Goril

Goril

Son dakika goril haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan goril ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını goril haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Goril

haberleri sayfasında son dakika yaşanan goril gelişmeleri de dahil olmak üzere 64 goril haberi bulunmuştur. Tüm goril haberleri aşağıda listelenmiştir.
Falda Goril Görmek Ne Demek? Kahve Falında Goril Nasıl Yorumlanır?
Falda Goril Görmek Ne Demek? Kahve Falında Goril Nasıl Yorumlanır? Falda goril görmek düşman biçiminde ifade edilir. Özellikle fal sahibinin etrafında dost gibi görünen bazı düşman ya da düşmanları anlatır. Bunlara karşı fal sahibinin dikkat etmesi ve gözünü açması üzerine delalet eder. Goril yapısal olarak insana benzediği için düşman ya da rakip şeklinde delalet eder. Bu durum iş hayatı ile beraber özel yaşantı veya sosyal çevre içerisinde olabilir. Yapacağı işler karşısında fal sahibinin çok dikkat etmesi gerektiğini gösterir.
28.07.2023 Gündem
‘Dünyanın en yalnız gorili’ için başlatılan imza kampanyası 120 bini buldu
‘Dünyanın en yalnız gorili’ için başlatılan imza kampanyası 120 bini buldu Almanya’dan küçük yaşta Tayland’daki bir alışveriş merkezinde bulunan kafesine getirilen ve yaklaşık 30 yıldır burada tek başına yaşayan Bua Noi adlı gorilin kurtarılması için başlatılan imza kampanyası 120 bine ulaştı.
22.03.2023 Dünya
Yeni salgın çocukları vuruyor! Maymun çiçeği...
Yeni salgın çocukları vuruyor! Maymun çiçeği... Maymun çiçeği hastalığının çocuklarda daha ciddi seyredebileceği uyarısında bulunan Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Kıvanç Şerefhanoğlu, Hastalık belirtileri 2-4 hafta sürer ve genellikle tedavi gerektirmeden kendi kendine iyileşir. Ancak hastalık şiddetli de seyredebilir ve akciğer enfeksiyonu, sepsis, beyin enfeksiyonu, kornea enfeksiyonu (körlüğe neden olabilir) gibi komplikasyonlara yol açabilir. Çocuklarda daha ciddi seyredebilir. Hastalık yüzde 3-6 arasında ölüme neden olabilmektedir dedi. 
24.05.2022 Yaşam
Bu araçlara mayın bile işlemiyor! 'Sivilleştirilmiş bir goril'
Bu araçlara mayın bile işlemiyor! 'Sivilleştirilmiş bir goril' İri cüsseli, çekici, bakışları esir alan, "içinde korunaklı hissedeceğiniz" ama aynı zamanda her mekâna yakışan "farklı" bir araç isteyenler için dünya gerçekten "farklı" seçeneklere sahip. Standart, fabrikasyon zırhlı araçlara göre oldukça değişik tasarımlara sahip bu araçlar, kimi zaman gösterişli unsurlarla da donatılıyor.
26.12.2021 Gündem
Facebook'tan 'yapay zeka' skandalı!
Facebook'tan 'yapay zeka' skandalı! Facebook'un yapay zeka destekli algoritması, İngiltere'de bir grup siyahi kişinin polis memurlarıyla yaşadığı tartışmanın yer aldığı videoyu izleyenlere "Primatlarla(maymun) ilgili videoları görmeye devam edin" önerisinde bulundu.
4.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Koronavirüs gorillere de bulaştı
Koronavirüs gorillere de bulaştı ABD’de bulunan San Diego Safari Park’ında bulunan 2 gorilin korona virüs (Covid-19) testlerinin pozitif çıktığını belirtildi. Gorillerin öksürmesinin ardından korona virüs pozitif çıkmalarıyla ilk kez korona gorillerde tespit edildi.
12.01.2021 Dünya
Hayvanlar da insanlar gibi yas tutuyor
Hayvanlar da insanlar gibi yas tutuyor Son araştırmalar, insanlar gibi hayvanların da kaybettikleri aile üyeleri için yas tuttuklarına işaret ediyor.
13.11.2019 Bilim ve Teknoloji
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde Ebola alarmı sürüyor
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde Ebola alarmı sürüyor Batı Afrika'da 2013-2017 arasında 11 bin kişinin ölümüne yol açan Ebola, 2018'de Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nin iki eyaletinde yeniden görüldü.
17.08.2018 Dünya
Tek hücreli canlıları görmeye ne dersin?
Tek hücreli canlıları görmeye ne dersin? Geçen hafta bu köşenin ilk yazısında göktaşı avına çıkmıştık, gelin bu hafta da gene evimizden fazla uzaklaşmadan tek hücreli canlı avına çıkalım. İyi de biz bu tek hücreli canlıları nasıl bulacağız ve nasıl göreceğiz diye sorarsanız, cevabımız hazır; bir mikroskop yaparak!
9.08.2018 Arşiv
Dudak  büzüp poz  veriyor
Dudak büzüp poz veriyor Çekya’nın başkenti Prag’taki, Prag Hayvanat Bahçesi’nde ziyaretçilerini ağırlayan Goril Richard, kameralara verdiği pozlarla görenleri hayrete düşürüyor.
9.05.2018 Yaşam
FETÖ'ye büyük şok! Terör örgütü çöküşte
FETÖ'ye büyük şok! Terör örgütü çöküşte Fetullahçı Terör Örgütü'nde (FETÖ) 15 Temmuz sonrası aldığı darbeler neticesinde kararlarıyla örgütü çöküşe götüren elebaşı Fetullah Gülen'in liderliği ve darbe girişimindeki rolü sorgulanmaya başlandı.
10.04.2018 Gündem
Emre ile ilgili bombayı patlattı!
Emre ile ilgili bombayı patlattı! Acun Ilıcalı canlı yayında, Survivor'a sonradan dahil olup kertenkele bile yiyen Emre'nin elenmesiyle ilgili konuştu. "Çok üzüldüm." diyen Acun, bir daha ki sezonlarda Emre'yi çağıracağını söyledi.
13.03.2018 Televizyon
Survivor Emre Durak kimdir?
Survivor Emre Durak kimdir? Survivor 2018'e veda eden isim Emre Durak oldu. Bu gelişmenin üzerine Emre Durak'ın hayatına dair bilgiler merak edilmeye ve gündemde sıkça araştırılmaya başlandı. İşte Survivor Emre Durak kimdir? Sorusunun yanıtı...
6.03.2018 Gündem
Survivor Emre kimdir? (Survivor 2018 Emre Durak kimdir?)
Survivor Emre kimdir? (Survivor 2018 Emre Durak kimdir?) Survivor Emre kimdir? Sorusunun cevabı merak ediliyor ve gündemde araştırılıyor. Survivor 2018 kadrosuna dahil olan Emre Durak eleme adayları arasında yer alıyor. İşte Emre Durak'ın hayatına dair tüm bilgiler...
5.03.2018 Gündem
Çarpıcı açıklama: ABD 2050'ye kadar...
Çarpıcı açıklama: ABD 2050'ye kadar... Eski ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Thomas Fingar ile NSA analisti John Schindler, "Amerika çağı sona mı eriyor?" sorusunu cevapladı. Fingar, "Ulusal siyasetimiz 10 yıldır paralize olmuş durumda. ABD artık gönülsüz bir egemen güç.” dedi. Schindler ise, "ABD artık tek lider değil. 2050’ye kadar gücü azalmaya devam edecek." diye konuştu.
19.02.2018 Dünya
Doğumunu kadın doğum uzmanları yaptırdı
Doğumunu kadın doğum uzmanları yaptırdı Kira adlı 17 yaşındaki goril, operasyon sırasında sorun yaşayınca kadın doğum uzmanlarından yardım istendi.
7.06.2017 Yaşam
Survivor Volkan Çetinkaya kimdir?
Survivor Volkan Çetinkaya kimdir? Her dönemi ekran başındakiler tarafından heyecan ile beklenen Survivor programı yeni dönemine bir süre önce başladı. Nefes kesen yarışmaları ile izleyicilerin gönüllerinde taht kuran Survivor her döneminde olduğu gibi yine karşımıza ünlüler ve gönüller isminin verildiği iki takımın kıyasıya mücadelesine tanıklık etmekte. Haberimiz sayesinde gönüllüler takımında yer alan Volkan Çetinkaya'yı daha yakından tanıyacaksınız!
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'dan Hollanda Başbakanı'na sert yanıt: Sen önce...
Erdoğan'dan Hollanda Başbakanı'na sert yanıt: Sen önce... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atv ve A Haber ortak yayınında gündemde dair önemli açıklamalarda bulundu. Hollanda'da yaşanan skandala değinen Erdoğan, Hollanda Başbakanı Rutte'ye " Hollanda diyor ki, bu ülkenin patronu biziz. Sen demokrasiyi anlayamamışsın. Önce demokrasiyi öğren." dedi.
29.09.2021 Gündem
Size anne diyebilir miyim?
Size anne diyebilir miyim? İngiltere’deki Bristol Hayvanat Bahçesi’nde 10 ay önce dünyaya gelen Afia adlı goril, annesinin ölümcül bir hastalığa yakalanmasının ardından ‘yeni annesine’ emanet edildi...
17.06.2021 Dünya
Tuvana’nın kankası
Tuvana’nın kankası Başrollerini Ufuk Özkan, Burçin Bildik ve Tuvana Türkay’ın paylaştığı “Sen Sağ Ben Selamet” isimli komedi filmi 16 Aralık’ta seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor...
14.12.2016 Magazin
Goril öldürülme olayında flaş karar!
Goril öldürülme olayında flaş karar! ABD'de üç yaşındaki çocuğu Cincinnati Hayvanat Bahçesi'nde, gorilin yaşadığı alana düşen anne hakkında dava açılmayacağı açıklandı.
17.06.2021 Dünya
Hayvanat bahçesinde yanına çocuk düşen goril öldürüldü
Hayvanat bahçesinde yanına çocuk düşen goril öldürüldü ABD'deki bir hayvanat bahçesinde, bulunduğu alana düşen dört yaşındaki çocuğu yakalayan goril, yetkililer tarafından vurularak öldürüldü...
17.06.2021 Dünya
İnsan gorilin halinden anlamadı, tetiğe bastı
İnsan gorilin halinden anlamadı, tetiğe bastı ABD’deki bir hayvanat bahçesinde, bulunduğu alana düşen dört yaşındaki çocuğu yakalayan yaklaşık 4 metre uzunluğundaki goril, yetkililer tarafından vurularak öldürüldü
17.06.2021 Dünya
New York’un kralı Trump
New York’un kralı Trump Cumhuriyetçi başkan aday adayı Donald Trump, memleketi New York’taki ön seçimde oyların yüzde 60’ını almayı başardı
20.04.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Goril ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki goril haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.