Komiser Yardımcısı

Komiser Yardımcısı

Son dakika komiser yardımcısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan komiser yardımcısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını komiser yardımcısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Komiser Yardımcısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan komiser yardımcısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 738 komiser yardımcısı haberi bulunmuştur. Tüm komiser yardımcısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kayseri İl Emniyet Müdürü olarak atanan Atanur Aydın kimdir? Kaç yaşında, aslen nereli?
Kayseri İl Emniyet Müdürü olarak atanan Atanur Aydın kimdir? Kaç yaşında, aslen nereli? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Emniye atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın oldu. Peki, Kayseri İl Emniyet Müdürü olarak atanan Atanur Aydın kimdir?
2.03.2024 Gündem
Gaffar Okkan kimdir, neden öldü, kim tarafından öldürülmüştü? Ali Gaffar Okkan nereli? İşte Okkan’ın biyografisi ile Gaffar Okkan sözleri
Gaffar Okkan kimdir, neden öldü, kim tarafından öldürülmüştü? Ali Gaffar Okkan nereli? İşte Okkan’ın biyografisi ile Gaffar Okkan sözleri Kentte görev yaptığı 4 yıl boyunca Diyarbakırlıların gönlünde yer edinen şehit emniyet müdürü Ali Gaffar Okkan, ölümünün 23. yılında anılıyor. Peki, Gaffar Okkan kimdir, neden öldü, kim tarafından öldürülmüştü? Ali Gaffar Okkan nereli?
24.01.2024 Gündem
CELAL SEL KİMDİR? Yeni İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Sel nereli, kaç yaşında, daha önceki görevleri ne? İşte Emniyet Müdürü Celal Sel’in hayatı ve kariyeri
CELAL SEL KİMDİR? Yeni İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Sel nereli, kaç yaşında, daha önceki görevleri ne? İşte Emniyet Müdürü Celal Sel’in hayatı ve kariyeri Yeni İzmir Emniyet Müdürü Celal Sel kimdir, kaç yaşında, nereli? Emniyet Müdürlerinin atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Karar ile 52 ilin ise emniyet müdürü değişti. Bu iller arasında İzmir'de yer aldı. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'ne, Celal Sel getirildi. İşte Yeni İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Sel’in biyografisi…
2.08.2023 Gündem
Yeni Ankara İl Emniyet Müdürü Engin Dinç kimdir, nereli, kaç yaşında? Engin Dinç hangi görevlerde yer aldı? İşte Emniyet Müdürü Engin Dinç'in hayatı ve daha önceki görevleri
Yeni Ankara İl Emniyet Müdürü Engin Dinç kimdir, nereli, kaç yaşında? Engin Dinç hangi görevlerde yer aldı? İşte Emniyet Müdürü Engin Dinç'in hayatı ve daha önceki görevleri Emniyet Müdürlerinin atanmasına ilişkin kararın Resmi Gazete’de yayımlanmasıyla birlikte 52 ilin emniyet müdürü değişti. Ankara Emniyet Müdürlüğüne, Konya Emniyet Müdürü Engin Dinç, atandı. Peki, Ankara Emniyet Müdürü Engin Dinç kimdir, kaç yaşında, nereli?
2.08.2023 Gündem
Efsane geri dönüyor! 'Arka Sokaklar' 18'inci sezonu ile kendi gününde, kendi kanalında
Efsane geri dönüyor! 'Arka Sokaklar' 18'inci sezonu ile kendi gününde, kendi kanalında Kanal D’nin; Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi 'Arka Sokaklar', 18’inci sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yayınlandığı günden bu yana ilgiyle izlenen ve cuma akşamlarına damga vuran dizinin 18’inci sezonunun yapımcılığını ise D Media üstleniyor.
31.07.2023 Televizyon
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
EGM Ahmet Acar kimdir? Emniyet Personel Daire Başkanı olan Ahmet Acar nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
EGM Ahmet Acar kimdir? Emniyet Personel Daire Başkanı olan Ahmet Acar nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu? Ahmet Acar, Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Personel Daire Başkanı olarak atandı. İçişleri Bakanlığı'na Ali Yerlikaya'nın getirilmesi ve Emniyet Genel Müdürü'nün değişmesi ardından Personel Daire Başkanlığı'na da atama gerçekleştirildi. Peki, EGM'nin yeni Personel Daire Başkanı Ahmet Acar kimdir, kaç yaşında, nereli?
4.07.2023 Gündem
Ankara merkezli FETÖ operasyonu: 14 gözaltı kararı
Ankara merkezli FETÖ operasyonu: 14 gözaltı kararı Başkentte 2008 yılında komiser yardımcılığına geçiş sınavında FETÖ/PDY örgüt üyelerinin soruları sızdırarak örgüt mensuplarına dağıttığının tespiti üzerine Ankara merkezli 12 ilde 14 örgüt mensubu hakkında gözaltı kararı verildi.
20.06.2023 Gündem
Şehit polis, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı
Şehit polis, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı Hatay'da meslektaşı Mustafa S. tarafından tabancayla vurularak şehit edilen komiser yardımcısı Selim Sarıkaya (36), Kırklareli'de gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazeye polis şapkasıyla katılan Sarıkaya'nın 2 oğlu, eşi, babası, annesi ve ablası tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.
11.06.2023 Gündem
Bakan Göktaş: Deprem bölgesinde yapacak çok işimiz var
Bakan Göktaş: Deprem bölgesinde yapacak çok işimiz var Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bakanlık görevindeki ilk ziyaretini Kahramanmaraş’a yaptığını belirterek, "Çünkü bu bölgede yapacak çok işimiz var’’ dedi.
10.06.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya acı haberi duyurdu: Bir şehidimiz var
Bakan Yerlikaya acı haberi duyurdu: Bir şehidimiz var İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, deprem bölgesi Hatay'da geçici olarak görev yapan Komiser Yardımcısı Selim Sarıkaya'nın şehit olduğunu açıkladı.
10.06.2023 Gündem
Yeşim Akbaş'ın ölümü ile ilgili yeni gelişme! Gizemli mesaj ortaya çıktı
Yeşim Akbaş'ın ölümü ile ilgili yeni gelişme! Gizemli mesaj ortaya çıktı Manisa'nın Demirci ilçesindeki polis lojmanında başından tabanca ile vurulmuş halde bulunan ve hastanede yaşamını yitiren güzellik salonu işleten Yeşim Akbaş'ın (26) telefonunda, birlikte olduğu ve olay sonrası tutuklanan komiser yardımcısı Doğancan Yıldız'ın (32) intihar iddiasıyla çelişen bir mesaj bulundu. Akbaş'ın, ölümünden yaklaşık 40 dakika önce gönderdiği son mesajda işletmesindeki lazer epilasyon cihazı için servis yetkilisine 'Bekliyorum sizi Gürkan Bey' diye yazdığı ortaya çıktı.
25.05.2023 Yaşam
Polis lojmanında ölü bulunan Yeşim Akbaş'ın ailesi konuştu: Bizde ne bayram kaldı ne de düğün
Polis lojmanında ölü bulunan Yeşim Akbaş'ın ailesi konuştu: Bizde ne bayram kaldı ne de düğün Manisa'nın Demirci ilçesindeki polis lojmanında başından tabanca ile vurulmuş halde bulunan Yeşim Akbaş'ın (26) ölümüne ilişkin soruşturmada ikinci kez gözaltına alınan komiser yardımcısı Doğancan Yıldız'ın (32) tutuklanmasının ardından konuşan anne Aysun Akbaş (54), "Dışarıda olduğunu bilmek bizim için berbat bir duyguydu. Bu karar acımı az da olsa hafifletti. Hayat dolu kızım da biz de bir daha bayram yüzü göremeyeceğiz. Onun da bir daha bayram yüzü görmesini istemiyorum. Kızım silahtan çok korkardı. Su tabancasıyla dahi oynamayan çocuktu. Silahla intihar etmesi mümkün değil" dedi. Yeşim'in ailesi, bayramın birinci günü kızlarının mezarını ziyaret etti.
21.04.2023 Yaşam
Sosyal medyaya video çekerken evi yaktı! Can pazarı yaşandı
Sosyal medyaya video çekerken evi yaktı! Can pazarı yaşandı Zeytinburnu'nda bir çocuk sosyal medyaya video çekmek isterken evi yaktı. Kapıyı açamayan mahalledekiler birinci kata tırmanarak balkon ve pencerelerden içeriye girmeye çalıştı. Babanın yaralandığı yangın sırasında yaşanan can pazarı cep telefonu kamerasına yansıdı.
18.04.2023 Yaşam
Yeşim lojmanda ölü bulunmuştu! Komiser yardımcısı, eski eşinin başına 2 kez silah dayamış
Yeşim lojmanda ölü bulunmuştu! Komiser yardımcısı, eski eşinin başına 2 kez silah dayamış Manisa'nın Demirci ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün üst katında bulunan polis lojmanlarında başından tabancayla vurulmuş olarak bulunan Yeşim Akbaş'ın (26), ölümüyle ilgili başlatılan soruşturma sürerken, olayın yaşandığı odada kalan ve silahın sahibi olan komiser yardımcısı Doğancan Y.'nin bir hafta önce boşandığı eski eşi Meryem Emir'i (28) defalarca darpedip, hakarette bulunduğu, hatta başına 2 kez silah dayadığı ortaya çıktı.
18.04.2023 Yaşam
Polis lojmanında başından vurulmuş bulunan güzellik salonu işletmecisi öldü
Polis lojmanında başından vurulmuş bulunan güzellik salonu işletmecisi öldü Manisa'nın Demirci ilçesinde güzellik salonu işleten Yeşim Akbaş (26), İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün üst katında bulunan polis lojmanlarında, komiser yardımcısı D.Y.'nin (32) odasında başından vurulmuş olarak bulundu. Hastaneye kaldırılan Akbaş hayatını kaybederken, gözaltına alınan D.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
15.04.2023 Gündem
EYT’de staj sayılacak mı, staj EYT kapsamında mı? EYT’de staj girişi sayılacak mı? Emekli olmak için geriye dönük borçlanma hakkında merak edilenler…
EYT’de staj sayılacak mı, staj EYT kapsamında mı? EYT’de staj girişi sayılacak mı? Emekli olmak için geriye dönük borçlanma hakkında merak edilenler… EYT düzenlemesine yönelik araştırmalar devam ediyor. Emeklilikte Yaşa Takılanların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasından sonra en çok ‘Borçlanma’ konusu araştırıldı. Prim gün sayısı eksik olan borçlanma yoluyla emekli olup olmayacaklarını araştırıyor. Peki, Staj süresi EYT’de sayılacak mı? Staj EYT kapsamında damı, EYT’de staj sayılacak mı?
29.12.2022 Emekli
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Haftaya belediyelerin terör örgütlerine nasıl peşkeş çekildiğini açıklayacağım
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Haftaya belediyelerin terör örgütlerine nasıl peşkeş çekildiğini açıklayacağım İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Komisyonda milletvekillerinin bütçeye ilişkin görüş bildirildiği esnada söz alan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un eleştirileri üzerine Bakan Soylu, Terör Soruşturmaları (Belediyeler) yazılı kırmızı bir defter alıp havaya kaldırarak “Önümüzdeki hafta basın toplantısı ile açıkladığımda sizin söylediğinizin nasıl yalan olduğunu, belediyelerin terör örgütlerine nasıl peşkeş çekildiğini söylerim. Bütün belgeleri ile beraber Mersin Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Adana Seyhan Belediyesi, Ataşehir Belediyesi olmak üzere bütün belediyelerle ilgili terör örgütlerine neler yapıldığını göstereceğim” dedi.
18.11.2022 Siyaset
Silivri'de silahlı çatışma çıktı, komiser yardımcısı şehit oldu
Silivri'de silahlı çatışma çıktı, komiser yardımcısı şehit oldu İstanbul'da cinayet zanlısı olarak aranan 2 kişinin Silivri'de bir adreste saklandıklarının tespit edilmesinin ardından düzenlenen operasyonda çıkan çatışmada 2 polis yaralandı. Polise ateş açan 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Yaralanan polislerden Komiser Yardımcısı Alim Nar, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
23.10.2022 Gündem
Gazi Turgut Aslan kimdir, Gazi Turgut Aslan Operasyonu nedir?
Gazi Turgut Aslan kimdir, Gazi Turgut Aslan Operasyonu nedir? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, FETÖ mali yapılanmasına yönelik düzenlenen ve gizlilikle yürütülen operasyonla ilgili açıklama yaptı. Operasyona 'Gazi Turgut Aslan' adı verildi. Basın toplantısında Soylu'nun yanında, 15 Temmuz’da darbeciler tarafından başından vurulan, Devlet Övünç Madalyası sahibi Emniyet eski Terörle Mücadele Daire Başkanı Turgut Aslan da vardı. Peki, Gazi Turgut Aslan kimdir?
18.10.2022 Gündem
Arka Sokaklar ne zaman başlıyor? Arka Sokaklar yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Arka Sokaklar 17. Sezon başlangıç tarihi detayları!
Arka Sokaklar ne zaman başlıyor? Arka Sokaklar yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Arka Sokaklar 17. Sezon başlangıç tarihi detayları! Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar yeni sezon için gün sayıyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgiyle takip edilen dizisi Arka Sokaklar’ın yeni sezon hazırlıkları başladı. Fenomen dizinin takipçileri yeni sezonla ilgili ipuçlarını araştırırken yeni oyuncu kadrosu ve yayın tarihi de merak ediliyor. Peki, Arka Sokaklar ne zaman başlıyor? Arka Sokaklar yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Arka Sokaklar 17. Sezon başlangıç tarihi detayları!
28.08.2022 Televizyon
Otomobilde tartıştığı komiseri silahla öldürdü, kaçan kadın yakalandı
Otomobilde tartıştığı komiseri silahla öldürdü, kaçan kadın yakalandı Sancaktepe'de komiser yardımcısı Sinan Aytığ (31), tartıştığı arkadaşı Aynur A.(35) tarafından tabancayla başından vurularak öldürüldü. Aynur A. kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.
27.08.2022 Gündem
Ogün Vural kimdir? EGM Personel Daire Başkanı Ogün Vural kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
Ogün Vural kimdir? EGM Personel Daire Başkanı Ogün Vural kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? EGM Kriminal Daire Başkanı Ogün Vural Personel Daire Başkanı oldu. Peki, Ogün Vural kimdir? EGM Personel Daire Başkanı kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
22.08.2022 Gündem
E-Devlet'e girince fark etti, hayatını kabusa çevirdi: ‘Geceleri uykum kaçıyor'
E-Devlet'e girince fark etti, hayatını kabusa çevirdi: ‘Geceleri uykum kaçıyor' Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşayan Oğuzhan Koçak, 10 yıl önce açtırıp 6 ay kullandıktan sonra kapattırdığı bir GSM operatörüne ait hattının, kendisinin bilgisi dışında tekrar açıldığını iddia ederek, dolandırıcıların hedefi olmaktan korktuğunu belirtti. Koçak, "Yabancı bir numara aradığında korkarak açıyorum" dedi.
21.08.2022 Yaşam
Lunaparkta eğlence treni raydan çıktı! Komiser yardımcısı öldü, 3 yaralı
Lunaparkta eğlence treni raydan çıktı! Komiser yardımcısı öldü, 3 yaralı Giresun'da, lunaparkta raydan çıkıp devrilen eğlence treninde yaralanıp, hastaneye kaldırılan 4 kişinin, kimlikleri belli oldu. Kazada ağır yaralan Giresun Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görevli Komiser Yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe'nin (28), tedavi gördüğü hastanede tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdiği, yanındaki eşi Özel Harekât Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Samet Dilekçe (31) ile Yaren (17) ve Fatma Akbaş'ın (39) ise tedavilerinin devam ettiği belirtildi.
9.08.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Komiser Yardımcısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki komiser yardımcısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.