Kombin

Kombin

Son dakika kombin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kombin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kombin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kombin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kombin gelişmeleri de dahil olmak üzere 155 kombin haberi bulunmuştur. Tüm kombin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Her seçimde kombiniyle gündem olan Hatice bu sefer pembe kıyafetiyle sandık başındaydı
Her seçimde kombiniyle gündem olan Hatice bu sefer pembe kıyafetiyle sandık başındaydı Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri, 31 Mart yerel seçiminde vatandaşlık görevlerini yerine getirdi. Şarkıcı Hatice, her seçim olduğu gibi bu seçimde de sandık başına gelirken tercih ettiği kombiniyle adından söz ettirdi.
1.04.2024 Magazin
Yağmur Tanrısevsin'in fırından kilotlu ekmek alma kombini gündem oldu!
Yağmur Tanrısevsin'in fırından kilotlu ekmek alma kombini gündem oldu! Oyuncu Yağmur Tanrısevsin, fırından ekmek aldığı kombiniyle sosyal medyada dalga konusu oldu. Bir davete gider gibi fırına giderek ekmek alan oyuncunun tarzına yorumlar gecikmedi.
7.12.2023 Magazin
1 Değil 2 Kupon Tutturdu 95 Bin TL Kazandı!
1 Değil 2 Kupon Tutturdu 95 Bin TL Kazandı! Misli kazandırmaya devam ediyor. Şampiyonlar Ligi ve çarşamba gecesi NBA bülteninden seçtiği karşılaşmalardan iki kupon oluşturan Misli üyesi toplamda 95 bin liranın sahibi oldu.
9.11.2023 İddaa
Pınar Eliçe 'bir kare bile fotoğrafım yok' denişti, gizlenen kareler ortaya çıktı
Pınar Eliçe 'bir kare bile fotoğrafım yok' denişti, gizlenen kareler ortaya çıktı “Bir kere evlendim ama bir kare fotoğrafım bile yok” diyen Pınar Eliçe’nin 2002 yılında Çetin Çapan’la kıyılan nikâhından fotoğraflara Kelebek ulaştı.
1.10.2023 Magazin
Pınar Eliçe 'gizlice' evlendiğini itiraf etti! 'Bir kare fotoğrafım bile yok'
Pınar Eliçe 'gizlice' evlendiğini itiraf etti! 'Bir kare fotoğrafım bile yok' Şarkıcı Pınar Eliçe, Nişantaşı’nda görüntülendi. Eliçe, "Hayatınızda biri var mı?" sorusuna yanıt verirken önceki evliliğinde düğün yapamadığından dert yandı. "Bir daha evlenirsem 40 gün 40 gece düğün yapacağım" diyen şarkıcı dikkat çeken açıklamalar yaptı.
19.09.2023 Magazin
Pınar Eliçe'nin servet değerindeki kombini dikkat çekti!
Pınar Eliçe'nin servet değerindeki kombini dikkat çekti! Şarkıcı Pınar Eliçe, Nişantaşı’nda görüntülendi. 10 yıl sonra sahnelere dönen şarkıcının kombininin fiyatı ise şoke etti.
4.09.2023 Magazin
Hande Erçel Kendal Jenner'ı taklit mi etti? Beyaz atlet kombini sosyal medyanın diline düştü
Hande Erçel Kendal Jenner'ı taklit mi etti? Beyaz atlet kombini sosyal medyanın diline düştü İş insanı Hakan Sabancı ile ilişkisiyle magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Hande Erçel kıyafet tercihinde dünyaca ünlü model Kendal Jenner'a benzetildi. İkilinin bazı kombinlerinin birebir aynı olması takipçilerin dikkatinden kaçmadı. Erçel'in pozlarına sosyal medyada yorum yağdı.
29.06.2023 Magazin
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer evlendi! Düğüne ünlüler akın etti
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer evlendi! Düğüne ünlüler akın etti Ünlü oyuncu Eda Ece ile basketbolcu Buğrahan Tuncer 2019 yılından beri aşk yaşıyordu. Eda Ece ve basketbolcu Buğrahan Tuncer dün akşam evlendi. Birbirinden ünlü isimlerin katıldığı düğün töreninden ilk kareler geldi. Eda Ece nikah töreni esnasında dantel detaylı oldukça uzun duvaklı bir gelinlik tercih etti. Düğünde iki gelinlik giyen güzel oyuncu düğün sonunda ise etek ve bluzdan oluşan bir kombin yaptı. Ece'nin tercihleri sosyal medyada beğenildi.
3.07.2023 Magazin
Hande Erçel evlilik teklifi mi aldı? Açıklama geldi
Hande Erçel evlilik teklifi mi aldı? Açıklama geldi İş insanı Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen Hande Erçel, katıldığı ödül töreni ve partilerde tercih ettiği kombinler ile dikkat çekiyor. Bir süredir sevgilisi Hakan Sabancı’dan evlilik teklifi aldığı konuşulan Hande Erçel, önceki akşam katıldığı davette yanıt verdi.
16.06.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın kolej pozları olay oldu! Kombinin fiyatı dudak uçuklattı
Serenay Sarıkaya'nın kolej pozları olay oldu! Kombinin fiyatı dudak uçuklattı Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Serenay Sarıkıya, son olarak takipçilerinin karşısına 'kolej' tarzıyla çıktı. Güzel oyuncunun yırtmaçlı mini eteğiyle yaptığı kombinin fiyatı dudak uçuklattı
18.09.2022 Magazin
Nihal Candan'ın anlaşılamayan kombini olay oldu! 'Sen de şaşırdın iyice'
Nihal Candan'ın anlaşılamayan kombini olay oldu! 'Sen de şaşırdın iyice' Nihan Candan, 'İşte Benim Stilim' ve 'Survivor' yarışmalarıyla adından söz ettirmişti. Candan, Instagram hesabını da oldukça aktif kullanan isimlerden. Sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarla dikkatleri üzerine toplayan ve magazin gündeminde yer almayı başaran Nihal Candan'ın son fotoğrafına ise kimse anlam veremedi...
21.06.2022 Magazin
Merve Boluğur sütyenli kombiniyle büyüledi! 'Gözlerim yandı'
Merve Boluğur sütyenli kombiniyle büyüledi! 'Gözlerim yandı' Ünlü oyuncu Merve Boluğur paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Güzelliğiyle dikkat çeken Boluğur sütyenli kombiniyle tozu dumana kattı. Sevilen oyuncunun düzgün fiziğine çok sayıda yorum geldi.
21.04.2022 Magazin
Hande Erçel'in kardeşi Gamze Erçel kombiniyle dalga konusu oldu: 'Moda diye giydiğin üst çok komik'
Hande Erçel'in kardeşi Gamze Erçel kombiniyle dalga konusu oldu: 'Moda diye giydiğin üst çok komik' Hande Erçel ile kız kardeşi Gamze Erçel, Milano tatilinden kareleri sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Sosyal medya hesabından bol bol fotoğraf paylaşan Gamze Erçel'in kombini dalga konusu oldu.
7.04.2022 Magazin
Şevval Şahin kombiniyle sosyal medyayı salladı! Kıyafeti bakın neye benzetildi...
Şevval Şahin kombiniyle sosyal medyayı salladı! Kıyafeti bakın neye benzetildi... Sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü model Şevval Şahin, son paylaşımında da tercih ettiği kombinle gündeme geldi. Bakın takipçileri Şevval Şahin'in kıyafetini neye benzetti?
5.04.2022 Magazin
Aleyna Tilki kombinine gelen eleştirilere yanıt verdi!
Aleyna Tilki kombinine gelen eleştirilere yanıt verdi! Aleyna Tilki, her hareketiyle gündemde kalmayı başarıyor. Aleyna Tilki, son olarak katıldığı bir galada tercih ettiğini kombinine gelen eleştirilere yanıt verdi.
27.03.2022 Magazin
Serenay Sarıkaya: 'Bergen', Farah Zeynep Abdullah'a kısmetmiş
Serenay Sarıkaya: 'Bergen', Farah Zeynep Abdullah'a kısmetmiş Serenay Sarıkaya, önceki gün Etiler’de bir kuafördeydi. Çıkışta kendisini bekleyen araca binen oyuncu, Ulus’ta bir mekana geçerek menajeriyle buluştu. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Sarıkaya, uzun süre hazırlık yaptığı, ancak kendi çekim takvimine uymadığı için ayrılmak zorunda kaldığı 'Bergen' projesiyle ilgili konuştu.
5.03.2022 Magazin
Duygu Özaslan'ın kombinini takipçileri beğenmedi! 'Neden böyle bir kıyafet var?'
Duygu Özaslan'ın kombinini takipçileri beğenmedi! 'Neden böyle bir kıyafet var?' Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan siyah lastik geçmeli tayt ve kırmızı topuklu ayakkabısıyla yaptığı kombinle neredeyse topa tutuldu. "Kırmızı görünce dayanamıyorum biliyorsunuz" notuyla paylaşım yapan Özaslan'ı, takipçileri yorum yağmuruna tuttu: Bu sefer güldürmedi...
5.02.2022 Magazin
Neslihan Atagül soğuğa aldırış etmedi! Mini şortuyla karın keyfini çıkardı...
Neslihan Atagül soğuğa aldırış etmedi! Mini şortuyla karın keyfini çıkardı... Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, karın keyfini evinin bahçesinde çıkardı. Ünlü oyuncunun, kar kombini ise dikkat çekti. Atagül, kısacık şortu ile karlar içinde poz verdi.
23.01.2022 Magazin
Duygu Özaslan mini eteği ve büstiyeriyle poz verip takipçilerinden yardım istedi!
Duygu Özaslan mini eteği ve büstiyeriyle poz verip takipçilerinden yardım istedi! YouTube kanalındaki makyaj videolarıyla tanınan fenomen Duygu Özaslan yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Son dönemde verdiği kilolarla dikkat çeken ünlü isim siyah kombiniyle poz verip takipçilerinden yardım istedi.
10.01.2022 Magazin
Yılbaşı menüsü! Çorbadan tatlıya yılbaşı gecesi için nefis yemek tarifleri ve leziz evde yılbaşı yemek menüsü 2022…
Yılbaşı menüsü! Çorbadan tatlıya yılbaşı gecesi için nefis yemek tarifleri ve leziz evde yılbaşı yemek menüsü 2022… Yılbaşına sayılı gün kala, yeni yılı evde karşılayacaklar menü araştırmasına başladı. Evde sevdikleriyle, akrabalarıyla, arkadaşlarıyla yeni yılı kutlayacaklar güne özel menü oluşturmak için arama motorlarına yöneldi. Çorbadan tatlıya, mükellef yılbaşı menüsü için tariflerimize göz altın! İşte Evde yılbaşı menüsü…
27.12.2021 Yaşam
Yasemin Şefkatli eşinin trençkotunu giydi
Yasemin Şefkatli eşinin trençkotunu giydi Geçtiğimiz hafta lüks bir otelde gerçekleşen düğünle şarkıcı İdo Tatlıses'le evlenen Yasemin Şefkatli, İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.
21.10.2021 Magazin
Yıldız Tilbe hem aşısız hem maskesiz dolaşıyor!
Yıldız Tilbe hem aşısız hem maskesiz dolaşıyor! Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda aşı karşıtı olduğunu sık sık dile getiren şarkıcı Yıldız Tilbe, önceki akşam Etiler'de görüntülendi. Maskesiz olduğu dikkatlerden kaçmayan Tilbe, kendisine maske ve aşı hakkında soru soran muhabirlere çıkıştı.
14.10.2021 Magazin
Organik diye alınan ürünlerde kanser riski!
Organik diye alınan ürünlerde kanser riski! Kimyasal gübre ve pestisitlerin insan sağlığına verdiği zararlar organik tarıma da ilgiyi artırdı. Prof. Dr. Metin Turan vatandaşları, herhangi bir köyden organik diye alınan ürünlere dikkat edilmesi gerektiği konusunda uyardı.
5.08.2021 Sağlık
Evlilik sorularına cevap vermedi
Evlilik sorularına cevap vermedi Uzun yıllardır kendisi gibi oyuncu Çağatay Ulusoy ile aşk yaşayan Duygu Sarışın, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.
29.07.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kombin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kombin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.