Gazete Vatan Logo
İddaa 1 Değil 2 Kupon Tutturdu 95 Bin TL Kazandı!

1 Değil 2 Kupon Tutturdu 95 Bin TL Kazandı!

Misli kazandırmaya devam ediyor. Şampiyonlar Ligi ve çarşamba gecesi NBA bülteninden seçtiği karşılaşmalardan iki kupon oluşturan Misli üyesi toplamda 95 bin liranın sahibi oldu.

1 Değil 2 Kupon Tutturdu 95 Bin TL Kazandı!

Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorum yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da, bir Misli kullanıcısı kuponunu diğer üyelerle paylaştı. Süper oran farkıyla tüm Misli üyeleri gibi seçili etkinliklere daha yüksek oranlarla oynayabilen kullanıcı, toplamda 6 maçtan oluşan iki adet kombin kupon yaptı.

Kuponların ilkinde NBA bülteninden New York Knicks – Los Angeles Clippers ve Brooklyn Nets – Milwaukee Bucks mücadelesine yer veren üye 21.44 oranlık kupon oluşturdu. Diğer kuponuna ise NBA’den aynı maçların yanı sıra Şampiyonlar Ligi bülteninden Lazio – Feyenoord ve Kızıl Yıldız – Leipzig karşılaşmalarını ekleyen üye bu kuponuyla da 150 orana ulaştı. Toplamda da 170 oranlık iki adet kupon yaptı ve tüm karşılaşmaları doğru tahmin edince 95 bin liranın sahibi oldu.

Üyenin kuponundaki en dikkat çeken noktaysa NBA karşılaşmalarının ilk yarı ve maç sonucu galiplerinin sürpriz oranlarla tahmin edilmesiydi.

Bu maçlardan biri olan ve Misli’den canlı yayınlanan Brooklyn Nets – Milwaukee Bucks mücadelesine ilk yarı Brooklyn maç sonunda ise Milwaukee galibiyeti tahmininde bulunan üye, son dakikalarda büyük heyecan yaşadı. İlk yarıyı Brooklyn 67-63’lük skorla önde kapatırken maçın ikinci yarısında durumu toparlayan Milwaukee 4 puan farkla 129-125 galip gelerek her iki kuponda da yer alan tahminin tutmasını sağladı.

Haberin Devamı

NBA’deki tercihlerden bir diğeri New York Knicks – Los Angeles Clippers karşılaşmasında ise “2’den 1” seçeneğini tercih eden üye ilk yarıyı Los Angeles’ın önde kapatıp maçı ise ev sahibi New York’un kazanmasıyla bu mücadeleyi de doğru tahmin etti.

Şampiyonlar Ligi bülteninden ise Lazio – Feyenoord ve Kızıl Yıldız – Leipzig maçlarına taraf bahsi oynayan Misli üyesinin tahminleri sorunsuz bir şekilde geldi. Bu maçlar sayesinde 170 oran yakalayan üye toplamda 2000 lira yatırdığı kuponları ile tam 95 bin TL’nin sahibi oldu. Üye, bu kuponları ile Misli Arena’da günün “En İyi 20” kuponu arasında kendine yer buldu.

Eğer ben daha iyisini yaparım diyorsanız Misli’ye üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, iddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena puanları kazanabilirsiniz.

Haberin Devamı

İşte Misli üyesinin Misli Arena’da hem kazandığı hem de kazandırdığı o kuponlar…

1 Değil 2 Kupon Tutturdu 95 Bin TL Kazandı