Pınar Eliçe

Pınar Eliçe

Son dakika Pınar Eliçe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pınar Eliçe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pınar Eliçe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pınar Eliçe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pınar eliçe gelişmeleri de dahil olmak üzere 43 pınar eliçe haberi bulunmuştur. Tüm pınar eliçe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pınar Eliçe 'bir kare bile fotoğrafım yok' denişti, gizlenen kareler ortaya çıktı
Pınar Eliçe 'bir kare bile fotoğrafım yok' denişti, gizlenen kareler ortaya çıktı “Bir kere evlendim ama bir kare fotoğrafım bile yok” diyen Pınar Eliçe’nin 2002 yılında Çetin Çapan’la kıyılan nikâhından fotoğraflara Kelebek ulaştı.
1.10.2023 Magazin
Nursena Say depremzedeler için harekete geçti
Nursena Say depremzedeler için harekete geçti Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say, 6 Şubat depreminden etkilenen vatandaşlar için konut üreten Yuva Projesi ekibiyle bir araya geldi.
19.09.2023 Magazin
Burcu Kara güzel haberi duyurdu! 'Dualarım karşılık buldu'
Burcu Kara güzel haberi duyurdu! 'Dualarım karşılık buldu' Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yaptığı paylaşımla ilk çocuğu Ali’nin geçirdiği hastalığı açıklayan Burcu Kara, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.
19.09.2023 Magazin
Pınar Eliçe 'gizlice' evlendiğini itiraf etti! 'Bir kare fotoğrafım bile yok'
Pınar Eliçe 'gizlice' evlendiğini itiraf etti! 'Bir kare fotoğrafım bile yok' Şarkıcı Pınar Eliçe, Nişantaşı’nda görüntülendi. Eliçe, "Hayatınızda biri var mı?" sorusuna yanıt verirken önceki evliliğinde düğün yapamadığından dert yandı. "Bir daha evlenirsem 40 gün 40 gece düğün yapacağım" diyen şarkıcı dikkat çeken açıklamalar yaptı.
19.09.2023 Magazin
Pınar Eliçe'nin servet değerindeki kombini dikkat çekti!
Pınar Eliçe'nin servet değerindeki kombini dikkat çekti! Şarkıcı Pınar Eliçe, Nişantaşı’nda görüntülendi. 10 yıl sonra sahnelere dönen şarkıcının kombininin fiyatı ise şoke etti.
4.09.2023 Magazin
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç hakkında bomba iddia! "Sen buna karışamazsın"
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç hakkında bomba iddia! "Sen buna karışamazsın" Demet Özdemir'in Adım Farah dizisinde Engin Akyürek ile ateşli sahneleri dikkat çekiyordu. Yeni boşanan Özdemir hakkında Pınar Eliçe boşanma hakkında bir iddiada bulundu. Eliçe iddiasını Oğuzhan Koç'un ailesinin yakınlarına dayandırdı.
21.05.2023 Magazin
'Kimsenin ahlak bekçiliğini yapmıyorum' diyen Pınar Eliçe'den dedikodu yanıtı!
'Kimsenin ahlak bekçiliğini yapmıyorum' diyen Pınar Eliçe'den dedikodu yanıtı! Şarkıcı ve sunucu Pınar Eliçe, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, “Bilim insanları dedikodu yapan insanların ömrünün uzadığını açıkladı. Sizin bu konudaki yorumunuz nedir?” sorusu karşısında dikkat çeken bir yanıt verdi.
8.04.2023 Magazin
Yasmin Erbil o yoruma isyan etti!
Yasmin Erbil o yoruma isyan etti! Hadise'nin sahne tarzını eleştirenlere bir tepki de Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den geldi. Sunucuların "Bak külodunu gösteriyor" yorumuna isyan eden Erbil'e takipçileri babası Mehmet Ali Erbil'in üslubunu hatırlattı. Yasmin Erbil ise bu yorumlara sessiz kalmadı.
11.09.2022 Magazin
Ünlü isimlerin bilinmeyen sırları
Ünlü isimlerin bilinmeyen sırları Televizyon dünyasının ünlü isimleri bugüne kadar hiç bilmediğimiz sırlarını açıkladı. Kimi sette yaşadığı kazayı, kimi de sevdiği insanlar tarafından dolandırıldığını anlattı... İşte ünlü isimlerin bugüne kadar hiç duymadığınız itirafları...
15.04.2022 Magazin
Vedat Çöloğlu kimdir? Pınar Eliçe kimdir, kaç yaşında ve nereli? Gençliği ve son hali!
Vedat Çöloğlu kimdir? Pınar Eliçe kimdir, kaç yaşında ve nereli? Gençliği ve son hali! Al Sana Haber programının yorumcularından şarkıcı Pınar Eliçe, Türkiye'den taşınan Petek Dinçöz hakkında konuşurken "Hayatı boyunca bir erkeğin gücüne ihtiyaç duydu" dedi. Eliçe'nin bu sözünün ardından konuşan Seyhan Soylu ise "Yıllar önce Vedat Bey de senin için 30 trilyon para vererek çıktığın gazinoyu kiraladı" iddiasında bulundu. Canlı yayına bağlanan Sacit Aslan'ın iddiayı doğrulamasıyla gözyaşlarına boğulan Eliçe yayını terk etti. Söz konusu gelişmenin ardından Vedat Çöloğlu hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Vedat Çöloğlu kimdir, Pınar Eliçe kimdir, kaç yaşında ve nereli?
15.04.2022 Televizyon
Pınar Eliçe estetik için doktora gitti, kanser olduğunu öğrendi!
Pınar Eliçe estetik için doktora gitti, kanser olduğunu öğrendi! Şarkıcı Pınar Eliçe katıldığı canlı yayında cilt kanserine yakalandığını duyurdu. Estetik operasyon için doktora giden Eliçe yapılan tetkiklerin ardından kanser olduğunu öğrendi.
24.09.2021 Magazin
300 binlik kürkünü yakmıştı! Şimdi ise...
300 binlik kürkünü yakmıştı! Şimdi ise... Pınar Eliçe, kürk giyenlere karşı başlattığı protestosuna devam ediyor.
14.03.2019 Magazin
Canlı yayında yüzleşme: Sen benim kocamı...
Canlı yayında yüzleşme: Sen benim kocamı... Pınar Eliçe dün 2. Sayfa canlı yayınında Lerzan Mutlu'nun ekmeğiyle oynadığını söylemişti. İkili bugün aynı programda telefonda kozlarını paylaştı.
27.02.2019 Magazin
Programı onun yüzünden bitmiş!
Programı onun yüzünden bitmiş! Pınar Eliçe: Lerzan Mutlu programımın bitmesine sebep oldu
26.02.2019 Magazin
Annelik yapıyorum
Annelik yapıyorum Bir dönem sahnelerin aranılan assolisti olan Pınar Eliçe, yıllar sonra ortaya çıktı.
4.10.2017 Magazin
Pınar Eliçe yıllar sonra ortaya çıktı!
Pınar Eliçe yıllar sonra ortaya çıktı! 2008 yılında aldatılınca eşi Çetin Çapan'dan boşanıp ortadan kaybolan Pınar Eliçe, Bodrum'da ortaya çıktı.
26.06.2017 Magazin
Mezdeke cinayetinde şok! Kızının çevresinden...
Mezdeke cinayetinde şok! Kızının çevresinden... Mezdeke Aynur Kanbur geçtiğimiz yıl cinayete kurban gitti. Cinayetten sonra ilk kez bir şüphelinin izine rastlandı
25.03.2017 Yaşam
Orhan Çetin kimdir?
Orhan Çetin kimdir? Ünlü yönetmen ve fotoğrafçı Orhan Çetin kimdir? Hayata gözlerini yuman Orhan Çetin hakkında merak edilenleri sizler için derledik. İşte merak edilen soruların yanıtları ve Orhan Çetin'in bilinmeyenleri...
29.09.2021 Gündem
Sevgilisiyle aşk yaşadı ama
Sevgilisiyle aşk yaşadı ama Yeni evlenen Sibel Turnagöl ile Mehmet Çelik’in ilişkisinde ilginç bir detay ortaya çıktı
27.07.2012 Magazin
Sahnelere dönmek için adımı kullanıyor!
Sahnelere dönmek için adımı kullanıyor! Pınar Eliçe tarafından suçlanan Çetin Çapan, iddiaları reddetti
16.01.2012 Magazin
Eliçe: Çocuklarım babalarını görmesin!
Eliçe: Çocuklarım babalarını görmesin! “alkol alıp bana küfreden babalarını görmek istemiyorlar”
6.01.2012 Magazin
‘Sizin anneniz k..k’ sözüne dava
‘Sizin anneniz k..k’ sözüne dava “Çocuklarımın karşısında bana küfürler edip, ‘Sizin anneniz k....k’ diyor”
29.12.2011 Magazin
Gizemli arkadaş!
Gizemli arkadaş! Mehmet Ali Erbil’in eski baldızı Şeyda Coşkun’un yanındaki genç bakın kim çıktı...
26.04.2011 Magazin
Lahmacun kokuyordu
Lahmacun kokuyordu Şarkıcı Pınar Eliçe, Lerzan Mutlu ile yaşadığı kavganın iç yüzünü açıkladı...
22.04.2011 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Pınar Eliçe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pınar eliçe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.