Köşk Adayı

Köşk Adayı

Son dakika köşk adayı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan köşk adayı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını köşk adayı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Köşk Adayı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan köşk adayı gelişmeleri de dahil olmak üzere 365 köşk adayı haberi bulunmuştur. Tüm köşk adayı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çatı çöktü
Çatı çöktü CHP-MHP’nin Köşk adayı Ekmeleddin İhsanoğlu iki partinin toplamından 4...
29.09.2021 Gündem
CİHAN, AA savaşı başladı!
CİHAN, AA savaşı başladı! Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarında yine Cihan Haber Ajansı ve Anadaolu Ajansı karmaşası yaşanıyor...
29.09.2021 Gündem
Canlı yayınında şaşırtan diyalog!
Canlı yayınında şaşırtan diyalog! CHP lideni Kemal Kılıçdaroğlu, CNN Türk'te Ne Oluyor programına konuk oldu...
29.09.2021 Gündem
Yaşar Nuri Öztürk'den İhsanoğlu'na şok suçlama
Yaşar Nuri Öztürk'den İhsanoğlu'na şok suçlama İlahiyat profesörü Yaşar Nuri Öztürk, cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na çok konuşulacak bir suçlamada bulundu.
29.09.2021 Gündem
‘Ben İstiklal Marşı’nı anamın sütüyle emdim’
‘Ben İstiklal Marşı’nı anamın sütüyle emdim’ Köşk adayı İhsanoğlu, Başbakan Erdoğan’ın “İstiklal Marşı ile Çanakkale şiirini birbirinden ayıramıyor” eleştirisine yanıt verdi: “Yahu, siz daha İstiklal Marşı’nı öğrenmeden ben onu anamın sütü ile beraber emdim. Hadi oradan canım sen de”
29.09.2021 Gündem
‘Alın ödülünüzü  başınıza çalın’
‘Alın ödülünüzü başınıza çalın’ Köşk adayı Başbakan Erdoğan, kendisine verilen ‘cesaret ödülü’nü geri isteyen Amerikan Yahudi Kongresi’ne ”Eğer bu zulme, bu soykırıma, bu Hitlervari faşizme destek veriyorsanız, alın ödülünüzü başınıza çalın” diye yanıt verdi
29.09.2021 Gündem
‘Onlara da kelepçe takılsın diyemem’
‘Onlara da kelepçe takılsın diyemem’ Köşk adayı Demirtaş: “Benim arkadaşlarıma da aynısı ?yapıldı...
29.09.2021 Gündem
MHP'yi şaşırtacak anket!
MHP'yi şaşırtacak anket! Sabah Gazetesi yazarı Mahmut Övür, 10 Ağustos tarihinde yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili Optimar Araştırma şirketinin temmuz ayında yaptığı kamuoyu araştırma sonuçlarını köşesine taşıdı...
29.09.2021 Gündem
AK Parti'nin başına kim geçsin?
AK Parti'nin başına kim geçsin? ANDY-AR Sosyal Araştırmalar Merkezi'nin yaptığı Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin araştırma sonuçlarını yayınladı...
29.09.2021 Gündem
Mizah güzel birşey değil mi Allah aşkına?
Mizah güzel birşey değil mi Allah aşkına? Lavaş için Mansur Yavaş, lahmacun için Selahattin Demirtaş...
29.09.2021 Gündem
İhsanoğlu sosyal medyada Erdoğan'ı geçti
İhsanoğlu sosyal medyada Erdoğan'ı geçti Ekmeleddin İhsanoğlu, rakipleri Recep Tayyip Erdoğan ve Selahattin Demirtaş'ı geride bırakarak sosyal medyadaki en popüler aday oldu.
29.09.2021 Gündem
Madımak katliamı anılıyor
Madımak katliamı anılıyor Madımak katliamının yıl dönümü için bugün Sivas'ta yapılacak anma etkinliklerine Uludere'de yaşamını yitiren 34 kişinin yakınları da katılacak. Alevi-Bektaşi dernekleri, çeşitli siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının destek vereceği anma programı kapsamında, HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş da konuşma yapacak.
29.09.2021 Gündem
Google’lı yanıt!
Google’lı yanıt! CHP lideri Kılıçdaroğlu, Köşk adayı İhsanoğlu’yla ilgili “Google’dan buluyoruz” diyen AK Partililere yanıt verdi: “Hırsız Başbakan yazdığınız zaman 3 milyon 900 bin sonuç çıkıyor...
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'ın adaylığında dikkat çeken detay
Erdoğan'ın adaylığında dikkat çeken detay AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, AK Parti'nin 12. Cumhurbaşkanı adayının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu açıkladı. Erdoğan'ı duyurduğu sırada çok önemli bir detayı da belirten Şahin, "Köşk adayı için 20 milletvekilinin imzası gerekir ama biz tüm vekillerimizin imzası ile adayımızı seçtik" dedi.
29.09.2021 Gündem
Demirtaş'ın hayatını değiştiren cinayet!
Demirtaş'ın hayatını değiştiren cinayet! HDP'nin hem eş başkanı hem de Köşk adayı Selahhatin Demirtaş, Kürt meselesinin Türkiye gündeminin en önemli maddesi haline geldiği bir dönemde partinin başına geçti...
29.09.2021 Gündem
Köşk için ilk başvuru yapıldı!
Köşk için ilk başvuru yapıldı! CHP ve MHP, ortak adayları Ekmeleddin İhsanoğlu'nu, cumhurbaşkanlığına adayı gösteren dilekçelerini TBMM Başkanı Cemil Çiçek'e sundu.
29.09.2021 Gündem
İhsanoğlu'na Alevi derneklerinden veto!
İhsanoğlu'na Alevi derneklerinden veto! CHP ve MHP'nin ortak Köşk adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na bir tepki de Alevilerden geldi.
29.09.2021 Gündem
AK Parti ile anlaştılar mı?
AK Parti ile anlaştılar mı? HDP Eşbaşkanı Demirtaş, Başbakan Erdoğan’ın çözüm sürecini siyasi bir rüşvete dönüştürdüğünü belirterek, “Hep ‘beni seçmezseniz barış bozulur’ diye oy istedi...
29.09.2021 Gündem
AK Parti'de kritik tarih belli oldu!
AK Parti'de kritik tarih belli oldu! MHP ve CHP’nin cumhurbaşkanlığı için Ekmeleddin İhsanoğlu’nu aday göstermesinin ardından gözler AK Parti’ye çevrilmişti...
29.09.2021 Gündem
Hasip Kaplan'dan bomba iddia!
Hasip Kaplan'dan bomba iddia! HDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, Cumhurbaşkanlığı seçiminde çıkaracakları adayın ikinci tura kalacağını öne sürerek, "Diğer partilerin birinci turda bile boykot eğilimlerini duyuyoruz. Sandığa gitmeyerek, pasif duruş sergileyeceklerine dair bilgiler alıyoruz" dedi.
29.09.2021 Gündem
AK Parti'de nefesler tutuldu!
AK Parti'de nefesler tutuldu! Başbakan Erdoğan bu hafta Cumhurbaşkanlığı istişare turlarını bitiriyor...
29.09.2021 Gündem
HDP'nin Köşk adayı Demirtaş mı?
HDP'nin Köşk adayı Demirtaş mı? Son anda bir değişiklik olmazsa HDP'nin Köşk adayı olarak Selahattin Demirtaş'ı göstermesi bekleniyor.
22.06.2014 Siyaset
Kampanyasına Yozgat'tan başlayacak
Kampanyasına Yozgat'tan başlayacak CHP ve MHP kurmayları Ekmeleddin İhsanoğlu'nun seçim kampanyası üzerinde çalışmaya başladı. Kampanyaya İhsanoğlu'nun memleketi Yozgat'tan başlanması kararı alındı.
29.09.2021 Gündem
İhsanoğlu için ‘Keskin’ tepki!
İhsanoğlu için ‘Keskin’ tepki! DENİZLİ CHP Milletvekili ve eski Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Twitter hesabından CHP’nin Cumhurbaşkanlığı için Ekmeleddin İhsanoğlu’nun ismini açıklamasına sert tepki gösterdi...
29.09.2021 Gündem
HDP, CHP’li Türmen’i aday göstermek istedi
HDP, CHP’li Türmen’i aday göstermek istedi Eski AİHM yargıcı Rıza Türmen, HDP’nin Cumhurbaşkanı adayı olması teklifini reddetti. HDP’li Kürkçü: “Hakikaten onu Cumhurbaşkanı adayı olarak görmek isterdik. Bunu hak edecek geçmişe sahip”
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Köşk Adayı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki köşk adayı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.