Kömür Yardımı

Kömür Yardımı

Son dakika kömür yardımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kömür yardımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kömür yardımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kömür Yardımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kömür yardımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 200 kömür yardımı haberi bulunmuştur. Tüm kömür yardımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İhtiyaç sahibi hanelere 'kömür yardımı' kararı
İhtiyaç sahibi hanelere 'kömür yardımı' kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla ihtiyaç sahibi hanelere ısınma amaçlı kömür yardımı yapılmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
29.12.2023 Ekonomi
İhtiyaç sahiplerine kömür yardımı kararı
İhtiyaç sahiplerine kömür yardımı kararı İhtiyaç sahibi hanelere ısınma amaçlı kömür yardımı yapılmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı karara göre her bir il ve ilçede dağıtılacak toplam kömür miktarı, geçmiş yıllara ait dağıtım miktarları gibi koşullar göz önünde bulundurularak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca belirlenecek.
29.04.2023 Ekonomi
Fuat Oktay: Şu ana kadar 131 şüphelinin yıkılan binalarla ilgili sorumluluğu tespit edilmiştir
Fuat Oktay: Şu ana kadar 131 şüphelinin yıkılan binalarla ilgili sorumluluğu tespit edilmiştir Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Şu ana kadar 131 şüphelinin depremde yıkılan binalarla ilgili olarak sorumluluğu tespit edilmiş, 1’i tutuklanmış 113’ü hakkında gözaltı talimatı verilmiştir. Gerekli adli süreç titizlikle devam edecek" dedi.
12.02.2023 Gündem
Bakan Dönmez'den flaş açıklama! 4 milyon haneye 3 milyar TL doğal gaz desteği yapılacak
Bakan Dönmez'den flaş açıklama! 4 milyon haneye 3 milyar TL doğal gaz desteği yapılacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, TBMM Genel Kurulu'nda, bakanlığının 2023 Yılı Bütçe sunumunu yaptı. Doğal desteğiyle ilgili konuşan Bakan Dönmez, "Isınma yardımı alan hanelere verilen desteklere doğal gaz desteği de dahil edilmiştir. Buna göre, yaklaşık 4 milyon haneye senelik 3 milyar TL'lik yardım yapılacak " dedi.
7.12.2022 Ekonomi
Bakan Dönmez açıkladı: Endonezya ve Malezya gazı ülkemize gönderebilir
Bakan Dönmez açıkladı: Endonezya ve Malezya gazı ülkemize gönderebilir Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunuyor.
27.11.2022 Ekonomi
AK Parti'li Elitaş: Ekonomik torba teklifini haftaya Meclis'e sunacağız
AK Parti'li Elitaş: Ekonomik torba teklifini haftaya Meclis'e sunacağız AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, icra safhasında olan 2 bin lira altındaki borçların silinmesi, çalışanlara nakdi verilecek yemek yardımının vergiden muaf tutulması, elektrik ve doğal gaz desteği gibi ekonomik düzenlemeleri içeren yaklaşık 25 -30 maddelik torba yasa teklifini, 1 Ekim'de yeni yasama yılının açılmasının ardından haftaya TBMM Başkanlığı'na sunacaklarını söyledi.
29.09.2022 Ekonomi
İkramiye, prim, fazla mesai ücreti ile ilgili flaş açıklama! Çalışana güzel haber, 20 gün içerisinde...
İkramiye, prim, fazla mesai ücreti ile ilgili flaş açıklama! Çalışana güzel haber, 20 gün içerisinde... Milyonlarca çalışana güzel haber! İkramiye, prim, fazla mesai ücreti, yakacak ve giyecek yardımı alan tüm çalışanları kapsıyor. Maaşı eksik ödenen ya da zamanında ödenmeyen kişiler ne yapabileceklerini merak ediyor. Sigortalı olarak çalışan herkes maaşını eksiksiz ve zamanında alma hakkına sahip. Ancak bazı işverenler pandemi, enflasyon gibi bahaneler ile çalışanlarına eksik ödeme yapıyor. Böyle bir durumda çalışanlar dava açarak haklarını alabilir. Ayrıca isteyenler tazminat hakkını da alarak işten ayrılabilir. Maaş dışında ikramiye, prim, fazla mesai ücreti gibi ek ödemeler de zamanında ve eksiksiz olarak yapılmak zorunda. İşverenin tüm bu ödemeleri yapabilmesi için yasal olarak 20 günlük süre tanınıyor.
20.04.2022 Çalışan Hakları
Doğal gaz desteğiyle ilgili flaş gelişme! Resmen belli oldu, faturalar değişiyor, en az 450 lira...
Doğal gaz desteğiyle ilgili flaş gelişme! Resmen belli oldu, faturalar değişiyor, en az 450 lira... Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Resmen değişti. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. Detaylar belli oldu. Doğal gaz desteğiyle ilgili haberler gündemdeki yerini koruyor. Milyonlarca vatandaş 2022 doğalgaz yardımı desteği başvurularını merak ediyor. Doğal gaz desteği başvuruları ile ilgili detayları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık kamuoyu ile paylaştı. Bakan Yanık, "Şubat`ın ikinci yarısında başvuruları alacağız ve Mart ayında destekleri vereceğiz. Yıllık 450 lira ile 1150 lira arasında yardım yapacağız” dedi. Peki, doğal gaz desteği başvuruları başladı mı, kimlere verilecek, şartlar nelerdir? Doğal gaz desteğine nasıl başvuru yapılır, e devletten mi? İşte son dakika haberinin detayları...
6.02.2022 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Zam geldi, resmen başlıyor, faturalar artık...
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Zam geldi, resmen başlıyor, faturalar artık... Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Resmen değişti. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. Doğal gazda, şubat ayında mesken ve sanayi aboneleri için geçerli tarife sabit kaldı, elektrik üretim amaçlı tarifeye yüzde 14 zam yapıldı. Öte yandan Doğal gaz desteği başvuru ekranı sürekli ziyaret ediliyor. Vatandaşlar doğal gaz desteği başvurusu nasıl yapılır? sorusuna yanıt arıyor. Milyonlarca vatandaşın gündeminde 2022 doğalgaz yardımı desteği başvuruları var. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısının ardından dile getirdiği doğal gaz desteği başvuruları ile ilgili detayları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık kamuoyu ile paylaştı. Peki, doğal gaz desteği başvuruları başladı mı, kimlere verilecek, şartlar nelerdir? Doğal gaz desteğine nasıl başvuru yapılır, e devletten mi?
2.02.2022 Ekonomi
Doğalgaz desteği başvurusu nasıl yapılır? e-devlet başvuru ekranı açıldı mı, doğalgaz desteği nasıl alınır, şartları nelerdir?
Doğalgaz desteği başvurusu nasıl yapılır? e-devlet başvuru ekranı açıldı mı, doğalgaz desteği nasıl alınır, şartları nelerdir? Doğalgaz desteği başvuru ekranı sürekli ziyaret ediliyor. Vatandaşlar doğalgaz desteği başvurusu nasıl yapılır? sorusuna yanıt arıyor. Milyonlarca vatandaşın gündeminde 2022 doğalgaz yardımı desteği başvuruları var. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısının ardından dile getirdiği doğalgaz desteği başvuruları ile ilgili detayları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık kamuoyu ile paylaştı. Peki, doğalgaz desteği başvuruları başladı mı, kimlere verilecek, şartlar nelerdir? Doğal desteğine nasıl başvuru yapılır, e devletten mi?
2.02.2022 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Resmen açıklandı, fatura ödemesi artık...
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Resmen açıklandı, fatura ödemesi artık... Doğalgaz desteği başvurularını binlerce vatandaş merak ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan doğal gaz yardımı desteği ile ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık açıklamalarda bulunmuştu. Doğalgaz desteği ödeme tarihleri ve kimlere verileceğini açıklayan Bakan Yanık, " İnşallah eğer mümkün olursa mart ayı gibi vatandaşlarımıza ödemelerimizi gerçekleştirmeye çalışıyoruz." demişti. Peki, doğalgaz yardımı başvuruları ne zaman? Doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır? e-Devlet’ten doğalgaz yardımı başvurusu açıldı mı? Doğalgaz yardımı ödemeleri ne zaman verilecek? İşte detaylar...Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran'la yaşanan doğalgaz sıkıntısına ilişkin önemli bir açıklamada bulundu. Kamuoyunda İran'a borç olduğu yolundaki iddiaları net şekilde yalanlayan Erdoğan, "Biz İBB değiliz. Bizim İran'a borcumuz kesinlikle söz konusu değil. Bu iddialar yalandır" dedi. Öte yandan Erdoğan Doğal gaz akışının 10 - 15 gün içinde çözüleceğini ifade etti.
27.01.2022 Ekonomi
Doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır? e-Devlet doğalgaz desteği başvuru ekranı açıldı mı?
Doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır? e-Devlet doğalgaz desteği başvuru ekranı açıldı mı? Doğalgaz desteği başvuruları vatandaşın gündeminde! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan doğal gaz yardımı desteği ile ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık açıklamalarda bulunmuştu. Doğalgaz desteği ödeme tarihleri ve kimlere verileceğini açıklayan Bakan Yanık, " İnşallah eğer mümkün olursa mart ayı gibi vatandaşlarımıza ödemelerimizi gerçekleştirmeye çalışıyoruz." demişti. Peki, doğalgaz yardımı başvuruları ne zaman? Doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır? e-Devlet’ten doğalgaz yardımı başvurusu açıldı mı? İşte detaylar…
26.01.2022 Gündem
Son dakika nakdi destek açıklaması! Ocak ve şubatta...
Son dakika nakdi destek açıklaması! Ocak ve şubatta... Devlet eli ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaşmaya devam ediyor. Zorlu kış şartları dolayısı ile dar gelirli ailelere nakdi destek sağlanıyor. Kış yardımları için ek kaynak hazırlandı. Bakan Yanık sağlanan destekler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi vatandaşların kış mevsiminden olumsuz etkilenmemeleri için 450 milyon TL’lik ek kaynak hazırladıklarını açıkladı.
24.01.2022 Ekonomi
Doğal gazda kademeli dönem başlıyor! En düşük fiyat...
Doğal gazda kademeli dönem başlıyor! En düşük fiyat... Elektrikte 1 Ocak itibarı başlayan kademeli tarife doğal gazda uygulanacak. Az tüketenin az, çok tüketenin çok ödeme yapması prensibinde harekete geçilen kademeli tarifede kademli zam uygulaması söz konusu olacak. Her bölgenin iklim şartlarının farklı olması nedeniyle ısınma ihtiyacı da farklı oluyor. Kademeli tarife iklim şartları dikkate alınarak uygulanacak. örneğin 100 metrekare (3+1) büyüklüğündeki bir konutun iklimsel şartlara bağlı olarak ısıtılması için ihtiyaç duyulan asgari aylık doğal gaz miktarı belirlenecek. Isınma ihtiyacı için gerekli olan gazın belirli bir oranı için düşük fiyat, bunun üzerinde tüketilecek gaz içinse yüksek fiyat uygulanacak. Öte yandan bu yıl ilk kez dar gelirli vatandaşa doğal gaz desteği yapılacak. Detaylar belli oldu. Yıllık 1150 liraya kadar doğal gaz desteği sağlanacak. Peki doğal gaz yardımına kimler nasıl başvuruda bulunacak? Ödemeler ne zaman ve nereye yapılacak? İşte doğalgazda yeni dönem ve destek ödemeleri ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
21.01.2022 Ekonomi
KOSGEB destekleri 2022! KOSGEB destekleri nelerdir, nasıl alınır, geri ödemeli mi?
KOSGEB destekleri 2022! KOSGEB destekleri nelerdir, nasıl alınır, geri ödemeli mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan, KOSGEB desteklerinin genişletileceğini açıklayıp, desteklere kömür yardımı gibi doğal gaz yardımının da yapılacağı bilgisini verdi. Söz konusu açıklamanın ardından 2022 KOSGEB destekleri sorgulanmaya başlandı. Peki, KOSGEB destekleri nelerdir, nasıl alınır? KOSGEB geri ödemeli mi, ne kadar? KOSGEB desteklerinden kimler yararlanabilir?
20.01.2022 Ekonomi
Elektrik faturası ve doğal gaz yardımı ile ilgili son dakika açıklaması! Milyonları kapsıyor, 206 lira...
Elektrik faturası ve doğal gaz yardımı ile ilgili son dakika açıklaması! Milyonları kapsıyor, 206 lira... Elektrik ve doğal gaz yardımında son dakika! Açıklamalar peş peşe geliyor. Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. Elektrik ve doğal gaz desteği ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan dün açıklamada bulunmuştu. Erdoğan, 20 bin ailenin daha elektrik desteği kapsamına alındığını belirtirken, doğal gaz desteğinden 4 milyon hanenin yararlanacağını bildirmişti. Açıklamanın ardından vatandaşlar, elektrik ve doğal gaz desteği başvurularının nasıl yapılacağını araştırıyor. Elektrik desteği başvurusu nasıl yapılacak? Elektrik yardımı kimlere verilecek? Doğal gaz desteği ne kadar? Doğal gaz yardımı nasıl alınacak? İşte tüm detaylar...
20.01.2022 Ekonomi
Kabine Toplantısı sonrası dakika kararı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı
Kabine Toplantısı sonrası dakika kararı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kur korumalı TL mevduat sistemine katılımın 163 milyar TL'ye ulaştığını açıkladı. Erdoğan ayrıca, "Afet bölgelerine, AFAD üzerinden 200 milyon liralık bir kaynak daha ayırıyoruz. Antalya, Artvin, Aydın, Bartın, Kastamonu, Mersin, Muğla, Osmaniye, Rize, Sinop ve Van'daki hak sahiplerine dağıtımı yapılacak" dedi.
19.01.2022 Siyaset
Fatura desteği başlıyor! Ödemler PTT'den yapılacak, doğal gaz ve elektrik yardımı...
Fatura desteği başlıyor! Ödemler PTT'den yapılacak, doğal gaz ve elektrik yardımı... Elektrik ve kömür yardımının ardından doğal gaz destekleri de başlıyor. Dar gelirli vatandaşa devlet eli uzanmaya devam ediyor. Bu sene ilk kez yapılacak doğal gaz destek ödemeleri ile ilgili pek çok vatandaş araştırma yapıyor. Kimler doğal gaz yardımı alabilecek? Destek ödemeleri ne zaman başlayacak? Ayrıntılar netlik kazandı. Faturası ile PTT'ye başvuran vatandaşlar ödemelerini alabilecek.
17.01.2022 Ekonomi
Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Resmen duyuruldu ve belli oldu, ödemeler...
Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Resmen duyuruldu ve belli oldu, ödemeler... Doğalgaz desteği başvurusu geliyor! İhtiyaç sahibi ailelere verilecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan 3 Ocak tarihinde gerçekleşen Kabine Toplantısı sonrası kömür yardımı gibi doğalgaz yardımı yapılacağının müjdesini vermişti. Doğalgaz fatura desteği ile ilgili Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık açıklama yaptı. Bakan Yanık, 2022 doğalgaz desteği ödemelerine ilişkin ilk tarihi açıklayarak yardımların, diğer sosyal yardımlar gibi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları ve e-Devlet aracılığıyla yapılacağını bildirdi. Peki, Doğalgaz yardım başvurusu nasıl yapılır? Doğalgaz yardımı kimlere verilecek? Doğalgaz yardımı başvuru formu e-Devlet ekranı!
13.01.2022 Ekonomi
2022 Doğalgaz desteği nasıl alınır? Doğalgaz yardımı kimlere veriliyor? İşte başvuru tarihi!
2022 Doğalgaz desteği nasıl alınır? Doğalgaz yardımı kimlere veriliyor? İşte başvuru tarihi! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yakacak yardımı desteği! Uygulama değişti. İhtiyaç sahibi hanelere yapılan ısınma yardımları artık sadece kömür olarak değil doğalgaz faturası desteği olarak yapılacak! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ödemelerin yapılacağı tarihi duyurdu. Peki, Doğalgaz desteğinden kimlere yararlanacak? Doğalgaz desteği başvurusu nasıl yapılır? Doğalgaz yardımı başvurusu e-Devlet ekranı!
12.01.2022 Ekonomi
Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Tarihler netleşti, başvurular e-Devlet'ten, ödemeler...
Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Tarihler netleşti, başvurular e-Devlet'ten, ödemeler... Doğal gaz destek ödemeleri ile ilgili yeni bir açıklama geldi. Ödemenin detayları netleşti. Bu kış ilk kez ihtiyaç sahibi vatandaşlara doğal gaz fatura desteği sağlanacak. Kömür desteği olarak yapılan yakacak yardımının kapsamı genişletilerek doğal gaz ödemeleri için de nakit destek verilecek. Birçok vatandaş fatura desteğine nasıl başvurabileceğini merak ediyor. Bakan Yanık son yaptığı açıklamada başvuru tarihi ve destek ödemeleri ile ilgili yeni gelişmeleri paylaştı. Doğal gaz desteği için başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak. Şubat ayında başvurular alınmaya başlayacak. Destek ödemeler ise mart ayında yapılacak.
11.01.2022 Ekonomi
Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Ödemeler martta başlıyor, başvurular e-Devlet'ten...
Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Ödemeler martta başlıyor, başvurular e-Devlet'ten... Son dakika haberleri... Doğal gaz desteği geliyor. Bu yıl ilk kez verilecek destek ile ilgili detaylar belli oldu. Doğal gazda fatura desteği ödemeleri mart ayında başlayacak. Bakan Yanık beklenen açıklamayı yaptı. Bugüne kadar kömür yardımı yapılıyordu. Ancak yurdun pek çok bölgesine doğal gazın ulaşması ile doğal gaz fatura ödemelerinde de desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlara fatura ödemesi yapılacak.
9.01.2022 Ekonomi
Doğalgaz desteği kimlere verilecek? Doğalgaz desteği başvurusu ne zaman başlayacak, nasıl başvuru yapılacak?
Doğalgaz desteği kimlere verilecek? Doğalgaz desteği başvurusu ne zaman başlayacak, nasıl başvuru yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası açıklamalarda buluyor. Kabine Toplantısı sonrası yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı “Salgın döneminde G-20 ülkeleri içinde ekonomik olarak en hızlı toparlanan ülke olduk. Türkiye 2021 yılında ekonomide yatırım, istihdam, üretim, cari denge odaklı bir büyüme yaşadı. Büyümede çift haneli rakamları yakalayacağımıza inanıyoruz. Kur korumalı Türk lirası mevduatına kısa sürede 78 milyar liralık bir geçişin yaşanması, vatandaşlarımızın ekonomi programımıza olan güveninin işaretidir.” İfadelerini kullanırken doğal gaz desteği müjdesi verdi. Peki, Doğalgaz desteği kimlere verilecek? Doğalgaz desteği başvurusu ne zaman başlayacak, nasıl başvuru yapılacak?
3.01.2022 Ekonomi
Yürekleri sızlatan vicdansızlık! 3 haftalık bebek...
Yürekleri sızlatan vicdansızlık! 3 haftalık bebek... Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, evinin önüne bırakılan çantadan gelen sesleri duyan Suriye uyruklu Maha Sümeyye, çevresindekilerden yardım istedi. Motosikletli bir kurye, bebeği çantadan çıkarırken, 3 haftalık olduğu tahmin edilen ve durumu iyi olan kız bebek, sağlık ekibi tarafından kontrol amacıyla hastaneye götürüldü.
28.12.2021 Yaşam
Bakan Yanık: Sağladığımız kömür yardımı kadar doğal gaz yardımı yapacağız!
Bakan Yanık: Sağladığımız kömür yardımı kadar doğal gaz yardımı yapacağız! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahiplerine kömür yardımı kadar doğal gaz desteği de sağlanacağını belirterek, "Sağladığımız kömür yardımı kadar doğal gaz desteği sağlamış olacağız. Evinde doğal gaz kullanıyorsa kota miktar olarak ona göre doğal gaz ücretine yardımcı olacağız" dedi.
28.12.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kömür Yardımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kömür yardımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.