Konsept

Konsept

Son dakika konsept haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan konsept ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını konsept haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Konsept

haberleri sayfasında son dakika yaşanan konsept gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.998 konsept haberi bulunmuştur. Tüm konsept haberleri aşağıda listelenmiştir.
Amerika’da genç Türk yapımcıya ödül
Amerika’da genç Türk yapımcıya ödül 1979’dan beri bünyesinde Emmy ödüllerini de bulunduran Television Academy Foundation tarafından düzenlenen College Television Awards’da Kaan Berkant, yapımcılığı üstlendiği Slobopoly ile en iyi komedi ödülüne layık görüldü.
17.04.2024 Vitrin
Odine ne zaman tavan bozar? Odine tavanda bekleyen lot sayısı
Odine ne zaman tavan bozar? Odine tavanda bekleyen lot sayısı Odine Solutions Teknoloji  halka arzı Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) talep toplama 13 Mart’ta başladı, 15 Mart’a kadar devam etti. Şirket, telekomünikasyon sektörüne yön veren, öncü kuruluşlarla birlikte yenilikçi projeler üzerinde çalışmalar yürütüyor. Odine Solutions Teknoloji hissesi halka arz fiyatı 30 TL olarak belirlendi. Odine Solutions Teknoloji halka arzında bireysel yatırımcıya en fazla 9 adet lot pay dağıtımı gerçekleşti.
3.04.2024 Gündem
Faaliyet raporu ile 3 ödül aldı
Faaliyet raporu ile 3 ödül aldı Bizim Toptan 2022 yılı Faaliyet Raporu ile Amerikan İletişim Profesyonelleri Birliği (LACP) tarafından düzenlenen uluslararası “Vizyon Ödülleri”nde 3 ödül birden alarak büyük başarı kazandı.
12.03.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıklamayı yaptı! “Bu köşeyi muhafaza etmek lazım”
Bakan Uraloğlu açıklamayı yaptı! “Bu köşeyi muhafaza etmek lazım” Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Adana Valiliği'nde önceki dönem Adana valilerinin fotoğraflarının asıldığı ‘Geçmiş Valililerimiz' köşesini beğendiğini söyledi.
7.03.2024 Adana
Deichmann Türkiye CEO’su Atilla Özkul: Hız kesmeden büyümeye devam ediyoruz
Deichmann Türkiye CEO’su Atilla Özkul: Hız kesmeden büyümeye devam ediyoruz DEICHMANN Türkiye CEO’su Atilla Özkul açıkladı: “3.0 konsepti ile yenilenen mağazalarımızda modern tasarımlar ile müşterilerimize daha keyifli bir alışveriş deneyimi sunmaya hızla devam ediyoruz.”
21.02.2024 Advertorial
Tarihi Darcan Köşkü restore edildi! Tosun Paşa’ya, Kanlı Nigar ve Orta Direk Şaban'a ev sahipliği yapmıştı
Tarihi Darcan Köşkü restore edildi! Tosun Paşa’ya, Kanlı Nigar ve Orta Direk Şaban'a ev sahipliği yapmıştı Yeşilçam filmlerine ev sahipliği yapan Arnavut Hayreddin Bey Köşkü olarak bilinen Yeşilköy’deki tarihi Darcan Köşkü restore edildi. Süt Kardeşler’den Tosun Paşa’ya, Kanlı Nigar ve Orta Direk Şaban’dan Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni’ne kadar pek çok filme ev sahipliği yapan köşk, 2 yıl süren çalışmaların sonucunda restore edildi.
8.02.2024 Gündem
ABD'nin Suriye'den çekileceği iddialarına MSB'den ilk yorum
ABD'nin Suriye'den çekileceği iddialarına MSB'den ilk yorum Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından ABD'nin Suriye'den çekileceği iddialarıyla ilgili açıklama yapıldı. Sözleşmeli askerlerin maaş ve tazminatlarıyla ilgili de açıklama yapan kaynaklar terörle mücadeledeki son durumu da paylaştı.
25.01.2024 Gündem
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik terörün kirli yüzünü bir kez daha gösterdi. Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? İşte taşeronların, yani terör örgütlerinin kullanıldığı Türkiye’yi yıpratma savaşlarının detayları...
14.01.2024 Gündem
MSB 12 askerin şehit olduğu terör saldırısının detaylarını açıkladı
MSB 12 askerin şehit olduğu terör saldırısının detaylarını açıkladı Millî Savunma Bakanlığı kaynakları, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde 12 askerin şehit olduğu saldırının detaylarını paylaştı. Sızma girişiminde bulunan teröristlerin tamamının etkisiz hale getirildiği bilgisine de yer verildi.
28.12.2023 Gündem
Bakan Şimşek'ten ÖTV ve KDV açıklaması: Artış olmayacak
Bakan Şimşek'ten ÖTV ve KDV açıklaması: Artış olmayacak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekonomiye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek " Bütçeyi düzeltmek için KDV, akaryakıtta ÖTV gibi enflasyonu artıran vergi artışlarına gittik. Bu vergi artışları tekrarlanmayacak, gelecek sene sistemden çıkmış olacak" dedi.
30.11.2023 Ekonomi
MasterChef All Star'da konsept buz ve ateş! Game of Thrones jenerik müziği akılları baştan aldı
MasterChef All Star'da konsept buz ve ateş! Game of Thrones jenerik müziği akılları baştan aldı MasterChef All Star'da sonlara doğru gelinirken ilginç anlar da yaşanmaya devam ediyor. 8 Kasım MasterChef yeni bölüm fragmanı öyle bir duyuruldu ki sosyal medya yıkıldı. Konseptin buz ve ateş olduğu yarışmanın yeni bölüm fragmanı dünyaca ünlü dizi Game of Thrones jenerik müziğiyle duyuruldu.
7.11.2023 Televizyon
MediaMarkt, Türkiye’deki ilk konsept mağazası Tech Arena’nın açılışını gerçekleştirdi
MediaMarkt, Türkiye’deki ilk konsept mağazası Tech Arena’nın açılışını gerçekleştirdi MediaMarkt, 6500 m2’lik alanıyla 19 farklı ünlü markanın butiklerinin ve satış alanındaki mini deneyim alanlarının yer aldığı Türkiye’deki ilk Konsept Mağazası Tech Arena’nın açılışını büyük bir katılımla gerçekleştirdi.
31.10.2023 Advertorial
Kahire'deki Gazze Zirvesi'nde Bakan Fidan dünyaya seslendi
Kahire'deki Gazze Zirvesi'nde Bakan Fidan dünyaya seslendi Kahire'de düzenlenen Barış Zirvesi'nde konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan" Filistin'in acısı normalleştiriliyor. İsrail Gazze'de 2 bin kişiyi hapiste tutuyor. Adil bir çözüm bulunmalı. İki devletli çözüm yoluna geri dönülmesi gerekiyor." dedi.
21.10.2023 Dünya
Magnum Porsche Taycan çekiliş sonuçları 2023 | Magnum çekiliş sonuçları açıklandı mı, Magnum Porsche kim kazandı? Magnum Porsche kazananlar listesi
Magnum Porsche Taycan çekiliş sonuçları 2023 | Magnum çekiliş sonuçları açıklandı mı, Magnum Porsche kim kazandı? Magnum Porsche kazananlar listesi Magnum Porsche Taycan kura sonucu için araştırmalar yoğunlaştı. 2023 Magnum çekiliş sonuçları merak ediliyor. Eylül ayı Magnum 6. dönem çekilişi tamamlandı. Magnum çekiliş sonuçları kazananlar listesi katılımcılar tarafından sorgulanıyor. Magnum çekiliş sonucu kazananların isimleri kimkazandi.com'dan duyurulacak. Peki, Magnum çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? Ekim ayı Magnum çekilişi kazanan listesi sorgulama ekranı...
11.10.2023 Ekonomi
6 Ekim halka arz var mı? 2-6 Ekim halka arz takvimi: Bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri?
6 Ekim halka arz var mı? 2-6 Ekim halka arz takvimi: Bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri? Halka arz takvimi vatandaşların gündeminden düşmüyor. Bu haftanın halka arz olacak firmaları merak ediliyor. SPK'nın hangi halka arz başvurularını onayladığı halka arzlar yatırımcılar tarafından sorgulanıyor. Peki, Bugün halka arz var mı? 6 Ekim halka arz olacak şirketler neler? Ekim ayı halka arz takvimi belli mi?
5.10.2023 Ekonomi
Ay'da çılgın proje: Hiperteleskop! Gücünü kraterlerden alacak
Ay'da çılgın proje: Hiperteleskop! Gücünü kraterlerden alacak Arka bahçelerimize teleskoplar kurduk, yetmedi ıssızlıkların ortasındaki dağların tepesine teleskoplar kurduk, yetmedi teleskoplarımızı uzaya yolladık.
14.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Dünyanın en iyi üniversitelerinde okuyan Türk öğrenciler, “A Ticket For Your Future” programında buluştu
Dünyanın en iyi üniversitelerinde okuyan Türk öğrenciler, “A Ticket For Your Future” programında buluştu Beyin göçünü engellemek ve yurt dışında okuyan yetenekli gençlerin Türkiye’de kariyerlerine devam etmelerini teşvik etmek amacıyla 2018 yılından beri Arçelik tarafından sürdürülen “A Ticket for Your Future” programına bu yıl da Harvard, Yale, Oxford gibi dünyanın en başarılı üniversitelerinden 20 öğrenci katıldı.
3.08.2023 Eğitim
Türkiye başardı, dünyada eşi benzeri yok! İnsansız deniz aracı Çaka geliyor
Türkiye başardı, dünyada eşi benzeri yok! İnsansız deniz aracı Çaka geliyor HAVELSAN’ın geliştirdiği kamikaze dalış yapabilen insansız deniz aracı Çaka, IDEF’23 savunma fuarının ilgi odağı oldu.
28.07.2023 Ekonomi
Şok olay sonrası harekete geçildi! "Hızlı flört" etkinliği yapıldığı iddia edilen kafe kapatıldı
Şok olay sonrası harekete geçildi! "Hızlı flört" etkinliği yapıldığı iddia edilen kafe kapatıldı Beyoğlu'nda, sosyal medyada 'hızlı flört değiştirme' etkinliği yapıldığı iddiasıyla tepki çeken kafe kapatıldı. Kafenin işletmecilerinden Kaan Gür, etkinliğin sosyal medyada yer aldığı gibi olmadığını savunarak "Bir etkinlik için bizim dükkanımızı kiralamışlardı. Business etkinliği, insanlar burada tanışıyor, iş ortaklığı doğuyor. Buraya mühendisler, mimarlar geliyor, iş yapan insanlar geliyor. Bunu kamuoyunda tamamen bambaşka anlattılar. Eş değiştirmeli partiler olduğunu lanse ettiler. Böyle bir şey asla yok" dedi.
25.07.2023 Gündem
NATO zirvesi öncesi dikkat çeken Türkiye analizi
NATO zirvesi öncesi dikkat çeken Türkiye analizi Vilnius'taki zirveye sayılı gün kala dünyanın gözü Türkiye'nin İsveç konusunda atacağı adımda. NATO zirvesini mercek altına alan ABD merkezli düşünce kuruluşu Atlantik Konseyi (Atlantic Council) dikkat çeken bir analize imza attı. ABD'nin Türkiye'ye yönelik politikasının incelendiği analizde Ankara'nın bölgesel önemine vurgu yapıldı ve 'NATO'nun Karadeniz'deki çıkarlarını güvence altına almak güçlü bir Türkiye'ye bağlıdır' denildi.
9.07.2023 Gündem
Zeray Kocaeli'deki projelerine bir yenisini daha ekledi
Zeray Kocaeli'deki projelerine bir yenisini daha ekledi Geliştirdiği projeler ile ulusal ve uluslararası gayrimenkul sektöründe ses getiren projelere imza atan Zeray, Türk ekonomisinin amiral gemisi eşsiz lokasyon olarak tanımladığı Kocaeli’ndeki projelerine bir yenisini daha ekliyor.
8.06.2023 Advertorial
Bakan Soylu: 554 bin Suriyeli ülkesine gönüllü döndü
Bakan Soylu: 554 bin Suriyeli ülkesine gönüllü döndü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, canlı yayında gündeme dair soruları yanıtladı. Bakan Soylu, "554 bin Suriyeli ülkesine gönüllü döndü. Onurlu dönüş için çalışıyoruz. Türkiye’de şu anda 3 milyon 381 bin Suriyeli var. Azalıyor, daha da azalacak" ifadelerini kullandı.
25.05.2023 Gündem
Kız Kulesi ziyarete hazır! Mayıs sonuna kadar ücretsiz
Kız Kulesi ziyarete hazır! Mayıs sonuna kadar ücretsiz Kız Kulesi'nde restorasyon çalışmaları sona erdi. Bu akşam 21.00'de gerçekleştirilecek ışık ve lazer gösterilerinin ardından tarihi yapı, yarından itibaren halkın ziyaretine açılacak. Kız Kulesi'ni basın mensuplarıyla birlikte ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "İki yıllık bir restorasyon sürecinden sonra bu akşam Kız Kulesi'ni nihayet tekrar vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Binanın son 20 yıldır, 30 yıldır gözlemlediğimiz görüntüsü, yanlış görüntüsüydü. Aslına özgün haline, bu çalışmayla binamız getirildi. Bu akşam saat 9'dan itibaren ışık ve lazer şovu ile birlikte binamız açılıyor. Vatandaşlarımızın rahat ulaşabilmesi seyredebilmesi için Mayıs sonuna kadar ücretsiz yaptık, motor da ücretsiz olacak" dedi.
11.05.2023 Gündem
Bakan Ersoy: İzmir Kültür Sanat Fabrikası, cazibe merkezi olacak
Bakan Ersoy: İzmir Kültür Sanat Fabrikası, cazibe merkezi olacak İzmir'deki yaklaşık 140 yıllık tarihe sahip Alsancak Tekel Fabrikası, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın, aslına uygun restorasyon, renovasyon ve yeniden inşa çalışmalarının ardından İzmir Kültür Sanat Fabrikası olarak açıldı. Yaklaşık 1 yılda yapımı tamamlanan yapının açılışında konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Burası, güzel İzmir'e ayrı bir değer katmış olacak" dedi. Fabrikayı 'liderlik vizyonu eseri' olarak niteleyen Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da "Bu fabrika gençler açısından eşsiz bir imkan" diye konuştu.
29.04.2023 Gündem
Kara delik ortaya çıktı! Uzman isim dünyaya açıkladı
Kara delik ortaya çıktı! Uzman isim dünyaya açıkladı Peki korkmalı mıyız? Dünya'nın 99 problemi var ve kara delikler onlardan biri değil...
5.04.2023 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Konsept ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki konsept haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.