Gazete Vatan Logo
Magazin Hasan Can Kaya'dan deprem bölgesine 1 milyon TL yardım

Hasan Can Kaya'dan deprem bölgesine 1 milyon TL yardım

Hasan Can Kaya, 6 şubatta yaşanan ve on bir ilimizi etkileyen iki büyük depr1 milyon TL’yi aşkın maddi destekte bulundu.

Hasan Can Kaya'dan deprem bölgesine 1 milyon TL yardım

Hasan Can Kaya, 6 Şubat'ta yaşanan ve ülkemizi derinden etkileyen felaket sonrasında deprem bölgesini unutmadı. Kendisi de deprem bölgeleri arasında bulunan Malatyalı olan Hasan Can Kaya, depremin hemen ardından kişisel olarak yaptığı yardımlarını sürdürdü.

Ünlü komedyen tüm bu yardımların yanı sıra sezon boyunca devam eden ‘Konuşanlar’ programı ekibi ve izleyicileriyle birlikte de bölgeye yardımda bulundu. Programın bilet ve bağış gelirlerinin tamamını depremzedelere bağışlandı.

11 ÖĞRENCİNİN EĞİTİM MASRAFLARINI KARŞILIYOR

Bu yardımlar sayesinde de 1 milyon TL’yi aşkın destek ve burs yardımında bulunuldu. Hasan Can Kaya deprem zamanında tüm eğitim ve öğretimlerini karşılayacağını duyurduğu 11 öğrenciyle de iletişimde olarak destekte bulunmaya devam ediyor.

Öte yandan Ahbap Derneği kurucusu Haluk Levent, 11 ilimizde yıkıma yol açan depremden günler sonra afet bölgesindeki ihtiyaçlar için kullanılmak üzere Hasan Can Kaya tarafından 250 bin TL bağış yapıldığını açıklamıştı.

"GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR"

Haberin Devamı

Haluk Levent'in tweetini alıntılayan ünlü isim, "Arkadaşlar gün birlik günüdür. Bu ve bunun gibi bağışlar haricinde, on depremzede çocuğun hayat boyu eğitim masrafını üstlendik. Ayrıca 'Konuşanlar’daki bağışların ve bilet gelirlerinin tamamı uzun bir süre sadece deprem yakınlarına aktarılacaktır" diye yazmıştı.

'KONUŞANLAR' TEKNİK EKİBİ DE SAHADA

Sosyal medyada bir paylaşım daha yapan Hasan Can Kaya, "Ek olarak Konuşanlar teknik ekibinden arkadaşlarımız ilk günden beri sahada depremzede yakınlarına destek olmaktadır. Yaralananlar da, yarayı sarmaya çalışanlar da bizdendir" ifadelerini kullanmıştı.