Koruyucu Aile

Koruyucu Aile

Son dakika koruyucu aile haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan koruyucu aile ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını koruyucu aile haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Koruyucu Aile

haberleri sayfasında son dakika yaşanan koruyucu aile gelişmeleri de dahil olmak üzere 891 koruyucu aile haberi bulunmuştur. Tüm koruyucu aile haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emine Erdoğan: Koruyucu aile olmayı seçen anne ve babalarımızı yürekten takdir ediyorum
Emine Erdoğan: Koruyucu aile olmayı seçen anne ve babalarımızı yürekten takdir ediyorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, koruyucu aile olmayı seçen anne ve babaları yürekten takdir ettiğini belirtti.
22.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremzede aileyi ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremzede aileyi ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'ta depremzede bir aileyi ziyaret etti. Erdoğan’ın ziyaret ettiği aile, mutlu olduklarını ifade etti.
6.02.2024 Gündem
Bakan Göktaş açıkladı! Engelli atamaları için müjdeli haber
Bakan Göktaş açıkladı! Engelli atamaları için müjdeli haber Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Son 21 yılda kamuda engelli memur sayısını tam 12 kat artırdık. 68 bin 108 engelli vatandaşımızı kendileri için uygun olan kadrolara atadık. Bu yıl Şubat ayında 2 bin 323 engelli vatandaşımızın atamalarını gerçekleştirmiştik. Yeni yılın ilk ayında 2 bin 392 engelli atamasını da gerçekleştireceğimizin müjdesini milletimizle paylaşmak isterim." dedi.
17.12.2023 Çalışma Hayatı
Emine Erdoğan koruyucu ailelerle bir araya geldi
Emine Erdoğan koruyucu ailelerle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Herhangi bir sebeple ailesinden uzak düşmüş çocuklarımız, devletimizin yeni ve geleneksel tüm kurumlarında her türlü imkan sağlanarak bakılmaktadır" dedi.
7.07.2023 Gündem
Emine Erdoğan'dan koruyucu ailelere mesaj: Hep birlikte başaracağız
Emine Erdoğan'dan koruyucu ailelere mesaj: Hep birlikte başaracağız Emine Erdoğan, “Koruyucu Aile Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Erdoğan; "Kalpten inanıyorum ki, anne, baba sevgisine hasret tüm çocuklarımız, özlemini duydukları aile ortamında büyüyecek. Bunu hep birlikte başaracağız" dedi.
30.06.2023 Gündem
Emine Erdoğan'dan 'Anneler Günü' mesajı
Emine Erdoğan'dan 'Anneler Günü' mesajı Emine Erdoğan, Anneler Günü dolayısıyla yaptığı paylaşımda, "Anne, gönüllere ışık tutan bir fenerdir. Duasıyla koruyan, vicdanıyla aydınlatan, şefkati dünyaya yetendir. Annemi rahmetle anarak, şehit annelerimizi ve onların şahsında evlat özlemi çeken tüm anneleri hürmetle yâd ediyorum" ifadelerini kullandı.
14.05.2023 Gündem
Depremzede bebekler için sütanne aranıyor
Depremzede bebekler için sütanne aranıyor Kahramanmaraş merkezli depremlerde ailesini kaybederek refakatsiz kalan bebeklere sütannelik için mekanizması oluşturuldu. Bakanlık bakımında bulunan 21 depremzede bebek için ilk resmi başvuru yapıldı.
30.04.2023 Gündem
Emine Erdoğan devlet koruması altındaki çocuklarla iftarda buluştu
Emine Erdoğan devlet koruması altındaki çocuklarla iftarda buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, devlet koruması altında sevgi evlerinde kalan çocuklarla iftarda bir araya geldi.
16.04.2023 Gündem
Emine Erdoğan, Darülaceze’de çocuk yuvasını ziyaret etti
Emine Erdoğan, Darülaceze’de çocuk yuvasını ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Darülaceze'de düzenlenen iftar programında, Darülaceze sakinleri, gönüllüleri ve personeliyle bir araya geldi.
8.04.2023 Gündem
Murat Kekilli koruyucu aile başvurusu yaptı!
Murat Kekilli koruyucu aile başvurusu yaptı! Asrın felaketi diye adlandırılan depremlerin ardından afet bölgesine giden Murat Kekilli, koruyucu aile olmak için harekete geçti. Ünlü şarkıcı, "Depremzede birkaç çocuğu evlat edinmek için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na müracaat ettim" açıklamasını yaptı.
7.03.2023 Magazin
5 OHAL kararnamesi Meclis'e sunuldu
5 OHAL kararnamesi Meclis'e sunuldu Olağanüstü hal (OHAL) kapsamında çıkarılan 5 Cumhurbaşkanlığı kararnamesi daha Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) sunuldu.
7.03.2023 Gündem
Saadet Işıl Aksoy'dan reklam yorumu: Konuşulacak konular bunlar değil
Saadet Işıl Aksoy'dan reklam yorumu: Konuşulacak konular bunlar değil Oyuncu Saadet Işıl Aksoy, geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşarak tüm Türkiye'yi yasa boğan depremlerden çok etkilendiğini söyleyen Aksoy, bazı ünlülerin reklam için deprem bölgesine gittiği iddialarının sorulması üzerine dikkat çeken bir açıklama yaptı.
7.03.2023 Magazin
Depremzede işçi ve işverenleri ilgilendiriyor! Fesih ve tazminat hakkı doğuyor
Depremzede işçi ve işverenleri ilgilendiriyor! Fesih ve tazminat hakkı doğuyor Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen depremler sonrası tüm Türkiye yardım ve destek için harekete geçti. Bir yandan yaralar sarılırken, hükümet destek paketlerini art arda açıkladı. Şimdi ise felaketin yaşandığı bölgede çalışma hayatını düzenleyecek yeni bir karar daha geldi.
23.02.2023 Gündem
İddialara Bakan Yanık'tan tepki: Tam bir dezenformasyon örneği
İddialara Bakan Yanık'tan tepki: Tam bir dezenformasyon örneği Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, deprem bölgesindeki çocukların derneklere verildiğine yönelik iddiaların söz konusu olmadığını söyledi. Bakan Yanık, "Tam bir dezenformasyon örneği. Gittik hemen inceleme yaptık. Çocukların anneleri yanında. Çocukların zaten ebeveyni yanında. Bizim dahil olacağımız bir durum yok" dedi. Koruyucu aileliğe başvuru sayısının 310 bin 702 olduğunu belirten Yanık, "Evlat edinmede 19 Şubat itibarıyla 57 bin 643'e ulaştı" ifadelerini kullandı.
20.02.2023 Gündem
Binalarda sinsi tehlike! 5 yılda binayı bitiriyor
Binalarda sinsi tehlike! 5 yılda binayı bitiriyor Türkiye derinden sarsan 'Asrın felaketi' sonrası vatandaşlar binalarının güvenliğiyle ilgili endişeye düştü. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İZODER Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Eruslu, binaların ömrünü çürüterek güvensiz hale getiren sinsi tehlike hakkında bilinmeyenleri anlatarak uyarılarda bulundu.
20.02.2023 Gündem
Koruyucu aile başvurusunda büyük artış! Uzmanlar uyardı: İkisi çok farklı
Koruyucu aile başvurusunda büyük artış! Uzmanlar uyardı: İkisi çok farklı Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerin ardından, aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu 290 bini aşkın kişi, refakatsiz çocuklara koruyucu aile olmak için başvuruda bulundu. Peki kararı kesin olanları nasıl bir süreç bekliyor? Konuyla ilgili detaylı bilgiler veren uzmanlar, koruyucu aile ile evlat edinmenin karıştırıldığına dikkat çekerek, önemli uyarılarda bulundu. Uzmanlar, çocukların ve ailelerin ne gibi haklara sahip olduklarını da açıkladı.
19.02.2023 Gündem
Evim depreme dayanıklı mı? Uzmanlardan kritik 'karot' uyarısı
Evim depreme dayanıklı mı? Uzmanlardan kritik 'karot' uyarısı Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde yıkıma yol açan depremlerin ardından yurt genlinde vatandaşlar yaşadıkları evin güvenli olup olmadığını araştırmaya başladı. Uzmanlar klasik karot yöntemiyle alınacak numunelerin binaya zarar verebileceği uyarısında bulunarak yeni teknoloji dahil tüm yöntemler kullanılarak ölçüm yapılması gerektiğinin altını çiziyor.
19.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 15. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 15. gün! Son durum açıklandı AFAD'ın verilerine göre, 6 Şubat Pazartesi saat 04:17'de 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan deprem, yerin 7 kilometre altında gerçekleşti. Aynı gün saat 13.24'te ise merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Yapılan son açıklamaya göre; can kaybı 41 bin 156’ya yükseldi.
20.02.2023 Gündem
Din İşleri Yüksek Kurulu’ndan “evlat edinme” açıklaması
Din İşleri Yüksek Kurulu’ndan “evlat edinme” açıklaması Din İşleri Yüksek Kurulu, “İslam’ın evlat edinme ya da koruyucu aile olma hususundaki yaklaşımı nedir?” sorusuna verilen cevabın bazı kişiler ve basın-yayın organları tarafından tamamen çarpıtıldığını bildirdi.
18.02.2023 Gündem
Bahçeli'den 'Türkiye Tek Yürek' paylaşımı: 10 ilden 10 çocuğa destek
Bahçeli'den 'Türkiye Tek Yürek' paylaşımı: 10 ilden 10 çocuğa destek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün akşam 'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyasıyla ilgili katılımcılara teşekkür etti.
16.02.2023 Gündem
190 bin koruyucu aile başvurusu oldu! Refakatsiz depremzede çocukların durumu: Sistem nasıl işliyor?
190 bin koruyucu aile başvurusu oldu! Refakatsiz depremzede çocukların durumu: Sistem nasıl işliyor? Tüm Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketinin ardından 10 ilde kurtarma çalışmaları devam ediyor. Arama kurtarma çalışmaları devam ederken uzmanlar bölgede depremden etkilenmiş refaekatsiz çocukların durumuna dikkat çekiyor. Uzmanlar, aileleri ile bağları kopan çocukların kurtulmasının ardından izlenmesi gereken yollar üzerinde önemle duruyor. Öte yandan bu çocuklara aile olmak isteyen on binlerce kişi başvuruda bulundu. Konuyu uzmanlarla konuştuk.
13.02.2023 Gündem
Töre ailesinden koruyucu aile başvurusu
Töre ailesinden koruyucu aile başvurusu Adana Demirsporlu futbolcu Gökhan Töre ve eşi Buket Töre koruyucu aile olabilmek için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na başvuruda bulundu.
13.02.2023 Adana DemirSpor
Bakan Akar: TCG İskenderun ile 545 kişinin nakli gerçekleştirildi
Bakan Akar: TCG İskenderun ile 545 kişinin nakli gerçekleştirildi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar beraberindeki TSK komuta kademesi ile depremde yaralananlar için hastane hizmeti vermeye başlayan TCG Sancaktar gemisinde incelemelerde bulundu, tedavi gören vatandaşları ziyaret etti. Bakan Akar, "TCG İskenderun ile şu ana kadar 328’i yaralı olmak üzere 545 kişinin nakli gerçekleştirildi" diye konuştu.
12.02.2023 Gündem
Deprem bölgesinden 255 kişi İstanbul'a getirildi
Deprem bölgesinden 255 kişi İstanbul'a getirildi Kahramanmaraş merkezli 10 ilde yıkıma neden olan deprem bölgesinden tahliye edilen 255 kişi askeri uçakla Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı.
12.02.2023 Gündem
Koruyucu aile nedir, nasıl olunur? 2023 Depremde koruyucu aile başvurusu e devletten nasıl yapılır, kaç günde sonuçlanır, koruyucu aile olma şartları nelerdir?
Koruyucu aile nedir, nasıl olunur? 2023 Depremde koruyucu aile başvurusu e devletten nasıl yapılır, kaç günde sonuçlanır, koruyucu aile olma şartları nelerdir? Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremler sonrası 95 binden fazla aile, son 2 günde, depremzede çocuklara koruyucu aile olmak için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na başvuruda bulundu. Bakanlık yetkilileri, mevcut ve onaylanmış koruyucu ailelerle de temas kurduklarını belirterek, 'İhtiyaç olması durumunda, yanınıza yeni bir çocuk alabilir misiniz?' sorusunu yönelttiklerini belirtti. Peki, koruyucu aile nedir, koruyucu aile başvurusu nasıl yapılır, kaç günde sonuçlanır, koruyucu aile olma şartları nelerdir?
11.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Koruyucu Aile ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki koruyucu aile haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.