Koruyucu

Koruyucu

Son dakika koruyucu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan koruyucu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını koruyucu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Koruyucu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan koruyucu gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.523 koruyucu haberi bulunmuştur. Tüm koruyucu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Icardi'den olay Wanda Nara paylaşımı! Sosyal medya yıkıldı
Icardi'den olay Wanda Nara paylaşımı! Sosyal medya yıkıldıGalatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'nin özel hayatında yaşadığı sorunlar son dönemde gündem olmaya devam ediyor. Eşi Wanda Nara'nın ayrılma kararının açıklamasının ardından morali bir hayli düşen tecrübeli futbolcunun dün gece yaptığı bir paylaşım akıllarda soru işareti bıraktı.
26.07.2024Galatasaray
Bakan Özdemiş Göktaş: Her hanede bir aile danışmanı olacak, eylül ayında atama yapılacak
Bakan Özdemiş Göktaş: Her hanede bir aile danışmanı olacak, eylül ayında atama yapılacakAile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Nasıl her ailenin bir aile hekimi varsa, biz de her hanenin bir aile danışmanı olsun istiyoruz. Bununla ilgili çalışmamızı başlattık. Bu sayede mahalle mahalle ülkemizin sosyal risk haritasını çıkaracağız." dedi.
26.07.2024Gündem
Sağlıklı dondurma nasıl yapılır? Evde dondurma yapımı
Sağlıklı dondurma nasıl yapılır? Evde dondurma yapımıYaz aylarının vazgeçilmez besini dondurma, içeriğinde bulunan kalsiyum, potasyum, demir ve çinko gibi çok sayıda mineralle oldukça sağlıklı bir besin kaynağı. Ancak dondurma tüketirken dikkat edilmesi gereken hususlar var. Uzmanlar, paketli dondurmada yer alan katkı maddeleri konusunda uyarıyor. Evde sağlıklı bir dondurma yapmanın mümkün olduğunu belirten Koruyucu Sağlık Uzmanı Prof. Dr. Oğuz Özyaral, yaz aylarında rahatlıkla tüketilebilecek dondurma tarifini paylaştı.
26.07.2024Sağlık
Hacamat nedir, faydaları nelerdir? Hacamat nasıl yapılır?
Hacamat nedir, faydaları nelerdir? Hacamat nasıl yapılır?Kupa terapisi diğer bir adıyla hacamat, Orta Doğu ve Uzak Doğu’da 3 bin yıldır tıbbi tedavilerde kullanılan tedavi metotlarından biri. Uzmanlar tarafından önerilen ve hastalıklara karşı bağışıklık kazandırdığı bilinen hacamat, Sağlık Bakanlığı'nın onay verdiği hastanelerde yapılıyor. Koruyucu sağlık yöntemi olarak yılda 1 veya mevsim geçişlerinde kupa terapisi yani hacamat yaptırılabilir. Peki, Hacamat nedir, faydaları nelerdir? Hacamat nasıl yapılır? İşte hacamat hakkında merak edilenler…
26.07.2024Sağlık
Güneş gözlüğünün sahtesi katarak'a sebep oluyor! Gazianteplilere uyarı geldi
Güneş gözlüğünün sahtesi katarak'a sebep oluyor! Gazianteplilere uyarı geldiYaz aylarının vazgeçilmez aksesuarı olan ve güneş ışınlarından korunmak için kullanılan güneş gözlüklerine son günlerde talep artarken uzmanlar, güneş gözlüğü kullanımının birçok faydası olduğu gibi sahtesinin de gözde sağlık sorunlarına yol açabileceği uyarısında bulundu.
22.07.2024Gaziantep
Milliyet Arkeoloji dergisinin son durağı Teos Antik Kenti
Milliyet Arkeoloji dergisinin son durağı Teos Antik KentiMilliyet Arkeoloji dergisi, 21 Temmuz Pazar günü yayımlanacak 39. sayısında Teos Antik Kenti’ni mercek altına alıyor. Dergide ayrıca 13 yıl süren restorasyonun ardından bir müzeyle birlikte ziyarete açılan Çinili Hamam, Antik Dönem olimpiyatları ve stadyumların evrimi de inceleniyor.
20.07.2024Yaşam
Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur’a ABD'de tutuklu bulunduğu birimde saldırıldı
Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur’a ABD'de tutuklu bulunduğu birimde saldırıldıİstanbul'da ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan ve ABD'nin Boston kentinde yakalanan Timur Cihantimur, tutuklu bulunduğu Newark Çocuk Koruyucu Gözetim Birimi’nde 3 mahkum tarafından darp edildi.
19.07.2024Gündem
Adana Şalgam: Ferahlatıcı ve Sağlıklı Bir İçecek
Adana Şalgam: Ferahlatıcı ve Sağlıklı Bir İçecek Adana bölgesine özgü şalgam suyu, hem lezzetiyle hem de sağlık faydalarıyla sofraların vazgeçilmezlerinden biridir...
19.07.2024Adana
Trump'a suikast girişimi! Saldırganın aracında patlayıcı düzenekler bulundu
Trump'a suikast girişimi! Saldırganın aracında patlayıcı düzenekler bulunduABD medyası, yetkililerin eski Başkan Donald Trump’a suikast girişiminde bulunan saldırganın aracında patlayıcı düzenekler bulduğu belirtildi. ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, dün uğradığı suikast girişiminin ardından yaptığı açıklamada, “Güçlü ve kararlı kalmamız ve kötülüğün kazanmasına izin vermememiz her zamankinden daha önemlidir. Ülkemizi ve hepinizi gerçekten seviyorum. Bu hafta Wisconsin'den büyük ulusumuza seslenmeyi dört gözle bekliyorum” dedi.
14.07.2024Dünya
Emine Erdoğan: Koruyucu aile kapasitesi her sene yüzde 12'lik artış gösteriyor
Emine Erdoğan: Koruyucu aile kapasitesi her sene yüzde 12'lik artış gösteriyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, ailenin güçlü yarınların, barış ve huzur dolu bir dünyanın teminatı olduğunu vurgulayarak, "Daha yaşanabilir ve müreffeh bir gelecek, sevgi ve şefkat merkezli bir aile yanında güçlenmiş nesiller eliyle inşa edilebilir." dedi.
2.07.2024Gündem
Karkamış Antik Kenti'nde 'Göbeklitepe modeli koruyucu çatı!
Karkamış Antik Kenti'nde 'Göbeklitepe modeli koruyucu çatı!Türkiye-Suriye sınır hattında bulunan, Anadolu ve Mezopotamya bölgesinde yüzyıllarca hüküm süren Hititlerin, bölgedeki en önemli yönetim merkezi olan Karkamış Antik Kenti'ne yapılan koruyucu çatı tamamlandı.
2.07.2024Gaziantep
Görevi devralan Memişoğlu: Koruyucu ve temel sağlık hizmetlerini önceleyeceğiz
Görevi devralan Memişoğlu: Koruyucu ve temel sağlık hizmetlerini önceleyeceğizSağlık Bakanlığı görevini Fahrettin Koca'dan devralan Kemal Memişoğlu, "Hem hasta memnuniyeti hem çalışan memnuniyeti önceliklerimizden, bunu daha da geliştirmek istiyoruz. Bunun yanında özellikle hastalanmadan, koruyucu sağlık ve temel sağlık hizmetlerini de önceleyeceğimizi bilmenizi istiyorum." dedi.
2.07.2024 Gündem
Sağlık Bakanlığı'nda devir teslim töreni
Sağlık Bakanlığı'nda devir teslim töreniCumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Sağlık Bakanı olarak atanan Kemal Memişoğlu, görevi Fahrettin Koca'dan devraldı.
2.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Koruyucu Aile Günü mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Koruyucu Aile Günü mesajıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Haziran Koruyucu Aile Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı.
30.06.2024Gündem
Sağlık Bakanlığı'ndan vatandaşlara 'güneşe çıkmayın' uyarısı! Cilt kanserine sebep oluyor
Sağlık Bakanlığı'ndan vatandaşlara 'güneşe çıkmayın' uyarısı! Cilt kanserine sebep oluyorSağlık Bakanlığı, güneşin zararlı etkilerinden korunma konusunda vatandaşları uyarıp, bozulan çevresel faktörlerin de etkisiyle son yıllarda cilt kanserlerinde artış gözlenebileceğini bildirdi.
28.06.2024Gündem
Cildin en büyük düşmanı! Yaz aylarında bunu sakın yapmayın
Cildin en büyük düşmanı! Yaz aylarında bunu sakın yapmayınGüneş ışınlarının etkisinin direkt olarak hissedildiği yaz ayları, cilt bakımına en fazla dikkat edilmesi gereken dönem. Özellikle güneşe çıkmadan önce mutlaka geniş spektrumlu (UVA ve UVB) güneş koruyucu kremler kullanılması öneriliyor. Ayrıca yapılan bazı hatalar da cilde yazar veriyor. Pek çok kişi farkında olmadan bu hataları yapıyor.
26.06.2024Yaşam
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Aile milletin omurgasıdır
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Aile milletin omurgasıdırTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Aileyi korumak milli bir ödevdir, milli bir yükümlülüktür, sorumluluktur. Türk toplumunun en güçlü yapısını inşallah bundan sonraki nesillere en kuvvetli şekilde aktarmak boynumuzun borcudur.” dedi.
25.06.2024Gündem
Yaz geliyor, güneş kremi kullanırken dikkat! Yarar beklerken zarar görebilme ihtimali çok yüksek
Yaz geliyor, güneş kremi kullanırken dikkat! Yarar beklerken zarar görebilme ihtimali çok yüksekYaz aylarının gelmesiyle beraber vatandaşların güneş kremine talebi arttı. Güneş nedeniyle ciltte oluşan tahribatı önlemek amacıyla kullanılan güneş kremleri ile ilgili bilinmesi gereken noktalara dikkat çeken uzmanlar önemli tavsiyelerde bulundu.
21.06.2024Gündem
Emine Erdoğan'dan Babalar Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Babalar Günü mesajıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Babalar Günü dolayısı ile bir mesaj paylaştı. Emine Erdoğan, 'Evlatlarını vatan toprağına emanet eden babalarımızı hürmetle anıyor, hepimize sevginin sınırsız olduğunu gösteren Koruyucu Babalarımıza gönülden teşekkür ediyorum.' dedi.
16.06.2024Gündem
Latte, espressyo ya da kapuçino… İçtiğiniz kahve karakterinizi ele veriyor! En zekiler genelde o kahveyi tercih ediyor
Latte, espressyo ya da kapuçino… İçtiğiniz kahve karakterinizi ele veriyor! En zekiler genelde o kahveyi tercih ediyorKahve, içtiğiniz türe göre karakteriniz hakkında ipuçları verir. Yemeklerde kullanılan, "Ne yerseniz siz osunuz" ifadesi benzer şekilde kahveler için de geçerlidir. Dünyada en çok tüketilen içecekler arasında yer alan kahve 3-4 bardağa kadar çeşitli rahatsızlıklara karşı koruyucu görevi görür. Depresyona ve kansere karşı ölüm riskini azalttığı söylenir.
8.06.2024Yaşam
Cilt tahriş etmeden koruma sağlayan güneş koruyucu! Hassas cilt için birebir: Kremden daha iyi koruyor
Cilt tahriş etmeden koruma sağlayan güneş koruyucu! Hassas cilt için birebir: Kremden daha iyi koruyorGüneş koruyucuların en iyi dönemini yaşadığımız muhakkak. Losyon, yağ, jel ve kremler gibi çok sayıda formül piyasada var. Toz güneş kremleri de bir başka seçenek. Ancak toz güneş kremleri nasıl kullanılır, bir fikrimiz olmayabilir. Bu yazımızda toz güneş kremlerinin kullanımı ve faydalarını inceledik.
8.06.2024Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin süresini açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin süresini açıkladıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kurban Bayramı ikramiyelerimizi 10-14 Haziran tarihileri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırıyoruz. Böylece tek kalemde emeklilerimize 42 bin TL tutarında ödeme yapacağız" dedi. Erdoğan yaptığı açıklamada Bayram tatili için alınan kararı açıkladı.
4.06.2024Gündem
BİM 4-7 Haziran aktüel katalog 2024: Güneş kremi, bronzlaştırıcı, sıkılaştırıcı yağda indirimli fiyatlar! Salı/Cuma BİM kataloğunda neler var?
BİM 4-7 Haziran aktüel katalog 2024: Güneş kremi, bronzlaştırıcı, sıkılaştırıcı yağda indirimli fiyatlar! Salı/Cuma BİM kataloğunda neler var?BİM yeni haftada birbirinden farklı ürün gruplarında indirim yapmaya devam ediyor. Bu hafta Haziran ayının gelişiyle birlikte güneş kremi, güneş koruyucu krem, bronzlaştırıcı yağ indirimli fiyatlarda raflarda yerini aldı. BİM Salı/Cuma kataloğunda tüm seçeneklerde fiyatlar düştü. İşte 4-7 Hazirqn BİM aktüel katalog ve indirimli ürünler listesi...
4.06.2024Ekonomi
Bu çorba her derde deva! Gaziantep'in meşhur çorbasının her kaşığı şifa dağıtıyor
Bu çorba her derde deva! Gaziantep'in meşhur çorbasının her kaşığı şifa dağıtıyorGeleneksel Gaziantep yemeklerinden biri olan beyran çorbası, tam bir protein ve besin deposu olarak biliniyor. Beyran çorbası özellikle kış aylarında hastalıklara karşı koruyucu özelliğiyle en sık tercih edilen çorbaların başında geliyor.
3.06.2024Gaziantep
Gaziantep’te belirlenen yerler dışında kurban satışına izin yok! Halk birinci öncelik
Gaziantep’te belirlenen yerler dışında kurban satışına izin yok! Halk birinci öncelikGaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde denetimleri sıklaştırdı. Ekipler, kent içerisinde bulunan hayvan barınakları, ahırları ve besihaneler hakkında alınan encümen kararı kapsamında yerleşim yerlerinde kurban satışı için hazırlık yapan yerleri tek tek tespit ederek mühürlemeye devam ediyor.
2.06.2024Gaziantep

Benzer Haber Etiketleri

Koruyucu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki koruyucu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.