Kovalama

Kovalama

Son dakika kovalama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kovalama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kovalama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kovalama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kovalama gelişmeleri de dahil olmak üzere 118 kovalama haberi bulunmuştur. Tüm kovalama haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Dur' ihtarına uymadı, polis çarparak durdurdu! Gözaltına alındı
'Dur' ihtarına uymadı, polis çarparak durdurdu! Gözaltına alındı Adana'da polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan motosikletteki şahıslar, polisin motora çarpmasıyla durduruldu.
3.05.2024 Adana
Polisten kaçan uyuşturucu satıcı kovalama sonunda yakalandı
Polisten kaçan uyuşturucu satıcı kovalama sonunda yakalandı İstanbul Beyoğlu’nda polisten kaçan uyuşturucu satıcısı kovalamaca sonunda yakalandı. Farklı suçlardan 8 suç kaydı olduğu öğrenilen şahsın valizinden 3 kilo 159 gram uyuşturucu madde çıktı. Kovalama anları ise kameraya yansıdı.
14.01.2024 Gündem
Ağabeyini sokak ortasında 6 yerinden bıçakladı
Ağabeyini sokak ortasında 6 yerinden bıçakladı Tekirdağ’da Çorlu’da kardeşi tarafından sokak ortasında 6 yerinden bıçaklanan kişi hastaneye kaldırıldı.
5.01.2024 Gündem
Bahçelievler'de yüz yüze geldiği hırsızları paspas sopası ile kovaladı
Bahçelievler'de yüz yüze geldiği hırsızları paspas sopası ile kovaladı Bahçelievler'de hırsızlar ile yüz yüze gelen iş yeri sahibi, hırsızları paspas sopası ile kovaladı. Hırsızlık anları ve iş yeri sahibinin hırsızları kovalama anı saniye saniye iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
4.01.2024 Gündem
Çekmeköy'deki oyuncak tabancalı banka soygunu kamerada!
Çekmeköy'deki oyuncak tabancalı banka soygunu kamerada! Çekmeköy'de bir banka şubesine giren silahlı şüpheli, poşete 131 bin 920 lira ve bin 300 Euro doldurarak kaçmaya çalıştı. Müşteri olarak bankada bulunan bir polis memuru tarafından 500 metrelik kovalama sonucu yakalanan şüphelinin silahının oyuncak olduğu ortaya çıktı. Soygun anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
2.03.2023 Vatan TV
İstanbul'da oyuncak tabancayla bankayı soydu! O anlar kameralara yansıdı
İstanbul'da oyuncak tabancayla bankayı soydu! O anlar kameralara yansıdı Çekmeköy'de bir banka şubesine giren silahlı şüpheli, poşete 131 bin 920 lira ve bin 300 Euro doldurarak kaçmaya çalıştı. Müşteri olarak bankada bulunan bir polis memuru tarafından 500 metrelik kovalama sonucu yakalanan şüphelinin silahının oyuncak olduğu ortaya çıktı. Soygun anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
2.03.2023 Yaşam
Çekmeköy'de oyuncak silahla banka soygunu
Çekmeköy'de oyuncak silahla banka soygunu Çekmeköy'de bir bankanın şubesine giren şüpheli silah tehtidiyle kasadaki 130 bin lirayı alıp kaçtı. Bankadaki polis memuru ve çevredekiler kovalamaca sonucu şüpheliyi paralarla birlikte yakaladı. Şüphelinin bankaya girdiği sırada elinde olan silahın ise oyuncak silah olduğu öğrenildi.
28.02.2023 Yaşam
Polisten kaçan taksici arkadaşlarını çağırdı: Benim sülalemin yarısı emniyet müdürü
Polisten kaçan taksici arkadaşlarını çağırdı: Benim sülalemin yarısı emniyet müdürü Beyoğlu'nda taksicilere yönelik denetim gerçekleştirildi. Denetim sırasında, "dur" ihtarına uymayan ve polislerin takibiyle durdurularak, aracı trafikten men edilen bir taksici ve yanına çağırdığı arkadaşları polisle tartıştı.
10.12.2022 Gündem
Lüks yatın sahibi armatör çıktı! Film gibi kovalama sonunda itiraf etti: Düğüne gittik...
Lüks yatın sahibi armatör çıktı! Film gibi kovalama sonunda itiraf etti: Düğüne gittik... Bodrum açıklarında ihbar üzerine lüks bir yata ve gemiye operasyon düzenleyen Sahil Güvenlik ekiplerinin toplamda 84 kilogram uyuşturucu ele geçirdiği açıklandı. Olay Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşandı. Lüks yat, Sahil Güvenlik ve polisten kaçtı. 4 saatlik kovalamaca sonucunda zor kullanılarak durdurulan yattan 84 kilogram uyuşturucu çıktı. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler emniyette verdikleri ifadede gaz kolu takılı kaldığı için duramadıklarını söyledi. Lüks yatın ise gözaltına alınan batık armatöre ait olduğu kaydedildi. İşte son dakika haberinin detayları...
30.07.2022 Gündem
Rize'de 1 saatlik 'kaçan boğa' kovalaması! Sakinleştirici iğne atılarak yakalandı
Rize'de 1 saatlik 'kaçan boğa' kovalaması! Sakinleştirici iğne atılarak yakalandı Rize'de, sahibinin elinden kaçan kurbanlık boğa, 1 saatin sonunda Rize Belediyesi Kurban Timi tarafından sakinleştirici iğneyle atılarak yakalandı.
9.07.2022 Yaşam
Altay-Galatasaray maçına damga vurdu! Ne yaptın sen Gomis, isyan ettiler! Torrent'ten bomba hamle, Kerem Aktürkoğlu ve Arda Turan...
Altay-Galatasaray maçına damga vurdu! Ne yaptın sen Gomis, isyan ettiler! Torrent'ten bomba hamle, Kerem Aktürkoğlu ve Arda Turan... Altay ile Galatasaray, Süper Lig'in 34. haftasında karşı karşıya geldi. İzmir ekibinin evinde oynanan müsabaka karşılıklı ataklara sahne oldu. Düşme hattında bulunan Altay, Galatasaray'ı yenerek ligde kalma şansını arttırmak istiyordu. Galatasaray ise matematiksel olarak Avrupa kupalarına katılma şansı olduğundan maçtan galip gelerek son ana kadar bu ihtimali kovalama peşindeydi. Alsancak Stadyumu'nda oynanan müsabakayı Galatasaray 1-0 kazanarak deplasmanda 3 maç sonra güldü. Öte yandan Gomis'i forvet olarak tercih eden Domenec Torrent oldukça eleştirildi. Fransız oyuncunun maçın ilk yarısında kaçırdığı gollerden sonra sosyal medya adeta karıştı. İşte son dakika haberin detayları...
24.04.2022 Galatasaray
Barda tartıştıkları kişi tarafından sokak ortasında öldürüldü
Barda tartıştıkları kişi tarafından sokak ortasında öldürüldü Mersin'in Tarsus ilçesinde bir barda tartıştığı kişiler tarafından önce darp edilen ardından ise kesici aletle öldürülen A.T. cinayetiyle ilgili 8 kişi gözaltına alındı. Şahsın kovalanma ve vurulma anları kameralara yansıdı.
15.03.2022 Yaşam
Şampiyonluk maçı öncesi Lille'de şok ayrılık
Şampiyonluk maçı öncesi Lille'de şok ayrılık Bu akşam Angers deplasmanında kazanarak şampiyonluğunu ilan etmek isteyen Lille'de Galtier'in Nice ile anlaşacağı iddia edildi.
23.05.2021 Fransa
Kaza yapınca yakalandılar! 'Kurbanın olayım ağlama Esra'
Kaza yapınca yakalandılar! 'Kurbanın olayım ağlama Esra' Antalya'da kız arkadaşı Esra Toprak ile polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan Mertcan Çolaki (20), kullandığı motosikletle kırmızı ışıkta bekleyen otomobile çarpınca yakalandı. Ehliyeti olmadığı için kaçtığı tespit edilen Çolaki, gözyaşı döken kız arkadaşına, "Kurbanın olayım ağlama Esra" diye seslendi.
8.01.2021 Gündem
Pes dedirtti: Yakalayamazdınız da komisere dua edin
Pes dedirtti: Yakalayamazdınız da komisere dua edin Aksaray’da bekçilerin dur ihtarına uymayarak kaçan ve bir süre yaşanan kovalamaca sonucu yakalanan genç alay edercesine ekiplere, “Biz koşturmayı seviyoruz biliyor musun? Yakalayamazdınız da komisere dua edin” diye konuşması “Pes” dedirtti.
1.01.2021 Yaşam
Uyuşturucuyla yakalanınca “Annem istedi” dedi!
Uyuşturucuyla yakalanınca “Annem istedi” dedi! Aksaray’da polisin kovalamacası sonucu yakalanan ve silah, uyuşturucu madde ile hassas terazi ele geçirilen aracın sürücüsü gazetecilerin “Neden kaçtın?” sorusuna, “Tabanca vardı o yüzden kaçtım” diye cevap verirken, “Hassas terazi bulundu neden?” sorusunu ise “Annem istedi” diye yanıtladı.
30.12.2020 Yaşam
2 yıl için 103 milyon dolarlık teklif!
2 yıl için 103 milyon dolarlık teklif! NBA'in gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri olan James Harden'a rekor teklifte bulundular.
18.11.2020 NBA
Başakşehir'de hareketli anlar! Polis özel harekat operasyon düzenledi
Başakşehir'de hareketli anlar! Polis özel harekat operasyon düzenledi BAŞAKŞEHİR'de akşam saatlerinde devriye gezen gece bekçileri durumundan şüphelendikleri bir kişiyi durması için ikazda bulundu. Bekçilerin ikazlarına aldırış etmeyen kişi yaya olarak kaçmaya başladı. Bir süre bekçilerden kaçan şüpheli belinden silahını çıkararak önce başına dayadı. "Yaklaşırsanız kendimi öldürürüm" diyen şüpheli daha sonra da etrafa ve bekçilere doğru ateş açtı. Olay yerine Özel Harekat polisleri de dahil çok sayıda polis sevk edildi. Bina içine saklanan şüpheli müzakereci polislerin yaklaşık 4 saatlik çalışması sonucu silahını da bırakarak teslim oldu. Gözaltına alınan şüphelinin 16 yıl kesinleşmiş cezası olan cezaevi firari Mehmet Bağ olduğu öğrenildi.
30.08.2020 Yaşam
'Dur' ihtarına uymadı kazada öldü, yanındaki kadın yaralandı
'Dur' ihtarına uymadı kazada öldü, yanındaki kadın yaralandı Ankara'nın Kahramankazan ilçesinden şehir merkezine giderken jandarma ve polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan sürücü otomobille yaklaşık 15 kilometre süren kovalamaca sonucu kentin giriş kapısının ayağına çarparak kaza yaptı. Kazada 15 ayrı suçtan aranan sürücü Muhammet Ali Can R. öldü, yanında bulunan Rabia S. yaralandı.
25.05.2020 Yaşam
İstanbul'da genç futbolcu dehşeti yaşadı!
İstanbul'da genç futbolcu dehşeti yaşadı! Zeytinburnu’nda arkadaşıyla cep telefonuyla görüntülü görüşme yapan amatör futbolcu genç kapkaça uğradı. Gencin dakikalarca kovaladığı ancak kayıplara karışan suç makinesi zanlı polis tarafından yakalandı. Kapkaç anı ve kovalamaca ise kameralara yansıdı.
11.05.2020 Yaşam
Stres ve uykusuzluk 'karabasan'a yol açıyor
Stres ve uykusuzluk 'karabasan'a yol açıyor Halk arasında "karabasan" olarak bilinen, uyanma sırasında kol ve bacakları istemli hareket ettirememe ve konuşamama gibi bulgularla kendini gösteren uyku felcine, kalitesiz uyku ve stresin yol açtığı belirtildi.
16.12.2019 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kürtlerle bir sorunumuz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kürtlerle bir sorunumuz yok Türkiye’nin harekâtla demografik yapıyı değiştireceği iddialarını reddeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz kimseyi istemediği yere zorla göndermeyiz. Bizim Kürtlerle herhangi bir sorunumuz yok” dedi.
9.10.2019 Siyaset
‘Devletten kaçılmaz’ dedi, dost kazığını yedi
‘Devletten kaçılmaz’ dedi, dost kazığını yedi Antalya’da polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü, kovalama sırasında yanındaki arkadaşının sık sık el frenini çekerek ‘devletten kaçılmaz’ sözleri üzerine otomobili ve arkadaşını bırakıp kaçtı. Polis terk edilen otomobile el koyarken araç içerisindeki şahıs gözyaşlarına hakim olamadı.
16.08.2019 Yaşam
E-5'e kaçan boğa ortalığı birbirine kattı!
E-5'e kaçan boğa ortalığı birbirine kattı! E-5 karayolu Maltepe mevkisinde kaçan boğa ortalığı birbirine kattı. Toplam üç ilçe, 15 kilometre kaçan boğa uyuşturucu iğne ile bayıltarak üç buçuk saat sonra yakalandı. Boğa daha sonra sahibine teslim edildi.
13.08.2019 Yaşam
Terör örgütüne eleman temin eden şebeke çökertildi
Terör örgütüne eleman temin eden şebeke çökertildi Mardin'in Kızıltepe ilçesinde düzenlenen operasyonda, terör örgütü PKK/KCK, PYD/YPG'ye katılmak isteyen bir kadın ile buna aracılık ettikleri iddiasıyla 8 şüpheli yakalandı.
29.07.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kovalama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kovalama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.