Korkut

Korkut

Son dakika KORKUT haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan KORKUT ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını KORKUT haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Korkut

haberleri sayfasında son dakika yaşanan korkut gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.419 korkut haberi bulunmuştur. Tüm korkut haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hayatını kaybetti! 700 liralık malzeme hayatını kurtarabilirdi
Hayatını kaybetti! 700 liralık malzeme hayatını kurtarabilirdi Zonguldak’ta maden ocağında elektrik panosunda çalışan işçi Soner Korkut, elektrik panolarında kaçak akım rölesi ve topraklama bulunmadığı için akıma kapılarak hayatını kaybetti. Maden ocağının işletme müdürü maden mühendisi Yusuf Çavdar tutuklandı.
5.04.2024 Gündem
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu İstanbul Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. İstanbul Valiliği'nin gece kulübündeki yangına ilişkin yaptığı açıklamada, "Yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülürken olayda 29 kişi hayatını kaybetmiştir. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 kişinin tedavileri devam etmektedir” denildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Gayrettepe'deki yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Sağlık Bakanı Koca, yangına 26 adet ambulans ve 1 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) timinin görevlendirildiğini duyurdu. Gece kulübündeki yangına ilişkin iş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte toplam 8 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan yangının çıkış nedeni de belli oldu.
2.04.2024 Gündem
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Oylarını kullanan vatandaşlar gözlerini şimdi de yerel seçim sonuçlarına çevirdi. Ankara seçim sonuçları da merak ediliyor. Seçimi resmi olmayan sonuçlara göre önde götüren CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Çalışmalarımıza inanan, bizlere güvenen, her zaman yanımızda olan başta Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere önceki dönem başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, partimizin yönetim kademesinden tüm gönüllülerimize kadar herkese, tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum." dedi. Ankara ve ilçe ilçe seçim sonuçları gazetevatan.com'da...
1.04.2024 Gündem
Erdal Beşikçioğlu CHP seçim sonuçları: 2024 Etimesgut seçim sonuçlarına göre kim önde? Erdal Beşikçioğlu yerel seçim sonuçları
Erdal Beşikçioğlu CHP seçim sonuçları: 2024 Etimesgut seçim sonuçlarına göre kim önde? Erdal Beşikçioğlu yerel seçim sonuçları Erdal Beşikçioğlu seçim sonuçları anlık olarak takip edilmeye başlandı. 31 Mart 2024 Yerel seçim sonuçlarında oy sayma işlemine geçti. 61 milyondan fazla seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Ankara'nın Etimesgut ilçesinde aday olan sanatçı Erdal Beşikçioğlu'nun aldığı oy oranı da araştırılmaya başlandı. İşte CHP Etimesgut seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
Sinop yerel seçim sonuçları 2024: Sinop belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sinop'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Sinop yerel seçim sonuçları 2024: Sinop belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sinop'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Sinop geldi. Sinop yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Sinop Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Sinop'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. Sinop belediyesi hangi parti? İşte 31 Mart 2024 Sinop yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak Türkiye yarın yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları gazetevatan.com'da olacak...
30.03.2024 Gündem
Mide yaralarına ve ülsere iyi gelen bitki önerileri
Mide yaralarına ve ülsere iyi gelen bitki önerileri Mide yarası ve ülser oluşumunda bilinçsiz ağrı kesici kullanımı, sigara, kahve, stres ve çevre kirliliğinin zemin hazırladığına dikkat çeken Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Esin Korkut, “Mide yaralarını iyileştirmek ya da sık rastlanan bazı mide yakınmalarını geçirmek için ilaç tedavisine ek olarak bitkisel ürünler de kullanılabilir. Bunlar arasında; kudret narı, zeytinyağı, sarı kantaron yağı, papatya çayı başta olmak üzere çeşitli bitkisel çaylar ve çeşitli baharatlar bulunur. Ancak alerjik reaksiyonlara sebep olabilir. Bitkisel takviyeler almadan mutlaka doktora danışılması gerekir” dedi.
27.03.2024 Sağlık
Sabri Sarıoğlu'nun son halini görenler inanamadı!
Sabri Sarıoğlu'nun son halini görenler inanamadı! U18 Milli Takımımız, Estonya maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Sabri Sarıoğlu'nun antrenmandaki görüntüsü görenleri şaşkına uğrattı.
20.03.2024 Galatasaray
Bitlis'te dehşet! Ailenin kızını kaçırıp evini bastı: 3 ölü, 1 yaralı
Bitlis'te dehşet! Ailenin kızını kaçırıp evini bastı: 3 ölü, 1 yaralı Bitlis'in Mutki ilçesinde evli Cihan Oral, daha önce kaçırdığı Ayşe İnceyol'un (27) evini bastı. Oral, uzun namlulu silahla Ayşe İnceyol ile babası Musa (65) ve ağabeyi Neytullah İnceyol'u (35) öldürdü, annesi Nermin İnceyol’u (54) ise ağır yaraladı. Olay sonrası kaçan Cihan Oral'ın yakalanması için çalışma başlatıldı.
9.03.2024 Gündem
Etkili iletişim yöntemleri anlatıldı! Genç MÜSİAD eğitimlerine devam ediyor
Etkili iletişim yöntemleri anlatıldı! Genç MÜSİAD eğitimlerine devam ediyor Adana Genç MÜSİAD Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerine yönelik Eğitim ve Seminer programları düzenlemeye devam ediyor.
25.02.2024 Adana
Dede Korkut Hikayeleri Nelerdir? Dede Korkut Hikayelerinin Özellikleri Nelerdir?
Dede Korkut Hikayeleri Nelerdir? Dede Korkut Hikayelerinin Özellikleri Nelerdir? Sözlü Türk edebiyatının ilk ve en önemli eserlerinden biri olan Dede Korkut Hikayeleri, on iki hikayeden oluşmaktadır. Hikayeler, mistik bir kişiliğe sahip olan yarı efsanevi bir bilge tarafından anlatılır. Bu bilgenin adı Dede Korkut olduğu için, hikayeler kitaplaştırılırken hikayelere onun adı verilmiştir.
24.01.2024 Eğitim
Depremde 100 kişinin öldüğü binanın müteahhidi: Vekaletle inşaat yapıyorduk
Depremde 100 kişinin öldüğü binanın müteahhidi: Vekaletle inşaat yapıyorduk Diyarbakır’da depremde yıkılan, 100 kişinin öldüğü, 32 kişinin de yaralandığı Hisami Apartmanı ile ilgili 1’i tutuklu, 4 sanığın 'bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olma' suçundan 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşması yapıldı. Mahkeme heyeti diğer sanıkların da tutuklanmasına karar verirken, müteahhit Mehmet Meşe savunmasında, “Vekaletle inşaat yapıyorduk. Hisami Apartmanı’ndan önce 2 bina daha yaptık. Aynı imar, aynı çimento ve malzemeleri kullandık. Hisami Apartmanı’nda kolon kesilmeseydi bina çökmezdi. Diğerleri yıkılmadı, bu neden yıkıldı anlamadım” dedi.
18.01.2024 Gündem
Küçükçekmece'de kulüp başkanına silahlı saldırı; Hazırlıklı gelinmiş bir saldırı
Küçükçekmece'de kulüp başkanına silahlı saldırı; Hazırlıklı gelinmiş bir saldırı Küçükçekmece'de, Yeşilova Esnaf Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ulaş, otopark işletmeciliği yapan kiracısının yakını Levent Kalaycı tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırgan Levent Kalaycı, 9 el ateş ettikten sonra kaçarken, polis ekipleri tarafından gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Bacağına isabet eden 4 kurşun ile yaralanan kulüp başkanı Ahmet Ulaş, hastaneye kaldırıldı. Şüphelinin saldırının ardından elinde silahla kaçtığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
20.12.2023 Gündem
Sosyal medyanın şampiyonlar liginin tüm mal varlıklarına el konuldu
Sosyal medyanın şampiyonlar liginin tüm mal varlıklarına el konuldu Dilan Polat'ın 2019 yılında paylaştığı ve sosyal medyanın 'şampiyonlar ligi' olarak isimlendirdiği fotoğrafta bulunan 12 kişinin tüm mal varlıklarına el konuldu. Mal varlıklarına el konulan isimler Eylül Öztürk Özkan, Feyzanur Başar, İleyda Topal, İlke Elagöz, Kadir Yiğit, Merve Nur Korkut, Muhammed Oğuz Başar, Murat Yiğit, Tolunay Topal, Yasemin Yiğit, Tuğba Demir ve Yavuz Selim Korkut.
1.12.2023 Gündem
Hangi fenomenlere soruşturma açıldı? Fenomenlere yurt dışı yasağı mı konuldu?
Hangi fenomenlere soruşturma açıldı? Fenomenlere yurt dışı yasağı mı konuldu? Dilan - Engin Polat çifti davasının ardından diğer fenomenler de mercek altına alındı. Özlem ve Tayyar Öz çifti hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Yurt dışı yasağı getirilen isimler de belli oldu. Öte yandan Yurt dışı yasağına dahil edildiğini öğrenen Eylül Öztürk sosyal medya hesabında paylaşım yaptı. Öztürk, "Evet şu anda bana geldikleri kesinleşti anladığım kadarıyla. Ben buradan bunu anlıyorum. Demek ki soruşturmaya veya incelemeye dahil olduk. Bu beni çok mutlu etti. Demek ki sona yaklaşıyoruz. Hep bir belirsizlik vardı. Ama ben zaten yurt dışındayım, o nasıl olacak anlamadım. Neyse bunu avukatıma sorayım." şeklinde yazdı.
29.11.2023 Gündem
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ‘vefa’ töreni düzenlendi. Öğretmenlere özverili çalışmaları için çeşitli hediyelerin takdim edildiği törende 2017 yılında Batman’da şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın ile yine aynı yıl Tunceli’de şehit edilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz unutulmadı. Aybüke Öğretmenin şehit edilmeden önce söylediği ve hafızalara kazınan ‘Magusa Limanı’ isimli türkünün yeniden icra edilmesi, duygusal anlar yaşattı. Öğretmenlere hediyeleri Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Demirören tarafından takdim edildi.
24.11.2023 Gündem
TÖDEB ve Marmara Üniversitesi iş birliği ile bir ilk
TÖDEB ve Marmara Üniversitesi iş birliği ile bir ilk TÖDEB (Türkiye Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşları Birliği) Fintek Çırağı Açılış Programı, Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
24.10.2023 Gündem
Türkiye ve Azerbaycan ortak medya platformu İstanbul'da tanıtıldı
Türkiye ve Azerbaycan ortak medya platformu İstanbul'da tanıtıldı Demirören Haber Ajansı (DHA) ve Azerbaycan merkezli Trend Uluslararası Haber Ajansı'nın ortak projesi olarak geliştirilen 'www.dhapress.com' Şuşa'dan sonra bu kez de İstanbul'da tanıtıldı.
13.10.2023 Gündem
Demirören Medya Lisesi'nde 2. sene! Yeni eğitim öğretim yılı başladı
Demirören Medya Lisesi'nde 2. sene! Yeni eğitim öğretim yılı başladı 2023-2024 eğitim öğretim yılı başladı. Geçtiğimiz yıl açılan Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde de bugün yeni dönem heyecanı vardı.
11.09.2023 Eğitim
Aşkları Türkiye'yi yasa boğdu! Bir tokat yüzünden 2 can toprağa düştü, Dilan ve Yakup sonsuza kadar yan yana...
Aşkları Türkiye'yi yasa boğdu! Bir tokat yüzünden 2 can toprağa düştü, Dilan ve Yakup sonsuza kadar yan yana... Muş'un Korkut ilçesine bağlı Tan köyünde karşılıklı sevgi besleyen Dilan Tuna (21) ve Yakup Sönmez (26), 3 gün arayla hayatına son verdi. Yıllarca kavuşma hayaliyle yaşayan Dilan ve Yakup, genç kızın babasının attığı tokatın ardından peşpeşe ölüme gitti. Şimdi hem Dilan’ın, hem Yakup’un babası üzgün. Ama giden gitti. Yan yana toprağa verilen Tuna ve Sönmez’in mezar taşlarına tülbent bağlandı.
20.08.2023 Yaşam
Ailesinin vermediği Dilan ile Yakup 3 gün arayla intihar etti; cenazeleri yan yana defnedildi
Ailesinin vermediği Dilan ile Yakup 3 gün arayla intihar etti; cenazeleri yan yana defnedildi Mu'un Korkut ilçesine bağlı Tan köyünde karşılıklı sevgi besleyen Dilan Tuna (21) ve Yakup Sönmez (26), 3 gün arayla hayatına son verdi. Yan yana toprağa verilen Tuna ve Sönmez’in mezar taşlarına tülbent bağlandı. Yakup Sönmez'in babası F.S., Dilan'ı defalarca istemelerine rağmen ailesinin vermediğini iddia etti. Dilan'ın babası M.İ.T. ise "3 yıl önce kızımı istemeye geldiler. 'Kızım küçük' dedim. 3 yıl boyunca kimse kız istemek için kapıma gelmedi” ifadesini kullandı.
18.08.2023 Haber
Babanın duymadığı aşkı Türkiye konuşuyor! Birbirlerine kavuşamadılar, 3 gün arayla intihar ettiler
Babanın duymadığı aşkı Türkiye konuşuyor! Birbirlerine kavuşamadılar, 3 gün arayla intihar ettiler Muş’un Korkut ilçesinde baba inadı yüzünden kavuşamayan genç âşıklar hayatlarına son verdi. Yıllardır birbirine sevdalı olan gençler 3 gün ara ile intihar etti, mezarlarına ise gelin ve damat tülbendi bağlandı. Kimileri yaşananları Ahmed-i Hani tarafından yazıya geçirilen destansı aşk öyküsü Mem û Zîn’e benzetti, kimileri ise ‘Türkiye'de 2023'ün Kerem ile Aslı’sı diye özetledi.
18.08.2023 Yaşam
40 üniversite için yeni karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı
40 üniversite için yeni karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla 40 üniversite bünyesinde 52 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kurulduğu Resmi Gazete'de yayımlandı.
4.08.2023 Gündem
DHA'nın yeni projesi 'DHAPress', Şuşa Küresel Medya Forumu'nda uluslararası basına tanıtıldı
DHA'nın yeni projesi 'DHAPress', Şuşa Küresel Medya Forumu'nda uluslararası basına tanıtıldı Demirören Haber Ajansı (DHA) ve Azerbaycan merkezli Trend Uluslararası Haber Ajansı’nın ortak projesi olarak geliştirilen ‘www.dhapress.com’un tanıtım lansmanı, Şuşa Küresel Medya Forumu’nda tanıtıldı.
23.07.2023 Dünya
Tayfun Korkut: Real Madrid için hazır değilsin Arda!
Tayfun Korkut: Real Madrid için hazır değilsin Arda! Bundesliga'da Herta Berlin, Stuttgart, Hannover 96 gibi takımları çalıştıran Tayfun Korkut, yıldız futbolcu Arda Güler hakkında AS Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.
1.07.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Korkut ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki korkut haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.