Plan

Plan

Son dakika plan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan plan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını plan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Plan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan plan gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.546 plan haberi bulunmuştur. Tüm plan haberleri aşağıda listelenmiştir.
HPV nedir, belirtileri ne? Kimler HPV aşısı yaptırmalı? HPV aşısı nerede yaptırılır?
HPV nedir, belirtileri ne? Kimler HPV aşısı yaptırmalı? HPV aşısı nerede yaptırılır? Dünyada her gün 7 kadından biri rahim ağzı kanserine yakalanıyor, her gün 3 kadın ise hayatını kaybediyor. Türkiye’de ise her yıl yaklaşık 2 bin kadın bu kanser türüyle tanışıyor. Oysa rahim ağzı kanseri, aşı ile önlenebilir tek kanser türü. Cinsel yolla bulaşan Human Papiloma Virüsün (HPV) neden olduğu rahim ağzı kanserinden korunmak için HPV aşısı yapılması gerekiyor. Pek çok kişinin sağlık hizmetlerine, taramalara ve maliyeti yüksek olan HPV aşılarına ulaşımı oldukça zordu. HPV aşısının ücretsiz olması yönünde yapılan çağrılar sonuç verdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda bakanlık bütçesinin görüşmelerinde HPV aşısının bakanlık tarafından karşılanıp karşılanmayacağına ilişkin soruya yanıt verdi. Yerli HPV testlerinin kullanılacağını belirten Koca, TÜSEB'i görevlendirlerini duyurdu. HPV aşısı ile ilgili gelimeler de pek çok kişi tarafından merak edilirken, belirtileri ve aşı ile ilgili detaylar da araştırılıyor. Peki, HPV nedir, belirtileri ne? HPV aşısı nedir? Kimler HPV aşısı yaptırmalı? HPV aşısı nerede yaptırılır? HPV aşısı ücretsiz mi? İşte detaylar…
25.07.2024Sağlık
Ali Koç yeniden başkanlığa seçildi
Ali Koç yeniden başkanlığa seçildiKulüpler Birliği Vakfı’nda mevcut başkan Ali Koç, yeniden başkanlığa seçildi. Tekrardan başkan olan Ali Koç, "Geçen sefer de çoğumuz Hasan Başkanı istiyordu. Hasan Başkan da neredeyse evet diyecekti. Göreve yeni gelmesi ve olağan seçimlerinin sezon sonunda olacağı için kulübüne daha fazla vakit ayırmak istemesi nedeniyle affını istedi. Benim devam etme gibi bir düşüncem yoktu. Ancak kulüp başkanlarımızın teveccühü, güveni ve yoğun baskısıyla geri çevirebileceğim bir şey olmadı. Onlara teşekkür ediyorum. Yeni federasyonla beraber inşallah hep beraber iyi işler yapabiliriz" dedi.
24.07.2024Futbol
Sabancı Merkez Cami
Sabancı Merkez CamiAdana'nın Reşatbey Semti'nde, Merkez Park'ın güneyinde ve Seyhan Nehri'nin batı kıyısında yer alan cami, 1998 yılında hizmete açılmıştır...
20.07.2024Adana
En düşük emekli maaşında zam farkı müjdesi! Banka hesaplarına yatacak, tarih belli oldu
En düşük emekli maaşında zam farkı müjdesi! Banka hesaplarına yatacak, tarih belli olduMilyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda en düşük emekli maaşının 10 bin liradan 12 bin 500 liraya çıkarılmasını da içeren vergi teklifi kabul edildi. Bütçeye 33.2 milyar liralık ilave maliyet getirecek olan bu düzenlemenin önümüzdeki hafta Genel Kurul’da yasalaşması bekleniyor. Öte yandan emekliler için zam farkının hesaplara yatırılma tarihi belli oldu.
20.07.2024Ekonomi
Adana Seyhan Belediyesi'nden Kadın Çalıştayı
Adana Seyhan Belediyesi'nden Kadın ÇalıştayıSeyhan Belediyesi 2025-2029 Stratejik plan hazırlıkları kapsamında Seyhanlılar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde muhtarlar ile bir araya gelen Başkan Tekin bu defa Adana’daki Sivil Toplum temsilcisi kadınlar ile Çırçır Sanat Merkezi’nde düzenlenen “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Yerel Eşitlik Eylem Planı “Çalıştayında bir araya geldi.
19.07.2024Adana
En düşük emekli aylığının artırılmasını içeren vergi paketi komisyonda
En düşük emekli aylığının artırılmasını içeren vergi paketi komisyondaEn düşük emekli aylığının 10 bin liradan 12 bin 500 liraya çıkarılmasını öngören 'Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülmeye başlandı.
18.07.2024Ekonomi
Sokak hayvanları teklifi komisyonda hararetli başladı! Böyle tepki gösterdi
Sokak hayvanları teklifi komisyonda hararetli başladı! Böyle tepki gösterdiKamuoyunda tartışmalara yol açan, hasta olanların yanında sayıları kamu güvenliği açısından tehlike oluşturan sahipsiz hayvanlara ötanazi öngören sokak hayvanlarına ilişkin yasa teklifinin görüşmeleri, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda da tartışmalı başladı. Muhalefet milletvekillerinin salonun küçük olduğu itirazlarıyla yaşanan tartışmaların ardından komisyon görüşmeleri daha büyük olan Plan ve Bütçe Komisyonu salonuna alındı.
17.07.2024Gündem
Adana Büyükşehir Belediyesi gençlerin taleplerini dinledi
Adana Büyükşehir Belediyesi gençlerin taleplerini dinlediAdana Büyükşehir Belediyesi ikinci 5 yıllık hizmet sürecini gençlerle planlamak üzere “Gençliğin Yüzleri Adana Gençlik Stratejisi Atölyesi” çalışması gerçekleştirdi.
17.07.2024Yerel Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan; 40 yıllık plan ve hazırlık, sadece birkaç saat içinde boşa gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan; 40 yıllık plan ve hazırlık, sadece birkaç saat içinde boşa gittiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehit Mustafa Cambaz 3. Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletin direnişini kırmak için her türlü alçaklığı yaptılar, ancak sinsi ve kanlı emellerine ulaşamadılar. Oysa her şeyi en ince detayına kadar hesaplamışlardı. Oysa 40 yıl boyunca bukalemun gibi kırk kılığa bürünerek kendilerini gizlemeyi başarmışlardı. 15 Temmuz gecesi de tereyağından kıl çeker gibi Türkiye'yi işgal edeceklerini, milletin iradesine el koyacaklarını zannediyorlardı. Ama 40 yıllık plan ve hazırlık, sadece birkaç saat içinde boşa gitti" dedi.
13.07.2024Gündem
Kamuda tasarruf tedbirleri! Düzenlemeleri içeren kanun teklifi komisyonda kabul edildi
Kamuda tasarruf tedbirleri! Düzenlemeleri içeren kanun teklifi komisyonda kabul edildiAK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan, kamuda tasarruf tedbirlerine ilişkin düzenlemeler içeren Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.
10.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katıldıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'nin başkenti Washington'da düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katıldı. Erdoğan, burada aile fotoğrafı çektirdi.
10.07.2024Gündem
Karısını çocuklarının ve aldattığı adamın gözleri önünde katletti! Cani kocanın kan donduran planı
Karısını çocuklarının ve aldattığı adamın gözleri önünde katletti! Cani kocanın kan donduran planıEşinin başka bir ilişkisi olduğunu duyan adamın gözü döndü. Genç kadını, çocuklarının ve sevgilisi izlediği sırada katleden koca cesetten kurtulmak için ise kan donduran bir plan yaptı.
9.07.2024Dünya
Montella'dan Arda Güler için sürpriz plan! Yıldızlaştığı bölgede oynayacak
Montella'dan Arda Güler için sürpriz plan! Yıldızlaştığı bölgede oynayacakAvusturya maçı için hazırlanan A Milli Takımımız'da Hakan Çalhanoğlu'nun yokluğu hem defansif hem de ofansif açıdan büyük önem taşıyacak.
30.06.2024Şampiy10
e-plan otomasyon nedir? e plan otomasyon sistemi imar durum belgesi sorgulama
e-plan otomasyon nedir? e plan otomasyon sistemi imar durum belgesi sorgulamaÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü tarafından erişime açılan e-Plan Otomasyon Sistemleri mülk sahiplerinin kullanımına sunuldu. Peki, e-Plan Otomasyon Sistemleri (İmar durum belgesi) nedir, nasıl sorgulanır?
29.06.2024Gündem
İran yeni cumhurbaşkanını seçiyor! Gözler Türk doktorda
İran yeni cumhurbaşkanını seçiyor! Gözler Türk doktordaİran'daki son anketlerde önde görünen doktor Mesud Pezeşkiyan, "Türklüğümle gurur duyuyorum" diyor. Açık sözlülüğüyle tanınan Türk siyasetçi ipi göğüslemesi halinde İran'ın ilk Türk cumhurbaşkanı olacak.
28.06.2024Gündem
İzmir'de ekmeğe zam! Temmuz ayından itibaren geçerli olacak
İzmir'de ekmeğe zam! Temmuz ayından itibaren geçerli olacakİzmir Ticaret Odası (İZTO) haziran ayı olağan meclis toplantısında İzmir'de ekmeğe zam kararı alındı. Kararla ekmeğin gramajı 220 gramdan 200 grama düşürülürken, fiyatı ise 9 TL'den 10 TL'ye yükseldi. Yeni fiyatın 1 Temmuz itibariyle geçerli olacağı bildirildi.
27.06.2024Ekonomi
Amrabat, İlkay Gündoğan derken milli yıldızla anlaşma tamam! Dursun Özbek'ten 50 milyon euroluk plan
Amrabat, İlkay Gündoğan derken milli yıldızla anlaşma tamam! Dursun Özbek'ten 50 milyon euroluk planGalatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sarı-Kırmızılılar'ın gündeminde yer alan yıldız oyuncu için kritik bir son dakika açıklaması geldi. Öte yandan Galatasaray'da Dursun Özbek'in 50 milyon euroluk tarihi planı ortaya çıktı. İşte detaylar...
26.06.2024Galatasaray
Yalan'da büyük oyun deşifre oluyor: Duru senin kızın değil
Yalan'da büyük oyun deşifre oluyor: Duru senin kızın değilKanal D’nin, yaz boyunca yeni bölümleri ile ekrana gelecek dizisi Yalan’da sırlar ortaya çıkmaya başladı. Kızı ile ilgili şüpheleri git gide artan Melike, Duru’nun kalbinden operasyon geçirdiğini öğrenince gerçeklere bir adım daha yaklaştı. Final sahnesinde Melike’nin, Berrin’in karşısına çıkıp “Duru senin kızın değil!” demesi bölüme damga vuran sahne oldu.
25.06.2024Magazin
Meclis bayram sonrası Dijital Telif Yasası mesaisine başlıyor! Google Dijital Mecralar Komisyonu karşısına çıkacak
Meclis bayram sonrası Dijital Telif Yasası mesaisine başlıyor! Google Dijital Mecralar Komisyonu karşısına çıkacakBayramın sona ermesiyle 'Dijital Telif Yasası'nın çıkarılması için hummalı bir çalışma yürütülüyor. TBMM Genel Kurulu'nun, 25 Haziran Salı günü haftalık çalışmasına başlamasıyla Dijital Mecralar Komisyonu da, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman başkanlığında "dijital telif" gündemiyle toplanacak. Komisyona Google yetkilileri bir sunum yapacak. Öte yandan "Krito Varlıklar Yasası" da TBMM'nin gündemine gelecek.
23.06.2024Gündem
Yalıda Oscar’lık soygun! Plan 1.5 yıl önce yapıldı
Yalıda Oscar’lık soygun! Plan 1.5 yıl önce yapıldıMemduh Paşa Yalısı’nda gerçekleşen 130 milyonluk soygunun aylar öncesinden filmleri aratmayan bir planla soyulduğu ortaya çıktı. Bekçi Ahmet Yıldırım, 1.5 yıl önce güven kazanmak için işe girdi. Yıldırım alarmları susturunca, Bulgaristan’dan getirilen kamyonla şüpheliler yalıya girdi. Manyetik matkaplarla kasalar açıldı. Dönüşte 4 ayrı plaka değiştirildi.
15.06.2024Gündem
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur böyle yakalanmış
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur böyle yakalanmışİstanbul Eyüpsultan'da 1 Mart gecesi Eylem Tok ile Bülent Cihantimur'un oğlu Timur Cihantimur, 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci'yi hayattan kopardı. Kazanın ardından cani anne ile katil oğlu, önce Mısır'a ardından ABD'ye kaçtı. Haklarında kırmızı bülten ile yakalama kararı çıkartılan Tok ile katil oğlu hakkında çarpıcı bir gelişme yaşandı. Adalet Bakanı Tunç, İstanbul'da 1 kişinin öldüğü trafik kazasının ardından ABD'ye kaçan Eylem Tok ve Timur Cihantimur'un Türkiye'nin iade talebi kapsamında yakalandığını bildirdi. Öte yandan Eylem Tok ve oğlunun nasıl yakalandığı ortaya çıktı.
14.06.2024Gündem
Gaziantep'te Kurban Bayramı'ında 700 personel sahada olacak
Gaziantep'te Kurban Bayramı'ında 700 personel sahada olacakGaziantep Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı süresince şehrin düzenini ve temizliğini sağlamak amacıyla geniş kapsamlı bir koordinasyon planı hazırladı. Bu plan kapsamında yaklaşık 700 personel görev yapacak.
15.06.2024Gaziantep
Fenerbahçe'de bomba transferler yalan oldu! Mourinho kestirip attı, işte ilk planı
Fenerbahçe'de bomba transferler yalan oldu! Mourinho kestirip attı, işte ilk planıFenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de herkes 'bomba' transferleri beklerken ilk plan belli oldu. Mourinho'nun istekleri belli oldu. Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Osayi Samuel, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Jayden Oosterwolde gibi isimler için karar verildi. İşte detaylar...
12.06.2024Fenerbahçe
Plajlar 500 lahmacun 1000 lira! Turizm cennetinde fiyatlar uçtu
Plajlar 500 lahmacun 1000 lira! Turizm cennetinde fiyatlar uçtuMuğla'nın Bodrum ilçesinde, deniz sezonu başlarken, özel plajlara giriş ücretleri 500 TL'den başlıyor, 3 bin TL'ye kadar çıkıyor. Özel plajlarda 1 lahmacun 100 ile 1000 TL, hamburger ise içindeki malzeme ve sunum hizmetine göre 450 ile 1000 TL arasında değişiyor.
11.06.2024Gündem
Memduh Paşa Yalısı'ndaki soyguna ilişkin 7 gözaltı
Memduh Paşa Yalısı'ndaki soyguna ilişkin 7 gözaltıMemduh Paşa Yalısı’nda film sahnelerini aratmayan bir planla yapılan 130 milyon liralık soygunla ilgili polis 7 şüpheliyi gözaltına aldı. Çalınan paranın bir kısmının ise ele geçirildiği öğrenildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.
11.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Plan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki plan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.