerçekleştirilen Kamu Personel Seçme Sınavı'nın (KPSS) iptaline kadar varan soruların sızdırılması iddiaları ile ilgili olayda yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Devlet konuyu farklı açılardan ele alıyor. Topyekün başlatılan araştırmalar devam ederken ön rapor da Devlet Denetleme Kurulu tarafından açıklanmıştı. Konuyla ilgili Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, konu ile ilgili olarak katıldığı bir televizyonda açıklamalarda bulundu. Peki, KPSS soruşturmasında son durum ne? KPSS soruşturması nasıl yürütülüyor? İşte Bakan Bozdağ’ın açıklamaları!
7.08.2022 Gündem
KPSS puanı kaç yıl geçerli olacak? KPSS sonucu geçerlilik süresi uzatıldı mı?
KPSS puanı kaç yıl geçerli olacak? KPSS sonucu geçerlilik süresi uzatıldı mı? 2022 KPSS ile ilgili soruşturma devam ediyor. Devlet Denetleme Kurulu ÖSYM’de KPSS ile ilgili incelemelerine devam ediyor. Soruşturma devletin diğer birimleri tarafından da derinleştirilirken KPSS ile ilgili yeni takvim ve personel alımları ile ilgili süreç de adaylar tarafından merakla bekleniyor. ÖSYM yeni KPSS sınqav takviminin 17 Eylül’de açıklanacağını duyururken, İletişi Bakanı Fahrettin Altın da KPSS ile personel alım sürecinin yeni KPSS takvimine göre güncelleneceğini belirtti. KPSS’nin geçerlilik süresi ile ilgili de açıklama yapıldı. Peki, KPSS puanı kaç yıl geçerli olacak? KPSS sonucu geçerlilik süresi uzatıldı mı? Son iki yılın KPSS sonuçları bu yıl da geçerli olacak mı? İşte merak edilen soruların yanıtları!
6.08.2022 Eğitim
2022 Kamu personel alımları ertelendi mi? KPSS soruşturması nedeniyle kamuya personel alımları durdu mu?
2022 Kamu personel alımları ertelendi mi? KPSS soruşturması nedeniyle kamuya personel alımları durdu mu? KPSS soruşturması devam ederken soruların sızdırılması ile ilgili iddialar üzerine araştırmalar devam ediyor. Devlet Denetleme Kurulu’nın incelemeleri sürerken KPSS ile ilgili soruşturma da derinleşiyor. KPSS sınavı ile ilgili ön rapor yayınlandı. KPSS’ye giren milyonlarca adayın gözü ÖSYM’ye çevrilirken yeni takvim 17 Eylül tarihinde başlayacak. Süreç yakından takip edilirken 2022 kamu personel alımları ile ilgili takvimin nasıl işleyeceği de merak ediliyordu. Açıklama İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan geldi. Peki, 2022 Kamu personel alımları ertelendi mi? KPSS soruşturması nedeniyle kamuya personel alımları durdu mu? Kamu personel alım takvimi ne zaman açıklanacak? İşte kamu personel alımı ile ilgili tüm detaylar…
6.08.2022 Personel Alımı
KPSS yorumları! KPSS sınavı zor muydu kolay mıydı, KPSS lisans sınavı soruları (Genel Yetenek – Genel Kültür) nasıldı?
KPSS yorumları! KPSS sınavı zor muydu kolay mıydı, KPSS lisans sınavı soruları (Genel Yetenek – Genel Kültür) nasıldı? KPSS sınavı yorumları, 31 Temmuz Pazar günü 81 il ve 104 sınav merkezinde uygulanan sınavın ardından gündem oldu. Kamuda memuriyetlik için ter döken adaylar Genel Yetenek – Genel Kültür oturumlarının ardından 2022 KPSS sınavı kolay mı, zor mu? KPSS nasıldı? araştırmasına başladı. İşte KPSS lisans sınav yorumları…
1.08.2022 Eğitim
2022 KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS soru ve cevapları ne zaman açıklanır? KPSS cevap anahtarı ne zaman açıklanır?
2022 KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS soru ve cevapları ne zaman açıklanır? KPSS cevap anahtarı ne zaman açıklanır? 2022-KPSS Lisans oturumları (Genel Yetenek-Genel Kültür/Eğitim Bilimleri) ile birlikte 2022 KPSS sonuçları merak konusu oldu. Adaylar, KPSS soru ve cevapları ve 2022 KPSS sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Peki, 2022 KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS soru ve cevapları ne zaman açıklanır? İşte detaylar…
31.07.2022 Eğitim
2022 KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür oturumu başladı!
2022 KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür oturumu başladı! Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı'nın (2022- KPSS) Genel Yetenek-Genel Kültür oturumu başladı. Adaylar 130 dakika sınavda ter dökecek. KPSS Lisans Eğitim Bilimleri oturumu ise 14.45 itibariyle başlayacak ve 100 dakika sürecek. Peki, 2022 KPSS ne zaman bitecek? KPSS’den saat kaçta çıkılacak? KPSS 2. Oturumu saat kaçta? KPSS saat kaçta bitecek? İşte detaylar…
31.07.2022 Eğitim
KPSS yardımı nedir? Ankara Belediyesi KPSS desteği şartları nelerdir, nasıl başvurulur?
KPSS yardımı nedir? Ankara Belediyesi KPSS desteği şartları nelerdir, nasıl başvurulur? Ankara Belediyesi KPSS yardımı hakkında araştırmalar hızlandı. Ankara Büyükşehir Belediyesi, ‘öğrenci dostu’ uygulamaları kapsamında yeni bir uygulamayı devreye soktu. Peki, KPSS yardımı nedir? Ankara KPSS başvuru ücreti desteği nedir, nasıl başvurulur, şartları ne?
25.05.2022 Eğitim
KPSS şartı yok! Başvurular bugün başladı, 10 bin kişi alınacak, İŞKUR'dan hemen...
KPSS şartı yok! Başvurular bugün başladı, 10 bin kişi alınacak, İŞKUR'dan hemen... Kamuya personel alımı yapılacak. Kamu Personel Seçme Sınavı sonuçları dikkate alınmayacak. KPSS'ye girmeyen adayların başvuruları da değerlendirilecek. Toplam 10 bin kişi için kadro açıldı. Başvuru süreci bugün başladı, 21 Mart tarihine kadar devam edecek. Kamuda çalışmak isteyenler başvurularını İŞKUR üzerinden yapabilecek. Peki 10 bin kamu işçisi alımına kimler başvurabilecek? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurmuştu. 10 bin sürekli işçi ve 10 bin sağlık bakanlığı personel alımı yapılacak.
15.03.2022 Personel Alımı
KPSS'den 60 puan alan tercih yapıyor! Bugün son gün, e-Devlet'ten...
KPSS'den 60 puan alan tercih yapıyor! Bugün son gün, e-Devlet'ten... KPSS'den 60 ve üzerinde puan alanları çok yakından ilgilendiriyor. Tercih süreci bugün doluyor. Başvurular e-Devlet'ten alınıyor. Başvuruda bulunmak için Kamu Personeli Seçme Sınavı'ndan 60 puan almış olmak gerekiyor. 15 bin sözleşmeli öğretmen ataması için tercih süresi bugün sona eriyor. Tercih süreci tamamlandıktan sonra 15 bin sözleşmeli öğretmen ataması 31 Ocak’ta yapılacak.
26.01.2022 Personel Alımı
2022 KPSS önlisans ne zaman? KPSS önlisans başvuruları ne zaman yapılacak? İşte 2022 ÖSYM sınav takvimi!
2022 KPSS önlisans ne zaman? KPSS önlisans başvuruları ne zaman yapılacak? İşte 2022 ÖSYM sınav takvimi! ÖSYM duyurdu. 2022 yılında yapılacak sınav takvimi ÖSYM tarafından paylaşıldı. ÖSYM’den yapılan açıklamada, “2022 yılında ÖSYM tarafından uygulanacak olan sınavlara ilişkin ‘2022 Yılı Sınav ve Sonuç Açıklama Takvimi’ne 13 Aralık 2021 günü saat 10.15’ten itibaren ÖSYM’nin internet adresinden erişilebilecektir.” denildi. Üniversitelerin 2 yıllık önlisans eğitimini alan ve mezun olanlar ÖSYM’nin KPSS önlisans başvurularını merak ediyor. Peki, KPSS önlisans ne zaman? KPSS önlisans başvuruları ne zaman yapılacak? İşte ÖSYM sınav takvimi!
13.12.2021 Eğitim
ÖSYM 2022 sınav takvimi! 2022 KPSS başvurusu ne zaman? 2022 KPSS ne zaman?
ÖSYM 2022 sınav takvimi! 2022 KPSS başvurusu ne zaman? 2022 KPSS ne zaman? ÖSYM 2022 yılı sınav takvimi belli oldu. ÖSYM Başkanı Halis Aygün, 2022 yılında uygulanacak sınav takvimini açıkladı. ÖSYM'nin sınav takvimi merak edilirken kamu personeli ve memur alımlarında şart olan KPSS sınavının ne zaman yapılacağı da merak ediliyor. Peki, 2022 KPSS başvurusu ne zaman? 2022 KPSS ne zaman? ÖSYM sınav takvimi 2022!
13.12.2021 Eğitim
KPSS 2022 ne zaman? KPSS önlisans başvuru tarihi açıklandı mı?
KPSS 2022 ne zaman? KPSS önlisans başvuru tarihi açıklandı mı? KPSS sınavı ne zaman? 2022 KPSS sınav ve başvuru tarihleri ile ilgili yoğun araştırma devam ediyor. KPSS önlisans ve ortaöğretim sınavının ne zaman olacağı sorgulanıyor. Önlisans KPSS 2022 başvuruları başladı mı?
6.11.2021 Eğitim
Diyanet 2 bin 450 personel alımı yapacak! Diyanet İşleri Başkanlığı sözleşmeli personel alımı şartları ve başvuru tarihi…
Diyanet 2 bin 450 personel alımı yapacak! Diyanet İşleri Başkanlığı sözleşmeli personel alımı şartları ve başvuru tarihi… Diyanet İşleri Başkanlığı, taşra teşkilatında açık bulunan pozisyonlara sözlü sınav sonucuna göre 2 bin 450 sözleşmeli personel alacak. İşte Diyanet İşleri Başkanlığı sözleşmeli personel alımı şartları ve başvuru tarihi…
21.09.2023 Personel Alımı
Polis alımı başlıyor! İşte 30. Dönem POMEM başvuru şartları ve tarihleri
Polis alımı başlıyor! İşte 30. Dönem POMEM başvuru şartları ve tarihleri Emniyet Genel Müdürlüğü, 30. Dönem POMEM adayları için beklenen duyuru yaparak 10 bin polis alınacağını bildirdi. EGM'den yapılan duyuruda, "30.Dönem POMEM Adaylarının Dikkatine ! Polis Akademisi Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 8.000 lisans (6.800 erkek ve 1.200 kadın), 2.000 önlisans (1.700 erkek ve 300 kadın) olmak üzere toplam 10.000 öğrenci alımı yapılacaktır." denildi.
28.04.2023 Gündem
Resmen açıklandı! 10 bin polis alımı yapılacak
Resmen açıklandı! 10 bin polis alımı yapılacak Polis Akademisi Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 8.000 lisans (6.800 erkek ve 1.200 kadın), 2.000 önlisans (1.700 erkek ve 300 kadın) olmak üzere toplam 10.000 öğrenci alımı yapılacak. İşte tüm detaylar...
27.04.2023 Çalışma Hayatı
DSİ sınav sonuçları açıklandı mı? 1273 Devlet Su İşleri personel alımı sonuçları SORGULAMA EKRANI
DSİ sınav sonuçları açıklandı mı? 1273 Devlet Su İşleri personel alımı sonuçları SORGULAMA EKRANI DSİ personel alımı sonuçları için yapılan aramalar arttı. 23 Ocak'ta sona eren başvuruların ardından gözler sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihe çevrildi. Şubat ayının gelmesiyle 2023 DSİ 1273 personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? Sorularına yanıt arayanların sayısı da arttı. İşte Devlet Su İşleri personel alımı sonuçları sorgulama ekranı…
31.01.2023 Personel Alımı
KPSS branş sıralamasına nasıl bakılır? ÖSYM 2022 (KPSS Lisans, Ön Lisans, Ortaöğretim) branş bazında sıralama nasıl bakılır?
KPSS branş sıralamasına nasıl bakılır? ÖSYM 2022 (KPSS Lisans, Ön Lisans, Ortaöğretim) branş bazında sıralama nasıl bakılır? KPSS branş bazında sıralama listesi güncellendi. ÖSYM'nin yaptığı açıklamaya göre 2022 KPSS'ye giren adaylar, sınav sonuçlarına göre branş bazında sıralama listesini araştırmaya başladı. Güncellenen sıralama listeleriyle birlikte adaylar, "branş sıralamasına nasıl bakılır" sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte güncellenen 2022 KPSS branş bazında sıralama listesi...
30.01.2023 Eğitim
Diyanet İşleri Başkanlığı duyurdu! 6 bin 200 personel alınacak! İşte Kur’an kursu öğreticisi, imam hatip ve müezzin kayyım alımı başvuru şartları!
Diyanet İşleri Başkanlığı duyurdu! 6 bin 200 personel alınacak! İşte Kur’an kursu öğreticisi, imam hatip ve müezzin kayyım alımı başvuru şartları! Diyanet İşleri Başkanlığı duyurdu! Taşra Teşkilatında 4/B sözleşmeli pozisyonlarda istihdam edilmek amacıyla Diyanet Akademisi’ne aday din görevlisi (Kur’an kursu öğreticisi, imam-hatip ve müezzin-kayyım) alımı yapılacak. Peki, Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Diyanet personel alımı şartları!
27.12.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Kpss 2022 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kpss 2022 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.