Korkunç Plan

Korkunç Plan

Son dakika korkunç plan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan korkunç plan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını korkunç plan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Korkunç Plan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan korkunç plan gelişmeleri de dahil olmak üzere 195 korkunç plan haberi bulunmuştur. Tüm korkunç plan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Halkalı-İstanbul Havalimanı Metrosu açılış tarihi belli oldu! Bakan Uraloğlu duyurdu
Halkalı-İstanbul Havalimanı Metrosu açılış tarihi belli oldu! Bakan Uraloğlu duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nda incelemelerde bulunarak basın açıklaması yaptı.
30.10.2023 Ekonomi
12 yaşındaki Eymen'i görenler şaşkına dönüyor: Okula giderken bile sarımsak yiyor
12 yaşındaki Eymen'i görenler şaşkına dönüyor: Okula giderken bile sarımsak yiyor Bursa'da çocukluğundan beri sarımsak ve soğan yemeye doymayan 12 yaşındaki Eymen'i görenler gözlerine inanamıyor. Evde meyve tabağı yerine soğan ve sarımsak tabağıyla mutlu olan çocuk, futbol da oynuyor. Hiç hastalanmadığını ifade eden Eymen, kokuya karşı tedbir alsa da annesi bu durumdan şikayet ediyor.
30.10.2023 Yaşam
Cezaevindeki kocadan 2 çocuğunun annesi eşi için korkunç plan! Öldürülen müzik öğretmeninin davasında karar çıktı
Cezaevindeki kocadan 2 çocuğunun annesi eşi için korkunç plan! Öldürülen müzik öğretmeninin davasında karar çıktı İstanbul Fatih’te 19 yıl önce müzik öğretmeni Arzu Nihan Çelik’in silahla vurularak öldürülmesine ilişkin davada karar açıklandı. Tutuklu iki sanık 25'er yıl hapis cezasına çarptırıldı.
30.10.2023 Gündem
Kocasını sevgilisine öldürttü! Genç kadından korkunç plan
Kocasını sevgilisine öldürttü! Genç kadından korkunç plan Karaman’da gece saatlerinde uykusundan uyandırılarak evinin kapısında öldürülen 24 yaşındaki Mehmet Ali Başar’ın ayrı yaşadığı resmi nikahlı eşi tarafından sevgilisine öldürtüldüğü ortaya çıktı. Öldürülen gencin eşi ve sevgilisinin de aralarında bulunduğu 6 kişi tutuklandı.
1.08.2023 Yaşam
Eski güzellik kraliçesinin kiralık katil planı şok etti! Flaş yasak aşk detayı
Eski güzellik kraliçesinin kiralık katil planı şok etti! Flaş yasak aşk detayı Üç çocuk annesi bir kadın, eşi ona boşanma davası açınca cinayet planına başvurdu. Eski bir güzellik kraliçesi olan 36 yaşındaki kadının sevgilisiyle birlikte kurduğu plan, polis tarafından tesadüfen fark edildi.
31.07.2023 Gündem
Derin dondurucu vahşetinde cani katil her detayı döküldü! Korkunç plan ortaya çıktı
Derin dondurucu vahşetinde cani katil her detayı döküldü! Korkunç plan ortaya çıktı İzmir'in Bayraklı ilçesinde Türkmenistan uyruklu 3'ü kadın 4 kişiyi öldüren cinayet zanlısı Saparmurad Hallyev, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Cinayet şüphelisinin eve gidip pusuya yattığı ve cinayete kurban giden 4 kişiyi tek tek öldürüp, parçaladığı cesetleri derin dondurucuya koyduğu öğrenildi.
20.06.2023 Gündem
Korkunç cinayetin ayrıntıları dehşete düşürdü! 'Beni seviyorsan onu öldürürsün'
Korkunç cinayetin ayrıntıları dehşete düşürdü! 'Beni seviyorsan onu öldürürsün' Genç kızın işlediği korkunç cinayet ABD'de gündem olmuş olayın detayları ise duyanları şok etmişti. Son ana kadar hapisten kurtulacağını sanan genç kız, aldığı cezayı ve babasının yaptıklarını öğrenince tüm gerçekleri anlatmaya başladı. Cinnamon'un itirafları ise mahkemedeki herkesi şaşkınlığa uğratmıştı.
31.05.2023 Dünya
Avukat sevgiliden korkunç plan! Ayrılmak isteyince olanlar oldu
Avukat sevgiliden korkunç plan! Ayrılmak isteyince olanlar oldu Denizli'nin Çivril ilçesinde avukat İpek Ekiz (31), kendisinden ayrılmayı reddeden meslektaşı erkek arkadaşı H.K.'nin (30) aracını kundakladığını iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Sürekli tehdit mesajları aldığını belirten avukat Ekiz, "Koruma kararı aldırdım ancak bunun bana zarar vermesine yeterli engel olacağını düşünmüyorum. Mesleğini de kullanarak delilleri karartacağına inanıyorum" dedi.
24.04.2023 Yaşam
'O Kız'da Zeynep'e korkunç plan! "Kadının düşmanı yine kadın"
'O Kız'da Zeynep'e korkunç plan! "Kadının düşmanı yine kadın" Başrollerini Erkan Petekkaya, Dilin Döğer, Cengiz Orhonlu ve Sezin Akbaşoğulları’nın paylaştığı, yönetmenliğini Özlem Günhan’ın üstlendiği, senaryosunu ise Sırma Yanık’ın kaleme aldığı 'O Kız' dün akşam ilk bölümüyle ekranlara geldi. Yapımını Content House’un üstlendiği dizinin ilk bölümüne; halası Türkan'ın yerine, internet fenomeni Ozan Mert’in (Cengiz Orhonlu) evine temizliğe giden Zeynep’in (Dilin Döğer) yaşadığı travma ve akabinde değişen hayatı damga vurdu.
22.09.2022 Magazin
Kırşehir'de korkunç töre cinayeti! Aile değil katil sürüsü...
Kırşehir'de korkunç töre cinayeti! Aile değil katil sürüsü... 8 kişilik aileden korkunç plan. Yıllar geçse de Türkiye hâlâ töre cinayetlerine kurban vermeye devam ediyor. Kırşehir’de evden kaçan kızlarını ve evlendiği genci işkence ederek öldüren aynı aileden 8 kişiye dava açıldı. Zanlıların ‘töre yüzünden tasarlayarak adam öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılması istendi.
13.06.2022 Gündem
H3N8 virüsü insana bulaştı! Ülkeden resmi açıklama geldi, en belirgin semptomu...
H3N8 virüsü insana bulaştı! Ülkeden resmi açıklama geldi, en belirgin semptomu... Dünya koronavirüsü geride bırakmaya hazırlanırken Çin'den gelen haber ile sarsıldı. Çin'de insana bulaşan ilk H3N8 virüsü vakası teyit edildi. Uzmanlar virüsün semptomlarını açıkladı ve bir de uyarıda bulundu.
27.04.2022 Dünya
Korkunç plan yıllar sonra ortaya çıktı! El Kaide örgütünün lideri Usame Bin Ladin'in ikinci '11 Eylül'ü...
Korkunç plan yıllar sonra ortaya çıktı! El Kaide örgütünün lideri Usame Bin Ladin'in ikinci '11 Eylül'ü... Terör örgütü El Kaide örgütünün lideri Usame Bin Ladin'in '2'nci 11 Eylül' olarak adlandırılan planları ortaya çıktı.
25.04.2022 Dünya
Yeğenlerden korkunç plan! Yıllar sonra itiraf ettiler, öldürüp ahır bahçesinde...
Yeğenlerden korkunç plan! Yıllar sonra itiraf ettiler, öldürüp ahır bahçesinde... Sivas'ın Gemerek ilçesinde 2015 yılından itibaren kayıp olarak aranan Emrah Dinçer'in (30), Niğde'de oturan akrabaları tarafından öldürülerek bir ahırın bahçesine gömüldüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili aynı aileden 5 kişi cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı.
9.03.2022 Yaşam
Meksika'da korkunç plan! Bombayı hediye paketiyle gönderdiler...
Meksika'da korkunç plan! Bombayı hediye paketiyle gönderdiler... Son dakika haberine göre; Meksika'da doğum günü partisine hediye paketi içinde gönderilen bombanın patlaması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
20.09.2021 Dünya
Darbecilerin korkunç planları deşifre oldu
Darbecilerin korkunç planları deşifre oldu Darbecilerin 15 Temmuz gecesi uygulamak istediği çok sayıda plan Akıncı Üssü davasında deşifre oldu. Gerekçeli kararda, darbecilerin öncelikli hedefinin Cumhurbaşkanı’nı ele geçirmek olduğu ve Huber Köşkü'ne yönelik profesyonel ekipler oluşturduğu bilgisi yer aldı. İstanbul ve Ankara dışına yönelik de hazırlıklar yapan darbecilerin, mobil birlikler kurduğu ortaya çıktı.
13.07.2021 Gündem
Anne ve oğuldan korkunç plan!
Anne ve oğuldan korkunç plan! Ölüm korkusu hayatlarını kurtardı. İntihar etmek için oğlu ile plan yaparak 224 adet ilaç içen kadın ölümden korkunca ambulansı arayarak yardım istedi. Eve gelen görevlilere oğlunu kurtarmalarını söyledikten sonra bilincini kaybeden anne ve oğlu tedavi altına alındı. İntihara teşebbüs eden anne oğlu hakkında soruşturma başlatıldı.
1.01.2021 Gündem
Gelinden korkunç plan! 'Rüyasında gördüğü için' yapmış...
Gelinden korkunç plan! 'Rüyasında gördüğü için' yapmış... Bursa’da evde çıkan yangında dumandan etkilenen Senem Ç.'nin (18), yangını kendisinin çıkardığı ortaya çıktı. Yangından sonra kayınvalidesinin toplam 30 bin liralık altın ve paralarını çaldığı belirlenen Senem Ç., emniyetteki ifadesinde, "Rüyamda gördüğüm için yaptım" dedi.
28.12.2020 Gündem
Korkunç plan! 'Interpol' yalanıyla sevgilisini eve kitledi ve...
Korkunç plan! 'Interpol' yalanıyla sevgilisini eve kitledi ve... İddialara göre İstanbul'da Vildan Ç. adlı genç kadın, Volkan D. ile bir ilişkiye başladı. Yaşanan ilişki sırasında genç adam, her buluşmaya farklı lüks arabalarla gelip genç kadını üst düzey devlet görevlisi olduğuna inandırmaya çalıştı. Tanınmamak için bu lüks arabaları devletin kendisine verdiğini söyleyerek önemli adam rolüne büründü. Bu arabalarda emniyet görevlilerinin kullandığı çakar diye tabir edilen eşyanın ve sirenleri bulunduran genç adam, il il gezerek devlet büyükleri ile görüştüğünü ileri sürdü.
27.09.2020 Yaşam
Korkunç plan! Adliye binasını havaya uçuracaklardı
Korkunç plan! Adliye binasını havaya uçuracaklardı Şırnak’ın Silopi Adliyesi’nde Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan B.Ç.,’nin adliye binasına bombalı saldırı planladığı ihbarının ardından harekete geçen polis ekipleri, bina içinde yapılan aramada 4 kilo 400 gram patlayıcı ele geçirildi. B.Ç. ile birlikte 6 şüpheli gözaltına alındı.
9.02.2020 Gündem
Şifreli dosyadan bombalama talimatı çıktı
Şifreli dosyadan bombalama talimatı çıktı İstanbul’da bombalı eylem hazırlığında olduğu iddiasıyla geçen yıl gözaltına alınan terörist, sorgusunda içinde saldırı talimatları olan şifreli dosyaları anlattı. Şifreler çözüldü. Korkunç plan ifşa edildi.
29.09.2021 Gündem
DAEŞ'ten İncirlik Hava Üssü için korkunç plan!
DAEŞ'ten İncirlik Hava Üssü için korkunç plan! Adana'daki DEAŞ soruşturması iddianamesinde İncirlik Hava Üssü'yle ilgili korkunç bir plan ortaya çıktı. Meğer İncirlik Hava Üssü'ne bombalı saldırı düzenleme planı yapılmış.
29.09.2021 Gündem
Vasiyetname hazırlatıp morfinle zehirlediler
Vasiyetname hazırlatıp morfinle zehirlediler Bursa’da 70 yaşındaki Ahmet Yeşildağ, vasiyetname ile tüm mal varlığını internetten tanıştığı Sevilay Saygın’a bıraktı. Ardından da kadının yeğeniyle nikâh kıydı. Nikahtan 1 gün sonra ise ölü bulundu. Adamın oğlunun mezarı açtırmasıyla, iki kadının inanılmaz cinayet planı ortaya çıktı
21.11.2014 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Korkunç Plan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki korkunç plan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.