Konuşanlar

Konuşanlar

Son dakika konuşanlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan konuşanlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını konuşanlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Konuşanlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan konuşanlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 422 konuşanlar haberi bulunmuştur. Tüm konuşanlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hasan Can Kaya hastanelik oldu, ameliyat 5 saat sürdü
Hasan Can Kaya hastanelik oldu, ameliyat 5 saat sürdü Komedyen Hasan Can Kaya, halı saha maçında düşerek sakatlandı. Artan ağrılar üzerine hastaneye giden Kaya'nın omuzunda kırıklar tespit edildi.
21.04.2024 Magazin
Bakan Tekin'den öğretmen ataması açıklaması
Bakan Tekin'den öğretmen ataması açıklaması Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamasıyla ilgili olarak takvim ve tarihin netleşmediğini açıkladı.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul mevcut İBB yönetimiyle 5 yıl kaybetti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul mevcut İBB yönetimiyle 5 yıl kaybetti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Haliç Kongre Merkezi'nde 'Her Anında Hep Yanında' iftar buluşmasına katıldı. Erdoğan, “Hem aldığımız tedbirlerin hem de uyguladığımız ekonomik programın etkisiyle yılın ikinci yarısında enflasyonda hızlı bir düşüşe şahit olacağız" dedi.
23.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Van Beşyol Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. CHP binasındaki para sayma görüntülerine tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi. Bağırarak çağırarak, yalan söyleyerek kimse kendisini bu kirden arındıramaz. Milletimiz bu sinsi oyunların hesabını 31 Mart’ta sandıkta soracak." ifadelerini kullandı.
15.03.2024 Gündem
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Kira uyuşmazlığında anlaşmayla sonuçlanan dosya sayısı belli oldu! Bakan Yılmaz duyurdu
Kira uyuşmazlığında anlaşmayla sonuçlanan dosya sayısı belli oldu! Bakan Yılmaz duyurdu Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, artan fiyat artışı nedeniyle kiracı- ev sahibi anlaşmazlıklarıyla ilgili “Kira uyuşmazlıklarında bugüne kadar çözümlenen ara bulucuya intikal eden uyuşmazlıkların 10 bin 46'sı anlaşmayla sonuçlandı. Bu ne demek; 20 bin ev sahibinin ve kiracının, adliye kapısına düşmemesi demek. 20 bin insan önemli'' dedi.
3.11.2023 Gündem
Sinan Akçıl TV programında itiraf etti: Babam 73 yaşındayken tüp bebek yapıp ikizleri oldu
Sinan Akçıl TV programında itiraf etti: Babam 73 yaşındayken tüp bebek yapıp ikizleri oldu Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Ceyda Düvenci'nin sunduğu TV programında samimi itiraflarda bulundu. Babasının 73 yaşında tüp bebekle yeniden evlat sahibi olduğunu söyleyen şarkıcı, Burcu Kıratlı ile olan ilişkisini, evliliğini ve ilişkisinde yaşadıklarını da ilk kez anlattı.
13.09.2023 Magazin
Hasan Can Kaya'nın 10 milyon TL'lik yeni arabası! Özel plaka da aldı
Hasan Can Kaya'nın 10 milyon TL'lik yeni arabası! Özel plaka da aldı YouTube'da yayınlanan 'Konuşanlar' programıyla büyük bir çıkış yakaladıktan dijital platforma transfer olan komedyen Hasan Can Kaya, önceki gün Etiler'de yeni aldığı aracının içinde objektiflere yansıdı.
24.06.2023 Magazin
Hasan Can Kaya'dan deprem bölgesine 1 milyon TL yardım
Hasan Can Kaya'dan deprem bölgesine 1 milyon TL yardım Hasan Can Kaya, 6 şubatta yaşanan ve on bir ilimizi etkileyen iki büyük depr1 milyon TL’yi aşkın maddi destekte bulundu.
17.06.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl oldu da bahardan kara kışa geçtiniz?
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl oldu da bahardan kara kışa geçtiniz? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Defne Devlet Hastanesi açılışında konuştu. Erdoğan "Bir fotoğraf karesi üzerinden konuşanlar daha sonra işin nasıl yürüdüğünü gördüklerinde bir tek söz bile etmediler. Seçimlerde deprem bölgesinde bize yüksek oy çıkmasına hazmedemeyenler suları bile kesmişler. Nasıl oldu da bir gecede faşist kesildiniz, depremzedelere düşman kesildiniz? Nasıl oldu da bahardan kara kışa geçtiniz?" ifadelerini kullandı.
21.05.2023 Gündem
Bakan Akar’dan 'istikrar' vurgusu! '85 milyon gereğini yapacak'
Bakan Akar’dan 'istikrar' vurgusu! '85 milyon gereğini yapacak' Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Bu seçimlerde 85 milyon gereğini yapacak ve bunun sonunda güven ve refah içinde istikrarımızı sürdüreceğiz” dedi.
11.05.2023 Gündem
12. sınıf öğrencilerine devamsızlık affı! Sınıfta kalma yok, Bakan Özer duyurdu
12. sınıf öğrencilerine devamsızlık affı! Sınıfta kalma yok, Bakan Özer duyurdu Milli Eğitim Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mahmut Özer, CNN TÜRK yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bakan Özer, yaptığı açıklamada 12. sınıf öğrencilerine devamsızlık affı getirildiğini belirterek sınıfta kalmanın olmayacağını duyurdu. Öte yandan Özer, telafi eğitimleri, meslek liseleri, özel okul fiyatları ve ek atama ile ilgili de konuştu.
2.05.2023 Eğitim
Bakan Kirişci: Ülkenin ihtiyaçları yerli ve milli olarak üretilmeye devam edecek
Bakan Kirişci: Ülkenin ihtiyaçları yerli ve milli olarak üretilmeye devam edecek Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Üreticilerimiz Allah'ın izniyle bu sözleşmeli besicilik, sözleşmeli süt inekçiliği sayesinde yarın, bugünden daha iyi, düzenli ve öngörülebilir gelirlere kavuşacak. Bu ülkenin ihtiyaçları yine yerli ve milli olarak üretilmeye devam edecek" dedi.
25.04.2023 Gündem
Ali Çamlı: Dursun Özbek’in otelinde kalıyoruz diye maçı satacak aşağılık davranış içerisine mi gireceğiz
Ali Çamlı: Dursun Özbek’in otelinde kalıyoruz diye maçı satacak aşağılık davranış içerisine mi gireceğiz Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, "Dursun Özbek’in otelinde kalıyoruz diye maçı satacak aşağılık davranış içerisine mi gireceğiz" dedi.
14.04.2023 Kayseri Spor
Hasan Can Kaya: Annem daha çok çekti, göremeseydi delirirdim
Hasan Can Kaya: Annem daha çok çekti, göremeseydi delirirdim 'Konuşanlar' programıyla şöhreti yakalayan Hasan Can Kaya, kanserden hayatını kaybeden babasının hastalık sürecinde senaristlik işini bıraktığını, babasının başarısına tanık olamadığı için çok üzüldüğünü söyledi.
4.03.2023 Magazin
Hasan Can Kaya: O kadar düşük zekalı bir eleştiri ki!
Hasan Can Kaya: O kadar düşük zekalı bir eleştiri ki! 'Konuşanlar' programı ile adından sıkça söz ettiren Hasan Can Kaya, Armağan Çağlayan'ın programında hakkında merak edilenleri anlattı. Ünlü komedyen, çok küfür ettiğine dair yorumlara tepki gösterdi ve 17 Temmuz 2020 tarihinde vefat eden Seyfi Dursunoğlu'nun unutulmaz 'Huysuz Virjin' karakterini örnek gösterdi.
3.03.2023 Magazin
Merkez Bankası faiz kararını bugün açıklıyor! İşte uzmanların tahminleri...
Merkez Bankası faiz kararını bugün açıklıyor! İşte uzmanların tahminleri... Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu yılın ilk faiz kararını bugün açıklayacak. Banka bir önceki toplantıda politika faizini yüzde 9 seviyesinde sabit tutmuştu. Peki bir faiz indirimi olur mu? Altın ve dövizde karar sonrası bir hareket olur mu? Merak edilen soruları Ekonomist Hikmet Baydar ve Dinamik Yatırım Menkul Değerler Araştırma Uzmanı Ceyhun Yavaş cevapladı. İşte detaylar..
23.02.2023 Ekonomi
Hasan Can Kaya'dan depremzede çocuklara anlamlı yardım
Hasan Can Kaya'dan depremzede çocuklara anlamlı yardım 'Konuşanlar' programı ile şöhreti yakalayan Hasan Can Kaya, 7 Şubat'ta deprem bölgesine 250 bin TL'lik bağış yaptı. Konuşanlar bilet gelirlerinin uzun süre depremzedelere aktarılacağını duyuran komedyen, çok anlamlı bir yardıma daha imza attı.
12.02.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vuramayacaksınız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vuramayacaksınız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Aydın'dan bir kez daha meydan okuyorum. Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vurmaya başaramayacaksınız. Milletimizin kazanımlarını elinden almayı başaramayacaksınız. 2023 hedeflerine engel olamadığınız gibi Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçmeyi de başaramayacaksınız" dedi.
4.02.2023 Gündem
Hasan Can Kaya'nın yeni imajı görenleri şaşkına çevirdi! Tanımakta zorlandılar
Hasan Can Kaya'nın yeni imajı görenleri şaşkına çevirdi! Tanımakta zorlandılar 'Konuşanlar' ile şöhreti yakalayan Hasan Can Kaya (33) ile şarkıcılık kariyerinin dışında özel hayatıyla da çok konuşulan Hadise'nin (37) yeni bir aşka yelken açtığı haberleri olay olmuştu. İddialar üzerine jet hızıyla açıklama yapan ünlü komedyen, bu kez de katıldığı ödül töreni sonrası konuya ilişkin soruyu cevapladı. Hasan Can Kaya'nın yeni imajı da dikkat çekti.
7.01.2023 Magazin
Bakan Özer: Özel okul zamlarını tefe-tüfe oranları belirlendikten sonra paylaşacağız
Bakan Özer: Özel okul zamlarını tefe-tüfe oranları belirlendikten sonra paylaşacağız Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, özel eğitim kurumlarının zam oranına ilişkin, "Bu hafta içinde tefe-tüfe oranları belirlendikten sonra oluşacak zammı özel eğitim kurumları yöneticileri ile tekrar bir araya gelerek kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.
2.01.2023 Ekonomi
31 Aralık 2022'de TV'de neler var, yılbaşı gecesi kanallarda ne var? 31 Aralık 2023 Kanal D, TRT1, ATV, Show, TV 8, FOX TV yayın akışı...
31 Aralık 2022'de TV'de neler var, yılbaşı gecesi kanallarda ne var? 31 Aralık 2023 Kanal D, TRT1, ATV, Show, TV 8, FOX TV yayın akışı... Yılbaşı gecesi TV’de neler var, 31 Aralık 2023 gecesi hangi kanalda ne var? Sorularının yanıtı yeni yılı evde geçirecekler tarafından sorgulanıyor. Yılbaşı gecesi 31 Aralık TV yayın akışı günün en çok aranan konu başlıklarından biri oldu. 31 Aralık Yılbaşı gecesi yılbaşına özel programlar, diziler ve filmler izleyicilerin evlerine konuk olacak. İşte, Show TV, Kanal D, Star, ATV ve TV8 31 Aralık yayın akışı...
31.12.2022 Televizyon
Hasan Can Kaya'dan 'Hadise' yanıtı!
Hasan Can Kaya'dan 'Hadise' yanıtı! 'Konuşanlar' programıyla ünlenen Hasan Can Kaya'nın, 30 Eylül'de iş insanı Mehmet Dinçerler'le beş aylık evliliğini tek celsede bitiren şarkıcı Hadise ile gözlerden uzak şekilde aşk yaşadığı iddia edildi. 33 yaşındaki komedyen, söz konusu haberler hakkında sessizliğini bozdu.
29.12.2022 Magazin
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.
4.12.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristlerle kol kola Kandil'de dolaşanlar bu milletin oylarının temsilcisi olamaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristlerle kol kola Kandil'de dolaşanlar bu milletin oylarının temsilcisi olamaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen programda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Parlamentoya öyle yada böyle girip, teröristlerle kol kola Kandil'de dolaşanlar bu milletin oylarının temsilcisi olamaz" dedi. "Ülkemizde misafir ettiğimiz mağdurları korumaya devam edeceğiz" diyen Erdoğan, "Particiklerden biri Karkamış'a geçmiş. Orada mültecilerle ilgili laf etmeye kalkınca 'Bugün bunun yeri değil. Burada siyaset yapmayın' deyip kovdular, o da bir dükkana sığındı. Daha bu iyi günleriniz" ifadelerini kullandı.
25.11.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Konuşanlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki konuşanlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.