Kovma

Kovma

Son dakika kovma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kovma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kovma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kovma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kovma gelişmeleri de dahil olmak üzere 75 kovma haberi bulunmuştur. Tüm kovma haberleri aşağıda listelenmiştir.
En'am Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! En'am Suresi Okumanın yararları ve faziletleri
En'am Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! En'am Suresi Okumanın yararları ve faziletleri Kuran-ı Kerim’de 6’ıncı sure olarak anılan En’am suresi toplamda 165 ayetten müteşekkildir. Sure adını 136, 138 ve 139’uncu ayetlerde geçen en’am (Müşriklerin bazı hayvanların etini helal, bazı hayvanların etini haram kılması) kelimesinden almaktadır. Sure Mekki bir suredir. Bir seferde inen bir suredir.
16.03.2023 Dini Bilgiler
17 Ağustos 1959 Pazartesi günü ne oldu, 17 Ağustos 1959 Pazartesi avlama seferberliği nedir?
17 Ağustos 1959 Pazartesi günü ne oldu, 17 Ağustos 1959 Pazartesi avlama seferberliği nedir? 17 Ağustos 1959 Pazartesi ne oldu, İstanbullular neden 17 Ağustos 1959 Pazartesi avlama seferberliği ilan etti? ATV ekranlarında yer alan “Kim Milyoner Olmak İster?” yarışması Kenan İmirzalıoğlu sunuculuğunda 18 Aralık 2022 Pazar günü yeni bölümle izleyicisiyle buluştu. 17 Ağustos 1959 Pazartesi gününden itibaren her Pazartesi, İstanbul halkı gazeteler ve radyolar aracılığıyla hangisini avlama seferberliğine mecburi katılmaya çağrılmıştır ve katılmayanlara para cezası verilmiştir? sorusu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, 17 Ağustos 1959 Pazartesi günü İstanbul’da ne oldu, avlanma seferberliği nedir?
19.12.2022 Gündem
Ukrayna büyük direnişe hazırlanıyor! Son kale
Ukrayna büyük direnişe hazırlanıyor! Son kale Rusya Ukrayna'nın büyük kentlerini sivil hayatını hiçe sayarak ağır bombardıman altında tutuyor. Harkov, Herson, Çernihiv ve Mariupol'a saldırılar sürerken, başkent Kiev büyük savunmaya hazırlanıyor.
3.03.2022 Dünya
Evli çiftler dikkat! Bunlar boşanma sebebi sayılıyor
Evli çiftler dikkat! Bunlar boşanma sebebi sayılıyor Evli çiftleri ilgilendiren kritik karar! Evliliğiniz tehlikede olabilir. Kimse bilmiyor ama bunlar boşanma sebebi sayılıyor. Pandemi döneminde büyük artış yaşandı. Sigara içme, düğünde takılan takıların paylaşımı, cinsel içerikli siteleri ziyaret, doğumda eşin yanında bulunmama... Yargıtay dosyalarında yer alan sebepler yaşam tarzınızı bir kez daha gözden geçirmenize neden olabilir.
8.09.2021 Gündem
Babalar Günü şarkısı… Babalar Günü’ne özel şarkılar
Babalar Günü şarkısı… Babalar Günü’ne özel şarkılar Babalar Günü heyecanı devam ediliyor. 20 Haziran 2021 Pazar gününe denk gelecek Babalar Günü’nde çocuklar babalarına anlamlı sürprizler yapılacak ve onlara hediyeler verecek. Babalar Günü arifesinde hediyeler, şiirler, mesajlar sorgulanırken Babalar Günü’ne özel şarkılar da aranıyor. Biz de Babalar Günü için şarkı paylaşmak isteyenler için Babalar Günü şarkılarını derledik!
19.06.2021 Gündem
ABD açıkladı! İşte Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi emrini veren kişi...
ABD açıkladı! İşte Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi emrini veren kişi... ABD istihbaratının hazırladığı raporda, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda katledilen gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesini onaylayan kişinin Veliaht Prens Muhammed bin Selman olduğu belirtildi.
26.02.2021 Dünya
Yargıtay'dan flaş boşanma kararı! Eşit sayıldı
Yargıtay'dan flaş boşanma kararı! Eşit sayıldı Yargıtay çok konuşulacak bir karara imza attı. Boşanma sebebi sebebi oldu, eşit kusur kabul edildi. Karşılıklı boşanma davasının temyiz müracaatını değerlendiren Yargıtay, çok konuşulacak bir karara imza attı. Öfkeli kocanın, ‘cahil kadın’ şeklindeki hakaretiyle, kadının ev işleri yapmaması ve çocuklarıyla ilgilenmemesini eşit kusur saydı. Yüksek Mahkeme, kadın lehine verilen tazminat karını bozdu.
7.12.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan resti çekti! 'Yaparız diyorsak yaparız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan resti çekti! 'Yaparız diyorsak yaparız' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Milli Park Alanı'nda, Malazgirt Zaferinin 949. Yıl Dönümü Kutlama Programı kapsamında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Korkunun ecele faydası yoktur. Türkiye Akdeniz'de de Ege'de, Karadeniz'de hakkı olanı alacaktır." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri Yunan medyasında manşetlere taşındı.
26.08.2020 Gündem
Eğlence mekanında darp iddiasında yeni gelişme
Eğlence mekanında darp iddiasında yeni gelişme Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Açelya Nisa Çelik'in (21) dövüldüğünü öne sürüp şikayetçi olduğu işletmenin sahibi Mukaddes Altunbaş (37) asıl kendilerinin darp edildiğini iddia etti. Çelik ve annesiyle 2 arkadaşının alkollü olduğunu ve sürekli sorun çıkarttıklarını söyleyen Altunbaş, kafasına bardak atıldığını belirtti. Mukaddes Altunbaş darp raporu alıp Açelya Nisa Çelik ve annesi Lili Darçiya'dan şikayetçi olduklarını ifade etti.
10.08.2020 Yaşam
İBB'den Murat Ongun ile ilgili açıklama
İBB'den Murat Ongun ile ilgili açıklama İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) sosyal medya hesabı Twitter'dan Murat Ongun ile açıklamada bulundu.
9.05.2019 Gündem
Trump bir bakanı daha kovuyor
Trump bir bakanı daha kovuyor Washington Post gazetesi, ABD liderinin Adalet Bakanı Sessions'tan sonra İç Güvenlik Bakanı Kirstjen Nielsen'i de görevden alacağını bildirdi.
13.11.2018 Dünya
Arap aşiretleri ABD’ye savaş açtı
Arap aşiretleri ABD’ye savaş açtı Suriye’de ABD destekli proje terör örgütü PYD/PKK’ya işgalindeki bölgelerde, örgüt zulmüne karşı isyan sürüyor.
6.06.2018 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Beyoğlu 6. Olağan İlçe Kongresi'nde konuştu.
23.03.2018 Gündem
Edirne'de bir ilk! Yoğun ilgiyle karşılandı
Edirne'de bir ilk! Yoğun ilgiyle karşılandı Bu yıl Edirne'de ilk kez yapılan Kukerlandia Maske Festivali yoğun ilgiyle karşılandı. Bulgaristan'ın Yambol kentinde binlerce yıllık geleneğe sahip olan bu festival renkli görüntülere sebep oldu.
17.02.2018 Yaşam
4 yıllık ismi Fatih Terim kovdu!
4 yıllık ismi Fatih Terim kovdu! Galatasaray'da 4. Fatih Terim dönemi start alırken Florya'da bir ayrılık daha yaşandı. 4 yıldır Galatasaray A Takım masörü olan Cenk Akkaya ile Fatih Terim çalışmak istemedi.
26.12.2017 Galatasaray
Trump: Kovmayı düşünmüyorum
Trump: Kovmayı düşünmüyorum ABD Başkanı Donald Trump, 2016 başkanlık seçimlerine Rusya'nın müdahalesini soruşturan özel yetkili savcı Robert Mueller'i görevden almayı planladığı iddialarını yalanladı.
18.12.2017 Dünya
Trump’ı ‘sildi’ kahraman oldu
Trump’ı ‘sildi’ kahraman oldu Mikro mesajlaşma sitesi Twitter’ın bir çalışanı, işteki son gününde ABD Başkanı Trump’ın resmi hesabını 11 dakikalığına kapatınca Amerikan medyasınca ‘kahraman’ ilan edildi
3.11.2017 Dünya
'AB büyükelçilerini 24 saat içinde kovarız'
'AB büyükelçilerini 24 saat içinde kovarız' Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, Avrupa Birliği'nin (AB) Filipinler'in Birleşmiş Milletler'den çıkması için çalıştığını öne sürerek, 'bu çalışmaların devam etmesi' durumunda 24 saat içinde Avrupa Birliği ülkelerinin büyükelçilerini ülkesinden kovabileceğini açıkladı.
13.10.2017 Dünya
Polisi protesto için genel grev
Polisi protesto için genel grev Katalanlar, Pazar günü düzenlenen bağımsızlık referandumu sırasında göstericilere ‘aşırı şiddet’ uygulayan İspanyol polisini protesto için bir günlük genel greve gitti
3.10.2017 Dünya
Gençlik Başımda Duman dizi konusu ve oyuncuları kimler?
Gençlik Başımda Duman dizi konusu ve oyuncuları kimler? Gençlik Başımda Duman TV8 kanalında başladı. Cumartesi günü ilk bölümüyle ekrana gelen Gençlik Başımda Duman dizisinde neler yaşandı? Gençlik Başımda Duman dizisinin konusu ve oyuncuları kimler? İşte tüm merak edilenler...
29.09.2021 Gündem
İsrail, iki yılda binlerce Arap’ın vatandaşlığını' iptal etti
İsrail, iki yılda binlerce Arap’ın vatandaşlığını' iptal etti İsrail’in Haaretz gazetesinin haberine göre, İsrail İçişleri Bakanlığı son iki yılda Necef Çölü’nde yaşayan binlerce Arap’ın vatandaşlığını iptal etti.
25.08.2017 Dünya
Türk kızının ABD’deki zaferi! Patronu ‘çok tatlısın’ diyerek kovmuştu
Türk kızının ABD’deki zaferi! Patronu ‘çok tatlısın’ diyerek kovmuştu ABD'de işten, "Çok tatlısın" denilerek çıkarılan Türk masöz Dilek ayrımcılığa uğradığı iddiasıyla dava açtı. Temyize giden ve 2013'ten beri devam eden süreç sonunda hakim Dilek'i haklı buldu.
23.08.2017 Dünya
İngiltere'de şok! Peş peşe istifa ettiler
İngiltere'de şok! Peş peşe istifa ettiler İngiltere'de, erken gelen seçimlerinde alınan sonuçlardan sonra Theresa May'in en yakın danışmanlarından Nick Timothy ve Fiona Hill istifa etti.
10.06.2017 Dünya
İslam dünyasına ‘ortaklık’ önerdi
İslam dünyasına ‘ortaklık’ önerdi Seçim kampanyası döneminde İslam karşıtı sözleriyle tepki çeken ABD Başkanı Trump, Müslüman dünyasına İslami aşırılıkla mücadelede ‘ortaklık’ önerdi
21.05.2017 Dünya
'Bu iyi olmadı' FBI Başkanı'nı kovduktan sonra Ruslarla...
'Bu iyi olmadı' FBI Başkanı'nı kovduktan sonra Ruslarla... ABD Başkanı Donald Trump'ın FBI Başkanı James Comey'i görevden alma kararının ardından Trump'ın Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve Rusya'nın ABD Büyükelçisi Sergey Kislyak'la Beyaz Saray'da yaptığı görüşmede verdği bu poz çok konuşuldu.
11.05.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kovma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kovma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.